dostawy mięsa i produktów mięsnych

Data publikacji 2016-01-22
Data zakończenia 2016-02-02 10:00:00
Instytucja Zespół Szkół Elektronicznych i Telekomunikacyjnych
Miejscowość Olsztyn
Województwo warmińsko-mazurskie
Branża
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 8407 / 2016
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 151000009
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

cz.I mięso
cz. II drób
cz. III wędliny

Opis

15113000-3 WIEPRZOWINA-ŁOPATKA B/K bez kości KG 1300
15113000-3 SCHAB B/K bez kości KG 400
15113000-3 ZEBERKA WP paski extra KG 350
15113000-3 SZYNKA B/K bez kości KG 400
15113000-3 KOŚCI SCHABOWE KG 350
15113000-3 PACHWINA B/S bez skóry KG 90
15113000-3 SŁONINA KG 30
15111100-0 WOŁOWINA Z/K rosołowa KG 30
15113000-3 karkówka bez kości kg 3001 15112130-6 FILET Z KURCZAKA B/S, b/k KG 1350
2 15112130-6 udo z kurczka b/k grzbietowej KG 1000
3 15112120-3 MIĘSO TRYBOWANE Z UDŹCA INDYKA KG 300
4 15112130-6 porcje rosołowe z kurczaka kg 1000
5 15112130-6 wątróbka z kurczaka kg 801. 15131130-5 SZYNKA GOTOWANA typu: mojej mamy, po chłopsku, z kija, kraka, z beczki kg 200
2. 15131130-5 szynka z wędzarni Karola kg 120
3. 15131130-5 POLĘDWICA SOPOCKA typu : z Warmii kg 250
4. 15131130-5 BOCZEK WEDZONY B/S kg 120
5. 15131130-5 KIEŁBASA ŻYWIECKA podsuszana kg 140
6. 15131130-5 PARÓWKI CIENKIE typu maślane kg 300
7. 15131130-5 KIEŁBASA cienka typu : podwawelska, ostrołęcka, dworska, wielkopolska kg 600
8. 15131130-5 KIEŁBASKI typu: delikatesowe, z komina, piwoszki kg 200
9. 15131130-5 MIELONKA TYROLSKA kg 70
10. 15131130-5 SCHAB BIAŁY pieczony w siatce kg 150
11. 15131130-5 KIEŁBASA SZYNKOWA podsuszana kg 60
12. 15131130-5 parówki bobaski kg 300
13. 15131310-1 PASZTET PIECZONY kg 80
14. 15131130-5 filet z indyka bez wedzenia kg 140
15. 15131130-5 BOCZEK ROLOWANY pieczony kg 80
16. 15131130-5 kiełbasa KRAKOWSKA SUCHA kg 180
17. 15131130-5 szynka domowa pieczona wieprzowa na szaro kg 120
18. 15131130-5 szynka wędzona tradycyjna kg 160
19. 15131130-5 szynka konserwowa wieprzowa kg 120
20. 15131130-5 salami kg 60
21. 15131130-5 kiełbasa tatrzańska kg 60
22. 15131130-5 golonka luksusowa kg 100
23. 15131130-5 polędwica z warzywami kg 160
24. 15131130-5 Jasiuk kg 180
25. 15131130-5 kabanosy pakowane po 100-120g /minimum 120g mięsa na 100g. produktu szt 1500
26. 15131130-5 kiełbasa pieprzowa kg 120
27. 15131130-5 kiełbasa sucha z soplicowa kg 80

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Zespół Szkół Elektronicznych i Telekomunikacyjnych
Ulica ul. Bałtycka 37A
Nr domu 37A
Miejscowość Olsztyn
Kod Pocztowy 10-144
Województwo warmińsko-mazurskie
Tel 089 5275191
Fax 089 5226970
Internet http://www.zset.olsztyn.pl/
Regon 00067861800000
E-mail dyrektor@zset.olsztyn.pl
Obowiązkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zamówienia Administracja samorządowa
Rodz zam D
Czy częsci Tak
Liczba częsci 3
Czy dopusza się złożenie oferty wariantowej Nie
Czy dialog Nie
Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających Nie
Czas D
Data zakończenia 31/12/2016
Wadium nie dotyczy
Zaliczka Nie
Uprawnienie Zamawiający nie stawia szczegółowych wymagań w zakresie spełniania tego warunku
Wiedza Posiadają wiedzę i doświadczenie w zakresie obowiązującego prawa żywnościowego, a w szczególności zgodnie z poniższymi aktami prawnymi: Ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z dnia 27 września 2006 r. Nr 171, poz. 1225 z późn. zm.), Ustawą z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (Dz. U. z 2005 r. Nr 187, poz. 1577 z późn. zm.), Rozporządzenie WE nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. Urz. UE L 139 z 30.04.2004 r.).; - oświadczenie
Potencjał Dysponują odpowiednim potencjałem technicznym gwarantującym dowóz surowców w pojemnikach oraz opakowaniach posiadających atest PZH odnośnie dopuszczenia do kontaktu z żywnością, tak, by dostawy realizowane były zgodnie z zasadami dobrej praktyki higienicznej (dotyczy to głównie: stanu higienicznego samochodu, higieny osobistej kierowcy, daty przydatności do spożycia, temperatury przewozu). - oświadczenie
Zdolne Zamawiający nie stawia szczegółowych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. - Oświadczenie
Sytuacja Zamawiający nie stawia szczegółowych wymagań w zakresie spełniania tego warunku Oświadczenie
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Dok grup kap 1 Tak
Niepełnosprawne Nie
Kod trybu zamówienia PN
Czy zmiana umowy Tak
Zmiana umowy 3. Zamawiający dopuszcza możliwość zmiany cen ujętych w umowie (załącznik nr 1), nie częściej jednak niż raz na kwartał, w formie pisemnego aneksu. 4. Projekt aneksu do umowy wraz z uzasadnieniem i udokumentowaniem zasadności zmiany cen sporządza Wykonawca. 5. Wysokość podwyżki cen o której mowa w pkt.4 nie może przekroczyć wysokości wskaźnika cen towarów i usług konsumpcyjnych w części dotyczącej żywności i napojów bezalkoholowych w ujęciu dla mięsa ogłoszonego przez GUS za ostatni kwartał poprzedzający podwyższenie ceny.
Kod kryterium B
Kryt 1p 95
Kryt 2 czas realizacji dodatkowego zamówienia złożonego w dniu dostawy
Kryt 2p 5
Adres strony internetowej siwz http://www.zset.olsztyn.pl/
Adres uzyskania siwz ul Bałtycka 37 A Olsztyn
Data składania wniosków 02/02/2016
Godzina składania wniosków 10:00
Miejsce sekretariat- pok. 20
Termin Obowiązuje termin
Termin związania ofertą 30
Czy unieważnienie Nie
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)