„Sukcesywna dostawa jabłek, ziemniaków, warzyw oraz kiszonek do Zakładu Karnego w Głubczycach”.

Data publikacji 2017-12-08
Data zakończenia 2017-12-18 00:00:00
Instytucja Zakład Karny
Miejscowość Głubczyce
Województwo opolskie
Branża
  • Warzywa przetworzone,
  • Sprzęt radiowy, telewizyjny, komunikacyjny, telekomunikacyjny i podobny,
  • Aparatura nadawcza wideo

Szczegóły

Numer ogłoszenia 630121-N-2017
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 32223202, 32121001, 32000003, 153310007
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Grupa I:jabłka

Jabłka konsumpcyjne - Czyste, świeże, dojrzałe, bez uszkodzeń skórki i szypułki, nieobtłuczone, soczyste; jednolite pod względem pochodzenia, odmiany, kształtu i wielkości, o wadze około 100-120 g. Opakowania: skrzynki do 20 kg. - ilość : 2200kg

Część 2: ziemniaki
Ziemniaki jadalne - Bulwy dojrzałe, kształtne, jednolite odmianowo w każdej dostawie, nie mogą być zzieleniałe, porośnięte, zaparzone, nadmarznięte, porażone zgnilizną, z wadami wewnętrznymi; średnica minimalna 5 cm. Opakowania: worki do 30 kg. Ilość 15000 kg

Część 3: warzywa
1. Buraki ćwikłowe - Korzenie twarde, czyste, bez liści, jednolite odmianowo w każdej dostawie; średnica korzeni 6-10 cm. Opakowania: worki do 30 kg. ilość 1700 kg
2. Cebula - Ścisła, jędrna, czysta, dobrze wysuszona, bez objawów wyrośnięcia lub kiełkowania, jednolita odmianowo w każdej dostawie; średnica 5-8 cm. Opakowania: worki do 30 kg. ilość 2200kg
3. Kapusta biała - główki twarde, czyste, jednolite odmianowo w każdej dostawie, bez oznak kwitnienia, liście mocno przytwierdzone, bez liści zewnętrznych; minimalna masa główki 1200g. Opakowania: worki do 30 kg. ilość 2200kg
4. Kapusta czerwona - główki twarde, czyste, jednolite odmianowo w każdej dostawie, bez oznak kwitnienia, liście mocno przytwierdzone, bez liści zewnętrznych; minimalna masa główki 1200g. Opakowania: worki do 30 kg. ilość 1000kg
5. Marchew korzenie - twarde, niezdrewniałe, proste, kształtne (bez bocznych rozgałęzień i rozwidleń), bez naci, jednolite odmianowo w każdej dostawie; długość 15 - 20 cm, średnica w najszerszym miejscu 2 - 5 cm. Opakowania: worki do 30 kg. ilość 2100 kg
6. Ogórek świeży twarde - czyste, dobrze wykształcone i praktycznie proste, z miękkimi nasionami, barwa ciemnozielona, jednolite odmianowo w każdej dostawie; długość 10 - 25 cm. Opakowania: worki lub skrzynki do 20 kg. Ilość 180 kg
7. Pietruszka (korzeń) - Korzenie twarde, jędrne, czyste, kształtne (bez rozwidleń i bocznych rozgałęzień), bez pęknięć oraz ordzawień skórki, niezdrewniałe, bez oznak wrastania korzenia w pęd, jednolite odmianowo w każdej dostawie; średnica w najszerszym miejscu 3 - 6 cm, długość 10 - 15 cm. Opakowania: worki do 30 kg. Ilość 1700 kg
8. Pomidor świeży - twarde, dojrzałe, kształtne (bez wypukłości i wybrzuszeń), bez zazielenień i zwyrodnień skórki, jednolite odmianowo w każdej dostawie. Waga 100 - 150g. Opakowania: kartony lub skrzynki do 20 kg. Ilość 170 kg
9. Seler (korzeń) - Korzenie kształtne, twarde, jędrne, czyste, bez pustych przestrzeni na przekroju podłużnym i oznak wyrastania pędu kwiatostanowego, bez ordzawień skórki, jednolite odmianowo w każdej dostawie; średnica w najszerszym miejscu 7 - 10 cm. Opakowania: worki do 30 kg. Ilość 1700 kg
10.Kapusta pekińska - waga powinna oscylować w przedziale między 0,8 kg – 1,2 kg. Kapusta pekińska o kolorze zielonym lub seledynowym. Nie może być blada. Główka kapusty powinna być ładnie wykształcona ze zwartymi liśćmi, prawidłowo przycięta, czysta o świeżym wyglądzie. Każda główka dodatkowo owinięta powinna być w folię perforowaną lub półprzepuszczalną. Kapusta pekińska powinna być zapakowana w opakowania kartonowe o wadze 9 kg lub 10 kg. Ilość 600 kg.
11.Cukinia – Cukinia czysta, bez uszkodzeń mechanicznych, bez szkodników ilość 350 kg
12.Papryka świeża - Papryka czerwona. Papryka w klasie I odmiany jadalne do bezpośredniego spożycia. Opakowanie – worek raszlowy lub skrzynka do 5 kg. - ilość 170 kg
13. Pieczarki - Odmiany jadalne w klasie I, cechy dyskwalifikujące: zaparzenie, pozostałości środków ochrony roślin, nadgnicie, obcy smak i zapach. Opakowanie: skrzynka do 10 kg. Odmiana jednorodna przy każdorazowej dostawie. - ilość 400 kg

