GuidZP400 |
31ca4fa4-5c70-4d7d-b7ca-27ddb73c2930
|
Biuletyn |
629294-N-2017
|
Zamawiajacy nazwa |
Dom Pomocy Społecznej
|
Regon |
240543900000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. gen. K. Pułaskiego
|
Zamawiajacy adres numer domu |
5
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Wadowice
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
34100
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
małopolskie
|
Zamawiajacy telefon |
338 731 300
|
Zamawiajacy fax |
338 731 300
|
Zamawiajacy email |
dps-wadowice@neostrada.pl
|
Adres strony url |
www.dps-wadowice.pl
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
9
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.dps-wadowice.pl
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
Zgodnie z art. 10 ust.2 ustawy Prawo zamówień Publicznych (Dz. U. z 2017 poz. 1579) składanie oferty odbywa się za posrednictwem operetora pocztowego w rozumieniu ustawy z dnia 23 listopada 2012 r. - Prawo pocztowe (Dz. U. z 2016 r. poz. 1113, 1250,1823 i 1948 oraz 2017 r. poz. 1128), osobiście lub za posrednictwem posłanca
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Dom Pomocy Społecznej im. Św. O. R. Kalinowskiego w Wadowicach ul. gen. K. Pułaskiego 5, 34-100 Wadowice
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej im. Św. O.R. Kalinowskiego w Wadowicach ul. gen. K. Pułaskiego 5 , 34-100 Wadowice, bedącego jednostką organizacyjną Powiatu Wadowickiego w okresie od 02 stycznia 2018 r. do 31 grudnia 2018 r
|
Numer referencyjny |
DPS. DPG. 3310-01/2017
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych podzielonych na 12 części opisanych wspólnym słownikiem zamówień CPV: część I-Pieczywo świeże, wyroby ciastkarskie i piekarskie, część II - Produkty mleczarskie, część III - Wędliny, część IV - Mięso wieprzowe i wołowe, część V - Drób i podroby, część VI - Jaja, część VII - Mrożonki, część VIII - Ryby mrożone i przetworzone, konserwy, część IX - Produkty przemiału ziarna skrobi i produktów skrobiowych, część X - Różne art. spożywcze ,część XI - Oleje i tłuszcze roślinne i zwierzęce, część XII - Owoce i warzywa
|
Cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Data rozpoczecia |
2018-01-02T00:00:00+01:00
|
Data zakonczenia |
2018-12-31T00:00:00+01:00
|
Okreslenie warunkow |
Zamawiający nie precyzuje wymagań w tym zakresie. Warunek zostanie spełniony przez złożenie oświadczenia o spełnieniu warunków udziału
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie precyzuje wymagań w tym zakresie. Warunek zostanie spełniony przez złożenie oświadczenia o spełnieniu warunków udziału
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Zamawiający nie precyzuje wymagań w tym zakresie. Warunek zostanie spełniony przez złożenie oświadczenia o spełnieniu warunków udziału
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
- odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw do wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu do składania ofert (celem wykazania, że istniejące między nimi powiązania nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia);
- w przypadku wykonawcy, który polega na zdolnościach lub sytuacji innych podmiotów na zasadach określonych w art. 22a ustawy, przedstawienia w odniesieniu do tych podmiotów dokumentów wymienionych w pkt 3 lit. a SIWZ
- W terminie 3 dni od zamieszczenia na stronie internetowej Zamawiającego, informacji z otwarcia ofert, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp Wykonawca zobowiązany jest przekazać Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy Pzp – załącznik nr 3.
