GuidZP400 |
6c76c1dd-ff51-431d-8c06-eb67ed83b14a
|
Biuletyn |
536767-N-2017
|
Zamawiajacy nazwa |
Szkoła Podstawowa im. M.Reja w Rejowcu
|
Regon |
56166100000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Stanisława Zwierzyńskiego
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Rejowiec
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
22360
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
lubelskie
|
Zamawiajacy telefon |
82 56 88 612,
|
Zamawiajacy email |
sp.rejowiec@interia.pl,
|
Adres strony url |
www.sprejowiec.strefa.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
8
|
Rodzaj zamawiajacego inny |
Jednostka Budżetowa Jednostki Samorządu Terytorialnego
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.sprejowiec.strefa.pl
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
za pośrednictwem poczty tradycyjnej, posłańca lub osobiście
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
ul. Zwierzyńskiego 8a 22-360 Rejowiec
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Sukcesywny zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w roku szkolnym 2017/2018
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy |
12
|
Okreslenie przedmiotu |
Sukcesywne (w miarę pojawiających się potrzeb) dostawy wraz z transportem artykułów żywnościowych (z podziałem na 12 części) do siedziby Zamawiającego środkiem transportu zgodnym z wymaganiami ustawy z dnia 25.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia. Podział zamówienia na części: Część: I PIECZYWO; Część: II PRODUKTY MLECZARSKIE; Część: III MIĘSO I PRODUKTY MIĘSNE; Część: IV WARZYWA, OWOCE, KISZONKI; Część: V MROŻONKI; Część: VI ARTYKUŁY GARMAŻERYJNE; Część: VII RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE:PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA; Część: VIII RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE: JAJA; Część: IX RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE:ZIOŁA, PRZYPRAWY; Część: X RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE:CUKIER I PRODUKTY POKREWNE; Część: XI RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE: PRZETWORZONE OWOCE, WARZYWA,OLEJE I INNE; Część: XII WYROBY CIASTKARSKIE. Szacunkowe ilości oraz asortyment różnych artykułów żywnościowych przedstawiono w załącznikach nr 1 - 12 do SIWZ. Zamawiający zastrzega sobie prawo do odstąpienia od realizacji części dostaw w każdej z pozycji asortymentowych. Zakres zamówienia może być zmniejszony, odpowiednio do realnych potrzeb Zamawiającego. Wykonawcy nie przysługuje prawo do roszczeń finansowych z tego tytułu. Wykonawca zobowiązuje się: dostarczać produkty zgodnie z treścią zawartą w SIWZ oraz załącznikami do SIWZ stosownie dla właściwej CZĘŚCI; dostarczać produkty, które są dopuszczone do sprzedaży; dostarczać artykuły nie wykazujące oznak nieświeżości lub zepsucia, świeże, zgodnie z Systemami Bezpieczeństwa Jakości Żywności i Polskimi Normami Żywieniowymi oraz okresem przydatności do spożycia dla danego produktu; w zależności od rodzaju asortymentu dostarczać go w zamkniętych i nieuszkodzonych opakowaniach, które będą posiadać nadrukowaną informację o nazwie środka spożywczego (skład), informację w sprawie producenta (nazwie), dacie przydatności do spożycia oraz gramaturze/litrażu; dostarczać produkty pierwszego gatunku; dostarczać produkty czyste, niezabrudzone, nieuszkodzone mechanicznie, spełniające wymagania jakościowe, dotyczące przechowywania, pakowania i transportu zawarte w Polskich Normach, posiadające właściwe atesty, certyfikaty oraz posiadające ważne terminy ważności do spożycia (produkty sypkie i przyprawy min. 3 miesiące); dostarczać asortyment własnym transportem, na swój koszt zgodnie