Aranżacja wnętrz budynku zaplecza gminnego obiektu sportowego w Jankowicach, polegającaej na dostawie i montażu mebli oraz innego wyposażenia zgodnie z projektem aranżacji, stanowiącym załącznik do SIWZ.
1. Rozwiązania pomieszczeń objętych opracowaniem - Etap I:
- Hall wejściowy: zaprojektowano w nim tablicę informacyjną obiektu,
- Korytarz; zaprojektowano 2 szafy na ubrania,
- Pomieszczenia dwóch szatni dla sportowców; zaprojektowano w każdej w nich; po 4 ławki szatniowe z wieszakami, po jednym stole 100x100 cm + 4 krzesła typu TIPO oraz tablice tradycyjne,
- W magazynach strojów czystych i brudnych zaprojektowano odpowiednio 2 i 1 regał o konstrukcji metalowej,
- W pralni z aneksem do prasowania; zaprojektowano stół do sortowania odzieży 80x120 cm, szafkę na proszki,
- W pomieszczeniu suszenia obuwia; zaprojektowano dwa stojaki do szuszenia obuwia oraz kratę rozdzielającą pomieszczenie suszarni od pralni,
- W magazynie sprzętu sportowego zaprojektowano; regał półkowy w ilości 8 sztuk, szafę na sprzęt sportowy, stół 120x80 cm, krzesła składane Tipo w ilości szt. 2 oraz sprzęt; kompresor do piłek, wózek na piłki.
- W pomieszczeniu socjalnym pracowników zaprojektowano: szafę ubraniową, dwa taborety oraz stół 120x80 cm,
- W pomieszczeniu trenera zaprojektowano: szafę ubraniową, krzesło gościnne tapicerowane, wieszak stojący oraz sprzęt pierwszej pomocy tj.: stół do masażu, nosze składane, apteczkę ścienną i apteczkę sanitariusza i szafkę na klucze,
- W pom. biurowym - pokój narad zaprojektowano: stół konferencyjny, kontener podblatową, szafę na akta, wieszak stojący, 2 krzesła gościnne i 1 fotel obrotowy,
- W po. Socjalnym z jadalnią zaprojektowano: stolik narożny 60x60 cm, taboret okrągły szt. 2, szafę na naczynia kuchenne, stół 120x80 cm,
- W pokoju sędziów zaprojektowano: krzesła gościnne szt. 4, ławkę szatniową szt.2, stół 120x80 cm, kontener biurowy,
- W pomieszczeniu gospodarczym nr 47 zaprojektowano: stół 120x80 cm, regały półkowe szt. 7, krzesła składane Tipo szt. 2, stół warsztatowy oraz drabinkę składaną 6-cio stopniową,
- W pomieszczeniu gospodarczym nr 48 zaprojektowano: regały półkowe szt. 5 raz sprzęt; drabinkę aluminiową 3 metrową,
- Większość pomieszczeń wyposażono w kosze na śmieci.
2. Rozwiązania pomieszczeń objętych opracowaniem - Etap II:
- W pomieszczeniu magazynu produktów suchych i napojów zaprojektowano: regały półkowe - 90x30x200 szt. 2 i 60x60x200 szt. 1,
- Pomieszczenie przygotowania potraw: stół cateringowy z kuchenką elektryczną, półkę wiszącą, stół kuchenny z zabudowaną chłodziarką, szafkę wisząca oraz szafę przelotową,
- W zmywalni naczyń zaprojektowano: stół - zlewozmywak wraz z młynkiem koloidalnym,
- W pomieszczeniach na sprzęt utrzymania czystości zaprojektowano: szafę na sprzęt utrzymania czystości,
- W Sali klubowej zaprojektowano: stół do odstawiania potraw gotowych 120x80 cm szt. 2, stoły 100x100 szt. 11, krzesła gościnne szt. 44, szafę witrynę na trofea sportowe szt. 2.,
- Większość pomieszczeń wyposażono w kosze na śmieci.
3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia przedstawiony został w załącznikach do niniejszej SIWZ:
3.1. w projekcie aranżacji wnętrz,
3.2. w arkuszu kalkulacyjnym - zestawienie mebli i sprzętu,
3.3. w istotnych postanowieniach, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego. |