Przedmiotem zamówienia jest dostawa w 2014 roku artykułów żywnościowych dla Zakładu Aktywności Zawodowej w określonych ilościach i częściach. Podane ilości produktów składających się na przedmiot zamówienia w danej jego części stanowią wielkości szacunkowe, ustalone dla miesięcznych potrzeb Zamawiającego. Przedmiot zamówienia składa się z 6 części tj: Część 1 dostawa mięsa i wędlin,Część 2 dostawa warzyw i owoców, Część 3 dostawa pieczywa,Część 4 dostawa ryb, Część 5 dostawa artykułów spożywczych,Część 6 dostawa jaj. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych.
OpisDostawa codziennie od poniedziałku do piątku do godziny 8.00, faktury codziennie, termin płatności - 14 dni, sposób zamawiania- fax, telefonicznie
L.p.: Asortyment: Ilość:
Mięso i wędliny:
1. Antrykot kg 3,
2. Boczek wędzony b/k kg 25,
3. Ćwiartka z kurczaka kg 238,
4. Karczek wp b/k kg 42,
5. Kaszanka kg 8,
6. Kiełbasa podwawelska kg 5,
7. Kiełbasa swojska kg 5,
8. Kiełbasa zwyczajna kg 42,
9. Kiełbasa biała kg 3,
10. Kiełbasa debreczyńska kg 50,
11. Korpus drobiowy kg 83,
12. Kura rosołowa kg 4,
13. Luncheon meat kg 1,
14. Łopatka wieprzowa b/k kg 81
15. Mięso gulaszowe kg 1,
16. Mięso mielone firmowe kg 298,
17. Mortadela kg 76,
18. Pasztet domowy kg 4,
19. Parówki drobiowe kg 6,
20. Pasztetowa kg 2,
21. Piersi drobiowe kg 197,
22. Płaty boczkowe kg 11,
23. Polędwica indycza kg 1,
24. Salami kg 1,
25. Schab kg 70,
26. Skrzydło indycze kg 3,
27. Słonina kg 13,
28. Szynka Lux kg 6,
29. Szynka wędzona wiejska kg 7,
30. Uda drobiowe kg 1,
31. Wątroba drobiowa kg 20,
32. Wątroba wp kg 1,
33. Szynka z piersi drobiowa kg 15,
34. Baleron kg 1,
35. Polędwica sopocka kg 1,Dostawa 2 razy w tygodniu, do godziny 6.00, faktury 2 razy w tygodniu, termin płatności - 14 dni, sposób zamawiania - fax, telefonicznie.
L.p. Asortyment: Ilość:
Warzywa i owoce:
1. Brokuł szt. 50,
2. Burak ćwikłowy kg 46,
3. Cebula kg 53,
4. Czosnek szt 10,
5. Kalafior szt. 44,
6. Kapusta biała kg 61,
7. Kapusta kiszona kg 130,
8. Kapusta pekińska kg 98,
9. Kapusta czerwona kg 92,
10. Marchew kg 300,
11. Nać kopru szt. 17,
12. Natka pietruszki szt. 32,
13. Ogórek kiszony kg 36,
14. Ogórek kg 106,
15. Papryka czerwona kg 52,
16. Pietruszka kg 39,
17. Pieczarka kg 57,
18. Pomidory kg 32,
19. Por szt. 141,
20. Sałata szt. 72,
21. Seler kg 43,
22. Ziemniaki kg 2679,
23. Jabłka kg 78,
24. Cukinie kg 30,
25. Szczypior szt 44,
26. Rzodkiewka szt 10,Dostawa codziennie od poniedziałku do piątku, do godziny 8.00, faktury zbiorcze co 10 dni, termin płatności - 14 dni, sposób zamawiania - fax, telefonicznie.
