Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Miejskiego Nr 175 w Łodzi

Data publikacji 2017-12-13
Data zakończenia 2017-12-21 00:00:00
Instytucja Przedszkole Miejskie Nr 175
Miejscowość Łódź
Województwo łódzkie
Branża
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne,
  • Owoce, warzywa i podobne produkty,
  • Przetworzone owoce i warzywa,
  • Produkty mleczarskie,
  • Różne produkty spożywcze,
  • Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie,
  • Części lamp i sprzętu oświetleniowego

Szczegóły

Numer ogłoszenia 632156-N-2017
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 151000009, 155000003, 158000006, 153000001, 153300000, 158100009, 152200006
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Miejskiego nr 175
w Łodzi z podziałem na pakiety:
Pakiet 1 – Mięso wołowe i wieprzowe oraz wędliny
Pakiet 2 – Mięso drobiowe i wędliny
Pakiet 3 – Wyroby garmażeryjne
Pakiet 4 – Nabiał
Pakiet 5 – Artykuły spożywcze różne
Pakiet 6 – Warzywa i owoce świeże oraz jajka
Pakiet 7 – Mrożonki
Pakiet 8 – Pieczywo
Pakiet 9 – Ryby świeże
Pakiet 10 - Ryby
2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Załącznik 1A do specyfikacji stanowiący jednocześnie formularz ofertowy.
3. Kod wg Wspólnego Słownika Zamówień (CPV):
15.10.00.00-9 produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
15.50.00.00-3 produkty mleczarskie
15.80.00.00-6 różne produkty spożywcze
15.30.00.00-1 owoce, warzywa i podobne produkty
03.14.25.00-3 jajka
15.33.00.00-0 przetworzone owoce i warzywa
15.81.00.00-9 pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
15.22.00.00-6 ryby mrożone, filety i pozostałe mięso ryb
4. Zamawiający zgodnie z art. 24aa ustawy najpierw dokona oceny ofert, a następnie zbada, czy Wykonawca, którego oferta została oceniona jako najkorzystniejsza, nie podlega wykluczeniu i spełnia warunki udziału w postępowaniu.
5. Zamawiający zastrzega sobie prawo ograniczenia, łącznie z całkowitym wstrzymaniem zakupu ogólnej ilości towarów, jak i poszczególnych ich rodzajów i asortymentów w poszczególnych okresach obowiązywania umowy, jak i w stosunku do całej ilości towarów przewidzianej w przedmiocie zamówienia – w zależności zmiany profilu świadczonych usług. Z tego tytułu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne inne roszczenia poza roszczeniem o zapłatę za towar już dostarczony.
6. Produkty żywnościowe muszą być dostarczane w opakowaniach jednostkowych opisanych w formularzu
asortymentowo- cenowym lub w opakowaniu o gramaturze bardzo zbliżonej, nie mniejszej niż opisana
przez Zamawiającego.
7. Produkty żywnościowe objęte dostawą spełniają wymogi sanitarno-epidemiologiczne i zasady systemu
HACCP niezbędne w zakładach żywienia zbiorowego między innymi:
- odpowiednie normy jakościowe lub atesty,
- odpowiednie oznakowanie i termin przydatności do spożycia,
- odpowiedni sposób przewożenia towarów- zachowanie rozdzielności transportu,
- odpowiednią temperaturę podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu.
8. Wykonawca posiada aktualną decyzję właściwego organu Inspekcji Sanitarnej/Weterynaryjnej
potwierdzającej spełnienia wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub w
obrocie artykułami będącymi przedmiotem zamówień Zamawiającego zgodnymi z procedurami HACCAP.
9. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar dopuszczony do obrotu na terenie Polski oraz posiadający przewidziane prawem niezbędne certyfikaty lub atesty i bierze całkowitą odpowiedzialność w tym zakresie.
10. Wykonawca zobowiązuje się w przypadku zaistnienia nieprzewidzianych okoliczności uniemożliwiających Wykonawcy terminowe zrealizowanie dostawy, w ciągu 45 minut zapewnić usługę zastępczą, aby dowóz produktów a tym samym przygotowanie i podanie obiadu mogło odbyć się terminowo.
11. Wykonawca zobowiązuje się do dostarczenia Zamawiającemu artykułów spożywczych dobrej jakości tj.: świeżych, czystych, nie przeterminowanych, bez objawów pleśni, bez obcych zapachów, nie kruszących się, dopieczonych – dotyczy pieczywa itp. Dostarczone artykuły będą posiadały czytelne i trwałe oznakowanie, a zwłaszcza termin przydatności do spożycia. Przedmiot zamówienia będzie dostarczony do zamawiającego w początkowym terminie jego przydatności lub daty minimalnej trwałości.
12. Dostarczane artykuły, które są przeznaczone do bezpośredniego użycia (np. mąka, cukier, dżemy, makarony) w danej partii zamówienia musza posiadać co najmniej 4 miesięczny termin przydatności do spożycia, licząc od daty ich dostarczania do Zamawiającego. Termin ten nie dotyczy w szczególności świeżych warzyw, mięsa, wędlin i wyrobów garmażeryjnych, mleka i produktów mleczarskich.
13. Zamawiający zastrzega sobie prawo nie przyjęcia, żądania wymiany lub reklamacji dostawy w przypadku stwierdzenia złej jakości dostarczonego artykułu, niezgodności ilościowej lub dostarczenia towaru, który nie został zamówiony.
14. W przypadku niezgodności ilościowej lub złej jakości dostarczonego towaru Wykonawca zobowiązuje się do uzupełnienie ilości lub wymiany towaru na towar dobrej jakości w terminie uzgodnionym przez Zamawiającego, tak aby możliwe było jego użycie zgodne z zapotrzebowaniem Zamawiającego w dniu przez niego zaplanowanym.