z wymogami sanitarnymi i HACCP, w sposób zapobiegającym utracie walorów smakowych i odżywczych; realizować zamówienia do siedziby Zamawiającego środkami transportowymi dostosowanymi do przewozu artykułów spożywczych, w warunkach zapewniających utrzymanie właściwej ich jakości; zagwarantować dowóz surowców w pojemnikach oraz opakowaniach posiadających atest PZH odnoście dopuszczenia do kontaktu z żywnością, tak, by dostawy realizowane były zgodnie z zasadami „dobrej praktyki higienicznej” (dotyczy to głównie: stanu higienicznego samochodu, higieny osobistej kierowcy, daty przydatności do spożycia, temperatury przewozu); dostarczać podany w tabeli asortyment: Cz.I – codzienie, Cz. II, III i IV poniedziałek, środa, piątek, natomiast Cz. V_-XII według zapotrzebowania zamawiającego; w godzinach od 7:00 do godziny 9:00 w ilości zgodnej z zamówieniami częściowymi składanymi przez osobę upoważnioną, telefonicznie bądź pisemnie najpóźniej do godz. 15.00 dnia poprzedzającego dostawę wg cen określonych w formularzach ofertowo - cenowych; wnosić przedmiot zamówienia do pomieszczeń wskazanych przez Zamawiającego, znajdujących się w jego siedzibie. Dostawa, rozładunek i wniesienie realizowane będą na koszt dostawy wkalkulowany w cenę dostarczanych produktów. Wykonawca zobowiązany jest przy każdorazowej dostawie przedłożyć Zamawiającemu fakturę VAT Kupna – Sprzedaży z terminem płatności – 14 dni. Zamawiający, wskazując w opisie poszczególnych produktów określenie: typu (nazwy handlowe lub nazwy producentów), zgodnie z art. 29 ust. 3 oraz art. 30 ust. 4, dopuszcza zaoferowanie produktów równoważnych, z zachowaniem podanych w opisie wymagań minimalnych dla danego produktu.
|
Cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Okres w miesiacach |
12
|
Czy zdolnosc techniczna wymaga wykonawcow |
1
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
Odpisu z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy
|
Inne dokumenty niewymienione |
1) formularz ofertowo - cenowy stanowiący załącznik nr 1 - 12; 2) Listę podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej albo informację o tym, że wykonawca nie należy do grupy kapitałowej – (załącznik nr 14 do SIWZ); 3) pełnomocnictwo - w przypadku, gdy oferta została podpisana przez pełnomocnika lub gdy oferta została złożona przez Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie.
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
Zmiany obowiązujących przepisów prawa związanych z przedmiotowym zamówieniem - zmiana stawki VAT. Zmiany cen w okresie obowiązywania umowy: Ceny jednostkowe towarów mogą być waloryzowane co kwartał, począwszy od 01.10.2017r. Podstawą waloryzacji jest wzrost ceny za ubiegły kwartał zgodnie ze wskazaniem wzrostu cen towarów i usług konsumpcyjnych, ogłaszanych przez Prezesa GUS.
Waloryzacja przysługuje Wykonawcy, jeżeli ceny wzrosły w tym kwartale, o co najmniej 3%. Zmiany cen ww. mogą być dokonywane tylko w formie pisemnej
|
IV 4 4 data |
2017-08-01T00:00:00+02:00
|
IV 4 4 godzina |
10:00
|
IV 4 4 jezyki |
język polski
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
PIECZYWO
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,0
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Chleb zwykły pszenny krojony 550g - 1900 szt.; Chleb razowy 0,35 kg (mąka żytnia typ 2000, pszenna typ 750) - 400 szt.; Bułka zwykła długa 0,30 kg - 150 szt.; Bułka tarta - 150 kg; Bułka Graham nie mniej niż 60g (mąka pszenna typ 850 lub 500,otręby pszenne) - 20 szt.; Chleb razowy 0,35 kg (mąka żytnia, mąka orkiszowa, płatki żytnie, ziarno słonecznika) - 200 szt.; Chleb razowy 0,35 kg (mąka pszenna, ostropest mielony ,zakwas pszenny, ziarno słonecznika, siemię lniane) - 200 szt.; Chleb pszenno-żytni 0,35 kg (ziarna słonecznika, mąka pszenna, mąka żytnia) - 200 szt.; Chleb żytni 0,35 kg ( mąka żytnia typ 720 , naturalny zakwas) - 200 szt.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
