Postępowanie na sukcesywne dostawy pieczywa i wyrobów cukierniczych do obiektów Centrum Usług Logistycznych

Data publikacji 2016-01-29
Data zakończenia 2016-02-10 09:00:00
Instytucja Centrum Usług Logistycznych
Miejscowość Warszawa
Województwo mazowieckie
Branża
  • Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie

Szczegóły

Numer ogłoszenia 20214 / 2016
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 158100009
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych, wg potrzeb Zamawiającego, opisanych w formularzach ofertowych dla poszczególnych części, stanowiących załączniki 1a - 1e do SIWZ. Wykonawcy będą dostarczać przedmiot zamówienia dla poszczególnych części zamówienia do obiektów Centrum Usług Logistycznych.
Część nr 1 Warszawa - dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych do obiektu Hotel Karat w Warszawie, położonego przy ul. Słoneczna 37,
00-789 Warszawa, do obiektu Hotel Łazienkowski w Warszawie, położonego przy ul. 29 Listopada 3B, 00-465 Warszawa oraz do obiektu Bufet Puławska położonego przy ul. Puławska 148/150, 02-624 Warszawa w ilościach i asortymencie określonym w załączniku nr 1a do SIWZ - Formularz ofertowy dla części nr 1;
Część nr 2 Polańczyk - dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych do Ośrodka Szkoleniowo-Wypoczynkowego Jawor w Polańczyku, położonym przy ul. Zdrojowa 21, 38-610 Polańczyk, w ilościach i asortymencie określonym w załączniku nr 1b do SIWZ - Formularz ofertowy dla części nr 2;
Część nr 3 Poznań - dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych do Zespołu Obiektów Olimpia i Jowisz w Poznaniu - Hotel Olimpia, położony przy ul. Taborowa 8, 60-790 Poznań oraz Hotel Jowisz, położony przy ul. Dojazd 34, 60-631 Poznań, w ilościach i asortymencie określonym w załączniku nr 1c do SIWZ - Formularz ofertowy dla części nr 3;
Część nr 4 Ustka - dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych do Ośrodka Szkoleniowo - Wypoczynkowego Morskie Uroczysko, położonego
76-270 Ustka - Uroczysko, w ilościach i asortymencie określonym w załączniku nr 1d do SIWZ - Formularz kalkulacji cenowej dla części nr 4;
Część nr 5 Wrocław - dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych do Hotelu Savoy we Wrocławiu, położonego przy Pl. Kościuszki 19, 50-027 Wrocław, w ilościach i asortymencie określonym w załączniku nr 1e do SIWZ - Formularz ofertowy dla części nr 5.