Dodatkowe informacje

GuidZP400 cc763ff2-fedf-40f9-ba86-10cc2f937057
Biuletyn 632156-N-2017
Zamawiajacy nazwa Przedszkole Miejskie Nr 175
Regon 47001047700000
Zamawiajacy adres ulica ul. Ćwiklińskiej
Zamawiajacy adres numer domu 9
Zamawiajacy miejscowosc Łódź
Zamawiajacy kod pocztowy 92508
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo łódzkie
Zamawiajacy telefon 426 730 118
Zamawiajacy fax 426 730 118
Zamawiajacy email pm175lodz@op.pl
Adres strony url www.bip.pm175lodz.wikom.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Przedszkole Miejskie
Dostep dokumentow zamowienia www.bip.pm175lodz.wikom.pl
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.bip.pm175lodz.wikom.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny forma pisemna
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Przedszkole Miejskie nr 175 w Łodzi, 92-508 Łódź, ul. Ćwiklińskiej 9.
Nazwa nadana zamowieniu Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Miejskiego Nr 175 w Łodzi
Numer referencyjny 2/PM175/2017
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Miejskiego nr 175 w Łodzi z podziałem na pakiety: Pakiet 1 – Mięso wołowe i wieprzowe oraz wędliny Pakiet 2 – Mięso drobiowe i wędliny Pakiet 3 – Wyroby garmażeryjne Pakiet 4 – Nabiał Pakiet 5 – Artykuły spożywcze różne Pakiet 6 – Warzywa i owoce świeże oraz jajka Pakiet 7 – Mrożonki Pakiet 8 – Pieczywo Pakiet 9 – Ryby świeże Pakiet 10 - Ryby 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Załącznik 1A do specyfikacji stanowiący jednocześnie formularz ofertowy. 3. Kod wg Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9 produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.50.00.00-3 produkty mleczarskie 15.80.00.00-6 różne produkty spożywcze 15.30.00.00-1 owoce, warzywa i podobne produkty 03.14.25.00-3 jajka 15.33.00.00-0 przetworzone owoce i warzywa 15.81.00.00-9 pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie 15.22.00.00-6 ryby mrożone, filety i pozostałe mięso ryb 4. Zamawiający zgodnie z art. 24aa ustawy najpierw dokona oceny ofert, a następnie zbada, czy Wykonawca, którego oferta została oceniona jako najkorzystniejsza, nie podlega wykluczeniu i spełnia warunki udziału w postępowaniu. 5. Zamawiający zastrzega sobie prawo ograniczenia, łącznie z całkowitym wstrzymaniem zakupu ogólnej ilości towarów, jak i poszczególnych ich rodzajów i asortymentów w poszczególnych okresach obowiązywania umowy, jak i w stosunku do całej ilości towarów przewidzianej w przedmiocie zamówienia – w zależności zmiany profilu świadczonych usług. Z tego tytułu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne inne roszczenia poza roszczeniem o zapłatę za towar już dostarczony. 6. Produkty żywnościowe muszą być dostarczane w opakowaniach jednostkowych opisanych w formularzu asortymentowo- cenowym lub w opakowaniu o gramaturze bardzo zbliżonej, nie mniejszej niż opisana przez Zamawiającego. 7. Produkty żywnościowe objęte dostawą spełniają wymogi sanitarno-epidemiologiczne i zasady systemu HACCP niezbędne w zakładach żywienia zbiorowego między innymi: - odpowiednie normy jakościowe lub atesty, - odpowiednie oznakowanie i termin przydatności do spożycia, - odpowiedni sposób przewożenia towarów- zachowanie rozdzielności transportu, - odpowiednią temperaturę podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu. 8. Wykonawca posiada aktualną decyzję właściwego organu Inspekcji Sanitarnej/Weterynaryjnej potwierdzającej spełnienia wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub w obrocie artykułami będącymi przedmiotem zamówień Zamawiającego zgodnymi z procedurami HACCAP. 9. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar dopuszczony do obrotu na terenie Polski oraz posiadający przewidziane prawem niezbędne certyfikaty lub atesty i bierze całkowitą odpowiedzialność w tym zakresie. 10. Wykonawca zobowiązuje się w przypadku zaistnienia nieprzewidzianych okoliczności uniemożliwiających Wykonawcy terminowe zrealizowanie dostawy, w ciągu 45 minut zapewnić usługę zastępczą, aby dowóz produktów a tym samym przygotowanie i podanie obiadu mogło odbyć się terminowo. 11. Wykonawca zobowiązuje się do dostarczenia Zamawiającemu artykułów spożywczych dobrej jakości tj.: świeżych, czystych, nie przeterminowanych, bez objawów pleśni, bez obcych zapachów, nie kruszących się, dopieczonych – dotyczy pieczywa itp. Dostarczone artykuły będą posiadały czytelne i trwałe oznakowanie, a zwłaszcza termin przydatności do spożycia. Przedmiot zamówienia będzie dostarczony do zamawiającego w początkowym terminie jego przydatności lub daty minimalnej trwałości. 12. Dostarczane artykuły, które są przeznaczone do bezpośredniego użycia (np. mąka, cukier, dżemy, makarony) w danej partii zamówienia musza posiadać co najmniej 4 miesięczny termin przydatności do spożycia, licząc od daty ich dostarczania do Zamawiającego. Termin ten nie dotyczy w szczególności świeżych warzyw, mięsa, wędlin i wyrobów garmażeryjnych, mleka i produktów mleczarskich. 13. Zamawiający zastrzega sobie prawo nie przyjęcia, żądania wymiany lub reklamacji dostawy w przypadku stwierdzenia złej jakości dostarczonego artykułu, niezgodności ilościowej lub dostarczenia towaru, który nie został zamówiony. 14. W przypadku niezgodności ilościowej lub złej jakości dostarczonego towaru Wykonawca zobowiązuje się do uzupełnienie ilości lub wymiany towaru na towar dobrej jakości w terminie uzgodnionym przez Zamawiającego, tak aby możliwe było jego użycie zgodne z zapotrzebowaniem Zamawiającego w dniu przez niego zaplanowanym.
Cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 593351,85
Waluta calosc PLN
Data rozpoczecia 2018-01-02T00:00:00+01:00