PRODUKTY MLECZARSKIE
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,0
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Twaróg półtłusty - 160 kg; Twarożek waniliowy 125 g (zawartość cukru do 15g) - 600 szt.; Masło roślinne 500g (bez dodatku konserwantów sztucznych ) - 250 szt.; Masło roślinne 250g (bez dodatku konserwantów sztucznych ) - 30 szt.; Margaryna zwykła 250g - 10 szt.; Masło śmietankowe 200g (min. 75 % zawartości tłuszczu ) - 100 szt.; Mleko 2% 1L - 500 szt.; Śmietana 18% 1kg - 400 szt.; Śmietana 12% 330ml - 200 szt.; Śmietana 18% 330 ml - 800 szt.; Jogurt naturalny 1kg 9% - 120 szt.; Jogurt naturalny 1 kg 2 % - 80 szt.; Jogurt owocowy 150 g różne smaki - 600 szt.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
MIĘSO I PRODUKTY MIĘSNE
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,0
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Boczek wędzony - 3 kg; Filet z kurczaka - 500 kg; Kiełbasa cienka podwawelska min (80% mięsa) - 30 kg; Kurczak - 180 kg; Mięso wieprzowe b/kości – karkówka - 100 kg; Kości wieprzowe - schabowe - 100kg; Mięso wieprzowe b/kości – łopatka - 1200 kg; Mięso wołowe b/kości – polędwica - 30 kg; Korpusy drobiowe ze skrzydłami - 20 kg; Mięso wieprzowe b/kości - schab - 800kg; Mięso wieprzowe b/kości - szynka - 200 kg; Smalec 200g - 10 kg; Udka kurczaka - 50 kg; Podudzie kurczaka - 60 kg; Udziec kurczaka - 350 kg; Żeberka wieprzowe – paski - 20 kg; Wołowina, udziec bez kości - 30 kg; Skrzydełka drobiowe - 10 kg; Filet z indyka świeży - 90 kg; Wołowina zrazowa świeża - 10 kg; Szponder wołowy - 10 kg; Kura rosołowa - 10 kg; Szyja indyk - 50kg; Udziec indyk - 50kg; Skrzydło indyk - 80 kg.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
WARZYWA, OWOCE, KISZONKI
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,0
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Burak ćwikłowy - 420 kg; Młode liście z korzeniem buraka ćwikłowego w pęczkach - 20 szt.; Brokuł - 10 szt.: Cebula - 50 kg; Czosnek główka - 150 szt.; Fasola „Jaś” - 60 kg; Kalafior (średnia wielkość do 1 kg) - 10 szt.; Kapusta biała (średnia wielkość do 3 kg) - 150 kg; Kapusta młoda główka (średnia wielkość do 1 kg) - 40 szt.; Kapusta kiszona - 300 kg; Kapusta pekińska (średnia wielkość do 50 dkg) - 150 kg; Koper pęczek - 200 szt.; Marchew młoda (pęczek) - 10 kg; Marchewka - 800 kg; Ogórek kiszony - 200 kg; Ogórek gruntowy lub szklarniowy - 300 kg; Pietruszka korzeń - 80 kg; Pieczarka - 50 kg; Papryka - 20 kg; Natka pietruszki - pęczek - 800 szt.; Pomidor - 200 kg; Rzodkiewka - pęczek - 50 szt.; Rzepa (czarna lub biała rzodkiew) - 60 kg; Seler, seler z naciną - 150 kg; Sałata - 500 szt.; Szczypior 50 szt.; Ziemniaki jadalne - 6500 kg; Kiwi - 300 szt.; Rabarbar - 5 kg; Banan - 1000 kg; Gruszka - 200 kg; Jabłko - 1300 kg; Mandarynka - 500 kg; Pomarańcza - 500 kg; Śliwka - 200 kg; Ziemniak młody - 200 kg; Fasolka szparagowa żółta - 10 kg; Sałata lodowa - 150szt.; Por średnia szt - 50 szt.; Bazylia - 10 szt.; Mięta - 10 szt.; Czerwona kapusta 1 kg- 60 kg; Szpinak świeży liście - 10 kg; Cytryna - 40 kg; Winogrono czerwone (pestkowy) - 30 kg; Truskawka - 10 kg; Arbuz - 30 kg; Pomidorki koktajlowe koszyczek 500g - 50 szt.; Borówka koszyczek 125 g - 50 szt.; Brzoskwinia koszyk 1 kg - 100 szt.; Nektarynka - 100 szt.; Cebula czerwona - 25 kg; Groch łupany - 20 kg; Soczewica zielona - 10 kg.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
MROŻONKI
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,0
