Dostawy mięsa i wędlin

Data publikacji 2018-06-07
Data zakończenia 2018-06-15 00:00:00
Instytucja Areszt Śledczy w Grójcu
Miejscowość Grójec
Województwo mazowieckie
Branża
  • Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 569315-N-2018
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 150000008
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

l.p. Przedmiot zamówienia Orientacyjna ilość w kg Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy Kod CPV
1 Wołowina b/k* II- mięso świeże, nie mrożone, pakowane próżniowo, opakowania do 2 kg. 80 4 15100000-9
2 Wątroba wieprzowa – świeża, nie mrożona pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg. 250 4 15100000-9
3 Łopatka wieprzowa b/k - mięso świeże, nie mrożone pakowane próżniowo, opakowania do 2 kg. 1800 4 15100000-9
4 Mięso mielone wieprzowe II– świeże, nie mrożone, pakowane próżniowo, opakowania do 2 kg 1000 4 15100000-9
5 Kości wieprzowe schabowe - wędzone, pakowane próżniowo, opakowanie do 3 kg 1500 7 15100000-9
6 Serca wieprzowe - świeże, nie mrożone, pakowane próżniowo, opakowania do 2 kg. 100 4 15100000-9
7 Żołądki z kurczaka - świeże, nie mrożone, pakowane próżniowo, opakowania do 2 kg. 450 3 15100000-9
8 Kurczak cały – bez podrobów świeży, nie mrożony, pakowany próżniowo, 1 szt. w opakowaniu 1700 3 15100000-9
9 Ćwiartka kurczaka – świeża, nie mrożona, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg 2000 3 15100000-9
10 Filet z piersi kurczaka – świeży, nie mrożony, pakowany próżniowo, opakowanie do 2 kg. 400 3 15100000-9
11 Wątróbki drobiowe - świeża, nie mrożona pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg. 250 3 15100000-9
12 Serca drobiowe - świeże, nie mrożone, pakowane próżniowo, opakowania do 2 kg. 400 3 15100000-9
13 Wędlina typu: Kiełbasa biała parzona - kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM** do 10%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg. 200 5 15100000-9
14 Wędlina typu: Kiełbasa kanapkowa - produkt blokowy lub kiełbasa, średnio rozdrobniony wieprzowy lub wieprzowo-wołowy, parzony w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 10% pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg. 2800 5 15100000-9
15 Wędlina typu: Kiełbasa Podwawelska - kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 10%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg. 850 5 15100000-9
16 Smalec wieprzowy - w kostkach 200 do 400 gram) 150 7 15100000-9
17 Szynka prasowana – uformowana w blok, produkt mięsny szynka wieprzowa, parzona o zawartości mięsa minimum 80% w osłonce sztucznej lub bez osłonki, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg 450 5 15100000-9
18 Wędlina typu: Kiełbasa śląska - Kiełbasa homogenizowana wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej lub jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg 500 5 15100000-9
19 Wędlina typu: Kiełbasa drobiowa (cienka) Kiełbasa homogenizowana drobiowa lub wieprzowo- drobiowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej lub jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg 2500 5 15100000-9
20 Wędlina typu: Kiełbasa szynkowa - Kiełbasa grubo rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona, w osłonce jadalnej lub sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 10%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg 500 5 15100000-9
21 Wędlina typu: Kiełbasa boczkowa - Kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona, w osłonce jadalnej lub sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 10%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg 1300 5 15100000-9
22 Wędlina typu: Parówki wieprzowe - Kiełbasa drobno rozdrobniona wieprzowa parzona w osłonce naturalnej wieprzowej lub sztucznej. Skład: mięso wieprzowe min. 50%, inne drobno rozdrobnione surowce mięsno tłuszczowe, inne dodatki i przyprawy. W odcinkach prostych o długości 14-20cm, pakowane próżniowo, opakowania do 3 kg. 1300 6 15100000-9
23 Wędlina typu: Kiełbasa Parówkowa - kiełbasa homogenizowana wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej lub jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowana próżniowo, opakowania do 3 kg. 700 5 15100000-9
24 Wędlina typu: Kiełbasa zwyczajna - kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa wędzona parzona,
w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowana próżniowo, opakowania do 3 kg. 1500 5 15100000-9