L.p.: Asortyment: Ilość:
pieczywo:
1. Bułka zwykła szt. 587,
2. Chleb baltonowski szt. 22,
3. Chleb graham szt. 5,
4. Chleb mieszany razowy szt. 30,
5. Chleb regionalny krojony szt. 318,
6. Chleb mieszany sit.-soj. szt. 24,
7. Chleb mieszany wileński szt. 17,
8. Chleb słonecznikowy szt. 5
9. Chleb Leo szt. 7,
10. Chleb cesarski szt. 12,
11. Chleb żytni jasny szt. 8,
12. Chleb dworski szt. 5,
13. Chleb młodości szt. 4,
14. Chleb ze wsi szt. 28,
15. Chleb złocisty szt. 6,
16. Drożdówka szt. 83,
17. Bułka śniadaniowa szt. 160,
18. Chleb ziarnisty smakowity szt. 7,Dostawa 1 raz w tygodniu, od poniedziałku do piątku, do godziny 10.00, faktura 1 raz w tygodniu, termin płatności - 14 dni, sposób zamawiania - fax, telefonicznie
L.p.: Asortyment j.m.: Ilość:
ryby :
1. Dorsz filet kg 47,
2. Miruna filet kg 5,
3. Matjas śledź kg 9,
4. Śledzie po kaszubsku kg 2,
5. Łosoś sałatkowy kg 1,
6. Łosoś filet mrożony kg 1,
7. Koreczki śledziowe szt 6,Dostawa 1 raz w tygodniu, w godzinach pracy Zamawiającego, faktury 1 raz w tygodniu, termin płatności - 14 dni, sposób zamawiania - fax, telefonicznie.
L.p.; Asortyment: Ilość:
1. Drożdże 100g 2,
2. Masło 200 g 34,
3. Mleko 2% 1l 59,
4. Rama combi profit 3,7l 1,
5. Rama cremefine 15% 1l 46,
6. Ser żółty gouda 1 kg 13,
7. Serek topiony hochland krążek 200 g 14,
8. Śmietana 18% 400ml 172,
9. Twaróg półtłusty 1 kg 45,
10. Barszcz biały 1 kg 6,
11. Cukier kryształ 1 kg 50,
12. Cukier puder 400 g 9,
13. Curry 20 g 4,
14. Dżem 280g 3
15. Fasola Jas karłowy 0,5 kg 53,
16. Groch łuskany 0,5 kg 13,
17. Groszek konserwowy 0,4 g 26,
18. Herbata saga 1 opak. (300 szt.) 1,
19. Jabłka prażone 0,9 kg 22,
20. Kasza gryczana 0,9 kg 3,
21. Kasza jęczmienna 5 kg 12,
22. Keczup 1 kg 3,
23. Koncentrat pomidorowy 900 g 23,
24. Koncentrat barszczu 0,3 l 2,
25. Kotlet sojowy 100 g 30,
26. Kukurydza konserwowa 425 ml 30,
27. Majonez 0,7 kg 24,
28. Mąka pszenna 1kg 66,
29. Mąka ziemniaczana 1 kg 17,
30. Musztarda 180 g 2,
31. Ocet 0,5 l 5,
32. Ogórek konserwowy 0,9 l 15,
33. Olej 0,9 l 66,
34. Papryka konserwowa 720 g 4,
35. Paprykarz szczeciński 300 g 14,
36. Ryż 1 kg 79,
37. Soczewica 0,4 kg 10,
38. Sól 1kg 50,
39. Szczaw konserwowy 300 g 17,
40. Szprot w sosie pomidorowym 170 g 6,
41. Śledź w pomidorach 170 g 3,
42. Tuńczyk w oleju 170 g 3,
43. Żelatyna 50g 17,
44. Aroma mix maślano-ziołowy 1,1 kg 1,
45. Consomme pasta 1,2 kg 2,
