CZĘŚĆ I:
1. Kasza gryczana - palona, bez zanieczyszczeń, sucha, o odpowiedniej barwie i zapachu, worki całe, bez uszkodzeń, etykietowane, w opakowaniach jednostkowych do (1kg)- kg 800,
2. Kasza jęczmienna - wiejska, bez zanieczyszczeń, sucha, o odpowiedniej barwie i zapachu, worki całe, bez uszkodzeń, etykietowane, w opakowaniach jednostkowych do (1kg)- kg 2000,
3. Kasza manna - bez zanieczyszczeń, sucha, o odpowiedniej barwie i zapachu, worki całe, bez uszkodzeń, etykietowane, w opakowaniach jednostkowych do (1 kg)- kg 800,
4. Makaron - Różne rodzaje (świderki, rurki, wstążki lub nitki) makaron cały, nie połamany, bez zanieczyszczeń, suchy, o odpowiedniej barwie i zapachu, worki całe, bez uszkodzeń etykietowane, w opakowaniach jednostkowych do (5 kg)- kg 4000, 5. Ryż - biały, bez zanieczyszczeń, suchy, o odpowiedniej barwie i zapachu, worki całe, bez uszkodzeń etykietowane, w opakowaniach jednostkowych do (1 kg)- kg 2500,
6. Płatki owsiane - Górskie, suche, o odpowiedniej barwie i zapachu, worki całe, bez uszkodzeń, etykietowane, w opakowaniach jednostkowych do (1kg)- kg 500, 7. Mąka pszenna - typ 500, bez zanieczyszczeń, sucha, o odpowiedniej barwie i zapachu, worki całe, bez uszkodzeń, etykietowane, w opakowaniach jednostkowych do (1 kg)- kg 5500,
8. Mąka ziemniaczana - sucha, o odpowiedniej barwie i zapachu, worki całe, bez uszkodzeń, etykietowane, w opakowaniach jednostkowych do (1 kg)- kg 300
CZĘŚĆ II
1. Margaryna śniadaniowa - kostka formowana 250g, o zawartości min. 60% tłuszczu, produkowana z wysokiej jakości olejów i tłuszczów roślinnych, do smarowania pieczywa kg 4000,
2. Olej roślinny - w butelkach plastikowych do (1 litra)- litr 400,
3. Marmolada - twarda, różne smaki owocowe, pakowana w trwale zamknięte plastikowe wiaderka w opakowaniach jednostkowych do (13 kg) kg 1200,
4. Dżem - nisko słodzony, różne smaki owocowe, pakowany w trwale zamknięte plastikowe wiaderka w opakowaniach jednostkowych do (13 kg)- kg 1200,
CZĘŚĆ III:
1. Cukier biały - bez zanieczyszczeń, worki całe, bez uszkodzeń, etykietowane, w opakowaniach jednostkowych do (1kg)- kg 5000,
CZĘŚĆ IV:
1. Szprot w pomidorach - konserwa w opakowaniu aluminiowym lub blaszanym o gramaturze 200 – 330g, bez zawleczki otwierającej, składniki równomiernie rozmieszczone w całej masie konserwy, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw. Zawartość sosu do 10%- kg 1600, 2. Paprykarz z ryżem - konserwa w opakowaniu aluminiowym lub blaszanym o gramaturze 280 – 330g, bez zawleczki otwierającej, składniki równomiernie rozmieszczone w całej masie konserwy, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw.- kg 1600,
3 Pasztet mazowiecki – konserwa w opakowaniu aluminiowym lub blaszanym o gramaturze 200-350g, składniki równomiernie rozmieszczone w całej masie konserwy, smak i zapach charakterystyczny dla użytych przypraw.- kg 1600, 4 Konserwa turystyczna – konserwa mięsna wieprzowa lub wieprzowo-wołowa w opakowaniu aluminiowym lub blaszanym o gramaturze 300-330g -kg 1000,
5 Pasztet sojowy –konserwa w opakowaniu aluminiowym o gramaturze 100-130g- kg 100,
6. Pasztet drobiowy mały - konserwa w opakowaniu aluminiowym 100 – 130g, składniki równomiernie rozmieszczone w całej masie konserwy, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw- kg 1600
|