Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla kuchni Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Krasnymstawie, zestawionych w 8 zadaniach (częściach) przedstawionych poniżej:
Zadanie Nr 1 – Gotowe produkty mączne - CPV 15851000-8
Zadanie Nr 2 – Pieczywo, świeże wyroby piekarskie - CPV 15810000-9
Zadanie Nr 3 – Mięso i wędliny - CPV 15131100-6
Zadanie Nr 4 – Nabiał - CPV 15500000-3
Zadanie Nr 5 – Mrożonki, ryby mrożone - CPV 15331170-9, CPV 15221000-3
Zadanie Nr 6 –Owoce i warzywa - CPV 15300000-1
Zadanie Nr 7 – Artykuły spożywcze w opakowaniach zbiorczych- garmażeryjnych
CPV 15800000-6
Zadanie Nr 8 – Artykuły spożywcze drobne - CPV 15800000-6
15530000-2 Dowóz w/w artykułów musi się odbywać transportem Wykonawcy, zgodnie z wymogami sanitarno-epidemiologicznymi i zasadami systemu HACCP
OpisPierogi ruskie-świeże (nie mrożone) 400 kg, Pierogi z kaszą gryczaną, świeże (nie mrożone) 200 kg, Pierogi z soczewicą – świeże (nie mrożone) 100 kg, Pierogi z kapustą- świeże (nie mrożone) 80 kg, Pierogi z kapustą i grzybami - świeże (nie mrożone) 40 kg, Pierogi z mięsem-świeże (nie mrożone)140 kg, Kopytka- świeże (nie mrożone) 300 kg, Kluski śląskie- świeże (nie mrożone) 300 kg, Kluski leniwe- świeże (nie mrożone) 40 kg, Uszka z kapustą i grzybami - świeże (nie mrożone) 12 kg, naleśniki – świeże (nie mrożone) 300 kgChleb zwykły 900g - krojony 4000 szt., Chleb razowy 600g -krojony 1000 szt., Pączek z dżemem w pudrze 1300 szt., Drożdżówka z serem 100g 1300 szt., Bułka 100g 800szt.Żeberka paski- świeże (nie mrożone) 250 kg, Łopatka b/k - świeże (nie mrożone) 400 kg, Kości pokrzepowe - świeże (nie mrożone) 1400kg, Kiełbasa krakowska 30 kg, Kiełbasa zwyczajna 350 kg, Karczek wieprzowy b/k - świeże (nie mrożone) 350 kg, Schab b/k - świeże (nie mrożone) 500 kg, Słonina 70 kg, Boczek surowy 30 kg, Boczek wędzony 60 kg, Kaszanka 70 kg, Tuszonka 16 kg, Mięso mielone wieprzowe świeże nie paczkowane (bez dodatków ulepszaczy) 600 kg, Wątroba wieprzowa - świeże (nie mrożone) 25 kgŚmietana 18% 360ml, 400ml lub 500 ml -1000 l, Masło Extra- 200g -120 kg, Mleko butelka lub folia 2% 1l -50 l, Twaróg kostka półtłusty 250g -50 kg, Ser żółty twardy 40%-55 kgĆwiartka z kurczaka- mrożona -350 kg, Filet z kurczaka- mrożony -350 kg, Filet z dorsza – mrożony -420 kg, Flaki wołowe suche krojone 1 kg- mrożone -350 kg, Brokuł 2,5 kg- mrożony -220 kg, Fasola szparagowa 2,5 kg- mrożona -325 kg, Kurczak- mrożony 200 kg, Kalafior 2,5 kg- mrożony -200 kg, Marchew kostka 2,5 kg- mrożona 20 kg, Marchew z groszkiem 2,5 kg- mrożona -260 kg, Mieszanka kompotowa 2,5 kg- mrożona -250 kg, Porcja rosołowa – mrożona -12 kg, Placki ziemniaczane 1,5kg – mrożone -300 kg, Płat śledziowy po wiejsku wiadro 2,5 kg -160 kg, Truskawka 2,5 kg- mrożona -250 kg, Pyzy z mięsem mrożone-250 kg, Filet śledziowy solony bez skóry- 20 kgBanan 180 kg, Burak czerwony 450 kg, Cebula 400 kg, Czosnek- główka 10 szt., Fasola „Jaś” 180 kg, Jabłka 170 kg, Kapusta biała 600 kg, Kapusta młoda150 szt., Kapusta czerwona120 kg, Kapusta pekińska 130 kg, Kapusta kiszona 600 kg, Koperek zielony- pęczek 140 szt., Natka z pietruszki- pęczek 110 szt., Ogórek zielony180 kg, Ogórek kiszony 190kg, Papryka świeża130 kg, Pomidor140 kg, Por 400 kg, Pomarańcza 110 kg, Botwinka- pęczek100 szt., Rzodkiewka- pęczek140 szt., Sałata zielona120 szt., Szczypiorek- pęczek 140 szt.,Pieczarka 400 kg, Truskawka- świeża16 kg, Seler 300kg, Marchew 800 kg, Ziemniaki 8000 kg, Ziemniak młody 2000 kg, Mandarynka20 kg
Czosnek granulowany 1 kg -4 szt., Przyprawa do mięs 1kg -8 szt., FiX do gulaszu 1kg -8 szt.