Część 4 : kiszonki
1.Kapusta kiszona - produkt spożywczy otrzymany z kapusty głowiastej białej, oczyszczonej z liści zewnętrznych, pokrojonej, zasolonej i poddanej naturalnemu procesowi fermentacji mlekowej. Opakowania: beczka do 120 kg bądź woreczki do 5kg.- ilość 900 kg
2.Ogórki kiszone - produkt spożywczy otrzymany z ogórków, przypraw, aromatyczno-smakowych, zalanych zalewą z dodatkiem soli i poddanych naturalnemu procesowi fermetacji mlekowej, z ewentualnym dodatkiem kwasu sorbowego, struktura- dość luźno ułożone całe ogórki, jędrne, chrupkie. Opakowania: beczka do 30 kg bądź woreczki do 5 kg.- ilość 500 kg

Dodatkowe informacje

GuidZP400 1a512808-f698-44c4-af2e-52797e1fe575
Biuletyn 630121-N-2017
Zamawiajacy nazwa Zakład Karny
Regon 32083900000
Zamawiajacy adres ulica ul. Kochanowskiego
Zamawiajacy adres numer domu 3
Zamawiajacy miejscowosc Głubczyce
Zamawiajacy kod pocztowy 48100
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo opolskie
Zamawiajacy telefon 774 852 016
Zamawiajacy fax 774 859 771
Zamawiajacy email zk_glubczyce@sw.gov.pl
Adres strony url www.sw.gov.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Zakład Karny
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Zakład Karny w Głubczycach, ul. Kochanowskiego 3, 48-100 Głubczyce
Nazwa nadana zamowieniu „Sukcesywna dostawa jabłek, ziemniaków, warzyw oraz kiszonek do Zakładu Karnego w Głubczycach”.
Numer referencyjny DKw.2232.4.2017.TO
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu Grupa I:jabłka Jabłka konsumpcyjne - Czyste, świeże, dojrzałe, bez uszkodzeń skórki i szypułki, nieobtłuczone, soczyste; jednolite pod względem pochodzenia, odmiany, kształtu i wielkości, o wadze około 100-120 g. Opakowania: skrzynki do 20 kg. - ilość : 2200kg Część 2: ziemniaki Ziemniaki jadalne - Bulwy dojrzałe, kształtne, jednolite odmianowo w każdej dostawie, nie mogą być zzieleniałe, porośnięte, zaparzone, nadmarznięte, porażone zgnilizną, z wadami wewnętrznymi; średnica minimalna 5 cm. Opakowania: worki do 30 kg. Ilość 15000 kg Część 3: warzywa 1. Buraki ćwikłowe - Korzenie twarde, czyste, bez liści, jednolite odmianowo w każdej dostawie; średnica korzeni 6-10 cm. Opakowania: worki do 30 kg. ilość 1700 kg 2. Cebula - Ścisła, jędrna, czysta, dobrze wysuszona, bez objawów wyrośnięcia lub kiełkowania, jednolita odmianowo w każdej dostawie; średnica 5-8 cm. Opakowania: worki do 30 kg. ilość 2200kg 3. Kapusta biała - główki twarde, czyste, jednolite odmianowo w każdej dostawie, bez oznak kwitnienia, liście mocno przytwierdzone, bez liści zewnętrznych; minimalna masa główki 1200g. Opakowania: worki do 30 kg. ilość 2200kg 4. Kapusta czerwona - główki twarde, czyste, jednolite odmianowo w każdej dostawie, bez oznak kwitnienia, liście mocno przytwierdzone, bez liści zewnętrznych; minimalna masa główki 1200g. Opakowania: worki do 30 kg. ilość 1000kg 5. Marchew korzenie - twarde, niezdrewniałe, proste, kształtne (bez bocznych rozgałęzień i rozwidleń), bez naci, jednolite odmianowo w każdej dostawie; długość 15 - 20 cm, średnica w najszerszym miejscu 2 - 5 cm. Opakowania: worki do 30 kg. ilość 2100 kg 6. Ogórek świeży twarde - czyste, dobrze wykształcone i praktycznie proste, z miękkimi nasionami, barwa ciemnozielona, jednolite odmianowo w każdej dostawie; długość 10 - 25 cm. Opakowania: worki lub skrzynki do 20 kg. Ilość 180 kg 7. Pietruszka (korzeń) - Korzenie twarde, jędrne, czyste, kształtne (bez rozwidleń i bocznych rozgałęzień), bez pęknięć oraz ordzawień skórki, niezdrewniałe, bez oznak wrastania korzenia w pęd, jednolite odmianowo w każdej dostawie; średnica w najszerszym miejscu 3 - 6 cm, długość 10 - 15 cm. Opakowania: worki do 30 kg. Ilość 1700 kg 8. Pomidor świeży - twarde, dojrzałe, kształtne (bez wypukłości i wybrzuszeń), bez zazielenień i zwyrodnień skórki, jednolite odmianowo w każdej dostawie. Waga 100 - 150g. Opakowania: kartony lub skrzynki do 20 kg. Ilość 170 kg 9. Seler (korzeń) - Korzenie kształtne, twarde, jędrne, czyste, bez pustych przestrzeni na przekroju podłużnym i oznak wyrastania pędu kwiatostanowego, bez ordzawień skórki, jednolite odmianowo w każdej dostawie; średnica w najszerszym miejscu 7 - 10 cm. Opakowania: worki do 30 kg. Ilość 1700 kg 10.Kapusta pekińska - waga powinna oscylować w przedziale między 0,8 kg – 1,2 kg. Kapusta pekińska o kolorze zielonym lub seledynowym. Nie może być blada. Główka kapusty powinna być ładnie wykształcona ze zwartymi liśćmi, prawidłowo przycięta, czysta o świeżym wyglądzie. Każda główka dodatkowo owinięta powinna być w folię perforowaną lub półprzepuszczalną. Kapusta pekińska powinna być zapakowana w opakowania kartonowe o wadze 9 kg lub 10 kg. Ilość 600 