46. Bulion grzybowy 1,2 kg 1,
47. Bulion drobiowo-wołowy 1,2 kg 1,
48. Cukier waniliowy 16 g 30,
49. Bułka tarta 0,5 kg 26,
50. Cynamon 150 g 6,
51. Czosnek granulowany 0,5 kg 3,
52. Delikat do grilla 500 g 1,
53. Fix meksykański 1,1 kg 1,
54. Fix do gulaszu 1,1 kg 3,
55. Fix do potraw chińskich 1,1 kg 1,
56. Chrzan 0,3 kg 11,
57. Kminek 20 g 25
58. Kwasek cytrynowy 20 g 1,
59. Liść laurowy 0,5 kg 1,
60. Majeranek 0,5 kg 1,
61. Makaron kokardki durum 2 kg 15,
62. Makaron lasagne durum 2 kg 13,
63. Makaron łazanki durum 2 kg 9,
64. Makaron nitka cięta durum 2 kg 6,
65. Makaron spaghetti durum 1 kg 26,
66. Makaron świderki durum 2 kg 15,
67. Makaron wstążka durum 2 kg 13,
68. Marynata do drobiu 700 g 1,
69. Marynata do wieprzowiny 750 g 2,
70. Papryka ostra 0,5 kg 1,
71. Papryka słodka 0,5 kg 1,
72. Peperonata 2,5 kg 1,
73. Pieprz czarny 0,5 kg 4,
74. Pieprz ziołowy 0,5 kg 4,
75. Przyprawa do mięs i grilla maggi 1,1 kg 1,
76. Ziele angielskie 0,5 kg 1,
77. Przyprawa do bigosu 0,5 kg 6,
78. Przyprawa do kurczaka 0,5 kg 3,
79. Przyprawa do mięs 0,5 kg 5,
80. Przyprawa do ryb 0,5 kg 1,
81. Przyprawa delikat 1 kg 1,
82. Przyprawa gyros 500 g 1,
83. Przyprawa jarzynka 2,8 kg 5,
84. Sekret szefa drobiowy 0,8 kg 1,
85. Sekret szefa wołowy 0,9 kg 1
86. Przyprawa w płynie 0,96 g 10,
87. Rosół drobiowy 1,2 kg 1,
88. Rosół o smaku wędzonki 1 kg 1,
89. Soda oczyszczona 70 g 2,
90. Sos bolognese 0,9 kg 3,
91. Sos myśliwski 1,1 kg 1,
92. Sos sał. czosnkowy 0,9 kg 1,
93. Sos sał. grecki 0,7 kg 1,
94. Sos słodko-kwaśny 1,5 kg 1,
95. Sos sał. koperkowy 0,8 kg 1,
96. Sos sał. ogrodowy 0,7 kg 1,
97. Sos serowy 1,1 kg 3,
98. Sos serowy brokułowy 0,9kg 1,
99. Sos sojowy 150 ml 2,
100. Sos sał. włoski 0,7 kg 2,
101. Sos tomato pronto 2 kg 1,
102. Sos węgierski 1,2 kg 1,
103. Sos z grzybów leśnych maggi 0,9 kg 3,
104. Napój herbaciany 1kg 200,
105.Tymianek 10 g 2,
106. Zioła prowansalskie maggi 700 ml 2,
107. Zupa borowikowa 0,9 kg 4,
108. Zupa barszcz czerwony 1,3 kg 3,
109. Zupa cebulowa 1,2 kg 3,
110. Baza do zup miesnych 3 kg 3,
111. Zupa pieczarkowa 0,9 kg 3,
112. Zupa żur 0,9 kg 5,
113. Bazylia 11,
114. Oregano 11,
115. Sos carbonara 1,Dostawa 1 raz w tygodniu, w godzinach pracy Zamawiającego, faktury 1 raz w tygodniu, termin płatności - 14 dni, sposób zamawiania - fax, telefonicznie.
L.p. Asortyment: j.m. Ilość:
Jaja:
1 Jaja 1szt. szt 1400, |