25 Wędlina typu: Kurczak faszerowany - produkt blokowy drobiowy, parzony w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 60%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 10% pakowana próżniowo, opakowania do 3 kg. 250 5 15100000-9
26 Wędlina typu: Mielonka z indyka - produkt blokowy lub kiełbasa drobno lub średnio rozdrobniony drobiowy, parzony w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 60%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 10% pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg 600 5 15100000-9
27 Wędlina typu: Kiełbasa krakowska - kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 55%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 10% pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg 450 5 15100000-9
28 Wędlina typu: Mortadela drobiowa Kiełbasa homogenizowana drobiowa lub wieprzowo- drobiowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg 1700 5 15100000-9
29 Wędlina typu: Pieczeń rzymska - produkt mięsny garmażeryjny wieprzowy lub wieprzowo- wołowy, parzony i pieczony o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg 1500 5 15100000-9
30 Wędlina typu: Przysmak drobiowy - produkt mięsny garmażeryjny parzony lub parzony i pieczony o zawartości mięsa minimum 60%. W foremkach lub bez. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg 700 5 15100000-9
31 Wędlina typu: Pasztet wieprzowy - produkt mięsny, garmażeryjny pasztet wieprzowy, z wątrobą, parzony lub parzony i pieczony o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg 400 5 15100000-9
32 Podgardle wieprzowe wędzone - pakowane próżniowo, opakowanie do 3 kg 450 5 15100000-9
33 Wyrób typu: Salceson czarny - produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, salceson parzony z dodatkiem podrobów wieprzowych w osłonce sztucznej, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg 450 5 15100000-9
34 Wyrób typu: Salceson biały Włoski - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, salceson parzony z dodatkiem podrobów wieprzowych w osłonce sztucznej, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg 350 5 15100000-9
35 Wyrób typu: Pasztetowa wieprzowa - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, kiszka z pasztetową parzona w osłonce sztucznej z dodatkiem wątroby pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg 900 5 15100000-9
36 Wyrób typu: Kaszanka gryczana - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, kiszka z kaszą gryczaną parzona w osłonce sztucznej, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg 1100 5 15100000-9
37 Wędlina typu: Parówki drobiowe - Kiełbasa drobno rozdrobniona drobiowa, parzona w osłonce sztucznej. Skład: mięso drobiowe min. 60%, inne drobno rozdrobnione surowce mięsno tłuszczowe, inne dodatki i przyprawy. W odcinkach prostych o długości 14-20cm, pakowane próżniowo, opakowania do 3 kg. 1400 5 15100000-9
38 Wędlina typu: Mielonka drobiowa - produkt blokowy lub kiełbasa drobno lub średnio rozdrobniony drobiowy, parzony w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg 1500 5 15100000-9
39 Wędlina typu: Szynka drobiowa - produkt mięsny drobiowy, o zawartości mięsa minimum 70%, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg 500 5 15100000-9
40 Wyrób typu: Pasztet drobiowy - produkt mięsny drobiowy, podrobowy, kiszka z pasztetową parzona, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg 200 5 15100000-9
41 Wędlina typu: Pieczeń drobiowa - produkt mięsny garmażeryjny, drobiowy, parzony lub parzony i pieczony
o zawartości mięsa minimum 50%. W foremkach lub bez. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg 550 5 15100000-9
42 Wyrób typu: Pasztet mazowiecki - produkt mięsny, garmażeryjny pasztet wieprzowy, z wątrobą, parzony lub parzony i pieczony
o zawartości mięsa minimum 50%. W foremkach lub bez. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg 200 5 15100000-9
43 Konserwa mięsna - familijna - puszka z samootwieraczem lub alupak o gramaturze netto: 200 do 300 gr. Zawartość mięsa min. 50 % 200 30 15100000-9
44 Konserwa pasztet drobiowy, puszka z samootwieraczem lub alupak o gramaturze netto: 200 do 300 gr. Zawartość mięsa min. 50 % 350 30 15100000-9
45 Wędlina typu: Kiełbasa toruńska- kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa wędzona parzona,
w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 10% pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg 800 5 15100000-9