kg. 11.Cukinia – Cukinia czysta, bez uszkodzeń mechanicznych, bez szkodników ilość 350 kg 12.Papryka świeża - Papryka czerwona. Papryka w klasie I odmiany jadalne do bezpośredniego spożycia. Opakowanie – worek raszlowy lub skrzynka do 5 kg. - ilość 170 kg 13. Pieczarki - Odmiany jadalne w klasie I, cechy dyskwalifikujące: zaparzenie, pozostałości środków ochrony roślin, nadgnicie, obcy smak i zapach. Opakowanie: skrzynka do 10 kg. Odmiana jednorodna przy każdorazowej dostawie. - ilość 400 kg Część 4 : kiszonki 1.Kapusta kiszona - produkt spożywczy otrzymany z kapusty głowiastej białej, oczyszczonej z liści zewnętrznych, pokrojonej, zasolonej i poddanej naturalnemu procesowi fermentacji mlekowej. Opakowania: beczka do 120 kg bądź woreczki do 5kg.- ilość 900 kg 2.Ogórki kiszone - produkt spożywczy otrzymany z ogórków, przypraw, aromatyczno-smakowych, zalanych zalewą z dodatkiem soli i poddanych naturalnemu procesowi fermetacji mlekowej, z ewentualnym dodatkiem kwasu sorbowego, struktura- dość luźno ułożone całe ogórki, jędrne, chrupkie. Opakowania: beczka do 30 kg bądź woreczki do 5 kg.- ilość 500 kg
Cpv glowny przedmiot 03222320-2
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Okres w miesiacach 6
Data rozpoczecia 2018-01-02T00:00:00+01:00
Okreslenie warunkow Zamawiający zastrzega sobie możliwość wezwania wykonawcy, którego złożona oferta została wybrana jako oferta najkorzystniejsza do dostarczenia przed podpisaniem umowy lub w trakcie jej trwania do wglądu niżej wymienione dokumenty (które dotyczą danego wykonawcy): dokumentu wystawionego dla Wykonawcy przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Sanitarnej (gdy Wykonawca nie będący producentem pozostaje pod nadzorem PIS) lub certyfikatu wystawionego przez upoważnioną jednostkę certyfikującą stwierdzający, że w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi jest stosowany system HACCP; zgodnie z ustawą z dnia 25.08.2016r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. z 2010r. Nr 136 poz. 914 z późn.zm) – warunek dotyczący kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej.
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia warunków w wyżej wymienionym zakresie .
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia warunków w wyżej wymienionym zakresie. Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób:
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen a) aktualny odpis z właściwego rejestru, lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia pa podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp, b) zaświadczenia właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzającego, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, wystawionego nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, lub innego dokumentu potwierdzającego, że Wykonawca zawarł porozumienie z właściwym organem podatkowym w sprawie spłat tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami lub grzywnami, w szczególności uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu, c) zaświadczenia właściwej terenowej jednostki organizacyjnej Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego albo innego dokumentu potwierdzającego, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia społeczne lub zdrowotne, wystawionego nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, lub innego dokumentu potwierdzającego, że wykonawca zawarł porozumienie z właściwym organem w sprawie spłat tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami lub grzywnami, w szczególności uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wy konania decyzji właściwego organu; d) pełnomocnictwo do reprezentowania wykonawcy w niniejszym zamówieniu, jeżeli wymieniona osoba/osoby nie zostały wskazane do reprezentacji we właściwym rejestrze lub ewidencji działalności gospodarczej, e) pełnomocnictwo – w przypadku podmiotów występujących wspólnie (spółka cywilna, konsorcjum).
Zakresie warunkow udzialu Oświadczenie o braku przesłanek wykluczenia z postępowania, które stanowi załącznik nr 2 do SIWZ
Zastosowanie procedury pzp 1
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst Umowa może być zmieniona w stosunku do treści złożonej oferty w przypadkach wymienionych poniżej (zgodnie z art. 144 ust. 1 ustawy Pzp): 1. zmiana osób reprezentujących strony w przypadkach zmian organizacyjnych, 2. zmiana przepisów powszechnie obowiązujących, która wymusza zmianę treści umowy, 3. zmiany wynikające z okoliczności, których nie można było przewidzieć w dniu zawarcia umowy, a są one korzystne dla Zamawiającego.
IV 4 4 data 2017-12-18T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 10:00
IV 4 5 okres 30