Data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen 1. Odpisu z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw do wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt. 1 ustawy. W tym zakresie zastosowanie ma art. 26 ust. 6 ustawy Pzp 1.1 Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentów, o których mowa powyżej, składa dokument/dokumenty wystawione w kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzające, że nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości. 1.2 Jeżeli w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania lub miejsce zamieszkania ma osoba, której dokument dotyczy, nie wydaje się dokumentów, o których mowa powyżej, zastępuje się je dokumentem zawierającym odpowiednio oświadczenie wykonawcy, ze wskazaniem osoby albo osób uprawnionych do jego reprezentacji, lub oświadczenie osoby, której dokument miał dotyczyć, złożone przed notariuszem lub przed organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego właściwym ze względu na siedzibę lub miejsce zamieszkania wykonawcy lub miejsce zamieszkania tej osoby. 1.3 W przypadku wątpliwości co do treści dokumentu złożonego przez wykonawcę, zamawiający może zwrócić się do właściwych organów odpowiednio kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania lub miejsce zamieszkania ma osoba, której dokument dotyczy, o udzielenie niezbędnych informacji dotyczących tego dokumentu. 1.4 W przypadku wskazania przez Wykonawcę dostępności oświadczeń lub dokumentów, o których mowa w ust. 1 niniejszego Rozdziału w formie elektronicznej pod określonymi adresami internetowymi ogólnodostępnych i bezpłatnych baz danych, Zamawiający pobiera samodzielnie z tych baz danych wskazane przez Wykonawcę oświadczenia lub dokumenty. 1.5 W przypadku wskazania przez Wykonawcę oświadczeń lub dokumentów, o których mowa w ust. 1, które znajdują się w posiadaniu zamawiającego, w szczególności oświadczeń lub dokumentów przechowywanych przez zamawiającego zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy, Zamawiający korzysta z posiadanych oświadczeń lub dokumentów, o ile są one aktualne. 1.6 W przypadku wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia, każdy z warunków określonych w ust. 1 winien spełniać co najmniej jeden z tych wykonawców albo wszyscy ci wykonawcy wspólnie. 2. Wykonawcy mogą wspólnie ubiegać się o udzielenie zamówienia. Wykonawcy występujący wspólnie muszą ustanowić pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenie niniejszego zamówienia lub do reprezentowania ich w postępowaniu oraz zawarcia umowy o udzielenie przedmiotowego zamówienia publicznego. Pełnomocnictwo musi być złożone w formie oryginału lub notarialnie potwierdzonej kopii. Treść pełnomocnictwa powinna dokładnie określić zakres umocowania. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia: a) żaden z Wykonawców nie może podlegać wykluczeniu z powodu niespełnienia warunków, o których mowa w art. 24 ustawy; b) przynajmniej jeden z Wykonawców lub wszyscy Wykonawcy łącznie musza spełniać warunki udziału w postępowaniu.
Zastosowanie procedury pzp 1
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst § 8 1. Zmiany warunków umowy mogą być dokonane na wniosek Wykonawcy w terminie 14 dni od dnia przesłania zawiadomienia w formie aneksu do umowy. 2. Zmiany cen rzeczy, będących przedmiotem niniejszej umowy, mogą być dokonywane w przypadku zmian stawek podatku od towarów i usług lub opłat celnych. 3. W przypadku szczególnych okoliczności, takich jak wstrzymanie lub zakończenie produkcji, strony dopuszczają możliwość dostarczania odpowiedników towarów objętych umową w cenach nie przewyższających cen zawartych w ofercie przetargowej. 4. Zamawiający dopuszcza możliwość zaoferowania odpowiedników towarów objętych umową w cenach niższych niż ceny zawarte w ofercie przetargowej. 5. Zamawiający dopuszcza możliwość zmiany wielkości opakowania towaru objętego umową przetargową z możliwością przeliczenia ceny nie przekraczającej ceny zaoferowanej w ofercie przetargowej. W przypadku niezrealizowania umowy w terminie – w zakresie ilości i wartości przedmiotu zamówienia, z przyczyn dotyczących Zamawiającego – wynikających z niewykorzystania w działalności ilości wyrobów dostarczanych, Zamawiający przewiduje możliwość przedłużenia terminu realizacji umowy, nie dłużej niż o dwa miesiące
IV 4 4 data 2017-12-21T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 12:00
IV 4 4 jezyki język polski
IV 4 5 okres 30
IV 6 6 1. W celu potwierdzenia spełnienia warunków udziału w postępowaniu oraz braku podstaw do wykluczenia należy przedłożyć wraz z ofertą: a) aktualne na dzień składania ofert o dopuszczenie do udziału w postępowaniu oświadczenia stanowiące wstępne potwierdzenie, że wykonawca nie podlega wykluczeniu oraz spełnia warunki udziału w postępowaniu; (zgodnie z wzorem załącznika nr 2 do SIWZ), b) pełnomocnictwa do podpisywania oferty (w formie oryginału lub kopii poświadczonej przez notariusza). Pełnomocnictwo należy załączyć do oferty tylko w przypadki, gdy oferta jest podpisana przez osobę nie figurującą w rejestrze lub wpisie do centralnej ewidencji działalności gospodarczej. 2. W celu potwierdzenia, że oferowane towary będące przedmiotem zamówienia odpowiadają wymaganiom określonym przez Zamawiającego, Zamawiający żąda: a) Oświadczenia Wykonawcy dotyczącego dostarczanych artykułów spożywczych różnych (załącznik nr 6 do SIWZ) 3. Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej Zamawiającego informacji z otwarcia ofert przekazuje Zamawiającemu: 3.1 oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy. Wraz ze złożeniem oświadczenia, Wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. 4. Wykonawca, który powołuje się na zasoby innych podmiotów, w celu wykazania braku istnienia wobec ich podstaw wykluczenia oraz spełniania, w zakresie, w jakim powołuje się na ich zasady, warunków udział w postępowaniu. - zamieszcza informacje o tych podmiotach w oświadczeniu, o którym mowa w ust. 1 pkt. a. 5. W przypadku wspólnego ubiegania się o zamówienie przez Wykonawców oświadczenie składa każdy z Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie. 6. Oświadczenie, o których mowa w niniejszej SIWZ składane przez Wykonawcę i inne podmioty, na zdolnościach lub sytuacji których podlega Wykonawca na zasadach określonych w art. 22a ustawy Pzp składane są w oryginale. 6. Dokumenty, o których mowa w niniejszej SIWZ inne niż oświadczenia składane są w oryginale lub kopii potwierdzonej za zgodność z oryginałem. 7. Poświadczenia za zgodność z oryginałem dokonuje odpowiednio Wykonawca, podmiot na którego zdolnościach lub sytuacji polega Wykonawca , Wykonawcy wspólnie ubiegający się o udzielenie zamówienia publicznego w zakresie dokumentów, które każdego z nich dotyczą.

