Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych, wg potrzeb Zamawiającego, opisanych w formularzach ofertowych dla poszczególnych części, stanowiących załączniki 1a - 1e do SIWZ. Wykonawcy będą dostarczać przedmiot zamówienia dla poszczególnych części zamówienia do obiektów Centrum Usług Logistycznych.
Część nr 1 Warszawa - dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych do obiektu Hotel Karat w Warszawie, położonego przy ul. Słoneczna 37,
00-789 Warszawa, do obiektu Hotel Łazienkowski w Warszawie, położonego przy ul. 29 Listopada 3B, 00-465 Warszawa oraz do obiektu Bufet Puławska położonego przy ul. Puławska 148/150, 02-624 Warszawa w ilościach i asortymencie określonym w załączniku nr 1a do SIWZ - Formularz ofertowy dla części nr 1;
Część nr 2 Polańczyk - dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych do Ośrodka Szkoleniowo-Wypoczynkowego Jawor w Polańczyku, położonym przy ul. Zdrojowa 21, 38-610 Polańczyk, w ilościach i asortymencie określonym w załączniku nr 1b do SIWZ - Formularz ofertowy dla części nr 2;
Część nr 3 Poznań - dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych do Zespołu Obiektów Olimpia i Jowisz w Poznaniu - Hotel Olimpia, położony przy ul. Taborowa 8, 60-790 Poznań oraz Hotel Jowisz, położony przy ul. Dojazd 34, 60-631 Poznań, w ilościach i asortymencie określonym w załączniku nr 1c do SIWZ - Formularz ofertowy dla części nr 3;
Część nr 4 Ustka - dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych do Ośrodka Szkoleniowo - Wypoczynkowego Morskie Uroczysko, położonego
76-270 Ustka - Uroczysko, w ilościach i asortymencie określonym w załączniku nr 1d do SIWZ - Formularz kalkulacji cenowej dla części nr 4;
Część nr 5 Wrocław - dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych do Hotelu Savoy we Wrocławiu, położonego przy Pl. Kościuszki 19, 50-027 Wrocław, w ilościach i asortymencie określonym w załączniku nr 1e do SIWZ - Formularz ofertowy dla części nr 5.
Opis1. Bułka tarta pszenna op. 0,5kg - 1kg kg 240
2. Bułka zwykła pszenna, kajzerka 30-90g kg 500
3. Bułka wieloziarnista kg 100
4. Chleb pszenno-żytni 500g - 600g krojony, pakowany kg 1000
5. Chleb razowy 400g - 750g krojony, pakowany kg 800
6. Chleb wieloziarnisty, 400g - 600g krojony, pakowany kg 150
7. Pieczywo tostowe pszenne paczkowane krojone op. maks. 1000g kg 1201. Bułka tarta pszenna op. 0,5kg - 1kg kg 120
2. Bułka kołodziejka, grahamka ,smaczna, dyniowa, słonecznikowa 50g szt 1300
3. Bułka pszenno-razowa wieloziarnista 35-70g szt 102
4. Bułka zwykła pszenna, kajzerka 30-90g kg 372
5. Chleb pszenno-razowy, wieloziarnisty 500g-600g, krojony, pakowany kg 425
6. Chleb pszenno-żytni 500g - 600g krojony, pakowany kg 1620
7. Chleb wieloziarnisty, 400g - 600g krojony, pakowany kg 8251. Bułka tarta pszenna op. 0,5kg - 1kg kg 300
2. Bułka zwykła pszenna, kajzerka 30-90g kg 650
3. Chleb pszenno-żytni 500g - 600g krojony, pakowany kg 1000
4. Chleb razowy 400g - 750g krojony, pakowany kg 650
5. Ciasto typu biszkoptowe z kremem, galaretką
i świeżymi owocami sezonowymi kg 50
6. Ciasto typu jabłecznik na kruchym spodzie kg 160
7. Ciasto typu sernik na kruchym spodzie, w tym: z kakao, owocami kg 150
8. Drożdżówka, pączek, ciastko francuskie - różne smaki (ser, dżem, mak, budyń, jagody), jagodzianka, wieniec parzony, babeczka śniadaniowa typu mufinka, ciastko - omlecik z budyniem, ciastko typu ekler, ptyś 50-100g kg 400
9. Bułka żytnia 30 - 90g kg 100
10. Ciasto kostka migdałowa kg 30
11. Tort kg 201. Bułka tarta pszenna op. 0,5kg - 1kg kg 80
2. Bułka zwykła pszenna, kajzerka 30-90g kg 300
3. Chleb kaszubski 1500g kg 300
4. Chleb pszenno-żytni 500g - 600g krojony, pakowany kg 150
5. Chleb razowy 400g - 750g krojony, pakowany kg 250
6. Ciasto foremkowe typu babka piaskowa (różne rodzaje: waniliowa, czekoladowa, cytrynowa, pomarańczowa, marmurkowa, adwokatowa, toffi) kg 40
7. Ciasto foremkowe typu keks z bakaliami kg 40
8. Ciasto typu biszkoptowe z kremem, galaretką
i świeżymi owocami sezonowymi kg 3
9. Ciasto typu jogurtowe z owocami np. śliwka, wiśnia kg 40
10. Ciasto typu placek drożdżowy różne smaki z owocami sezonowymi, serem lub kruszonką, babka drożdżowa z rodzynkami kg 60
11. Ciasto typu sernik na kruchym spodzie, w tym: z kakao, owocami kg 15
12. Drożdżówka, pączek, ciastko francuskie - różne smaki (ser, dżem, mak, budyń, jagody), jagodzianka, wieniec parzony, babeczka śniadaniowa typu mufinka, ciastko - omlecik z budyniem, ciastko typu ekler, ptyś 50-100g kg 60
13. Pieczywo tostowe pszenne paczkowane krojone op. maks. 1000g kg 101. Bułka grahamka 70g kg 400
2. Bułka zwykła pszenna, kajzerka 30-90g kg 3000
3. Bułka pszenna duża 100 g kg 2200
4. Chleb pszenno-żytni 500g - 600g krojony, pakowany kg 200
5. Chleb zwykły 400g - 750g krojony, pakowany kg 120 |