Dostawa konserw i tłuszczów

Data publikacji 2018-04-06
Data zakończenia 2018-04-16 00:00:00
Instytucja Zakład Karny w Przytułach Starych
Miejscowość Rzekuń
Województwo mazowieckie
Branża
  • Margaryna i podobne produkty

Szczegóły

Numer ogłoszenia 541336-N-2018
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 152430003, 151310005, 152000000, 154310008
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Paprykarz szczeciński- waga netto 330 g. Konserwa rybna sterylizowana. W puszkach z otwieraczem lub alu. ,nomenklatura CPV:15243000-3, PN:-A-86763:1991/Az4:2001 Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją. 3 000 kg
Paprykarz szczeciński- waga netto 130g. Konserwa rybna sterylizowana. W puszkach z otwieraczem lub alu.,nomenklatura CPV:15243000-3, PN:-A-86763:1991/Az4:2001 Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją. 150 kg
Sałatka rybna- waga netto 330 g Produkt rybny sterylizowany.
W puszkach z otwieraczem lub alu. ,nomenklatura CPV:15240000-2, PN:-A-86763:1991/Az4:2001 Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją. 2 000 kg
Konserwa mięsna- waga netto - 300 g. Konserwa sterylizowana. Mielonka wysoko wydajna. W puszkach z otwieraczem lub alu. Nomenklatura: CPV- 15131000 – 5, Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją. 3 000 kg
Pasztet drobiowy- waga netto :130 g Pasztet drobiowy Konserwa sterylizowana drobiowa. W puszkach z otwieraczem lub alu. Nomenklatura: CPV- 15131310 – 1, Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją. 150 kg
Pasztet drobiowy- waga netto: -300g. Pasztet drobiowy. Konserwa sterylizowana drobiowa. W puszkach z otwieraczem lub alu. Nomenklatura: CPV- 15131310 – 1, Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją. 3 000kg
Ryba mrożona: mintaj tusza lub dorsz bałtycki tusza (Gadus morhua callarias) albo miruna tusza- nomenklatura CPV: 15221000-3, PN-A-86753:1996 Tusza bez glazury, odpowiednio pakowane i oznakowane z terminem przydatności do spożycia nie
krótszym niż 60 dni od daty dostawy. 1 000 kg
Śledź w płatach solony lub marynowany w zalewie octowej- nomenklatura CPV: 15235000-4, opakowanie jednostkowe do 5 kg., waga 1 szt. płat od 100 do 200 g odpowiednio pakowane i oznakowane z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 60 dni od daty dostawy. 2 500 kg
Burgery rybne (kotlety rybne) panierowane mrożone- nomenklatura CPV: 15200000-0, PN-A-86772:1985. Waga 1 szt. od 0,060 kg do 0,080 kg, odpowiednio pakowane i oznakowane z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 60 dni od daty dostawy. 4 500kg
Olej roślinny - nomenklatura kod CPV 15411100-3, Opakowania jednostkowe do 5l, Olej otrzymany z surowego oleju rzepakowego, słonecznika odpowiednio pakowane i oznakowane z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 90 dni od daty dostawy. 5 000 l
Margaryna roślinna do smarowania pieczywa- nomenklatura :kod CPV 15431000-8 Opakowanie jednostkowe do 0,5 kg. Produkt spożywczy w formie plastycznej lub płynnej emulsji, wytwarzany z tłuszczów i olejów jadalnych. Odpowiednio pakowane i oznakowane z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 90 dni od daty dostawy. 20 000 kg