Powiązane

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Pakiet 1 - Mięso wołowe i wieprzowe oraz wędliny
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 125111,86
Waluta zal PLN
Zalacznik data rozpoczecia 2018-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 Boczek wędzony parzony, wieprzowy 88,2% kg 44 2 Brzuch surowy bez kości, swieży kg 60 3 Karczek bez kości, kolor czerwony, świeży, nie tłusty kg 3080 4 Kiełbasa biała surowa, swieża. Zawiera 70% mięsa i niewięcej niż 10g tłuszczu w 100g produktu. kg 350 5 Kiełbasa konserowa wojskowa kg 10 6 Kiełbasa krakowska sucha. Zawiera 70% mięsa i niewięcej niż 10g tłuszczu w 100g produktu. kg 88 7 Kiełbasa parówkowa kg 10 8 Kiełbasa podwawelska. Zawiera 70% mięsa i niewięcej niż 10g tłuszczu w 100g produktu. kg 220 9 Kiełbasa szynkowa wieprzowa 52%, kiełbasa grubo rozdrobniona parzona lub równoważne. Zawiera 70% mięsa i niewięcej niż 10g tłuszczu w 100g produktu. kg 22 10 Kiełbasa tatrzańska kg 22 11 Kiełbasa żywiecka sucha. Zawiera 70% mięsa i niewięcej niż 10g tłuszczu w 100g produktu. kg 17 12 Łopatka pieczona kg 15 13 Łopatka wieprzowa bez kości, swieża kg 880 14 Mielonka tyrolska. Zawiera 70% mięsa i niewięcej niż 10g tłuszczu w 100g produktu. kg 28 15 Mięso od szynki, mięso wieprzowe bez kości, kolor czerony, chude, świeże kg 1540 16 Ogonówka, zawiera 70% mięsa i niewięcej niż 10g tłuszczu w 100g produktu. kg 22 17 Pieczeń rzymska. Zawiera 70% mięsa i niewięcej niż 10g tłuszczu w 100g produktu. kg 22 18 Polędwica sopocka. Zawiera 70% mięsa i niewięcej niż 10g tłuszczu w 100g produktu. kg 30 19 Polęwiczki wieprzowe - mieso surowe kg 750 20 Schab bez kości, świeży , kolor czerwony kg 935 21 Schab pieczony kg 12 22 Słonina bez skóry, wieprzowa kg 187 23 Szynka biała kg 22 24 Szynka konserwowa, produkt blokowy wieprzowy parzony, Zawiera 70% mięsa i niewięcej niż 10g tłuszczu w 100g produktu. kg 11 25 Szynka polska biała. Zawiera 70% mięsa i niewięcej niż 10g tłuszczu w 100g produktu. kg 17 26 Szynka wiejska. Zawiera 70% mięsa i niewięcej niż 10g tłuszczu w 100g produktu. kg 33 27 Szynka z komina. Zawiera 70% mięsa i niewięcej niż 10g tłuszczu w 100g produktu. kg 55 28 Wątroba wieprzowa, swieża kg 150 29 Wołowina (antrykot, szponder), swieża kg 440 30 Żeberka paski wieprzowe, swieże kg 165
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Pakiet 2 - Mięso drobiowe i wędliny
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 61451,69
Waluta zal PLN
Zalacznik data rozpoczecia 2018-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 Ćwiartka z kurczaka, świeża kg 165 2 Filet wędzony z indyka kg 17 3 Filet z piersi indyka bez skóry, swieży kg 330 4 Filet z piersi kurczaka bez skóry, swieży kg 1650 5 Kurczak faszerowany kg 12 6 Kurczak świeży kg 2200 7 Kurczak świeży kukurydziany kg 50 8 Mięso gularzowe drobiowe kg 220 9 Pałka kurczaka, podudzie, swieże kg 1210 10 Parówki drobiowe kg 286 11 Parówki drobiowe smakowite kg 165 12 Pasztet z indyka kg 66 13 Polędwica drobiowa kg 17 14 Schab drobiowy kg 11 15 Szynka drobiowy kg 17 16 Szynkowa drobiowa kg 17 17 Udziec wędzony kg 17 18 Wątroba drobiowa, kolor czerwony, świeża z indyka kg 240 19 Wątróbka z indyka kg 150 20 Żywiecka drobiowa kg 11
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa Pakiet 3 - Wyroby garmażeryjne świeże
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 31606,21
Waluta zal PLN
Zalacznik data rozpoczecia 2018-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 Kluski śląskie kg 400 2 Kopytka kg 400 3 Naleśniki bez nadzienia szt. 660 4 Naleśniki z serem kg 880 5 Pierogi leniwe, kluski kg 660 6 Pierogi z kapustą i grzybami kg 360 7 Pierogi z mięsem kg 660 8 Pierogi z serem kg 400
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa Pakiet 4 - Nabiał
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15500000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 61105,86
Waluta zal PLN
Zalacznik data rozpoczecia 2018-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 Actimell mix smaków 100g szt. 2200 2 Jogurt naturalny 350-400g. Zawartośc tłuszczu 3% - przecietna wartość enegetyczna w 100g jogurtu wynosi 327 kJ/78kcal. Warość odżywcza: białko 5,2g, węglowodany 7,5g, tłuszcz 3g. szt. 550 3 Jogurt owocowy 150g mix smaków typu Jogobella. Świeży jogurt o nizszej zawartości tłuszczu, zawiera żywe kultury bakterii i extra duże kawałki owoców. Produkt zawierający nie więcej niż 10g cukrów, oraz nie więcej niż 10g tłuszczu w 100g/ml. szt. 5720 4 Masło (opakowanie min. 200g w tym 82% tłuszczu). Masło naturalne aromatyczne wyprodukowane ze śmietanki, bez żadnego dodatku tłuszczów roślinnych. Masło zawiera rozpuszczalne w tłuszczach witaminy A, D, E, K oraz lecytyne, która wspomaga prace mózgu. szt. 2860 5 Mleko spożywcze, pasteryzowane, homogenizowane, objętość netto 1l - 1,5 %-2% tłuszczu l 5280 6 Ser kremowy topiony z bloczku typu Hochland (naturalne składniki bez konserwantów, rózne smaki) 100g szt. 120 7 Ser kremowy w plastrach typu Hochland (naturalne składniki bez konserwantów, rózne smaki) 130g szt. 150 8 Ser żółty w całości 1kg ( typu GOUDA, Podlaski lub równoważny) kg 330 9 Ser żółty wędzony typu RAMZES 1kg kg 25 10 Serki homogenizowane owocowe typu jogo 140-150g . Produkt zawierający nie więcej niż 10g cukrów, oraz nie więcej niż 10g tłuszczu w 100g/ml produktu gotowego do spożycia szt. 550 11 Śmietana 400g - 12%. Skład śmietana pasteryzowana, skrobia modyfikowana, żewlatyna spożywcza pochodzenia wieprzowego, żywe kultury bakterii i fermentacji mlekowej. szt. 1870 12 Śmietana 400g - 30% - 36% 240ml szt. 110 13 Twarożek mix smaków 150g (typu Almette) szt. 770 14 Twarożek mix smaków135g (typu łaciaty) szt. 110 15 Twaróg półtłusty 1kg. Zawartość tłuszczu wynosi 15%, a wartośc enegetyczna w 100g równa jest 123kcal (537kJ) kg 440
  
