PN 1/Ż/2018

Data publikacji 2018-04-26
Data zakończenia 2018-05-08 00:00:00
Instytucja Zakład Karny w Opolu Lubelskim
Miejscowość Opole Lubelskie
Województwo lubelskie
Branża
  • Owoce, warzywa i podobne produkty,
  • Produkty mleczarskie,
  • Części lamp i sprzętu oświetleniowego

Szczegóły

Numer ogłoszenia 551093-N-2018
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 155000003, 153000001
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

L.p. Nazwa artykułu j.m. gat. ilość
CZĘŚĆ I - NABIAŁ Kod CPV - 15500
1 Śmietana 18 % w kubku (opakowanie o pojemności do 1kg) okres przydatności do spożycia min. 14 dni
kg I 3200 2 Mleko w proszku pełne o zawartości tłuszczu nie mniej niż 26 % bez domieszki tłuszczy roślinnych (opakowanie do 25 kg) kg I 1100 3 Ser twaróg chudy, ofoliowany (opakowanie kostka 250 g) okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 4800 4 Serek homogenizowany smaki (opakowanie 150 g) okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 160 5 Serek typu "Fromage" (opakowanie 100 g) okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 1800 6 Serek topiony (opakowanie 100 g) ,okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 2000 7 Serek ziarnisty czysty / opakowanie 150g, okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 2800 8 Kefir naturalny o zawartości tłuszczu do 2% opakowanie 250 g, okres przydatności do spożycia min. 14 dni
kg I 4600 9 Jogurt owocowy /opakowanie 150g/ zawartość tłuszczu 1,5 % - okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 2800 10 Śmietana 30 % ( opakowaniu o pojemności do 1 kg) okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 2000 11 Serek kanapkowy - różne smaki- opakowanie 125 g, okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 1800 12 Ser żółty podpuszczkowy dojrzewający o zawartości tłuszczu nie mniej niż 25 % , Zawartość wody - nie więcej niż 45% - okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 800
CZĘŚĆ II - PRZYPRAWY Kod CPV - 15300, 15800
1 Przyprawa do zup w płynie kg I 1800 2 Ocet spirytusowy 10 % l I 600 3 Musztarda (typu sarepska, masa gęsta jednolita bez obecności drobnych cząstek, smak piekący) kg I 1600 4 Ketchup pikantny - gęstej konsystencji, barwa ciemnoczerwona. kg I 1800 5 Pieprz czarny ziarnisty kg I 60 6 Groszek konserwowy – opakowanie od 400g. Cena jednostkowa netto dotyczy produktu netto po odcieku /bez zalewy/ kg I 500 7 Kukurydza konserwowa – opakowanie od 400g. Cena jednostkowa netto dotyczy produktu netto po odcieku /bez zalewy/ kg I 1300 8 Majonez (masa gęsta jednolita o barwie jasnożółtej) kg I 1200 9 Sól kuchenna warzona jodowana kg I 2200 10 Herbata czarna granulowana kg I 700 11 Liść laurowy kg I 20 12 Majeranek otarty kg I 50 13 Papryka chilli mielona (kolor jasno czerwony, zapach intensywny bez zapachów obcych, smak mocno piekący bez posmaków obcych) kg I 80 14
Papryka słodka mielona (kolor ciemno czerwony, zapach intensywny bez zapachów obcych) kg I 100 15 Pieprzy ziołowy (smak piekący) kg I 80 16
Pieprz czarny mielony (zapach i smak intensywny piekący, bez zawartości substancji obcych) kg I 60 17 Ziele angielskie kg I 20 18 Czosnek granulowany (zapach i smak intensywny dla czosnku, bez zawartości substancji obcych) kg I 140 19 Koperek suszony kg I 45 20 Kwasek cytrynowy kg I 35 21 Uniwersalna przyprawa do potraw w proszku typu „jarzynka”(barwa intensywnie żółta) kg I 1700 22 Sos meksykański (do kanapek na bazie sosu pomidorowego z papryką, konsystencja gęstego sosu, barwa ciemnoczerwona) kg I 1200 23 Fasola biała „Jaś” kg I 4000 24 Chrzan tarty (o zawartości min 43% chrzanu na 100g produktu) kg I 2000 25 Groch łuskany kg I 1600 26 Koncentrat pomidorowy 30% ( masa jednolita gęsta o barwie ciemno-czerwonej) kg I 5500 27 Przyprawa oregano suszone kg I 20 28 Przyprawa zioła prowansalskie suszone kg I 25 29 Przyprawa cynamon mielony kg I 12 30