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Szpinak mrożony liście 450g - 24 szt.; Ryba mrożona filet Sola - 60 kg; Fasolka szparagowa (żółta) mrożona 2,5 kg - 50 kg; Ryba mrożona filet Mintaj bez glazury - 20 kg; Ryba mrożona filet Miruna bez glazury - 550 kg; Włoszczyzna 2,5 kg - 5 szt.; Owoce mrożone 5-składnikowa mieszanka kompotowa 2,5 kg - 150 kg; Truskawka mrożona 2,5 kg - 200 kg; Groszek zielony mrożony 450 g - 120 szt.; Zupa pieczarkowa mrożona 450g - 120 szt.; Zupa grzybowa mrożona 450g - 120 szt.; Wiśnie mrożone 2,50 kg - 150 kg; Barszcz czerwony mrożony 450g - 120 szt.; Kalafior mrożony 2,5 kg - 60 kg; Brokuł mrożony 2,5 kg - 45 szt.; Fasolka szparagowa mrożona (zielona) 2,5 kg - 120 szt.; Marchewka z groszkiem mrożona 2,5 kg - 180 szt.; Warzywa mrożone na patelni 5-składnikowe 2,5 kg - 120 szt.; Frytki karbowane 2,5 kg - 24 szt.; Marchew mrożona kostka (luz) 10 kg - 20 szt.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
6
|
Zalacznik nazwa |
ARTYKUŁY GARMAŻERYJNE
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,0
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Pierogi z ziemniakami i serem - 400 kg; Pierogi z owocami - 60 kg; Kluski śląskie - 300 kg; Gołąbki z ryżem i mięsem - 250 kg; Kopytka - 240 kg; Naleśniki z serem - 165 kg; Pyzy z mięsem - 30 kg; Pyzy ziemniaczane - 240 kg; Kotlety ziemniaczane - 60 kg; Pierogi z mięsem - 60 kg; Knedle ze serem białym - 60 kg; Kotlety jęczmienne - 60 kg; Pyzy z serem - 60 kg; Pierogi z kapustą i grzybami - 60 kg; Pierogi z kaszą i serem - 60 kg; Pierogi z serem na słodko - 60 kg; Paszteciki - 60 kg; Uszka z pieczarkami - 20 kg.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
7
|
Zalacznik nazwa |
RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE - produkty przemiału ziarna
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,0
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Mąka pszenna typ 450 i 500 - 100 kg; Mąka ziemniaczana 500 g lub 1 kg - 3 kg; Kasza jęczmienna - 60 kg; Kasza gryczana - 60 kg; Ryż (bez zawartości arsenu i pestycydów)- 100kg; Makaron (100 % pszenicy durum) - 350 kg; Mąka razowa typ 2000 - 10 kg; Płatki kukurydziane o obniżonej zawartości soli 450g - 20 szt.; Kasza manna 1kg - 5 kg; Kasza kuskus 1kg - 20 kg; Kasza jaglana 1kg - 30 kg; Ryż brązowy 1kg - 20 kg; Makaron pełnoziarnisty z pszenicy durum 500g - 40 szt.; Kasza kukurydziana 400g - 5 szt.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
8
|
Zalacznik nazwa |
RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE: JAJA
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03000000-1
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,0
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Jajka kurze klasa wagowa L - 2500 szt.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
9
|
Zalacznik nazwa |
RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE - zioła, przyprawy
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,0
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Sól sodowo-potsowa - 10 kg; Mieta pieprzowa suszona 50g - 10 szt.; Carry przyprawa (100 % curry) 15g - 15 szt.; Curcuma przyprawa 10g - 10 szt.; Papryka ostra 22g - 10 szt.; Kolendra mielona 20g - 10 szt.; Pieprz kolorowy ziarno 50 g - 20 szt.; Zioła prowansalskie 10g - 10 szt.; Sól jodowana ważona 1 kg - 90 kg; Pietruszka suszona 400g - 2 szt.; Koper suszony 200g - 2 szt.; Pieprz ziołowy (naturalny 100%) 20g - 20 szt.; Majeranek 100g - 25 szt.; Liść laurowy 7g - 40 szt.; Ziele angielskie całe 500g - 2 szt.; Bazylia suszona 10g - 10 szt.; Kminek mielony, ziarnka 20 g - 100 szt.; Papryka słodka 22g - 20 szt.; Goździki 20g - 10 szt; Lubczyk 10g - 300 szt.; Cynamon 20g - 5 szt.; Pieprz mielony czarny 20g - 150 szt.; Musztarda 180g - 5 szt.; Ziele angielskie 15 g - 30 szt.; Pietruszka suszona 120 g - 2 szt; Pietruszka suszona 150 g - 2 szt.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