Zalacznik czesc nr 5
Zalacznik nazwa Pakiet 5 - Artykuły spożywcze różne
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 101977,00
Waluta zal PLN
Zalacznik data rozpoczecia 2018-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 Ananas plastry w syropie, puszka 565-570g. Skład: ananasy plastry, woda, cukier. szt. 110 2 Barszcz biały (wydajność 15l) opakowanie catering 900g szt. 35 3 Barszcz biały w płynie 100% smaku bez dodatku konserwantów 500 ml szt. 120 4 Barszcz czerwony -koncentrat typu Krakus, poj. 300-350ml. Produkt bez konserwantów szt. 33 5 Bazylia 8-10g. Sypka przyprawa do potraw szt. 88 6 Brzoskwinie połówki w syropie , puszka 820-850g. Skład: brzoskwinie połówki, woda, cukier szt. 110 7 Budyń z cukrem 1,3 kg mix smaków - wymagane opakowanie zbiorcze. Budyń przygotowany tylko na mleku, wzbogacony o witamine C i naturalne składniki. Skład: skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana 60g. op. 22 8 Carry 20g, przyprawa mielona szt. 110 9 Chrzan z kwaskiem cytynowym 290g , skład korzeń chrznu 52%, woda, cukier, olej roślinny szt. 66 10 Cukier kryształ 1kg kg 660 11 Cynamon mielony 20g, sypka przyprawa do potraw szt. 110 12 Czosnek granulowany 20g szt. 80 13 Dżem mix smaków 220g -235g. Dżem 100% owoców - gładki, bez cukru. Dżem powinien nadawać się do ciast, naleśników i jedzenia z pieczywem. Nie zawiera sztucznych barwników, aromatów i konserwantów. szt. 308 14 Fasolka biały Jaś paczkowana ziarno wielkości 18-25mm kg 88 15 Filet z makreli w pomidorach 175g szt. 198 16 Gałka muszkatałowa 10g szt. 44 17 Groch łuskany połówki 1kg -oczyszczone z łuski i rozłupane ziarna grochu bez żadnych dodatków kg 132 18 Groszek konserwowy 400g - skład: groszek, woda, sól. Produkowany z wysokiej jakości groszku. Puszka łatwootwieralna szt. 33 19 Groszek ptysiowy 80g szt. 330 20 Grzanki wrocławskie 150g szt. 330 21 Herbata czarna 100x2g, wysokogatunkowa typu Akbar lub równoważna. op 165 22 Herbata owocowa 20-25x2g mix smaków typu Herbapol op. 44 23 Imbir 15g szt. 33 24 Kakao ciemne niskotłuszczowe 10%-12%, op. 150g, Kakao zawiera witaminy C, PP, B6, B2, B1, B12 oraz nician wzbogacone w wapno i magnez, z dodatkiem cukru winogronowego. szt. 66 25 Kasza gryczana 1kg - prażona wyprodukowana z najwyższej jakości gryki. Barwa złocisto-brązowa swoisty smak. kg 330 26 Kasza jaglana 400g - wyprodukowana z najwyzszej jakości ziaren prosa. szt. 55 27 Kasza jęczmienna średnia 1 kg- wyprodukowana z najwyzszej jakości ziarna jęczmienia. kg 385 28 Kasza manna 1 kg - bez żadnych dodatków i konserwantów, otrzymana z przemiału wysokiej jakości oczyszczonego ziarna pszenicy. kg 110 29 Kasza pęczak - kasza jęczmnienna wyprodukowana z najwyższej jakości ziarna jęczmienia.- 1kg kg 132 30 Kawa zbożowa rozpuszczalna 150g - skład jeczmień, żyto, buraki cukrowe (zboża -72%). szt. 66 31 Ketchup łagodny 320-450g typu Pudliszki lub równoważny - produkt nie może zawierać konserwantów, zużyto do jego produkcji nie mniej niż 120g pomidorów do przygotowania 100g gotowego produktu szt. 132 32 Kisiel z cukrem z witaminą C bez sztucznych barwników 1,3 kg - wymagane opakowanie zbiorcze hermetycznie zamknięte szt. 22 33 Kukurydza konserwowa złocista, ziarno kalibrowane, bez dodatku cukru, masa całkowita 340g, po odcieku 285g, puszka łatwootwieralna, szt. 220 34 Kurkuma 20g , przyprawa mielona szt. 88 35 Kwas cytrynowy 50g (najlepszy dodatek) typu Winiary szt. 80 36 Liść laurowy 6-8g . Skład liść laurowy 100% szt. 66 37 Lubczyk 20g. Skład: 100% lubczyku, otarty szt. 88 38 Majeranek 14g. Skład 100% majeranku. Otarty szt. 165 39 Majonez 700ml typu Winary lub rówoważny szt. 100 40 Makaron nitka rosołowa, 5 jajeczny, 500g - bez konserwantów, sztucznych dodatków, barwników, aromatów, produkowany wg tradycyjnej domowej receptury z najwyższej jakości mąki pszennej pełniziarnistej i jaj, naturalny kolor oraz zapach. szt. 330 41 Makaron kolanka ozdobne 500g - bez konserwantów, sztucznych dodatków, barwników, aromatów, produkowany wg tradycyjnej domowej receptury z najwyższej jakości mąki pszennej pełniziarnistej i jaj, naturalny kolor oraz zapach. szt. 110 42 Makaron łazanki 500g - bez konserwantów, sztucznych dodatków, barwników, aromatów, produkowany wg tradycyjnej domowej receptury z najwyższej jakości mąki pszennej pełniziarnistej i jaj, naturalny kolor oraz zapach. szt. 385 43 Makaron nitka spaghetti 500g - bez konserwantów, sztucznych dodatków, barwników, aromatów, produkowany wg tradycyjnej domowej receptury z najwyższej jakości mąki pszennej pełniziarnistej i jaj, naturalny kolor oraz zapach. szt. 660 44 Makaron pióra 400g - bez konserwantów, sztucznych dodatków, barwników, aromatów, produkowany wg tradycyjnej domowej receptury z najwyższej jakości mąki pszennej pełniziarnistej i jaj, naturalny kolor oraz zapach. szt. 220 45 Makaron świderki 500g - bez konserwantów, sztucznych dodatków, barwników, aromatów, produkowany wg tradycyjnej domowej receptury z najwyższej jakości mąki pszennej pełniziarnistej i jaj, naturalny kolor oraz zapach. szt. 1210 46 Makaron wstążki szeroka, 4 jajeczny , 500g - bez konserwantów, sztucznych dodatków, barwników, aromatów, produkowany wg tradycyjnej domowej receptury z najwyższej jakości mąki pszennej pełniziarnistej i jaj, naturalny kolor oraz zapach. szt. 220 47 Makaron zacierka 200-250g - bez konserwantów, sztucznych dodatków, barwników, aromatów, produkowany wg tradycyjnej domowej receptury z najwyższej jakości mąki pszennej pełniziarnistej i jaj, naturalny kolor oraz zapach. szt. 176 48 Mąka kukurydziana 400g szt. 22 49 Mąka pszenna paczkowana typu 480 op.1kg Szadkowska lub równoważna kg 330 50 Mieszanka studencka 100g typu Orzeszek szt. 120 51 Mięta expresowa 20 x2g, naturalny aromat op 33 52 Miód naturalny produkt Polski 370 g, wielokwiatowy 100% naturalny szt. 1320 53 Musli tropikalne mix smaków, 350-400g. Musli zawieraja płatki owsiane, pszenne, kukurydziane, mix owoców, witaminy, żelazo, wapn, nadające się do spożycia bez gotowania. szt. 55 54 Musztarda 900g-1kg. Produkt nie zawiera sztucznych barwników szt. 66 55 Ogórki konserwowe 900g , skład: świeże ogórki, woda, ocet, cukier, sól, gorczyca, czosnek, pieprz czarny, ziele angielskie, korzen chrzanu, liść laurowy. Produkt bez konserwantów. szt. 88 56 Olej rzepakowy 1l - skład: rafinowany olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia 100%. Filtrowany na zimno typu Kujawski. szt. 550 57 Oregano 8 - 10g. Skład oregano 100%, otarte szt. 88 58 Papryka konserwowa 0,9l szt. 88 59 Papryka mielona słodka 20g . Skład papryka 100%. szt. 88 60 Pieprz czarny mielony 20g . Skład pieprz czarny 100%. szt. 66 61 Pieprz ziołowy mielony 15g szt. 40 62 Płatki górskie owsiane do zaparzania 500g. Płatki z mąki owsianej wzbogacone witaminami. Bez sztucznych dodatków smakowych i zapachowych. Bogate w witaminy i mikroelementy. szt. 88 63 Płatki ryżowe 250 g. produkt z ryżu poddany specjalnej technologii-płatkowaniu. Bez sztucznych dodatków smakowych i zapachowych. Bogate w witaminy i moikroelelnty. op 55 64 Płatki zbożowe tpu Nestle rózne smaki 250g szt. 100 65 Pomidory w puszce całe bez skórki 400g w puszce łatwootwieralnej typu Łowicz szt. 240 66 Pomidory w puszce krojone bez skórki 400g w puszce łatwootwieralnej szt. 1650 67 Powidła węgierkowe 290g typu Łowicz szt. 48 68 Pryprawa do kurczaka 25g typu Knor lub równoważna. Przyprawa sypka, ziołowo korzenna do mięs szt. 66 69 Przecier ogórkowy z ogórków kwaszonych 100%, masa netto 350g szt. 550 70 Przecier pomidorowy 100% z natury bez dodatku soli, źródło potasu , 500g, typu Łopwicz szt. 800 71 Przyprawa do gulaszu (bez dodatku glutaminianu monosodowego) 25g typu Kamis szt. 80 72 Przyprawa do gyrosa typu Knor lub równoważna 25g szt. 88 73 Przyprawa do potraw bez substancji konserwujących typu Kucharek kg 1 74 Przyprawa warzywna sypka naturalna op. 3 kg typu Kucharek. Skład: sól, suszone warzywa 30%,(marchew, pasternak, cebula, ziemniaki, seler, por, papryka, natka pietruszki, czosnek), cukier, ekstrakt drożdżowy, przyprawy (pieprz czarny kurkuma, koper)- linia przyprawa przedszkolno szkolna szt. 28 75 Ryż biały 1kg bez żadnych dodatków i konserwantów. kg 440 76 Soczki owocowe 100% w kartoniku, poj. 200ml z rurką bez zawartości cukru szt. 33000 77 Soki 1l różne smaki . 100% bez konserwantów i dodatków, pateryzowany bez powietrza. szt. 440 78 Sos do spagetti (pełen dojrzałych pomidorów) 500g typu Łowicz szt. 250 79 Sos słodko kwaśny 500g typu Łowicz szt. 350 80 Sól morska spozywcza jodowana naturalna drobna 1000g szt. 15 81 Sól niskosodowana 1kg kg 100 82 Szczaw konserwowy 100%, 320-350g , produkt bezkonserwantów- 100% szt. 220 83 Szproty w oleju170g. szt. 88 84 Tuńczyk w zalewie. Zawierają 60% ryby w 100g produktu szt. 77 85 Ziarna słonecznika łuskane 100g typuOrzeszek szt. 120 86 Ziele angielskie 10g szt. 44 87 Zioła prowansalskie 8-10g . Skład: mieszanka oregano, tymianku, cząbru, rozmarynu, bazylii i majeranku. szt. 220 88 Żurawina suszona 100g typu orzeszek szt. 120 89 Żurek (wydajność 12,3l) opakowanie catering 800g typu Winiary szt. 35
  