Ogórek konserwowy – słój. Produkt spożywczy otrzymany ze świeżych ogórków, przypraw aromatyczno – smakowych, zalanych zalewą octową z dodatkiem soli i cukru, utrwalony przez pasteryzację w opakowaniu hermetycznie zamkniętym. Struktura-dość luźno ułożone całe ogórki, jędrne, chrupkie, powierzchnia ogórków wolna od uszkodzeń mechanicznych i plam chorobowych, na przekroju poprzecznym widoczne słabo wykształcone nasiona, ogórki powinny być proste w kształcie foremnym zbliżonym do walca o smaku i zapachu charakterystycznym dla ogórków konserwowych słodko – kwaśny z wyczuwalnym smakiem i aromatem przypraw Cena jednostkowa netto dotyczy produktu netto po odcieku /bez zalewy/ kg I 1200 31 Papryka konserwowa- produkt spożywczy otrzymany z papryki świeżej półsłodkiej, słodkiej, pozbawionej gniazd nasiennych i innych części niejadalnych w zalewie octowej z dodatkiem soli, cukru oraz roślinnych przypraw aromatyczno - smakowych i poddany procesowi pasteryzacj. Cena jednostkowa netto dotyczy produktu netto po odcieku /bez zalewy/ kg I 1800 32 Sałatka obiadowa na bazie ogórka – m.in. ogórek kwaszony, marchew, papryka czerwona, cebula itp..) kl. I - Produkt spożywczy otrzymany z szatkowanych świeżych warzyw, w zalewie, z dodatkiem kwasów spożywczych, soli, cukru, przypraw aromatyczno smakowych i poddany procesowi pasteryzacji. wygląd poszatkowane warzywa zanurzone w lekko żółtawej, klarownej, opalizującej zalewie z osadem pochodzącym od użytych dodatków, przypraw i warzyw, konsystencja warzywa lekko miękkie, nie rozpadające się, konsystencja wyrównana,. Cena jednostkowa netto dotyczy produktu netto po odcieku /bez zalewy/ kg I 900 33 Sałatka obiadowa na bazie kapusty (skład: kapusta biała, marchewka, cebula itp..) kl. I - Produkt spożywczy otrzymany z szatkowanych świeżych warzyw, w zalewie, z dodatkiem kwasów spożywczych, soli, cukru, przypraw aromatyczno smakowych i poddany procesowi pasteryzacji. wygląd poszatkowane warzywa zanurzone w lekko żółtawej, klarownej, opalizującej zalewie z osadem pochodzącym od użytych dodatków, przypraw i warzyw, konsystencja warzywa lekko miękkie, nie rozpadające się, konsystencja wyrównana,Cena jednostkowa netto dotyczy produktu netto po odcieku /bez zalewy/ kg I 500 34 Rosół w proszku o smaku wędzonki kg I 500 35 Sos boloński w proszku kg I 200 36 Sos do surówek typu sałatkowy w proszku kg I 200 37 Bulion – rosół z kury w proszku kg I 1200 38 Żurek w proszku kg I 100 39 Barszcz czerwony w proszku kg
I 240 40 Zupa grzybowa w proszku kg I 100 41 Ziarno słonecznika – łuskane kg I 150 42 Soczewica jadalna – zielona kg I 400

Dodatkowe informacje

GuidZP400 bba82d33-3c06-46cf-90c6-9bf4d5325679
Biuletyn 551093-N-2018
Zamawiajacy nazwa Zakład Karny w Opolu Lubelskim
Regon 6039716600000
Zamawiajacy adres ulica ul. Owocowa
Zamawiajacy adres numer domu 7
Zamawiajacy miejscowosc Opole Lubelskie
Zamawiajacy kod pocztowy 24300
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo lubelskie
Zamawiajacy telefon 81 827 69 00
Zamawiajacy fax 81 827 35 50
Zamawiajacy email dkw_opole_lubelskie@sw.gov.pl
Adres strony url www.sw.gov.pl
Adres strony internetowej narzedzia www.zp.sw.gov.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Zakład Karny w Opolu Lubelskim
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.zp.sw.gov.pl
Wymagane przeslanie ofert inny Oferta musi zostać złożona w formie pisemnej - pocztą, osobiście lub kurierem
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Zakład Karny w Opolu Lubelskim, ul. Owocowa 7, 24 - 300 Opole Lubelskie
