Paprykarz szczeciński- waga netto 330 g. Konserwa rybna sterylizowana. W puszkach z otwieraczem lub alu. ,nomenklatura CPV:15243000-3, PN:-A-86763:1991/Az4:2001 Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją. 3 000 kg
Paprykarz szczeciński- waga netto 130g. Konserwa rybna sterylizowana. W puszkach z otwieraczem lub alu.,nomenklatura CPV:15243000-3, PN:-A-86763:1991/Az4:2001 Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją. 150 kg
Sałatka rybna- waga netto 330 g Produkt rybny sterylizowany.
W puszkach z otwieraczem lub alu. ,nomenklatura CPV:15240000-2, PN:-A-86763:1991/Az4:2001 Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją. 2 000 kg
Konserwa mięsna- waga netto - 300 g. Konserwa sterylizowana. Mielonka wysoko wydajna. W puszkach z otwieraczem lub alu. Nomenklatura: CPV- 15131000 – 5, Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją. 3 000 kg
Pasztet drobiowy- waga netto :130 g Pasztet drobiowy Konserwa sterylizowana drobiowa. W puszkach z otwieraczem lub alu. Nomenklatura: CPV- 15131310 – 1, Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją. 150 kg
Pasztet drobiowy- waga netto: -300g. Pasztet drobiowy. Konserwa sterylizowana drobiowa. W puszkach z otwieraczem lub alu. Nomenklatura: CPV- 15131310 – 1, Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją. 3 000kg
Ryba mrożona: mintaj tusza lub dorsz bałtycki tusza (Gadus morhua callarias) albo miruna tusza- nomenklatura CPV: 15221000-3, PN-A-86753:1996 Tusza bez glazury, odpowiednio pakowane i oznakowane z terminem przydatności do spożycia nie
krótszym niż 60 dni od daty dostawy. 1 000 kg
Śledź w płatach solony lub marynowany w zalewie octowej- nomenklatura CPV: 15235000-4, opakowanie jednostkowe do 5 kg., waga 1 szt. płat od 100 do 200 g odpowiednio pakowane i oznakowane z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 60 dni od daty dostawy. 2 500 kg
Burgery rybne (kotlety rybne) panierowane mrożone- nomenklatura CPV: 15200000-0, PN-A-86772:1985. Waga 1 szt. od 0,060 kg do 0,080 kg, odpowiednio pakowane i oznakowane z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 60 dni od daty dostawy. 4 500kg
Olej roślinny - nomenklatura kod CPV 15411100-3, Opakowania jednostkowe do 5l, Olej otrzymany z surowego oleju rzepakowego, słonecznika odpowiednio pakowane i oznakowane z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 90 dni od daty dostawy. 5 000 l
Margaryna roślinna do smarowania pieczywa- nomenklatura :kod CPV 15431000-8 Opakowanie jednostkowe do 0,5 kg. Produkt spożywczy w formie plastycznej lub płynnej emulsji, wytwarzany z tłuszczów i olejów jadalnych. Odpowiednio pakowane i oznakowane z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 90 dni od daty dostawy. 20 000 kg
|
GuidZP400 |
fcfc292a-ace3-44ef-a7b4-20ca347131ae
|
Biuletyn |
541336-N-2018
|
Zamawiajacy nazwa |
Zakład Karny w Przytułach Starych
|
Regon |
14628308000000
|
Zamawiajacy adres ulica |
Przytuły Stare
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Rzekuń
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
07411
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
mazowieckie
|
Zamawiajacy telefon |
29 764 42 22
|
Zamawiajacy fax |
29 764 89 29
|
Zamawiajacy email |
zk_przytuly_stare@sw.gov.pl
|
Adres strony url |
www.sw.gov.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
8
|
Rodzaj zamawiajacego inny |
Jednostka organizacyjna Służby Więziennej
|
Czy dostep dokumentow zamowienia |
1
|
Dostep dokumentow zamowienia |
www.sw.gov.pl
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.sw.gov.pl
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
wyłącznie pisemnie
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Przytuły Stare 13A, 07-411 Rzekuń
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawa konserw i tłuszczów
|
Numer referencyjny |
DKW.2232.04.2018
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy |
4
|
Okreslenie przedmiotu |
Paprykarz szczeciński- waga netto 330 g. Konserwa rybna sterylizowana. W puszkach z otwieraczem lub alu. ,nomenklatura CPV:15243000-3, PN:-A-86763:1991/Az4:2001 Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją. 3 000 kg
Paprykarz szczeciński- waga netto 130g. Konserwa rybna sterylizowana. W puszkach z otwieraczem lub alu.,nomenklatura CPV:15243000-3, PN:-A-86763:1991/Az4:2001 Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją. 150 kg
Sałatka rybna- waga netto 330 g Produkt rybny sterylizowany.