Zalacznik czesc nr 6
Zalacznik nazwa Pakiet 6 - Warzywa i owoce świeże oraz jajka
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15300000-1
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 97028,34
Waluta zal PLN
Zalacznik data rozpoczecia 2018-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 Arbuz: soczysty, dojrzały, czerwony miąższ kg 275 2 Banany: dojrzałe, żółte, jędrne, świeże, w kiściach kg 2750 3 Brokuły świeże szt. 165 4 Brzoskwinie świeże szt. 1100 5 Buraki: ,swieże, jędrne, czerwone kg 935 6 Cebula surowa świeża kg 385 7 Cytryny soczyste, dojrzałe, świeże kg 198 8 Czereśnie kg 110 9 Czosnek świeży główka szt. 55 10 Gruszki typu Klapsa, Konferencja, dojrzałe jędrne, świeże kg 1320 11 Jabłka typu Ligol, Janagold kg 3630 12 Jajka kl. A 63-73g z terminem spożycia do 28 dni szt. 9350 13 Kalafior duży, biały, świeży , jędrny szt. 110 14 Kapusta biała surowa, młoda, świeża, główka kg 660 15 Kapusta czerwona, moda świeża, główki kg 440 16 Kapusta kiszona naturalnie, bez dodatku octu kg 1100 17 Kapusta pekińska, zielona, świeża kg 330 18 Kiełki rzodkiewki op. 440 19 Kiwi kg 88 20 Koperek zielony, świeży w pęczkach op 715 21 Mandarynki klementynki, bezpestkowe, dojrzałe, soczyste, świeże kg 770 22 Marchew, kolor czerwony, jędrna, czysta, świeża kg 4730 23 Mix sałat kg 330 24 Natka pietruszki zielona świeża w pęczkach op 1595 25 Ogórki kiszone w wodzie kg 1595 26 Ogórki świeże, szklarniowe, gruntowe, twarde, świeże, zielone kg 440 27 Owoc Kaki szt. 275 28 Owoc melon szt. 220 29 Papryka czerwona, żółta, zielona, jędrna, świeża kg 220 30 Pieczarki białe, swieże czyste kg 220 31 Pietruszka kg 1100 32 Pomarańcze, diojrze, sodkie, soczyste, świeże kg 330 33 Pomidory czerwone, jędrne, świże i dojrzałe kg 440 34 Por świeży, zielony kg 616 35 Rzodkiewka koloru czerwonego, świeża, w pęczkach op 473 36 Sałata liściasta, zielona, świeża, główka (krucha bez goryczy) szt. 1760 37 Sałata lodowa szt. 440 38 Seler korzń, świeży kg 1100 39 Szczypiorek cienki, zielony, świeży w pęczkach op 660 40 Śliwki duże , dojrzałe, soczyste kg 275 41 Truskawki czerwone, aromatyczne, dojrzałe, słodkie kg 110 42 Winogrono białe, dojrzałe, świeże, słodkie kg 440 43 Ziemniaki swieże, jędrne, czyste kg 16170
  
