Dostawa artykułów ogólnospożywczych

Data publikacji 2016-12-14
Data zakończenia 2016-12-22 10:00:00
Instytucja Zakład Karny w Przemyślu
Miejscowość Przemyśl
Województwo podkarpackie
Branża
  • Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne,
  • Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 366968 / 2016
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 150000008, 154000002
Adres strony internetowej siwz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy, na koszt i ryzyko wykonawcy, artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Przemyślu wg zestawienia:
Część I – artykuły ogólnospożywcze
1. Cukier w kostkach 6 kg,
2. Miód pszczeli 5 kg,
3. Chrzan konserwowy 60 kg,
4. Drożdże piekarskie 2 kg,
5. Herbata granulowana 80 kg,
6. Ketchup 100 kg,
7. Majonez 30 kg,
8. Musztarda 90 kg,
9. Proszek do pieczenia 1 kg,
10. Sól 450 kg,
11. Woda mineralna 600 szt.,
12. Żelatyna spożywcza 2 kg,
13. Śledzie w oleju 3 kg,
14. Fasola biała 'Jaś” 180 kg,
15. Groch łuskany 130 kg,
16. Koncentrat pomidorowy) 550 kg,
17. Mak 3 kg,
18. Rodzynki 3 kg,
19. Musli tradycyjne 20 kg,
20. Płatki kukurydziane 40 kg,
21. Budyń śmietankowy 10 kg,
22. Groszek konserwowy 5 kg,
23. Kwasek cytrynowy 8 kg,
24. Kawa zbożowa 35 kg,
25. Kotlety sojowe 120 kg,
26. Soja – granulat 150 kg,
27. Soja – kostka 200 kg,
28. Margaryna śniadaniowa 3500 kg,
29. Olej uniwersalny 550 litrów,
30. Dżem 1300 kg,
31. Marmolada wieloowocowa 600 kg,
32. Powidła śliwkowe 400 kg,
33. Cukier 2500 kg.
Część II - przyprawy, zupy, sosy
1. Aromat w płynie do ciasta 0,5 litra,
2. Barszcz czerwony-instant 50 kg,
3. Rosół warzywny (bulion) 150 kg,
4. Cynamon 10 kg,
5. Czosnek granulowany 20 kg,
6. Kminek 5 kg,
7. Liść laurowy 4 kg,
8. Przyprawa w płynie do zup, sosów i potraw 700 litrów,
9. Majeranek 6 kg,
10. Ocet (10%) 60 litrów,
11. Papryka słodka 15 kg,
12. Pieprz czarny 15 kg,
13. Sos boloński-instant 15 kg,
14. Sos pieczeniowy-instant 20 kg,
15. Sos gulaszowy – instant 15 kg,
16. Sos grzybowy – instant 15 kg,
17. Sos pieczarkowy – instant 25 kg,
18. Sos węgierski – instant 10 kg,
19. Sos sałatkowy ziołowy – instant 5 kg,
20. Sos sałatkowy włoski – instant 5 kg,
21. Ziele angielskie 4 kg,
22. Żurek-instant 60 kg,
23. Koperek suszony 15 kg,
24. Pietruszka suszona 15 kg,
25. Oregano 2 kg,
26. Bazylia 2 kg,
27. Rozmaryn 2 kg,
28. Tymianek 2 kg,
29. Zioła prowansalskie 2 kg,
30. Kurkuma 2 kg,
31. Zupa pieczarkowa- instant 25 kg,
32. Zupa gulaszowa – instant 25 kg,
33. Zupa ogonowa – instant 25 kg,
34. Zupa porowa – instant 25 kg.
Część III - kasze, makarony, ryż, mąki
1. Kasza gryczana 250 kg,
2. Kasza jęczmienna 950 kg,
3. Ryż 1600 kg,
4. Makaron 1100 kg,
5. Mąka pszenna 1000 kg,
6. Płatki owsiane 150 kg,
7. Kasza manna 200 kg,
8. Mąka ziemniaczana 80 kg.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 4 do SIWZ.
Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
W przypadkach odniesienia się do norm w opisie przedmiotu zamówienia Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym. Wykonawca powołujący się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego.
Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.
Wymagania dotyczące oznakowania:
Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne
z obowiązującym prawem.
Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 3 do SIWZ.