W puszkach z otwieraczem lub alu. ,nomenklatura CPV:15240000-2, PN:-A-86763:1991/Az4:2001 Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją. 2 000 kg
Konserwa mięsna- waga netto - 300 g. Konserwa sterylizowana. Mielonka wysoko wydajna. W puszkach z otwieraczem lub alu. Nomenklatura: CPV- 15131000 – 5, Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją. 3 000 kg
Pasztet drobiowy- waga netto :130 g Pasztet drobiowy Konserwa sterylizowana drobiowa. W puszkach z otwieraczem lub alu. Nomenklatura: CPV- 15131310 – 1, Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją. 150 kg
Pasztet drobiowy- waga netto: -300g. Pasztet drobiowy. Konserwa sterylizowana drobiowa. W puszkach z otwieraczem lub alu. Nomenklatura: CPV- 15131310 – 1, Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją. 3 000kg
Ryba mrożona: mintaj tusza lub dorsz bałtycki tusza (Gadus morhua callarias) albo miruna tusza- nomenklatura CPV: 15221000-3, PN-A-86753:1996 Tusza bez glazury, odpowiednio pakowane i oznakowane z terminem przydatności do spożycia nie
krótszym niż 60 dni od daty dostawy. 1 000 kg
Śledź w płatach solony lub marynowany w zalewie octowej- nomenklatura CPV: 15235000-4, opakowanie jednostkowe do 5 kg., waga 1 szt. płat od 100 do 200 g odpowiednio pakowane i oznakowane z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 60 dni od daty dostawy. 2 500 kg
Burgery rybne (kotlety rybne) panierowane mrożone- nomenklatura CPV: 15200000-0, PN-A-86772:1985. Waga 1 szt. od 0,060 kg do 0,080 kg, odpowiednio pakowane i oznakowane z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 60 dni od daty dostawy. 4 500kg
Olej roślinny - nomenklatura kod CPV 15411100-3, Opakowania jednostkowe do 5l, Olej otrzymany z surowego oleju rzepakowego, słonecznika odpowiednio pakowane i oznakowane z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 90 dni od daty dostawy. 5 000 l
Margaryna roślinna do smarowania pieczywa- nomenklatura :kod CPV 15431000-8 Opakowanie jednostkowe do 0,5 kg. Produkt spożywczy w formie plastycznej lub płynnej emulsji, wytwarzany z tłuszczów i olejów jadalnych. Odpowiednio pakowane i oznakowane z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 90 dni od daty dostawy. 20 000 kg
|
Cpv glowny przedmiot |
15243000-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Waluta calosc |
PLN
|
Okres w miesiacach |
12
|
Okreslenie warunkow |
W tym zakresie Zamawiający nie stawia wymogów Wykonawcy
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
W tym zakresie Zamawiający nie stawia wymogów Wykonawcy
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
W tym zakresie Zamawiający nie stawia wymogów Wykonawcy
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
1) aktualnego na dzień złożenia odpisu z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o
działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu
wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art.24 ust.5 pkt 1 ustawy – Prawo zamówień
publicznych, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert
2) dokumentów podmiotu trzeciego, w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia oraz
spełnienia, w zakresie, w jakim Wykonawca powołuje się na jego zasoby, warunków udziału w
postępowaniu – jeżeli Wykonawca polega na zasobach podmiotu trzeciego.