Zalacznik czesc nr 7
Zalacznik nazwa Pakiet 7 - Mrożonki
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15330000-0
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 21163,16
Waluta zal PLN
Zalacznik data rozpoczecia 2018-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 Brokuły 2,5kg. Warzywa zamrożone tuz po zbiorach, błyskawicznie głęboko mrożone i przechowywane w niskich temeraturach. Produkt nie zawierajżcy sztucznych barwników i wzbogacniaczy smaków. kg 165 2 Brukselka 2,5kg. Warzywa zamrożone tuz po zbiorach, błyskawicznie głęboko mrożone i przechowywane w niskich temeraturach. Produkt nie zawierający sztucznych barwników i wzbogacniaczy smaków. kg 33 3 Fasola szparagowa zielona cała 2,5kg. Warzywa zamrożone tuz po zbiorach, błyskawicznie głęboko mrożone i przechowywane w niskich temeraturach. Produkt nie zawierający sztucznych barwników i wzbogacniaczy smaków. kg 110 4 Fasola szparagowa zielona cięta 2,5kg. Warzywa zamrożone tuz po zbiorach, błyskawicznie głęboko mrożone i przechowywane w niskich temeraturach. Produkt nie zawierający sztucznych barwników i wzbogacniaczy smaków. kg 165 5 Fasola szparagowa zółta 2,5kg. Warzywa zamrożone tuz po zbiorach, błyskawicznie głęboko mrożone i przechowywane w niskich temeraturach. Produkt nie zawierający sztucznych barwników i wzbogacniaczy smaków. kg 110 6 Jeżyny 2,5kg. Owoce zamrożone tuz po zbiorach, błyskawicznie głęboko mrożone i przechowywane w niskich temeraturach. Produkt nie zawierający sztucznych barwników i wzbogacniaczy smaków. kg 55 7 Kalafior2,5 kg. Warzywa zamrożone tuz po zbiorach, błyskawicznie głęboko mrożone i przechowywane w niskich temeraturach. Produkt nie zawierający sztucznych barwników i wzbogacniaczy smaków. kg 220 8 Maliny 2,5kg. Owoce zamrożone tuz po zbiorach, błyskawicznie głęboko mrożone i przechowywane w niskich temeraturach. Produkt nie zawierający sztucznych barwników i wzbogacniaczy smaków. kg 110 9 Marchew mini kostka 2,5kg . Warzywa zamrożone tuz po zbiorach, błyskawicznie głęboko mrożone i przechowywane w niskich temeraturach. Produkt nie zawierający sztucznych barwników i wzbogacniaczy smaków. kg 330 10 Marchew mini cała 2,5kg. Warzywa zamrożone tuz po zbiorach, błyskawicznie głęboko mrożone i przechowywane w niskich temeraturach. Produkt nie zawierający sztucznych barwników i wzbogacniaczy smaków. kg 220 11 Marchewka z groszkiem. Warzywa zamrożone tuz po zbiorach, błyskawicznie głęboko mrożone i przechowywane w niskich temeraturach. Produkt nie zawierający sztucznych barwników i wzbogacniaczy smaków. kg 330 12 Mieszanka kopmozycja leśne owoce. 2,5kg. Owoce zamrożone tuz po zbiorach, błyskawicznie głęboko mrożone i przechowywane w niskich temeraturach. Produkt nie zawierający sztucznych barwników i wzbogacniaczy smaków. kg 330 13 Mieszanka wieloowocowa op. 5kg. Owoce zamrożone tuz po zbiorach, błyskawicznie głęboko mrożone i przechowywane w niskich temeraturach. Produkt nie zawierający sztucznych barwników i wzbogacniaczy smaków. kg 275 14 Miszanka chińska 2,5kg. Skład: kiełki soi 25%, papryka paski 14%, czerwona cebula w plastrach 13%, grzyby mun 12%, pędy bambusa 12%, marchew paski 105, por plastry 10%, cebula plastry 4%. kg 55 15 Mix warzyw 2,5kg. Skład: fasolka żółta cała 30%, fasolka zielona cała 30%, brokuły 15%, marchew młoda 15%, żółta marchew młoda 10%. kg 55 16 Porzeczka czarna 2,5kg. Owoce zamrożone tuz po zbiorach, błyskawicznie głęboko mrożone i przechowywane w niskich temeraturach. Produkt nie zawierający sztucznych barwników i wzbogacniaczy smaków. kg 110 17 Porzeczka czerwona 2,5kg. Owoce zamrożone tuz po zbiorach, błyskawicznie głęboko mrożone i przechowywane w niskich temeraturach. Produkt nie zawierający sztucznych barwników i wzbogacniaczy smaków. kg 55 18 Śliwka mrozona bez pestek kg 100 19 Mieszanka warzywna cateringowa kg 100 20 Mieszanka warzywna euro mix kg 100 21 Truskawki mrozone - op. 10kg. Owoce zamrożone tuz po zbiorach, błyskawicznie głęboko mrożone i przechowywane w niskich temeraturach. Produkt nie zawierający sztucznych barwników i wzbogacniaczy smaków. kg 330 22 Wiśnie bez pestek. Owoce zamrżzone tuz po zbiorach, błyskawicznie głęboko mrożone i przechowywane w niskich temeraturach. Produkt nie zawierający sztucznych barwników i wzbogacniaczy smaków. kg 220
  