Opis

Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy, na koszt i ryzyko wykonawcy, artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Przemyślu wg zestawienia:
Część I – artykuły ogólnospożywcze
1. Cukier w kostkach 6 kg,
2. Miód pszczeli 5 kg,
3. Chrzan konserwowy 60 kg,
4. Drożdże piekarskie 2 kg,
5. Herbata granulowana 80 kg,
6. Ketchup 100 kg,
7. Majonez 30 kg,
8. Musztarda 90 kg,
9. Proszek do pieczenia 1 kg,
10. Sól 450 kg,
11. Woda mineralna 600 szt.,
12. Żelatyna spożywcza 2 kg,
13. Śledzie w oleju 3 kg,
14. Fasola biała 'Jaś” 180 kg,
15. Groch łuskany 130 kg,
16. Koncentrat pomidorowy) 550 kg,
17. Mak 3 kg,
18. Rodzynki 3 kg,
19. Musli tradycyjne 20 kg,
20. Płatki kukurydziane 40 kg,
21. Budyń śmietankowy 10 kg,
22. Groszek konserwowy 5 kg,
23. Kwasek cytrynowy 8 kg,
24. Kawa zbożowa 35 kg,
25. Kotlety sojowe 120 kg,
26. Soja – granulat 150 kg,
27. Soja – kostka 200 kg,
28. Margaryna śniadaniowa 3500 kg,
29. Olej uniwersalny 550 litrów,
30. Dżem 1300 kg,
31. Marmolada wieloowocowa 600 kg,
32. Powidła śliwkowe 400 kg,
33. Cukier 2500 kg.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 4 do SIWZ.
Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
W przypadkach odniesienia się do norm w opisie przedmiotu zamówienia Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym. Wykonawca powołujący się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego.
Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.
Wymagania dotyczące oznakowania:
Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne
z obowiązującym prawem.
Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 3 do SIWZ.
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy, na koszt i ryzyko wykonawcy, przypraw, zup, sosów do Zakładu Karnego w Przemyślu wg zestawienia:
Część II - przyprawy, zupy, sosy
1. Aromat w płynie do ciasta 0,5 litra,
2. Barszcz czerwony-instant 50 kg,
3. Rosół warzywny (bulion) 150 kg,
4. Cynamon 10 kg,
5. Czosnek granulowany 20 kg,
6. Kminek 5 kg,
7. Liść laurowy 4 kg,
8. Przyprawa w płynie do zup, sosów i potraw 700 litrów,
9. Majeranek 6 kg,
10. Ocet (10%) 60 litrów,
11. Papryka słodka 15 kg,
12. Pieprz czarny 15 kg,
13. Sos boloński-instant 15 kg,
14. Sos pieczeniowy-instant 20 kg,
15. Sos gulaszowy – instant 15 kg,
16. Sos grzybowy – instant 15 kg,
17. Sos pieczarkowy – instant 25 kg,
18. Sos węgierski – instant 10 kg,
19. Sos sałatkowy ziołowy – instant 5 kg,
20. Sos sałatkowy włoski – instant 5 kg,
21. Ziele angielskie 4 kg,
22. Żurek-instant 60 kg,
23. Koperek suszony 15 kg,
24. Pietruszka suszona 15 kg,
25. Oregano 2 kg,
26. Bazylia 2 kg,
27. Rozmaryn 2 kg,
28. Tymianek 2 kg,
29. Zioła prowansalskie 2 kg,
30. Kurkuma 2 kg,
31. Zupa pieczarkowa- instant 25 kg,
32. Zupa gulaszowa – instant 25 kg,
33. Zupa ogonowa – instant 25 kg,
34. Zupa porowa – instant 25 kg.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 4 do SIWZ.
Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
W przypadkach odniesienia się do norm w opisie przedmiotu zamówienia Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym. Wykonawca powołujący się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego.
Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.
Wymagania dotyczące oznakowania:
Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne
z obowiązującym prawem.
Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 3 do SIWZ.

Dodatkowe informacje

Biuletyn 2016
Nazwa Zakład Karny w Przemyślu
Ulica ul. Rokitniańska
Nr domu 1
Miejscowość Przemyśl
Kod Pocztowy 37700
Panstwo Polska
Województwo podkarpackie
Tel 0-16 678 92 71
Fax 0-18 678 61 31
Email zk_przemysl@sw.gov.pl
Regon 32036000000
Obowiązkowa Tak
Zamieszczanie obowiazkowe Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zamówienia inny:
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja Tak
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.zp.sw.gov.pl
Czy wymagane przeslanie ofert Tak
Wymagane przeslanie ofert inny drogą pocztową, przez posłańca, osobiście
Czy podzielone na czesci Tak
Oferty lub wnioski Wszystkie
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres 37 - 700 Przemyśl, ul. Rokitniańska 1
Numer referencyjny D/Kw.220.4.2016
Rodz zam D
Okres2c 31/12/2017
Szacunkowa wart zam calosc 52702.60
Waluta calosc PLN
Czy przewiduje udzielenie zamowien 67 Nie
Czas O
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie Nie
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia Tak
Czy wadium Nie
Czy przewiduje udzielenie zaliczek Nie
Czy dopuszcza zlozenie katalogow elektronicznych Nie
Czy wymaga zlozenie katalogow elektronicznych Nie
Czy wymaga zlozenie oferty wariantowej Nie
Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej Nie
Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej zasadniczej Nie
Kod trybu zamówienia PN
Czy obejmuje ustanowienie Nie
Czy zmiana umowy Nie
Kryt 0 Cena brutto oferty
Kryt 0p 60.00
Czy będzie aukcja Nie
Data składania wniosków 22/12/2016
Godzina składania wniosków 10:00
IV 4 4 jezyki polski
Termin on
Termin związania ofertą 30
Zastosowanie procedury pzp Tak
IV 6 2 SkrocenieTerminu Nie
IV 6 5 Nie
Czy unieważnienie Tak
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)