46 Wędlina typu: Kiełbasa swojska - kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa wędzona parzona,
w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 10% pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg 400 5 15100000-9
47 Wędlina typu: Kiełbasa grillowa - kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa wędzona parzona,
w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 10% pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg 2000 5 15100000-9
48 Wędlina typu: Szynka tyrolska - Produkt blokowy lub kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowy lub wieprzowo-wołowy, parzony
w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg 1800 5 15100000-9
49 Wędlina typu: Kiełbasa golonkowa - kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 10%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg 300 5 15100000-9
50 Wędlina typu: Polędwica drobiowa, produkt mięsny polędwica drobiowa, wędzona i parzona o zawartości mięsa drobiowego minimum 60%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg 450 5 15100000-9
51 Żeberka wieprzowe – surowe, świeże, porcjowane w paski, pakowane próżniowo, opakowania do 3 kg 500 5 15100000-9
52 Wyrób typu: Pasztetowa drobiowa - Produkt mięsny drobiowy, podrobowy, kiszka z pasztetową, parzona w osłonce sztucznej, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg 200 5 15100000-9
53 Wędlina typu: Kiełbasa wiejska wieprzowa, bez zawartości laktozy- produkt średnio rozdrobniony, wędzony, pieczony, o zawartości mięsa min. 60%, Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 10% pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg, na każdym opakowaniu powinna być widoczna informacja o braku laktozy w produkcie 50 5 15100000-9
54 Wędlina typu: Filet pieczony z indyka, nie zawierający laktozy , produkt wykonany z mięsa z indyka, pieczony, o zawartości mięsa ok. 80% pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg, na każdym opakowaniu powinna być widoczna informacja o braku laktozy w produkcie 50 5 15100000-9
55 Wędlina typu: polędwica wędzona z kurczaka bez laktozy- produkt wykonany z mięsa z drobiowego, wędzony, bez zawartości laktozy o zawartości mięsa min. 80%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg, na każdym opakowaniu powinna być widoczna informacja o braku laktozy w produkcie 50 5 15100000-9
56 Wędlina typu: „Szynka od chłopa”- produkt wieprzowy wędzony, pieczony, bez zawartości laktozy, o zawartości mięsa min. 80% pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg, na każdym opakowaniu powinna być widoczna informacja o braku laktozy w produkcie 50 5 15100000-9

Dodatkowe informacje

GuidZP400 9f8d0853-51aa-47f3-9c9f-e2a9a6de812d
Biuletyn 569315-N-2018
Zamawiajacy nazwa Areszt Śledczy w Grójcu
Regon 32075600000
Zamawiajacy adres ulica ul. Armii Krajowej
Zamawiajacy adres numer domu 21
Zamawiajacy miejscowosc Grójec
Zamawiajacy kod pocztowy 05600
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo mazowieckie
Zamawiajacy telefon 486 642 052,
Zamawiajacy fax 486 642 725
Zamawiajacy email dkw_grojec@sw.gov.pl,
Adres strony url www.zp.sw.gov.pl
Adres strony internetowej narzedzia www.zp.sw.gov.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Jednostka organizacyjna Służby Więziennej
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.zp.sw.gov.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres ul. Armii Krajowej 21, 05-600 Grójec
Nazwa nadana zamowieniu Dostawy mięsa i wędlin
Numer referencyjny 2232/01/18
Rodzaj zamowienia 1
Okreslenie przedmiotu l.p. Przedmiot zamówienia Orientacyjna ilość w kg Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy Kod CPV 1 Wołowina b/k* II- mięso świeże, nie mrożone, pakowane próżniowo, opakowania do 2 kg. 80 4 15100000-9 2 Wątroba wieprzowa – świeża, nie mrożona pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg. 250 4 15100000-9 3 Łopatka wieprzowa b/k - mięso świeże, nie mrożone pakowane próżniowo, opakowania do 2 kg. 1800 4 15100000-9 4 Mięso mielone wieprzowe II– świeże, nie mrożone, pakowane próżniowo, opakowania do 2 kg 1000 4 15100000-9 5 Kości wieprzowe schabowe - wędzone, pakowane próżniowo, opakowanie do 3 kg 1500 7 15100000-9 6 Serca wieprzowe - świeże, nie mrożone, pakowane próżniowo, opakowania do 2 kg. 100 4 15100000-9 7 Żołądki z kurczaka - świeże, nie mrożone, pakowane próżniowo, opakowania do 2 kg. 450 3 15100000-9 8 Kurczak cały – bez podrobów świeży, nie mrożony, pakowany próżniowo, 1 szt. w opakowaniu 