Galaretka 1 kg-60 szt., Koperek suszony 0,20kg -4 szt., Koncentrat pomidorowy 30% 0,9kg -200 szt.
Makaron świderki 2kg (100% durum)-130 szt., Makaron kolanko 2kg (100% durum)-15 szt., Makaron rurki 2kg (100% durum)- 20 szt., Makaron kokardka 2kg (100% durum)-40 szt., Makaron nitka 2kg (100% durum)-
50 szt., Makaron muszelka 2 kg 100% durum -20 szt., Napój (mix) 1kg -80 szt., Natka pietruszki suszona 1 kg -4 szt., Przyprawa w płynie do zup 1l -30 szt.,Ryż długoziarnisty 5kg-40 szt., Rosół z kury pasta 1kg -40 szt., Sos grzybowy 1 kg -1 szt., Sos boloński. 1 kg -3 szt., Sos sałatkowy koperkowy 1 kg -7 szt., Zupa krem z pieczarek -1 kg – 2 szt., Zupa ogonowa 1kg -20 szt., Zupa brokułowa – 1 kg – 5szt., Przyprawa do ryb 1 kg -3 szt., Rosół wołowy pasta 1 kg - 5 szt., Bulion grzybowy pasta 1 kg-1 szt., Sos sałatkowy włoski 1 kg -5szt., Papryka słodka mielona 1 kg – 1 szt., Papryka ostra mielona – 1 kg – 1 szt., Zioła prowansalskie 0,20 kg-1 szt., Oregano 0,20kg-1 szt. Smalec 200g kostka -600 szt., Bułka tarta 0,5 kg – 400szt., Cukier kryształ 1kg-600 kg, Cukier waniliowy 32g- 20 szt., Chrzan 300g-30 szt., Groch łupany 1 kg- 80 szt., Jaja świeże kurze-3200 szt., Kawa inka 150g -10 szt., Kasza jęczmienna 1kg -150kg, Kasza gryczana 1kg -150 kg, Kukurydza konserwowa puszka 400ml -100 szt, Kwasek cytrynowy 20g-150 szt., Liść laurowy 6g -160 szt., Majonez 600ml – 100szt., Przyprawa do flaków 20g-50 szt., Ogórek konserwowy 0,9 l słoik-200 szt., Mąka pszenna 1kg typ500 -480 kg, Mąka ziemniaczana 0,5kg-10 szt., Musztarda 200g-20 szt.,Olej 1l uniwersalny - 260 szt., Olej 3l uniwersalny-30 szt., Pieprz czarny mielony 15g -200 szt., Pieprz ziołowy 30g - 100 szt., Sól kuchenna 1kg-350 kg, Majeranek 16 g-120 szt., Sok syrop 500ml -200 szt., Przyprawa warzywna do potraw 200g -Vegeta lub równoważna-600 szt., Ziele angielskie 15g-150 szt., Herbata granulowana 100g-10 szt., Susz owocowy 100g-40 szt., Kisiel owocowy 40 g-900 szt., Groszek konserwowy puszka 400ml-20 szt., Grzyby suszone 20g-40 szt., Ketchup 1l-5 szt., Ocet 1l- 10szt., Szczaw w słoiku 0,9l – 10szt. |