Powiązane

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa jabłka konsumpcyjne
Zalacznik cpv glowny przedmiot 03222320-2
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2018-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2018-06-30T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Jabłka konsumpcyjne - Czyste, świeże, dojrzałe, bez uszkodzeń skórki i szypułki, nieobtłuczone, soczyste; jednolite pod względem pochodzenia, odmiany, kształtu i wielkości, o wadze około 100-120 g. Opakowania: skrzynki do 20 kg. - ilość : 2200kg
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa ziemniaki
Zalacznik cpv glowny przedmiot 03212100-1
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2018-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2018-06-30T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Ziemniaki jadalne - Bulwy dojrzałe, kształtne, jednolite odmianowo w każdej dostawie, nie mogą być zzieleniałe, porośnięte, zaparzone, nadmarznięte, porażone zgnilizną, z wadami wewnętrznymi; średnica minimalna 5 cm. Opakowania: worki do 30 kg. Ilość 15000 kg
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa warzywa
Zalacznik cpv glowny przedmiot 03200000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2018-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2018-06-30T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis 1. Buraki ćwikłowe - Korzenie twarde, czyste, bez liści, jednolite odmianowo w każdej dostawie; średnica korzeni 6-10 cm. Opakowania: worki do 30 kg. ilość 1700 kg 2. Cebula - Ścisła, jędrna, czysta, dobrze wysuszona, bez objawów wyrośnięcia lub kiełkowania, jednolita odmianowo w każdej dostawie; średnica 5-8 cm. Opakowania: worki do 30 kg. ilość 2200kg 3. Kapusta biała - główki twarde, czyste, jednolite odmianowo w każdej dostawie, bez oznak kwitnienia, liście mocno przytwierdzone, bez liści zewnętrznych; minimalna masa główki 1200g. Opakowania: worki do 30 kg. ilość 2200kg 4. Kapusta czerwona - główki twarde, czyste, jednolite odmianowo w każdej dostawie, bez oznak kwitnienia, liście mocno przytwierdzone, bez liści zewnętrznych; minimalna masa główki 1200g. Opakowania: worki do 30 kg. ilość 1000kg 5. Marchew korzenie - twarde, niezdrewniałe, proste, kształtne (bez bocznych rozgałęzień i rozwidleń), bez naci, jednolite odmianowo w każdej dostawie; długość 15 - 20 cm, średnica w najszerszym miejscu 2 - 5 cm. Opakowania: worki do 30 kg. ilość 2100 kg 6. Ogórek świeży twarde - czyste, dobrze wykształcone i praktycznie proste, z miękkimi nasionami, barwa ciemnozielona, jednolite odmianowo w każdej dostawie; długość 10 - 25 cm. Opakowania: worki lub skrzynki do 20 kg. Ilość 180 kg 7. Pietruszka (korzeń) - Korzenie twarde, jędrne, czyste, kształtne (bez rozwidleń i bocznych rozgałęzień), bez pęknięć oraz ordzawień