GuidZP400 |
c5893a1d-13ef-4baa-88d5-c1c98b492e56
|
Biuletyn |
539711-N-2017
|
Zamawiajacy nazwa |
Szkoła Podstawowa nr 217 z Oddziałami Integracyjnymi im. Obrońców radiostacji AK w Rembertowie, ze Szkoła Filialną w warszawie
|
Regon |
80132600000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Ignacego Paderewskiego
|
Zamawiajacy adres numer domu |
45
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Warszawa
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
04450
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
mazowieckie
|
Zamawiajacy telefon |
22 611 94 33,
|
Zamawiajacy fax |
22 611 94 33
|
Zamawiajacy email |
mzarnecka.sp217@poczta.onet.pl,
|
Adres strony url |
http://sp217.bip.um.warszawa.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
8
|
Rodzaj zamawiajacego inny |
szkoła podstawowa publiczna
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
http://sp217.bip.um.warszawa.pl
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
Forma pisemna.
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Szkoła Podstawowa nr 217 z Oddziałami Integracyjnymi ze Szkołą Filianą w Warszawie im. Obrońców Radiostacji AK w Rembertowie, ul. I. Paderewskiego 45, 04-450 Warszawa
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawy artykułów spożywczych do stołówki szkolnej (mięso i wędliny oraz świeże pieczywo)
|
Numer referencyjny |
SP217/271/B5/22/2017
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy do Zamawiającego produktów żywnościowych tj. mięsa i wędlin oraz świeżego pieczywa, których asortyment szczegółowo określono w Kalkulacji cenowej Formularza oferty (Załącznik nr 1 do SIWZ) oraz opisano w Załączniku nr 2 „Opis przedmiotu zamówienia”.
Zamawiający podzielił zamówienia na następujące zadania:
• zadanie nr 1 dostawa mięsa i wędlin
• zadanie nr 2 dostawa świeżego pieczywa
|
Cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Data zakonczenia |
2017-12-31T00:00:00+01:00
|
Informacje na temat katalogow |
Wykonawca dostarczać będzie przedmiot zamówienia do Zamawiającego sukcesywnie
w okresie od 04.09.2017 r. do 31.12.2017 r.
|
Zdolnosc techniczna informacje dodatkowe |
Wykonawca zobowiązany jest do:
• sukcesywnego dostarczania przedmiotu zamówienia w asortymencie i ilości zgodnej ze złożonym zamówieniem, w uzgodnionych przez Zamawiającego dniach i godzinach,
• dostarczania towarów pierwszej jakości, zgodnych z obowiązującymi normami, oznakowanych nazwą handlową produktu, opakowanych i przewożonych w warunkach zgodnych z wymaganiami HACCP,
• realizowania dostaw, zgodnie w wymogami określonymi w przepisach prawa, w tym
w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności żywienia (Dz.U.
z 2015r. poz. 594, z późn. zm.),
• dostarczania towarów środkiem transportu określonym w dokumentach dopuszczających środek transportu do przewozu towaru,
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
Odpis z właściwego rejestru lub centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy
|
Inne dokumenty niewymienione |
Wykonawca, w terminie 3 dni od zamieszczenia przez Zamawiającego na stronie internetowej http://sp217.bip.um.warszawa.pl informacji dotyczących między innymi nazw (firm) oraz adresów Wykonawców, którzy złożyli oferty, przekazuje Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do grupy kapitałowej, w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów (Dz.U. z 2015 r. poz. 184, 1618 i 1634), o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy.
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
Zmiany postanowień umowy określono we wzorze umowy, stanowiącym Załącznik nr 6 do SIWZ.
|
IV 4 4 data |
2017-07-05T00:00:00+02:00
|
IV 4 4 godzina |
10:00
|
IV 4 4 jezyki |
Oferta powinna zostać sporządzona w języku polskim
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa mięsa i wędlin
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15110000-2
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,0
|
Zalacznik data zakonczenia |
2017-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Przedmiot zamówienia określono w Kalkulacji cenowej Formularza oferty (załącznik nr 1 do SIWZ) oraz opisano w Załączniku nr 2 do SIWZ "Opis przedmiotu zamówienia".
|
Zalacznik krotki opis |
Produkty z krótkim okresem przechowywania odpowiednio powinny posiadać co najmniej 4 dniowy termin przydatności do spożycia dla mięsa i przetworów mięsnych świeżych. W przypadku realizacji dostaw cząstkowych na 2 dni, określona przez Zamawiającego część mięsa lub przetworów mięsnych powinna być hermetycznie zapakowana.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa świeżego pieczywa
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15811400-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,0
|
Zalacznik data zakonczenia |
2017-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Przedmiot zamówienia określono w Kalkulacji cenowej Formularza oferty (załącznik nr 1 do SIWZ) oraz opisano w Załączniku nr 2 do SIWZ "Opis przedmiotu zamówienia".
|
Zalacznik krotki opis |
Zamawiający wymaga, aby dostarczane pieczywo było świeże, pakowane. Zamawiający wymaga, aby pieczywo było dostarczane w czasie nie dłuższym niż 6 godzin od momentu wypieku i wykonywane zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego, w określonych przez niego terminach tj. (w godzinach 6:30-7:30).
|
| |