10
|
Zalacznik nazwa |
RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE – cukier i produkty pokrewne
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,0
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Cukier 1 kg - 160 kg; Miód (zawartość wody max 20%,zawartość cukrów prostych nie mniejsza niż 60% dla miodów nektarowych i 45 % w miodach spadziowych ,Zawartość sacharozy - nie może być w miodzie większa niż 10 % - 1kg; Ksylitol (100% ksylitol) 1 kg - 1kg; Czekolada mleczna Wedel truskawkowa 100g l , o zawartości 50%czekolady mlecznej, nadzienie truskawkowe lub równoważna - 250 szt.; Cukier waniliowy 32g - 10 szt.; Syrop sok o ekstrakcie ogólnym nie mniejszym niż 65% 420 ml (smak: kiwi, pomarańcza, brzoskwinia, wiśnia, malina, truskawka, cytryna) Herbapol lub syrop sok (smak: pomarańcza, brzoskwinia, wiśnia, malina, truskawka, cytryna) Cymes lub równoważny - 10 szt.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
11
|
Zalacznik nazwa |
RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE – przetworzone owoce, warzywa, oleje i inne
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,0
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Koncentrat pomidorowy 900g (koncentrat pomidorowy min.30%) - 120 szt.; Koncentrat pomidorowy 200g (koncentrat pomidorowy min.30%) - 30 szt.; Chrzan w słoiczku 300g (bez dodatku konserwantów i barwników) - 10 szt.; Chrzan w słoiczku 200g (bez dodatku konserwantów i barwników) - 10 szt.; Szczaw w słoiczku 300g - 10 szt.; Kwasek cytrynowy 20g - 20 szt.; Ocet jabłkowy 0,5l (ocet jabłkowy naturalny) -2szt.; Kukurydza konserwowa 400g - 40 szt.; Oliwa z oliwek 1l 5 szt.; Olej rzepakowy 5l (o zawartości kwasów jednonienasyconych powyżej 50 % i zawartości kwasów wielonienasyconych poniżej 40 %) - 50 szt.; Olej rzepakowy 1 l (o zawartości kwasów jednonienasyconych powyżej 50 % i zawartości kwasów wielonienasyconych poniżej 40 % ) - 20 szt.; Sok owocowo-warzywny (przecierowy zawartość owoców i warzyw min45% ) 3ooml. Różne smaki, zawartość cukru 11g Kubuś lub równoważny - 600 szt.; Sok owocowy w kartoniku 200 ml - 600 szt.; Śliwka suszona bez pestek 150 g - 10 szt.; Żurawina suszona cała 500g - 4kg; Morela suszona 150g - 10 szt.; Rodzynki suszone 100 g - 10 szt.; Nasiona słonecznika wyłuskane 1 kg - 2 szt.; Sienie lniane - 2kg; Nasiona dyni wyłuskane 100 g - 10 szt.; Woda naturalna mineralna (nisko- lub średniomineralizowana , źródlana) 0,5 l - 300szt.; Woda naturalna mineralna (nisko-lub średniomineralizowana , źródlana ) 1,5 l - 300 szt.; Majonez bez dodatku konserwantów sztucznych (olej rzepakowy rafinowany, musztarda, woda, żółtka jaj kurzych 7%. W skład musztardy wchodzi: woda, ocet gorczyca, sól, cukier, przyprawy. 500ml -50 szt.; Koncentrat barszcz czerwon 300ml - 10 szt.; Pomidory krojone w soku pomidorowym 400 g (pomidory 65%, zagęszczony sok pomidorowy(35%),regulator kwasowości (kwas cytrynowy) - 20 szt.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
12
|
Zalacznik nazwa |
WYROBY CIASTKARSKIE
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,0
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Pączek z nadzieniem owocowym (cukier nie więcej niż 15g cukru w 100 g , 15 g tłuszczu w 100 g produktu gotowego do spożycia, bez dodoatku syropu glukozowo-fruktozowego i glukozowego) - 600 szt.; Drożdżówka z nadzieniem owocowym (cukier nie więcej niż 15g cukru w 100 g , 15 g tłuszczu w 100 g produktu gotowego do spożycia) - 300 szt
|
| |