Przedmiotem zamówienia są :
Sukcesywne dostawy w 2018 r. , do Domu Pomocy Społecznej w Mnichowie, artykułów ogólnospożywczych (tj. artykułów spożywczych, artykułów
mleczarskich, pieczywa, artykułów ciastkarskich i ciast, mięsa i wędlin).
Przedmiot zamówienia podzielony jest na następujące zadania (części) :
a) zadanie Nr 1 – dostawy artykułów spożywczych zgodnie z formularzem cenowym
stanowiącym Zał. Nr 2 do SIWZ. Dostawy dotyczą artykułów :
- produkty przemiału ziarna (CPV 15610000-7) : kasze, płatki, ryż, mąka pszenna.
- skrobia i produkty skrobiowe (CPV 15620000-0) : mąka ziemniaczana.
- olej roślinny (CPV 154 11100-3) : olej jadalny uniwersalny.
- oliwa z oliwek (CPV 15411110-6) : oliwa z oliwek.
- pasztet (CPV 15131310-1) : pasztet drobiowy.
- owoce, warzywa i podobne produkty (CPV 15300000-1) : dżemy, powidła, warzywa
przetworzone, soki, owoce suszone (śliwki), groch łuskany (połówki), fasola „Jaś”.
- cukier i produkty pokrewne (CPV 15830000-5) : cukier biały, cukier waniliowy, cukier
puder, miód, syrop cukrowy.
- makaron niegotowany (CPV 15851100-9) : makarony.
- kawa, herbata i podobne produkty (CPV 15860000-4) : kawa zbożowa, herbata.
- przyprawy i przyprawy korzenne (CPV 15870000-7) : sól, cynamon, czosnek
granulowany, gałka muszkatałowa, zioła prowansalskie (mieszanka), przyprawa
warzywna do potraw, lubczyk suszony, pieprz, kwasek cytrynowy, aromaty do ciast,
ocet, ketchup,majonez, musztarda, pieprz czarny, przyprawy ziołowe.
- produkty dietetyczne (CPV 15882000-4) : chrupki kukurydziane bezglutenowe
(naturalne i smakowe), kaszki ryżowo-owocowe (bezmleczne), kaszki mleczno-ryżowe
z owocami, kaszka mleczno-wielozbożowa wieloowocowa, produkty niskobiałkowe PKL,
markizy z nadzieniem
- różne produkty spożywcze i produkty suszone (CPV 15890000-3) : galaretki, kisiel,
budyń, drożdże, proszek do pieczenia, aromaty, bułka tarta, barszcz biały, przyprawa do
zup, kostki rosołowe, grzyby suszone.
- kakao, czekolada i wyroby cukiernicze (CPV 15840000-8) : kakao, biszkopty,
ciastka kruche, paluszki słone (smakowe), cukierki, czekolada, wafelki, herbatniki w
czekoladzie.
- owoce tropikalne (CPV 03222110 -7) : banany, kiwi.
- owoce cytrusowe (CPV 03222200 – 5) : cytryny, mandarynki.
- owoce pestkowe (CPV 03222330 – 5) : nektarynki, arbuzy, winogrona.
Bliższe dane dotyczące przedmiotu zamówienia zawarte są w Zał. Nr 2 (formularzu
cenowym zadania Nr 1).
b) zadanie Nr 2 – dostawy artykułów mleczarskich zgodnie z formularzem cenowym
stanowiącym Zał. Nr 3 do SIWZ. Dostawy dotyczą artykułów :
- śmietana (CPV 15512000-0) : śmietany 18%,
- mleko w proszku (CPV 15511700-0) : mleko w proszku,
- masło (CPV 15530000-2) : masła świeżego,
- margaryna (CPV 15431100-9) : margaryny do smarowania, mixu tłuszczowego,
- jogurt bez dodatków substancji smakowych (CPV 15551310-1) : jogurtów
naturalnych,
- jogurt z dodatkiem substancji smakowych (CPV 15551320-4) : jogurtów owocowych,
deserów,
- klasyfikowane produkty mleczarskie (CPV 15550000-8) : kefiru,
- maślanka (CPV 15551500-0) : maślanki,
- pasty serowe do smarowania (CPV 15545000-0) : serków homogenizowanych
waniliowych, serka wiejskiego i serów topionych,
- ser twardy (CPV 15544000-3) : sera twardego gouda i edamskiego,
- ser twarogowy (CPV 15542100-0) : twarogu półtłustego.
Bliższe dane dotyczące przedmiotu zamówienia zawarte są w Zał. Nr 3 (formularzu
cenowym zadania Nr 2).
c) zadanie Nr 3 – dostawy pieczywa zgodnie z formularzem cenowym stanowiącym
Zał. Nr 4 do SIWZ. Dostawy dotyczą artykułów :
- chleb (CPV 15811100-7) : chleba zwykłego, chleba graham, chleba słonecznikowego,
- bułeczki (CPV 15811400-0) : bułeczki pszenne, bułeczki graham.
Bliższe dane dotyczące przedmiotu zamówienia zawarte są w Zał. Nr 4 (formularzu
cenowym zadania Nr 3).
d) zadanie Nr 4 – dostawy artykułów ciastkarskich i ciast zgodnie z formularzem
cenowym stanowiącym Zał. Nr 5 do SIWZ. Dostawy dotyczą artykułów :
- wyroby ciastkarskie (CPV 15812100-4) : pączków, bułek drożdżowych
- ciasta (CPV 15812200-5) : ciast drożdżowych z makiem, ciast drożdżowych z serem,
strucli makowej, babki piaskowej, piernika z powidłami.
Bliższe dane dotyczące przedmiotu zamówienia zawarte są w Zał. Nr 5 (formularzu
cenowym zadania Nr 4).
e) zadanie Nr 5 – dostawy mięsa i wędlin zgodnie z formularzem cenowym
stanowiącym Zał. Nr 6 do SIWZ. Dostawy dotyczą artykułów :
- drób (CPV 15112000-6) : kurczaka świeżego, filetów świeżych z kurczaka, korpusów
mrożonych z kurczaka, udek świeżych z kurczaka,świeżego mięsa gulaszowego
z kurczaka
- podroby (CPV 15114000-0) : świeżych wątróbek i żołądków z kurczaka,
- wieprzowina (CPV 15113000-3) : świeżej słoniny, świeżej łopatki wieprzowej bez kości,
świeżego schabu bez kości, świeżej karkówki bez kości ,
- mięso wołowe (CPV 15111000-9) : świeżej łopatki wołowej bez kości,
- wędliny drobiowe (CPV 15131135-0) : pasztetu drobiowego, parówki drobiowej
(cienkiej), batonu drobiowego, polędwicy drobiowej, baleronu z indyka,
- produkty wieprzowe (CPV 15131400-9) : kiełbasy : krakowskiej, szynkowej,
toruńskiej, wiejskiej, zwyczajnej, pieczeni rzymskiej, pieczeni tyrolskiej, szynki wiejskiej,
kaszani, kiszki pasztetowej, salcesonu wiejskiego, boczku wędzonego.
Bliższe dane dotyczące przedmiotu zamówienia zawarte są w Zał. Nr 6 (formularzu
cenowym zadania Nr 5). |