Nazwa nadana zamowieniu PN 1/Ż/2018
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy w zakresie każdej z dwóch części
Okreslenie przedmiotu L.p. Nazwa artykułu j.m. gat. ilość CZĘŚĆ I - NABIAŁ Kod CPV - 15500 1 Śmietana 18 % w kubku (opakowanie o pojemności do 1kg) okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 3200 2 Mleko w proszku pełne o zawartości tłuszczu nie mniej niż 26 % bez domieszki tłuszczy roślinnych (opakowanie do 25 kg) kg I 1100 3 Ser twaróg chudy, ofoliowany (opakowanie kostka 250 g) okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 4800 4 Serek homogenizowany smaki (opakowanie 150 g) okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 160 5 Serek typu "Fromage" (opakowanie 100 g) okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 1800 6 Serek topiony (opakowanie 100 g) ,okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 2000 7 Serek ziarnisty czysty / opakowanie 150g, okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 2800 8 Kefir naturalny o zawartości tłuszczu do 2% opakowanie 250 g, okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 4600 9 Jogurt owocowy /opakowanie 150g/ zawartość tłuszczu 1,5 % - okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 2800 10 Śmietana 30 % ( opakowaniu o pojemności do 1 kg) okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 2000 11 Serek kanapkowy - różne smaki- opakowanie 125 g, okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 1800 12 Ser żółty podpuszczkowy dojrzewający o zawartości tłuszczu nie mniej niż 25 % , Zawartość wody - nie więcej niż 45% - okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 800 CZĘŚĆ II - PRZYPRAWY Kod CPV - 15300, 15800 1 Przyprawa do zup w płynie kg I 1800 2 Ocet spirytusowy 10 % l I 600 3 Musztarda (typu sarepska, masa gęsta jednolita bez obecności drobnych cząstek, smak piekący) kg I 1600 4 Ketchup pikantny - gęstej konsystencji, barwa ciemnoczerwona. kg I 1800 5 Pieprz czarny ziarnisty kg I 60 6 Groszek konserwowy – opakowanie od 400g. Cena jednostkowa netto dotyczy produktu netto po odcieku /bez zalewy/ kg I 500 7 Kukurydza konserwowa – opakowanie od 400g. Cena jednostkowa netto dotyczy produktu netto po odcieku /bez zalewy/ kg I 1300 8 Majonez (masa gęsta jednolita o barwie jasnożółtej) kg I 1200 9 Sól kuchenna warzona jodowana kg I 2200 10 Herbata czarna granulowana kg I 700 11 Liść laurowy kg I 20 12 Majeranek otarty kg I 50 13 Papryka chilli mielona (kolor jasno czerwony, zapach intensywny bez zapachów obcych, smak mocno piekący bez posmaków obcych) kg I 80 14 Papryka słodka mielona (kolor ciemno czerwony, zapach intensywny bez zapachów obcych) kg I 100 15 Pieprzy ziołowy (smak piekący) kg I 80 16 Pieprz czarny mielony (zapach i smak intensywny piekący, bez zawartości substancji obcych) kg I 60 17 Ziele angielskie kg I 20 18 Czosnek granulowany (zapach i smak intensywny dla czosnku, bez zawartości substancji obcych) kg I 140 19 Koperek suszony kg I 45 20 Kwasek cytrynowy kg I 35 21 Uniwersalna przyprawa do potraw w proszku typu „jarzynka”(barwa intensywnie żółta) kg I 1700 22 Sos meksykański (do kanapek na bazie sosu pomidorowego z papryką, konsystencja gęstego sosu, barwa ciemnoczerwona) kg I 1200 23 Fasola biała „Jaś” kg I 4000 24 Chrzan tarty (o zawartości min 43% chrzanu na 100g produktu) kg I 2000 25 Groch łuskany kg I 1600 26 Koncentrat pomidorowy 30% ( masa jednolita gęsta o barwie ciemno-czerwonej) kg I 5500 27 Przyprawa oregano suszone kg I 20 28 Przyprawa zioła prowansalskie suszone kg I 25 29 Przyprawa cynamon mielony kg I 12 30 Ogórek konserwowy – słój. Produkt spożywczy otrzymany ze