Dodatkowe informacje

GuidZP400 fcfc292a-ace3-44ef-a7b4-20ca347131ae
Biuletyn 541336-N-2018
Zamawiajacy nazwa Zakład Karny w Przytułach Starych
Regon 14628308000000
Zamawiajacy adres ulica Przytuły Stare
Zamawiajacy miejscowosc Rzekuń
Zamawiajacy kod pocztowy 07411
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo mazowieckie
Zamawiajacy telefon 29 764 42 22
Zamawiajacy fax 29 764 89 29
Zamawiajacy email zk_przytuly_stare@sw.gov.pl
Adres strony url www.sw.gov.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Jednostka organizacyjna Służby Więziennej
Czy dostep dokumentow zamowienia 1
Dostep dokumentow zamowienia www.sw.gov.pl
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.sw.gov.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny wyłącznie pisemnie
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Przytuły Stare 13A, 07-411 Rzekuń
Nazwa nadana zamowieniu Dostawa konserw i tłuszczów
Numer referencyjny DKW.2232.04.2018
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy 4
Okreslenie przedmiotu Paprykarz szczeciński- waga netto 330 g. Konserwa rybna sterylizowana. W puszkach z otwieraczem lub alu. ,nomenklatura CPV:15243000-3, PN:-A-86763:1991/Az4:2001 Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją. 3 000 kg Paprykarz szczeciński- waga netto 130g. Konserwa rybna sterylizowana. W puszkach z otwieraczem lub alu.,nomenklatura CPV:15243000-3, PN:-A-86763:1991/Az4:2001 Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją. 150 kg Sałatka rybna- waga netto 330 g Produkt rybny sterylizowany. W puszkach z otwieraczem lub alu. ,nomenklatura CPV:15240000-2, PN:-A-86763:1991/Az4:2001 Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją. 2 000 kg Konserwa mięsna- waga netto - 300 g. Konserwa sterylizowana. Mielonka wysoko wydajna. W puszkach z otwieraczem lub alu. Nomenklatura: CPV- 15131000 – 5, Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją. 3 000 kg Pasztet drobiowy- waga netto :130 g Pasztet drobiowy Konserwa sterylizowana drobiowa. W puszkach z otwieraczem lub alu. Nomenklatura: CPV- 15131310 – 1, Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją. 150 kg Pasztet drobiowy- waga netto: -300g. Pasztet drobiowy. Konserwa sterylizowana drobiowa. W puszkach z otwieraczem lub alu. Nomenklatura: CPV- 15131310 – 1, Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją. 3 000kg Ryba mrożona: mintaj tusza lub dorsz bałtycki tusza (Gadus morhua callarias) albo miruna tusza- nomenklatura CPV: 15221000-3, PN-A-86753:1996 Tusza bez glazury, odpowiednio pakowane i oznakowane z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 60 dni od daty dostawy. 1 000 kg Śledź w płatach solony lub marynowany w zalewie octowej- nomenklatura CPV: 15235000-4, opakowanie jednostkowe do 5 kg., waga 1 szt. płat od 100 do 200 g odpowiednio pakowane i oznakowane z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 60 dni od daty dostawy. 2 500 kg Burgery rybne (kotlety rybne) panierowane mrożone- nomenklatura CPV: 15200000-0, PN-A-86772:1985. Waga 1 szt. od 0,060 kg do 0,080 kg, odpowiednio pakowane i oznakowane z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 60 dni od daty dostawy. 4 500kg Olej roślinny - nomenklatura kod CPV 15411100-3, Opakowania jednostkowe do 5l, Olej otrzymany z surowego oleju rzepakowego, słonecznika odpowiednio pakowane i oznakowane z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 90 dni od daty dostawy. 5 000 l Margaryna roślinna do smarowania pieczywa- nomenklatura :kod CPV 15431000-8 Opakowanie jednostkowe do 0,5 kg. Produkt spożywczy w formie plastycznej lub płynnej emulsji, wytwarzany z tłuszczów i olejów jadalnych. Odpowiednio pakowane i oznakowane z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 90 dni od daty dostawy. 20 000 kg
Cpv glowny przedmiot 15243000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Waluta calosc PLN
Okres w miesiacach 12
Okreslenie warunkow W tym zakresie Zamawiający nie stawia wymogów Wykonawcy
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow W tym zakresie Zamawiający nie stawia wymogów Wykonawcy
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow W tym zakresie Zamawiający nie stawia wymogów Wykonawcy
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen 1) aktualnego na dzień złożenia odpisu z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art.24 ust.5 pkt 1 ustawy – Prawo zamówień publicznych, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert 2) dokumentów podmiotu trzeciego, w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia oraz spełnienia, w zakresie, w jakim Wykonawca powołuje się na jego zasoby, warunków udziału w postępowaniu – jeżeli Wykonawca polega na zasobach podmiotu trzeciego.
Zastosowanie procedury pzp 1
Zmiana umowy 1
IV 6 1 sposob udostepniania 1. Strony ustalają, że treść umowy może ulec zmianie zgodnie z art. 144 ustawy Prawo zamówień publicznych (Dz.U. z 2015 roku, poz. 2164 roku z późniejszymi zmianami) 2. Zmiany postanowień niniejszej umowy mogą dotyczyć w szczególności: 1) nazwy, adresu oraz osób reprezentujących strony 2) urzędowej stawki podatku VAT 3) każdej zmiany, która jest korzystna lub neutralna dla Zamawiającego 4) terminu obowiązywania niniejszej umowy 5) zmiany nazwy produktu (producenta) pod warunkiem zaoferowania produktów równoważnych, nie gorszych jakościowo od dotychczas dostarczanych produktów, przy jednoczesnym zachowaniu dotychczasowych lub niższych cen jednostkowych. Zmiana dostarczonego asortymentu może nastąpić w przypadku: a) zakończenia produkcji danej pozycji asortymentowej b) zmiany gramatury danej pozycji asortymentowej przez producenta produktu c) niedostępności produktu na rynku powyżej 14 dni 3. Zmiany postanowień niniejszej umowy wymagają potwierdzenia pisemnego w postaci aneksu. 4. Strona wnioskująca o zmianę postanowień niniejszej umowy niezwłocznie i pisemnie powiadamia o tym fakcie drugą stronę, uzasadniając zmianę okolicznościami faktycznymi i prawnymi oraz przedkłada propozycję aneksu do umowy.
IV 4 4 data 2018-04-16T00:00:00+02:00
IV 4 4 godzina 10:00
IV 4 4 jezyki polski
IV 4 5 okres 30