Opis

1. Bułka tarta pszenna op. 0,5kg - 1kg kg 240
2. Bułka zwykła pszenna, kajzerka 30-90g kg 500
3. Bułka wieloziarnista kg 100
4. Chleb pszenno-żytni 500g - 600g krojony, pakowany kg 1000
5. Chleb razowy 400g - 750g krojony, pakowany kg 800
6. Chleb wieloziarnisty, 400g - 600g krojony, pakowany kg 150
7. Pieczywo tostowe pszenne paczkowane krojone op. maks. 1000g kg 1201. Bułka tarta pszenna op. 0,5kg - 1kg kg 120
2. Bułka kołodziejka, grahamka ,smaczna, dyniowa, słonecznikowa 50g szt 1300
3. Bułka pszenno-razowa wieloziarnista 35-70g szt 102
4. Bułka zwykła pszenna, kajzerka 30-90g kg 372
5. Chleb pszenno-razowy, wieloziarnisty 500g-600g, krojony, pakowany kg 425
6. Chleb pszenno-żytni 500g - 600g krojony, pakowany kg 1620
7. Chleb wieloziarnisty, 400g - 600g krojony, pakowany kg 8251. Bułka tarta pszenna op. 0,5kg - 1kg kg 300
2. Bułka zwykła pszenna, kajzerka 30-90g kg 650
3. Chleb pszenno-żytni 500g - 600g krojony, pakowany kg 1000
4. Chleb razowy 400g - 750g krojony, pakowany kg 650
5. Ciasto typu biszkoptowe z kremem, galaretką
i świeżymi owocami sezonowymi kg 50
6. Ciasto typu jabłecznik na kruchym spodzie kg 160
7. Ciasto typu sernik na kruchym spodzie, w tym: z kakao, owocami kg 150
8. Drożdżówka, pączek, ciastko francuskie - różne smaki (ser, dżem, mak, budyń, jagody), jagodzianka, wieniec parzony, babeczka śniadaniowa typu mufinka, ciastko - omlecik z budyniem, ciastko typu ekler, ptyś 50-100g kg 400
9. Bułka żytnia 30 - 90g kg 100
10. Ciasto kostka migdałowa kg 30
11. Tort kg 201. Bułka tarta pszenna op. 0,5kg - 1kg kg 80
2. Bułka zwykła pszenna, kajzerka 30-90g kg 300
3. Chleb kaszubski 1500g kg 300
4. Chleb pszenno-żytni 500g - 600g krojony, pakowany kg 150
5. Chleb razowy 400g - 750g krojony, pakowany kg 250
6. Ciasto foremkowe typu babka piaskowa (różne rodzaje: waniliowa, czekoladowa, cytrynowa, pomarańczowa, marmurkowa, adwokatowa, toffi) kg 40
7. Ciasto foremkowe typu keks z bakaliami kg 40
8. Ciasto typu biszkoptowe z kremem, galaretką
i świeżymi owocami sezonowymi kg 3
9. Ciasto typu jogurtowe z owocami np. śliwka, wiśnia kg 40
10. Ciasto typu placek drożdżowy różne smaki z owocami sezonowymi, serem lub kruszonką, babka drożdżowa z rodzynkami kg 60
11. Ciasto typu sernik na kruchym spodzie, w tym: z kakao, owocami kg 15
12. Drożdżówka, pączek, ciastko francuskie - różne smaki (ser, dżem, mak, budyń, jagody), jagodzianka, wieniec parzony, babeczka śniadaniowa typu mufinka, ciastko - omlecik z budyniem, ciastko typu ekler, ptyś 50-100g kg 60
13. Pieczywo tostowe pszenne paczkowane krojone op. maks. 1000g kg 101. Bułka grahamka 70g kg 400
2. Bułka zwykła pszenna, kajzerka 30-90g kg 3000
3. Bułka pszenna duża 100 g kg 2200
4. Chleb pszenno-żytni 500g - 600g krojony, pakowany kg 200
5. Chleb zwykły 400g - 750g krojony, pakowany kg 120

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Centrum Usług Logistycznych
Ulica ul. Słoneczna 37
Nr domu 37
Miejscowość Warszawa
Kod Pocztowy 00-789
Województwo mazowieckie
Tel 22 601 33 29
Fax 22 601 50 11
Internet www.cul.com.pl
Regon 14273254600000
E-mail agnieszka.szajkowska@cul.com.pl
Obowiązkowa Tak
Dotyczy 1
Adres dyn zak www.cul.com.pl
Rodzaj zamówienia Inny: Instytucja gospodarki budżetowej
Rodzaj zam inny Instytucja gospodarki budżetowej
Rodz zam D
Czy częsci Tak
Liczba częsci 5
Czy dopusza się złożenie oferty wariantowej Nie
Czy dialog Nie
Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających Nie
Czas Obowiązuje termin
Czas w miesiącach 12
Zaliczka Nie
Uprawnienie spełnia lub nie spełnia
Wiedza spełnia lub nie spełnia
Potencjał spełnia lub nie spełnia
Zdolne spełnia lub nie spełnia
Sytuacja spełnia lub nie spełnia
Oswiadczenie potwierdzenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 8 Tak
Dokument podmiotów Tak
Niepełnosprawne Nie
Kod trybu zamówienia PN
Kod kryterium A
Adres strony internetowej siwz www.cul.com.pl
Adres uzyskania siwz Zespół Ośrodków Szkoleniowo-Wypoczynkowych Olimp, ul. 1 Maja 62, 58-580 Szklarska Poręba
Data składania wniosków 10/02/2016
Godzina składania wniosków 09:00
Miejsce Zespół Ośrodków Szkoleniowo-Wypoczynkowych Olimp, ul. 1 Maja 62, 58-580 Szklarska Poręba
Termin Obowiązuje termin
Termin związania ofertą 30
Czy unieważnienie Nie
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)