świeżych ogórków, przypraw aromatyczno – smakowych, zalanych zalewą octową z dodatkiem soli i cukru, utrwalony przez pasteryzację w opakowaniu hermetycznie zamkniętym. Struktura-dość luźno ułożone całe ogórki, jędrne, chrupkie, powierzchnia ogórków wolna od uszkodzeń mechanicznych i plam chorobowych, na przekroju poprzecznym widoczne słabo wykształcone nasiona, ogórki powinny być proste w kształcie foremnym zbliżonym do walca o smaku i zapachu charakterystycznym dla ogórków konserwowych słodko – kwaśny z wyczuwalnym smakiem i aromatem przypraw Cena jednostkowa netto dotyczy produktu netto po odcieku /bez zalewy/ kg I 1200 31 Papryka konserwowa- produkt spożywczy otrzymany z papryki świeżej półsłodkiej, słodkiej, pozbawionej gniazd nasiennych i innych części niejadalnych w zalewie octowej z dodatkiem soli, cukru oraz roślinnych przypraw aromatyczno - smakowych i poddany procesowi pasteryzacj. Cena jednostkowa netto dotyczy produktu netto po odcieku /bez zalewy/ kg I 1800 32 Sałatka obiadowa na bazie ogórka – m.in. ogórek kwaszony, marchew, papryka czerwona, cebula itp..) kl. I - Produkt spożywczy otrzymany z szatkowanych świeżych warzyw, w zalewie, z dodatkiem kwasów spożywczych, soli, cukru, przypraw aromatyczno smakowych i poddany procesowi pasteryzacji. wygląd poszatkowane warzywa zanurzone w lekko żółtawej, klarownej, opalizującej zalewie z osadem pochodzącym od użytych dodatków, przypraw i warzyw, konsystencja warzywa lekko miękkie, nie rozpadające się, konsystencja wyrównana,. Cena jednostkowa netto dotyczy produktu netto po odcieku /bez zalewy/ kg I 900 33 Sałatka obiadowa na bazie kapusty (skład: kapusta biała, marchewka, cebula itp..) kl. I - Produkt spożywczy otrzymany z szatkowanych świeżych warzyw, w zalewie, z dodatkiem kwasów spożywczych, soli, cukru, przypraw aromatyczno smakowych i poddany procesowi pasteryzacji. wygląd poszatkowane warzywa zanurzone w lekko żółtawej, klarownej, opalizującej zalewie z osadem pochodzącym od użytych dodatków, przypraw i warzyw, konsystencja warzywa lekko miękkie, nie rozpadające się, konsystencja wyrównana,Cena jednostkowa netto dotyczy produktu netto po odcieku /bez zalewy/ kg I 500 34 Rosół w proszku o smaku wędzonki kg I 500 35 Sos boloński w proszku kg I 200 36 Sos do surówek typu sałatkowy w proszku kg I 200 37 Bulion – rosół z kury w proszku kg I 1200 38 Żurek w proszku kg I 100 39 Barszcz czerwony w proszku kg I 240 40 Zupa grzybowa w proszku kg I 100 41 Ziarno słonecznika – łuskane kg I 150 42 Soczewica jadalna – zielona kg I 400
Cpv glowny przedmiot 15500000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Okres w miesiacach 12
Okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia warunków w tym zakresie, Wykonawca składa podpisane oświadczenie, o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 3 do siwz)
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia warunków w tym zakresie, Wykonawca składa podpisane oświadczenie, o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 3 do siwz)
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia warunków w tym zakresie, Wykonawca składa podpisane oświadczenie, o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 3 do siwz)
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Art 24 ust 5 pkt 2 1
Art 24 ust 5 pkt 3 1
Art 24 ust 5 pkt 4 1
Art 24 ust 5 pkt 5 1
Art 24 ust 5 pkt 6 1
Art 24 ust 5 pkt 7 1