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
W sytuacjach opisanych w rozdziale 17 SIWZ
|
IV 4 4 data |
2017-12-18T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
09:00
|
IV 4 4 jezyki |
polski
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Pieczywo świeże, wyroby ciastkarskie i piekarskie
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2018-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2018-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Kryteria oceny ofert zgodnie z rozdziałem 14 SIWZ
|
Zalacznik krotki opis |
Sukcesywna dostawa pieczywa świeżego,wyrobów ciastkarskich i piekarskich w okresie od 2 stycznia 2018 r. do 31 grudnia 2018 r.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Produkty mleczarskie
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2018-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2018-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Kryteria oceny ofert zgodnie z rozdziałem 14 SIWZ
|
Zalacznik krotki opis |
Sukcesywna dostawa Produktów mleczarskich w okresie od 2 stycznia 2018 r. do 31 grudnia 2018 r.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
Wędliny
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2018-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2018-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Kryteria oceny ofert zgodnie z rozdziałem 14 SIWZ
|
Zalacznik krotki opis |
Sukcesywna dostawa Wędlin w okresie od 2 stycznia 2018 r. do 31 grudnia 2018 r.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
Mięso wieprzowe i wołowe
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2018-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2018-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Kryteria oceny ofert zgodnie z rozdziałem 14 SIWZ
|
Zalacznik krotki opis |
Sukcesywna dostawa Mięsa wieprzowego i wołowego w okresie od 2 stycznia 2018 r. do 31 grudnia 2018 r.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
Drób i podroby
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2018-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2018-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Kryteria oceny ofert zgodnie z rozdziałem 14 SIWZ
|
Zalacznik krotki opis |
Sukcesywna dostawa Drobiu i podrobów w okresie od 2 stycznia 2018 r. do 31 grudnia 2018 r.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
6
|
Zalacznik nazwa |
Jaja
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2018-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2018-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Kryteria oceny ofert zgodnie z rozdziałem 14 SIWZ
|
Zalacznik krotki opis |
Sukcesywna dostawa Jaj w okresie od 2 stycznia 2018 r. do 31 grudnia 2018 r.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
7
|
Zalacznik nazwa |
Mrożonki
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2018-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2018-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Kryteria oceny ofert zgodnie z rozdziałem 14 SIWZ
|
Zalacznik krotki opis |
Sukcesywna dostawa Mrożonek w okresie od 2 stycznia 2018 r. do 31 grudnia 2018 r.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
8
|
Zalacznik nazwa |
Ryby mrożone i przetworzone, konserwy
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2018-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2018-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Kryteria oceny ofert zgodnie z rozdziałem 14 SIWZ
|
Zalacznik krotki opis |
Sukcesywna dostawa Ryb mrożonych i przetworzonych, konserw w okresie od 2 stycznia 2018 r. do 31 grudnia 2018 r.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
9
|
Zalacznik nazwa |
Produkty przemiału ziarna skrobi i produktów skrobiowych
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2018-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2018-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Kryteria oceny ofert zgodnie z rozdziałem 14 SIWZ
|
Zalacznik krotki opis |
Sukcesywna dostawa Produktów przemiału ziarna skrobi i produktów skrobiowych w okresie od 2 stycznia 2018 r. do 31 grudnia 2018 r.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
10
|
Zalacznik nazwa |
Różne art. spożywcze
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2018-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2018-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Kryteria oceny ofert zgodnie z rozdziałem 14 SIWZ
|
Zalacznik krotki opis |
Sukcesywna dostawa Różnych art. spożywczych w okresie od 2 stycznia 2018 r. do 31 grudnia 2018 r.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
11
|
Zalacznik nazwa |
Oleje i tłuszcze roślinne i zwierzęce
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2018-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2018-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Kryteria oceny ofert zgodnie z rozdziałem 14 SIWZ
|
Zalacznik krotki opis |
Sukcesywna dostawa Olejów i tłuszczy roślinnych i zwierzęcych w okresie od 2 stycznia 2018 r. do 31 grudnia 2018 r.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
12
|
Zalacznik nazwa |
Owoce i warzywa
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2018-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2018-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Kryteria oceny ofert zgodnie z rozdziałem 14 SIWZ
|
Zalacznik krotki opis |
Sukcesywna dostawa Owoców i warzyw w okresie od 2 stycznia 2018 r. do 31 grudnia 2018 r.
|
| |