Zalacznik czesc nr 8
Zalacznik nazwa Pakiet 8 - Pieczywo
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15810000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 16606,20
Waluta zal PLN
Zalacznik data rozpoczecia 2018-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 Bułka kajzerka szt. 1000 2 Bułka krojona (agielka) 350-450g szt. 3500 3 Bułka tarta 500g kg 350 4 Bułka grachamka szt. 800 5 Bułka zaiernista szt. 1300 6 Chałka krojona 500g szt. 220 7 Chleb razowy 500-600g (rózne rodzaje) szt. 1300 8 Chleb żytni 500g mieszany na naturalnym zakwasie szt. 3350 9 Rogal maslany 0,10kg szt. 1000
  
Zalacznik czesc nr 9
Zalacznik nazwa Pakiet 9 - Ryby świeże
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15220000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 43731,21
Waluta zal PLN
Zalacznik data rozpoczecia 2018-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 Dorsz swieży - filety kg 210 2 Łosoś filet ze skórą kg 500
  
Zalacznik czesc nr 10
Zalacznik nazwa Pakiet 10 - Ryby
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15220000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 33961,43
Waluta zal PLN
Zalacznik data rozpoczecia 2018-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 Filet z miruny ze skórą, na sucho mrożony (shatterpack) kg 680 2 Dorsz mrożony na sucho (shatterpack) kg 200 4 Filet z miruny bez skóry, na sucho mrożony (shatterpack) kg 680 5 Makrela wędzona, świeża kg 70
  

Criterion

Kryteria Termin płatności
Znaczenie 40,00
  
Kryteria cena
Znaczenie 60,00
  
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)