Art 24 ust 5 pkt 8 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen 1. Do oferty każdy wykonawca musi dołączyć aktualne na dzień składania ofert oświadczenie w zakresie wskazanym w załączniku nr 2 i 3 do SIWZ. Informacje zawarte w oświadczeniu będą stanowić wstępne potwierdzenie, że wykonawca nie podlega wykluczeniu oraz spełnia warunki udziału w postępowaniu. 2. W przypadku wspólnego ubiegania się o zamówienie przez wykonawców, oświadczenie o którym mowa w rozdz. VI pkt. 1 niniejszej SIWZ składa każdy z wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie. Oświadczenie te ma potwierdzać spełnienie warunków udziału w postępowaniu, brak podstaw wykluczenia w zakresie, w którym każdy z wykonawców wykazuje spełnianie warunków udziału w postępowaniu, brak podstaw wykluczenia. 3. Na żądanie zamawiającego wykonawca, który zamierza powierzyć wykonanie części zamówienia podwykonawcom, w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia z udziału w postępowaniu składa oświadczenie o którym mowa w rozdz. VI. 1 niniejszej SIWZ zamieszcza informacje o podwykonawcach w oświadczeniu, o którym mowa w rozdz. VI.1 niniejszej SIWZ. 4. Wykonawca, który powołuje się na zasoby innych podmiotów, w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia oraz spełnienia – w zakresie, w jakim powołuje się na ich zasoby – warunków udziału w postępowaniu składa także oświadczenie o którym mowa w rozdz. VI.1 niniejszej SIWZ dotyczące tych podmiotów / zamieszcza informacje o tych podmiotach w oświadczeniu, o którym mowa w rozdz. VI.1 niniejszej SIWZ. 5. W przypadku, gdy Wykonawcę reprezentuje pełnomocnik – pełnomocnictwo określające jego zakres i podpisane przez osoby uprawnione do reprezentacji Wykonawcy; 6. W przypadku, gdy ofertę składają Wykonawcy ubiegający się wspólnie o udzielenie zamówienia wymagane jest załączenie dokumentu pełnomocnictwa określającego zakres umocowania pełnomocnika ustanowionego do reprezentowania ich w postępowaniu, stosownie do art. 23 ust. 2 ustawy Pzp. 7. Zamawiający przed udzieleniem zamówienia wezwie wykonawcę, którego oferta została najwyżej oceniona, do złożenia w wyznaczonym, nie krótszym niż 5 dni terminie aktualnych na dzień złożenia następujących oświadczeń lub dokumentów: 1) Aktualnego odpisu z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy (w przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia składa je każdy z Wykonawców); 2) Wykaz osób do kontaktów z zamawiającym odpowiedzialnych za wykonanie zobowiązań umowy (wypełniony i podpisany przez osobę/osoby uprawnion/ą/e do reprezentowania wykonawcy), wzór zał. nr 4 do SIWZ; 3) Dokument poświadczający spełnienie (atest) warunków wynikających z opisu przedmiotu zamówienia – mleka w proszku. 8. Wykonawca, zgodnie z art. 24 ust. 11 ustawy Pzp w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp przekaże zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt. 23 ustawy Pzp. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. Oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do grupy kapitałowej należy sporządzić wg wzoru stanowiącego załącznik nr 5 do SIWZ. 9. W zakresie nieuregulowanym w SIWZ zastosowanie mają przepisy rozporządzenia Ministra Rozwoju z dnia 26 lipca 2016r. w sprawie rodzajów dokumentów, jakich może żądać zamawiający od wykonawcy oraz form, w jakich te dokumenty mogą być składane (Dz. U. z 2016r. poz.1126). 10. Jeżeli wykonawca nie złoży oświadczenia, o którym mowa w rozdz. VI.1 niniejszej SIWZ, oświadczeń lub dokumentów potwierdzających okoliczności, o których mowa w art. 25 ust. 1 ustawy Pzp lub innych dokumentów niezbędnych do przeprowadzenia postępowania, oświadczenia lub dokumenty są niekompletne, zawierają błędy lub budzą wskazane przez zamawiającego wątpliwości, zamawiający wezwie do ich złożenia, uzupełnienia, poprawienia w terminie przez siebie wskazanym, chyba że mimo ich złożenia oferta wykonawcy podlegałaby odrzuceniu albo konieczne byłoby unieważnienie postępowania.