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
Zmiana umowy |
1
|
IV 6 1 sposob udostepniania |
1. Strony ustalają, że treść umowy może ulec zmianie zgodnie z art. 144 ustawy Prawo zamówień publicznych
(Dz.U. z 2015 roku, poz. 2164 roku z późniejszymi zmianami) 2. Zmiany postanowień niniejszej umowy mogą
dotyczyć w szczególności: 1) nazwy, adresu oraz osób reprezentujących strony 2) urzędowej stawki podatku
VAT 3) każdej zmiany, która jest korzystna lub neutralna dla Zamawiającego 4) terminu obowiązywania
niniejszej umowy 5) zmiany nazwy produktu (producenta) pod warunkiem zaoferowania produktów
równoważnych, nie gorszych jakościowo od dotychczas dostarczanych produktów, przy jednoczesnym
zachowaniu dotychczasowych lub niższych cen jednostkowych. Zmiana dostarczonego asortymentu może
nastąpić w przypadku: a) zakończenia produkcji danej pozycji asortymentowej b) zmiany gramatury danej
pozycji asortymentowej przez producenta produktu c) niedostępności produktu na rynku powyżej 14 dni 3.
Zmiany postanowień niniejszej umowy wymagają potwierdzenia pisemnego w postaci aneksu. 4. Strona
wnioskująca o zmianę postanowień niniejszej umowy niezwłocznie i pisemnie powiadamia o tym fakcie drugą
stronę, uzasadniając zmianę okolicznościami faktycznymi i prawnymi oraz przedkłada propozycję aneksu do
umowy.
|
IV 4 4 data |
2018-04-16T00:00:00+02:00
|
IV 4 4 godzina |
10:00
|
IV 4 4 jezyki |
polski
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
1
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15243000-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Waluta zal |
PLN
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Paprykarz szczeciński- waga netto 330 g. Konserwa rybna sterylizowana. W puszkach z otwieraczem lub alu. ,nomenklatura CPV:15243000-3, PN:-A-86763:1991/Az4:2001 Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją.
Paprykarz szczeciński- waga netto 130g. Konserwa rybna sterylizowana. W puszkach z otwieraczem lub alu.,nomenklatura CPV:15243000-3, PN:-A-86763:1991/Az4:2001 Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją.
Sałatka rybna- waga netto 330 g Produkt rybny sterylizowany.
W puszkach z otwieraczem lub alu. ,nomenklatura CPV:15240000-2, PN:-A-86763:1991/Az4:2001 Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
2
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15131000-5
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Waluta zal |
PLN
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Konserwa mięsna- waga netto - 300 g. Konserwa sterylizowana. Mielonka wysoko wydajna. W puszkach z otwieraczem lub alu. Nomenklatura: CPV- 15131000 – 5, Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją.
Pasztet drobiowy- waga netto :130 g Pasztet drobiowy Konserwa sterylizowana drobiowa. W puszkach z otwieraczem lub alu. Nomenklatura: CPV- 15131310 – 1, Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją.
Pasztet drobiowy- waga netto: -300g. Pasztet drobiowy. Konserwa sterylizowana drobiowa. W puszkach z otwieraczem lub alu. Nomenklatura: CPV- 15131310 – 1, Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
3
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15200000-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Waluta zal |
PLN
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Ryba mrożona: mintaj tusza lub dorsz bałtycki tusza (Gadus morhua callarias) albo miruna tusza- nomenklatura CPV: 15221000-3, PN-A-86753:1996 Tusza bez glazury, odpowiednio pakowane i oznakowane z terminem przydatności do spożycia nie
krótszym niż 60 dni od daty dostawy.
Śledź w płatach solony lub marynowany w zalewie octowej- nomenklatura CPV: 15235000-4, opakowanie jednostkowe do 5 kg., waga 1 szt. płat od 100 do 200 g odpowiednio pakowane i oznakowane z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 60 dni od daty dostawy.
Burgery rybne (kotlety rybne) panierowane mrożone- nomenklatura CPV: 15200000-0, PN-A-86772:1985. Waga 1 szt. od 0,060 kg do 0,080 kg, odpowiednio pakowane i oznakowane z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 60 dni od daty dostawy.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
4
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15431000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Waluta zal |
PLN
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Olej roślinny - nomenklatura kod CPV 15411100-3, Opakowania jednostkowe do 5l, Olej otrzymany z surowego oleju rzepakowego, słonecznika odpowiednio pakowane i oznakowane z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 90 dni od daty dostawy.
Margaryna roślinna do smarowania pieczywa- nomenklatura :kod CPV 15431000-8 Opakowanie jednostkowe do 0,5 kg. Produkt spożywczy w formie plastycznej lub płynnej emulsji, wytwarzany z tłuszczów i olejów jadalnych. Odpowiednio pakowane i oznakowane z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 90 dni od daty dostawy.
|
| |