1.Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów mleczarskich w następującym asortymencie i ilościach: Pakiet 1 Dostawy codzienne (dni robocze): L.p., Asortyment (gramatura, opakowanie), Jed. miary, Ilość dziennie, Ilość jedn. w 12 m-c:1.Mleko pasteryz. 2% op.butelka lub karton poj 1l,l,290,105 850. 2.Śmietana 18% kubek 200g.,l,10,3 650. Pakiet 2 Dostawy średnio 4 x w tygodniu (dni robocze): L.p., Asortyment (gramatura, opakowanie), Jed. miary,Ilość jedn. w 1 m-c,Ilość jedn. w 12 m-c:1.Maślanka butelka lub karton op 1l.,l, 340, 4 080. 2.Ser twarogowy półtłusty kl. I op. kostka (pergamin-wosk) 250g., kg, 550, 6 600. 3.Twarożek półtłusty Naturalny wiaderko (op.0.5kg do 3kg), kg, 100, 1 200.
Pakiet 3 Dostawy 2 x w tygodniu (dni robocze):L.p., Asortyment (gramatura, opakowanie), Jed. miary, Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c:1.Masło extra (200 g),kg,340, 4 080. Pakiet 4 Dostawy 1 x w tygodniu (dni robocze): L.p., Asortyment (gramatura, opakowanie), Jed. miary, Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c: 1.Ser twardy (Gouda, Tylżycki, Edamski - krojony plastry) op. 1000g, kg, 100, 1 200. 2.Ser topiony kostka (50g - 100g) op. folia aluminiowa, kg, 100, 1 200. Pakiet 5 Dostawy 2 x w miesiącu (dni robocze): L.p., Asortyment (gramatura, opakowanie), Jed. miary, Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c: 1.Jogurt naturalny kubek (180 g.),szt.,1 300, 15 600. 2.Przedmiot zamówienia powinien być oznakowany, opatrzony etykietą zawierającą: a)nazwę i adres producenta, b)nazwę środka spożywczego, c)wykaz składników występujących w środku spożywczym (w tym substancje dodatkowe i enzymy), d)wartość odżywczą i wartość energetyczną w 100 g produktu, e)termin przydatności do spożycia należy spożyć do, f) określać warunki przechowywania, g)numer partii, h)zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu
OpisDostawy codzienne (dni robocze): L.p., Asortyment (gramatura, opakowanie), Jed. miary, Ilość dziennie, Ilość jedn. w 12 m-c: 1.Mleko pasteryz. 2% op.butelka lub karton poj 1l, l, 290, 105 850. 2.Śmietana 18% kubek 200g., l, 10, 3 650Dostawy średnio 4 x w tygodniu (dni robocze): L.p., Asortyment (gramatura, opakowanie), Jed. miary, Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c: 1. Maślanka butelka lub karton op 1l., l, 340, 4 080. 2.Ser twarogowy półtłusty kl. I op. kostka
(pergamin-wosk) 250g., kg, 550, 6 600. 3.Twarożek półtłusty Naturalny wiaderko(op.0.5kg do 3kg), kg, 100, 1 200Dostawy 2 x w tygodniu (dni robocze): L.p., Asortyment (gramatura, opakowanie, Jed. miary, Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c: 1.Masło extra (200 g), kg, 340, 4 080Dostawy 1 x w tygodniu (dni robocze): L.p., Asortyment (gramatura, opakowanie), Jed. miary, Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c: 1.Ser twardy (Gouda, Tylżycki, Edamski - krojony plastry) op. 1000g, kg, 100, 1 200. 2.Ser topiony kostka (50g - 100g) op. folia aluminiowa, kg, 100, 1 200.Dostawy 2 x w miesiącu (dni robocze): L.p., Asortyment (gramatura, opakowanie), Jed. miary, Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c: 1.Jogurt naturalny kubek
(180 g.), szt., 1 300, 15 600 |