Zakresie warunkow udzialu W celu wykazania spełnienia przez Wykonawców warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp, tj. warunków określonych w niniejszej siwz w rozdziale V, wykonawca składa do oferty następujące dokumenty: 1. Podpisane oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 3 do siwz)
Inne dokumenty niewymienione Formularz ofertowy załącznik nr 1 do siwz, pełnomocnictwo jeżeli dotyczy
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst W trakcie obowiązywania umowy strony dopuszczają zmiany ceny w przypadku zmiany stawki podatku VAT.
IV 4 4 data 2018-05-08T00:00:00+02:00
IV 4 4 godzina 10:00
IV 4 5 okres 30

Powiązane

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Dostawy nabiału
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15500000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis CZĘŚĆ I - NABIAŁ Kod CPV - 15500 1 Śmietana 18 % w kubku (opakowanie o pojemności do 1kg) okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 3200 2 Mleko w proszku pełne o zawartości tłuszczu nie mniej niż 26 % bez domieszki tłuszczy roślinnych (opakowanie do 25 kg) kg I 1100 3 Ser twaróg chudy, ofoliowany (opakowanie kostka 250 g) okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 4800 4 Serek homogenizowany smaki (opakowanie 150 g) okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 160 5 Serek typu "Fromage" (opakowanie 100 g) okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 1800 6 Serek topiony (opakowanie 100 g) ,okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 2000 7 Serek ziarnisty czysty / opakowanie 150g, okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 2800 8 Kefir naturalny o zawartości tłuszczu do 2% opakowanie 250 g, okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 4600 9 Jogurt owocowy /opakowanie 150g/ zawartość tłuszczu 1,5 % - okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 2800 10 Śmietana 30 % ( opakowaniu o pojemności do 1 kg) okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 2000 11 Serek kanapkowy - różne smaki- opakowanie 125 g, okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 1800 12 Ser żółty podpuszczkowy dojrzewający o zawartości tłuszczu nie mniej niż 25 % , Zawartość wody - nie więcej niż 45% - okres przydatności do spożycia min. 14 dni kg I 800
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Dostawy Przypraw
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15300000-1
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis CZĘŚĆ II - PRZYPRAWY Kod CPV - 15300, 15800 1 Przyprawa do zup w płynie kg I 1800 2 Ocet spirytusowy 10 % l I 600 3 Musztarda (typu sarepska, masa gęsta jednolita bez obecności drobnych cząstek, smak piekący) kg I 1600 4 Ketchup pikantny - gęstej konsystencji, barwa ciemnoczerwona. kg I 1800 5 Pieprz czarny ziarnisty kg I 60 6 Groszek konserwowy – opakowanie od 400g. Cena jednostkowa netto dotyczy produktu netto po odcieku /bez zalewy/ kg I 500 7 Kukurydza konserwowa – opakowanie od 400g. Cena jednostkowa netto dotyczy produktu netto po odcieku /bez zalewy/ kg I 1300 8 Majonez (masa gęsta jednolita o barwie jasnożółtej) kg I 1200 9 Sól kuchenna warzona jodowana kg I 2200 10 Herbata czarna granulowana kg I 700 11 Liść laurowy kg I 20 12 Majeranek otarty kg I 50 13 Papryka chilli mielona (kolor jasno czerwony, zapach intensywny bez zapachów obcych, smak mocno piekący bez posmaków obcych) kg I 80 14 Papryka słodka mielona (kolor ciemno czerwony, zapach intensywny bez zapachów obcych) kg I 100 15 Pieprzy ziołowy (smak piekący) kg I 80 16 Pieprz czarny mielony (zapach i