Powiązane

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa 1
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15243000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Waluta zal PLN
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis Paprykarz szczeciński- waga netto 330 g. Konserwa rybna sterylizowana. W puszkach z otwieraczem lub alu. ,nomenklatura CPV:15243000-3, PN:-A-86763:1991/Az4:2001 Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją. Paprykarz szczeciński- waga netto 130g. Konserwa rybna sterylizowana. W puszkach z otwieraczem lub alu.,nomenklatura CPV:15243000-3, PN:-A-86763:1991/Az4:2001 Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją. Sałatka rybna- waga netto 330 g Produkt rybny sterylizowany. W puszkach z otwieraczem lub alu. ,nomenklatura CPV:15240000-2, PN:-A-86763:1991/Az4:2001 Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją.
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa 2
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15131000-5
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Waluta zal PLN
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis Konserwa mięsna- waga netto - 300 g. Konserwa sterylizowana. Mielonka wysoko wydajna. W puszkach z otwieraczem lub alu. Nomenklatura: CPV- 15131000 – 5, Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją. Pasztet drobiowy- waga netto :130 g Pasztet drobiowy Konserwa sterylizowana drobiowa. W puszkach z otwieraczem lub alu. Nomenklatura: CPV- 15131310 – 1, Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją. Pasztet drobiowy- waga netto: -300g. Pasztet drobiowy. Konserwa sterylizowana drobiowa. W puszkach z otwieraczem lub alu. Nomenklatura: CPV- 15131310 – 1, Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją.
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa 3
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15200000-0
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Waluta zal PLN
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis Ryba mrożona: mintaj tusza lub dorsz bałtycki tusza (Gadus morhua callarias) albo miruna tusza- nomenklatura CPV: 15221000-3, PN-A-86753:1996 Tusza bez glazury, odpowiednio pakowane i oznakowane z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 60 dni od daty dostawy. Śledź w płatach solony lub marynowany w zalewie octowej- nomenklatura CPV: 15235000-4, opakowanie jednostkowe do 5 kg., waga 1 szt. płat od 100 do 200 g odpowiednio pakowane i oznakowane z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 60 dni od daty dostawy. Burgery rybne (kotlety rybne) panierowane mrożone- nomenklatura CPV: 15200000-0, PN-A-86772:1985. Waga 1 szt. od 0,060 kg do 0,080 kg, odpowiednio pakowane i oznakowane z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 60 dni od daty dostawy.
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa 4
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15431000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Waluta zal PLN
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis Olej roślinny - nomenklatura kod CPV 15411100-3, Opakowania jednostkowe do 5l, Olej otrzymany z surowego oleju rzepakowego, słonecznika odpowiednio pakowane i oznakowane z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 90 dni od daty dostawy. Margaryna roślinna do smarowania pieczywa- nomenklatura :kod CPV 15431000-8 Opakowanie jednostkowe do 0,5 kg. Produkt spożywczy w formie plastycznej lub płynnej emulsji, wytwarzany z tłuszczów i olejów jadalnych. Odpowiednio pakowane i oznakowane z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 90 dni od daty dostawy.
  

Criterion

Kryteria cena brutto oferty
Znaczenie 100,00
  
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)