Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy ryb, konserw, mrożonek, mrożonych dań gotowych i warzyw mrożonych do Zakładu Karnego w Medyce wg zestawienia:
CZĘŚĆ I – ryby:
1. Tusza z miruna mrożona – 800 kg
2. Burgery rybne mrożone – 500 kg
3. Kostka rybna z mintaja mrożona – 200 kg
CZĘŚĆ II – konserwy:
1. Szprot w pomidorach – 700 kg
2. Paprykarz z ryżem – 800 kg
3. Konserwa turystyczna – 800 kg
4. Pasztet mazowiecki – 800 kg
5. Pasztet drobiowy mały – 10 kg
CZĘŚĆ III – mrożonki:
1. Wątroba drobiowa mrożona – 500 kg
2. Kurczak mrożony – 1000 kg
3. Filet drobiowy mrożony – 100 kg
4. Serca drobiowe mrożone – 500 kg
5. Skrzydełka z kurczaka mrożone – 300 kg
6. Udziec drobiowy z kością mrożony (kalibrowany) – 300 kg
7. Udko z kurczaka – 600 kg
8. Żołądki drobiowe – 500 kg
CZĘŚĆ IV – gotowe dania mrożone:
1. Pierogi ruskie – 800 kg
2. Pierogi z kapustą i grzybami – 800 kg
3. Uszka z kapustą i grzybami – 20kg
4. Pyzy ziemniaczane – 150 kg
5. Kopytka – 150 kg
6. Kluski śląskie – 150 kg
CZĘŚĆ V – warzywa mrożone:
1. Mieszanka warzywna mrożona – 3 000 kg
Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym w opisie przedmiotu zamówienia
Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.
Wymagania dotyczące oznakowania:
Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem.
Szczegółowy opis asortymentu podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ. W przypadkach odniesienia się do norm w opisie przedmiotu zamówienia Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym. Wykonawca powołujący się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego.
Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 3 do niniejszej SIWZ.
OpisPrzedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy ryb, konserw, mrożonek, mrożonych dań gotowych i warzyw mrożonych do Zakładu Karnego w Medyce wg zestawienia:
CZĘŚĆ I – ryby:
1. Tusza z miruna mrożona – 800 kg
2. Burgery rybne mrożone – 500 kg
3. Kostka rybna z mintaja mrożona – 200 kg
Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym w opisie przedmiotu zamówienia
Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.
Wymagania dotyczące oznakowania:
Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem.
Szczegółowy opis asortymentu podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ. W przypadkach odniesienia się do norm w opisie przedmiotu zamówienia Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym. Wykonawca powołujący się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego.
Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 3 do niniejszej SIWZ.
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy ryb, konserw, mrożonek, mrożonych dań gotowych i warzyw mrożonych do Zakładu Karnego w Medyce wg zestawienia:
CZĘŚĆ II – konserwy:
1. Szprot w pomidorach – 700 kg
2. Paprykarz z ryżem – 800 kg
3. Konserwa turystyczna – 800 kg
4. Pasztet mazowiecki – 800 kg
5. Pasztet drobiowy mały – 10 kg
Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym w opisie przedmiotu zamówienia
Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.
Wymagania dotyczące oznakowania:
Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem.
Szczegółowy opis asortymentu podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ. W przypadkach odniesienia się do norm w opisie przedmiotu zamówienia Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym. Wykonawca powołujący się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego.
Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 3 do niniejszej SIWZ.
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy ryb, konserw, mrożonek, mrożonych dań gotowych i warzyw mrożonych do Zakładu Karnego w Medyce wg zestawienia:
CZĘŚĆ III – mrożonki:
1. Wątroba drobiowa mrożona – 500 kg
2. Kurczak mrożony – 1000 kg
3. Filet drobiowy mrożony – 100 kg
4. Serca drobiowe mrożone – 500 kg
5. Skrzydełka z kurczaka mrożone – 300 kg
6. Udziec drobiowy z kością mrożony (kalibrowany) – 300 kg
7. Udko z kurczaka – 600 kg
8. Żołądki drobiowe – 500 kg
Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym w opisie przedmiotu zamówienia
Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.
Wymagania dotyczące oznakowania:
Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem.
Szczegółowy opis asortymentu podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ. W przypadkach odniesienia się do norm w opisie przedmiotu zamówienia Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym. Wykonawca powołujący się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego.
Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 3 do niniejszej SIWZ.
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy ryb, konserw, mrożonek, mrożonych dań gotowych i warzyw mrożonych do Zakładu Karnego w Medyce wg zestawienia:
CZĘŚĆ IV – gotowe dania mrożone:
1. Pierogi ruskie – 800 kg
2. Pierogi z kapustą i grzybami – 800 kg
3. Uszka z kapustą i grzybami – 20kg
4. Pyzy ziemniaczane – 150 kg
5. Kopytka – 150 kg
6. Kluski śląskie – 150 kg
Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym w opisie przedmiotu zamówienia
Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.
Wymagania dotyczące oznakowania:
Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem.
Szczegółowy opis asortymentu podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ. W przypadkach odniesienia się do norm w opisie przedmiotu zamówienia Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym. Wykonawca powołujący się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego.
Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 3 do niniejszej SIWZ.
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy ryb, konserw, mrożonek, mrożonych dań gotowych i warzyw mrożonych do Zakładu Karnego w Medyce wg zestawienia:
CZĘŚĆ V – warzywa mrożone:
1. Mieszanka warzywna mrożona – 3 000 kg
Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym w opisie przedmiotu zamówienia
Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.
Wymagania dotyczące oznakowania:
Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem.
Szczegółowy opis asortymentu podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ. W przypadkach odniesienia się do norm w opisie przedmiotu zamówienia Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym. Wykonawca powołujący się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego.
Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 3 do niniejszej SIWZ.
|