skórki, niezdrewniałe, bez oznak wrastania korzenia w pęd, jednolite odmianowo w każdej dostawie; średnica w najszerszym miejscu 3 - 6 cm, długość 10 - 15 cm. Opakowania: worki do 30 kg. Ilość 1700 kg 8. Pomidor świeży - twarde, dojrzałe, kształtne (bez wypukłości i wybrzuszeń), bez zazielenień i zwyrodnień skórki, jednolite odmianowo w każdej dostawie. Waga 100 - 150g. Opakowania: kartony lub skrzynki do 20 kg. Ilość 170 kg 9. Seler (korzeń) - Korzenie kształtne, twarde, jędrne, czyste, bez pustych przestrzeni na przekroju podłużnym i oznak wyrastania pędu kwiatostanowego, bez ordzawień skórki, jednolite odmianowo w każdej dostawie; średnica w najszerszym miejscu 7 - 10 cm. Opakowania: worki do 30 kg. Ilość 1700 kg 10.Kapusta pekińska - waga powinna oscylować w przedziale między 0,8 kg – 1,2 kg. Kapusta pekińska o kolorze zielonym lub seledynowym. Nie może być blada. Główka kapusty powinna być ładnie wykształcona ze zwartymi liśćmi, prawidłowo przycięta, czysta o świeżym wyglądzie. Każda główka dodatkowo owinięta powinna być w folię perforowaną lub półprzepuszczalną. Kapusta pekińska powinna być zapakowana w opakowania kartonowe o wadze 9 kg lub 10 kg. Ilość 600 kg. 11.Cukinia – Cukinia czysta, bez uszkodzeń mechanicznych, bez szkodników ilość 350 kg 12.Papryka świeża - Papryka czerwona. Papryka w klasie I odmiany jadalne do bezpośredniego spożycia. Opakowanie – worek raszlowy lub skrzynka do 5 kg. - ilość 170 kg 13. Pieczarki - Odmiany jadalne w klasie I, cechy dyskwalifikujące: zaparzenie, pozostałości środków ochrony roślin, nadgnicie, obcy smak i zapach. Opakowanie: skrzynka do 10 kg. Odmiana jednorodna przy każdorazowej dostawie. - ilość 400 kg
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa kiszonki
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15331000-7
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2018-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2018-06-30T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis 1.Kapusta kiszona - produkt spożywczy otrzymany z kapusty głowiastej białej, oczyszczonej z liści zewnętrznych, pokrojonej, zasolonej i poddanej naturalnemu procesowi fermentacji mlekowej. Opakowania: beczka do 120 kg bądź woreczki do 5kg.- ilość 900 kg 2.Ogórki kiszone - produkt spożywczy otrzymany z ogórków, przypraw, aromatyczno-smakowych, zalanych zalewą z dodatkiem soli i poddanych naturalnemu procesowi fermetacji mlekowej, z ewentualnym dodatkiem kwasu sorbowego, struktura- dość luźno ułożone całe ogórki, jędrne, chrupkie. Opakowania: beczka do 30 kg bądź woreczki do 5 kg.- ilość 500 kg
  

Criterion

Kryteria termin realizacji reklamacji
Znaczenie 20,00
  
Kryteria termin płatnośći faktury
Znaczenie 20,00
  
Kryteria Cena
Znaczenie 60,00
  
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)