Data publikacji |
2020-11-09 |
Data zakończenia |
2020-11-18 00:00:00 |
Instytucja |
Szpital Specjalistyczny "INFLANCKA" im. Krysi Niżyńskiej "Zakurzonej" |
Miejscowość |
Warszawa |
Województwo |
mazowieckie |
Branża |
- Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne,
- Owoce, warzywa i podobne produkty,
- Warzywa przetworzone,
- Produkty mleczarskie,
- Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych,
- Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie,
- Części lamp i sprzętu oświetleniowego
|
Szczegóły
|
Numer ogłoszenia |
608188-N-2020 |
Typ dokumentu |
ZP-400 |
Kod CPV |
150000008, 153000001, 155000003, 31425003, 153311008, 152210003, 156000004, 151311202, 158100009 |
Adres strony internetowej siwz |
|
BZP |
Zobacz
|
GuidZP400 |
bd3a6b78-a244-4ff4-a216-7da49b7dd7c0
|
Biuletyn |
608188-N-2020
|
Zamawiajacy nazwa |
Szpital Specjalistyczny "INFLANCKA" im. Krysi Niżyńskiej "Zakurzonej"
|
Regon |
13003050000000
|
Zamawiajacy adres ulica |
Inflancka
|
Zamawiajacy adres numer domu |
6
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Warszawa
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
00-189
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
mazowieckie
|
Zamawiajacy telefon |
22 697 31 10,
|
Zamawiajacy fax |
22 697 31 11
|
Zamawiajacy email |
sekretariat@inflancka.pl,
|
Adres strony url |
www.szpital-inflancka.pl
|
Adres strony internetowej |
https://szpital-inflancka.eb2b.com.pl/
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
3
|
Czy dostep dokumentow zamowienia |
1
|
Dostep dokumentow zamowienia |
www.szpital-inflancka.pl https://szpital-inflancka.eb2b.com.pl/
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
https://szpital-inflancka.eb2b.com.pl/, www.szpital-inflancka.pl
|
Czy dopuszczone wymagane przeslanie ofert |
1
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert inny |
elektronicznie za pośrednictwem platformy zakupowej https://szpital-inflancka.eb2b.com.pl/
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
pisemnie
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Szpital Specjalistyczny Inflancka 00-189 Warszawa ul. Inflancka 6 - Sekretariat
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawa żywności na potrzeby kuchni głównej szpitala Specjalistycznego "Inflancka"
|
Numer referencyjny |
P/15/ŻYWNOŚĆ/2020
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy |
8
|
Okreslenie przedmiotu |
1) Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności na potrzeby kuchni głównej szpitala w podziale na 8 części, na zasadach określonych niniejszą SIWZ. Szczegółowy opis i wymagania dla poszczególnych części zawiera Załącznik nr 1 do SIWZ.
2) Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę żywności na potrzeby kuchni głównej w podziale na następujące części :
Część 1 – Warzywa i owoce świeże
Część 2 – Artykuły nabiałowe
Część 3 – Jaja kurze spożywcze świeże
Część 4 – Warzywa i owoce mrożone
Część 5 - Ryby mrożone
Część 6 – Artykuły suche i sypkie
Część 7 – Wędliny, drób i mięso
Część 8 – Pieczywo
|
Cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Waluta calosc |
PLN
|
Okres w miesiacach |
12
|
Okreslenie warunkow |
Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnienie warunku poprzez złożenie oświadczenia.
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnienie warunku poprzez złożenie oświadczenia.
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnienie warunku poprzez złożenie oświadczenia.