smak intensywny piekący, bez zawartości substancji obcych) kg I 60 17 Ziele angielskie kg I 20 18 Czosnek granulowany (zapach i smak intensywny dla czosnku, bez zawartości substancji obcych) kg I 140 19 Koperek suszony kg I 45 20 Kwasek cytrynowy kg I 35 21 Uniwersalna przyprawa do potraw w proszku typu „jarzynka”(barwa intensywnie żółta) kg I 1700 22 Sos meksykański (do kanapek na bazie sosu pomidorowego z papryką, konsystencja gęstego sosu, barwa ciemnoczerwona) kg I 1200 23 Fasola biała „Jaś” kg I 4000 24 Chrzan tarty (o zawartości min 43% chrzanu na 100g produktu) kg I 2000 25 Groch łuskany kg I 1600 26 Koncentrat pomidorowy 30% ( masa jednolita gęsta o barwie ciemno-czerwonej) kg I 5500 27 Przyprawa oregano suszone kg I 20 28 Przyprawa zioła prowansalskie suszone kg I 25 29 Przyprawa cynamon mielony kg I 12 30 Ogórek konserwowy – słój. Produkt spożywczy otrzymany ze świeżych ogórków, przypraw aromatyczno – smakowych, zalanych zalewą octową z dodatkiem soli i cukru, utrwalony przez pasteryzację w opakowaniu hermetycznie zamkniętym. Struktura-dość luźno ułożone całe ogórki, jędrne, chrupkie, powierzchnia ogórków wolna od uszkodzeń mechanicznych i plam chorobowych, na przekroju poprzecznym widoczne słabo wykształcone nasiona, ogórki powinny być proste w kształcie foremnym zbliżonym do walca o smaku i zapachu charakterystycznym dla ogórków konserwowych słodko – kwaśny z wyczuwalnym smakiem i aromatem przypraw Cena jednostkowa netto dotyczy produktu netto po odcieku /bez zalewy/ kg I 1200 31 Papryka konserwowa- produkt spożywczy otrzymany z papryki świeżej półsłodkiej, słodkiej, pozbawionej gniazd nasiennych i innych części niejadalnych w zalewie octowej z dodatkiem soli, cukru oraz roślinnych przypraw aromatyczno - smakowych i poddany procesowi pasteryzacj. Cena jednostkowa netto dotyczy produktu netto po odcieku /bez zalewy/ kg I 1800 32 Sałatka obiadowa na bazie ogórka – m.in. ogórek kwaszony, marchew, papryka czerwona, cebula itp..) kl. I - Produkt spożywczy otrzymany z szatkowanych świeżych warzyw, w zalewie, z dodatkiem kwasów spożywczych, soli, cukru, przypraw aromatyczno smakowych i poddany procesowi pasteryzacji. wygląd poszatkowane warzywa zanurzone w lekko żółtawej, klarownej, opalizującej zalewie z osadem pochodzącym od użytych dodatków, przypraw i warzyw, konsystencja warzywa lekko miękkie, nie rozpadające się, konsystencja wyrównana,. Cena jednostkowa netto dotyczy produktu netto po odcieku /bez zalewy/ kg I 900 33 Sałatka obiadowa na bazie kapusty (skład: kapusta biała, marchewka, cebula itp..) kl. I - Produkt spożywczy otrzymany z szatkowanych świeżych warzyw, w zalewie, z dodatkiem kwasów spożywczych, soli, cukru, przypraw aromatyczno smakowych i poddany procesowi pasteryzacji. wygląd poszatkowane warzywa zanurzone w lekko żółtawej, klarownej, opalizującej zalewie z osadem pochodzącym od użytych dodatków, przypraw i warzyw, konsystencja warzywa lekko miękkie, nie rozpadające się, konsystencja wyrównana,Cena jednostkowa netto dotyczy produktu netto po odcieku /bez zalewy/ kg I 500 34 Rosół w proszku o smaku wędzonki kg I 500 35 Sos boloński w proszku kg I 200 36 Sos do surówek typu sałatkowy w proszku kg I 200 37 Bulion – rosół z kury w proszku kg I 1200 38 Żurek w proszku kg I 100 39 Barszcz czerwony w proszku kg I 240 40 Zupa grzybowa w proszku kg I 100 41 Ziarno słonecznika – łuskane kg I 150 42 Soczewica jadalna – zielona kg I 400
  

Criterion

Kryteria Cena
Znaczenie 60,00
  
Kryteria Termin realizacji reklamacji towaru
Znaczenie 40,00
  
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)