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 2 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 4 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
Odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji.
|
Zakresie warunkow udzialu |
• oświadczenie o wdrożeniu i stosowaniu zasad systemu HACCP (lub certyfikat HACCP) zgodnie z zapisami ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. 171 poz. 1225.) - (według wzoru załącznik nr 4 do SIWZ),
|
Inne dokumenty niewymienione |
a. formularz oferty (według wzoru załącznik nr 2 do SIWZ),
b. formularz asortymentowo – cenowy (według wzoru załącznik nr 3 do SIWZ),
c. ew. pełnomocnictwo lub upoważnienie do podpisania oferty (oryginał lub kopia poświadczona notarialnie), o ile sposób reprezentacji nie wynika z innych dokumentów załączonych przez Wykonawcę;
d. ew. zobowiązanie podmiotów trzecich do oddania do dyspozycji niezbędnych zasobów
na potrzeby realizacji zamówienia na zasadach określonych art. 22a ustawy Pzp.
e. w przypadku składania oferty przez Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia oryginał lub kopia poświadczona notarialnie pełnomocnictwa, do reprezentowania ich w niniejszym postępowaniu albo reprezentowania w postępowaniu
i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego;
|
Czy dopuszcza zlozenie katalogow elektronicznych |
1
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
2. Zamawiający zgodnie z przepisem art. 144 ustawy Prawo Zamówień Publicznych przewiduje zmiany postanowień niniejszej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru Wykonawcy, w poniższym zakresie:
• zmiany stawki podatku VAT z tym, iż zmiana taka obciąża Wykonawcę (wartość umowy brutto nie może ulec zmianie);
• zmniejszenia / zwiększenia ilości dostarczanego towaru;
• terminu wykonania zamówienia (wydłużenie terminu zamówienia w przypadku nie
wykorzystania wartości umowy od dnia podpisania umowy przez okres 12 miesięcy lub do wyczerpania wartości umowy;
• zmian wynikających ze zmian przepisów prawnych związanych z umową zgodnie
z terminem obowiązywania ww. przepisów;
• zmian osób upoważnionych do kontaktów od obu stron umowy,
• zmiany ilości sztuk w opakowaniu/wielkości opakowania (inny sposób konfekcjonowania) z zachowaniem ogólnej (łącznej) zamawianej ilości danego towaru,
• zmian produktów (nazwa katalogowa) lub wycofania z produkcji, zastępując za zgodą Zamawiającego produktem równoważnym, nie droższym od produktu wycofanego z produkcji ,
• zmiany daty obowiązywania umowy, w wyniku opóźnień związanych z czynnikami zewnętrznymi, na które Zamawiający nie miał wpływu.
3. Wszelkie zmiany i uzupełnienia postanowień umowy wymagają dla swej ważności formy pisemnej w postaci aneksu podpisanego przez obie strony.
|
IV 4 4 data |
2020-11-18T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
10:00
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
owoce, warzywa i podobne produkty
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15300000-1
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis i wymagania dla poszczególnych części zawiera Załącznik nr 3 do SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Artykuły nabiałowe
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15500000-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Waluta zal |
PLN
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis i wymagania dla poszczególnych części zawiera Załącznik nr 3 do SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
Jaja kurze spożywcze, świeże
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03142500-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Waluta zal |
PLN
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis i wymagania dla poszczególnych części zawiera Załącznik nr 3 do SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
Warzywa i owoce mrożone
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15331100-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Waluta zal |
PLN
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis i wymagania dla poszczególnych części zawiera Załącznik nr 3 do SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
Ryby mrożone
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15221000-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Waluta zal |
PLN
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis i wymagania dla poszczególnych części zawiera Załącznik nr 3 do SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
6
|
Zalacznik nazwa |
Artykuły suche i sypkie
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15600000-4
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Waluta zal |
PLN
|
Zalacznik okres w miesiacach |
30
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis i wymagania dla poszczególnych części zawiera Załącznik nr 3 do SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
7
|
Zalacznik nazwa |
Wędliny, drób i mięso
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15131120-2
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Waluta zal |
PLN
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis i wymagania dla poszczególnych części zawiera Załącznik nr 3 do SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
8
|
Zalacznik nazwa |
Pieczywo
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15810000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Waluta zal |
PLN
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis i wymagania dla poszczególnych części zawiera Załącznik nr 3 do SIWZ.
|
| |