1700 3 15100000-9 9 Ćwiartka kurczaka – świeża, nie mrożona, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg 2000 3 15100000-9 10 Filet z piersi kurczaka – świeży, nie mrożony, pakowany próżniowo, opakowanie do 2 kg. 400 3 15100000-9 11 Wątróbki drobiowe - świeża, nie mrożona pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg. 250 3 15100000-9 12 Serca drobiowe - świeże, nie mrożone, pakowane próżniowo, opakowania do 2 kg. 400 3 15100000-9 13 Wędlina typu: Kiełbasa biała parzona - kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM** do 10%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg. 200 5 15100000-9 14 Wędlina typu: Kiełbasa kanapkowa - produkt blokowy lub kiełbasa, średnio rozdrobniony wieprzowy lub wieprzowo-wołowy, parzony w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 10% pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg. 2800 5 15100000-9 15 Wędlina typu: Kiełbasa Podwawelska - kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 10%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg. 850 5 15100000-9 16 Smalec wieprzowy - w kostkach 200 do 400 gram) 150 7 15100000-9 17 Szynka prasowana – uformowana w blok, produkt mięsny szynka wieprzowa, parzona o zawartości mięsa minimum 80% w osłonce sztucznej lub bez osłonki, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg 450 5 15100000-9 18 Wędlina typu: Kiełbasa śląska - Kiełbasa homogenizowana wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej lub jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg 500 5 15100000-9 19 Wędlina typu: Kiełbasa drobiowa (cienka) Kiełbasa homogenizowana drobiowa lub wieprzowo- drobiowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej lub jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg 2500 5 15100000-9 20 Wędlina typu: Kiełbasa szynkowa - Kiełbasa grubo rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona, w osłonce jadalnej lub sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 10%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg 500 5 15100000-9 21 Wędlina typu: Kiełbasa boczkowa - Kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona, w osłonce jadalnej lub sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 10%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg 1300 5 15100000-9 22 Wędlina typu: Parówki wieprzowe - Kiełbasa drobno rozdrobniona wieprzowa parzona w osłonce naturalnej wieprzowej lub sztucznej. Skład: mięso wieprzowe min. 50%, inne drobno rozdrobnione surowce mięsno tłuszczowe, inne dodatki i przyprawy. W odcinkach prostych o długości 14-20cm, pakowane próżniowo, opakowania do 3 kg. 1300 6 15100000-9 23 Wędlina typu: Kiełbasa Parówkowa - kiełbasa homogenizowana wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej lub jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowana próżniowo, opakowania do 3 kg. 700 5 15100000-9 24 Wędlina typu: Kiełbasa zwyczajna - kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa wędzona parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowana próżniowo, opakowania do 3 kg. 1500 5 15100000-9 25 Wędlina typu: Kurczak faszerowany - produkt blokowy drobiowy, parzony w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 60%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 10% pakowana próżniowo, opakowania do 3 kg. 250 5 15100000-9 26 Wędlina typu: Mielonka z indyka - produkt blokowy lub kiełbasa drobno lub średnio rozdrobniony drobiowy, parzony w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 60%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 10% pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg 600 5 15100000-9 27 Wędlina typu: Kiełbasa krakowska - kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 55%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 10% pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg 450 5 15100000-9 28 Wędlina typu: Mortadela drobiowa Kiełbasa homogenizowana drobiowa lub wieprzowo- drobiowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg 1700 5 15100000-9 29 Wędlina typu: Pieczeń rzymska - produkt mięsny garmażeryjny wieprzowy lub wieprzowo- wołowy, parzony i pieczony o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg 1500 5 15100000-9 30 Wędlina typu: Przysmak drobiowy - produkt mięsny garmażeryjny parzony lub parzony i pieczony o zawartości mięsa minimum 60%. W foremkach lub bez. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg 700 5 15100000-9 31 Wędlina typu: Pasztet wieprzowy - produkt mięsny, garmażeryjny pasztet wieprzowy, z wątrobą, parzony lub parzony i pieczony o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg 400 5 15100000-9 32 Podgardle wieprzowe wędzone - pakowane próżniowo, opakowanie do 3 kg 450 5 15100000-9 33 Wyrób typu: Salceson czarny - produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, salceson parzony z dodatkiem podrobów wieprzowych w osłonce sztucznej, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg 450 5 15100000-9 34 Wyrób typu: Salceson biały Włoski - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, salceson parzony z dodatkiem podrobów wieprzowych w osłonce sztucznej, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg 350 5 15100000-9 35 Wyrób typu: Pasztetowa wieprzowa - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, kiszka z pasztetową parzona w osłonce sztucznej z dodatkiem wątroby pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg 900 5 15100000-9 36 Wyrób typu: Kaszanka gryczana - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, kiszka z kaszą gryczaną parzona w osłonce sztucznej, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg 1100 5 15100000-9 37 Wędlina typu: Parówki drobiowe - Kiełbasa drobno rozdrobniona drobiowa, parzona w osłonce sztucznej. Skład: mięso drobiowe min. 60%, inne drobno rozdrobnione surowce mięsno tłuszczowe, inne dodatki i przyprawy. W odcinkach prostych o długości 14-20cm, pakowane próżniowo, opakowania do 3 kg. 1400 5 15100000-9 38 Wędlina typu: Mielonka drobiowa - produkt blokowy lub kiełbasa drobno lub średnio rozdrobniony drobiowy, parzony w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg 1500 5 15100000-9 39 Wędlina typu: Szynka drobiowa - produkt mięsny drobiowy, o zawartości mięsa minimum 70%, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg 500 5 15100000-9 40 Wyrób typu: Pasztet drobiowy - produkt mięsny drobiowy, podrobowy, kiszka z pasztetową parzona, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg 200 5 15100000-9 41 Wędlina typu: Pieczeń drobiowa - produkt mięsny garmażeryjny, drobiowy, parzony lub parzony i pieczony o zawartości mięsa minimum 50%. W foremkach lub bez. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg 550 5 15100000-9 42 Wyrób typu: Pasztet mazowiecki - produkt mięsny, garmażeryjny pasztet wieprzowy, z wątrobą, parzony lub parzony i pieczony o zawartości mięsa minimum 50%. W foremkach lub bez. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg 200 5 15100000-9 43 Konserwa mięsna - familijna - puszka z samootwieraczem lub alupak o gramaturze netto: 200 do 300 gr. Zawartość mięsa min. 50 % 200 30 15100000-9 44 Konserwa pasztet drobiowy, puszka z samootwieraczem lub alupak o gramaturze netto: 200 do 300 gr. Zawartość mięsa min. 50 % 350 30 15100000-9 45 Wędlina typu: Kiełbasa toruńska- kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa wędzona parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 10% pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg 800 5 15100000-9 46 Wędlina typu: Kiełbasa swojska - kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa wędzona parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 10% pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg 400 5 15100000-9 47 Wędlina typu: Kiełbasa grillowa - kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa wędzona parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 10% pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg 2000 5 15100000-9 48 Wędlina typu: Szynka tyrolska - Produkt blokowy lub kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowy lub wieprzowo-wołowy, parzony w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg 1800 5 15100000-9 49 Wędlina typu: Kiełbasa golonkowa - kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 10%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg 300 5 15100000-9 50 Wędlina typu: Polędwica drobiowa, produkt mięsny polędwica drobiowa, wędzona i parzona o zawartości mięsa drobiowego minimum 60%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg 450 5 15100000-9 51 Żeberka wieprzowe – surowe, świeże, porcjowane w paski, pakowane próżniowo, opakowania do 3 kg 500 5 15100000-9 52 Wyrób typu: Pasztetowa drobiowa - Produkt mięsny drobiowy, podrobowy, kiszka z pasztetową, parzona w osłonce sztucznej, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg 200 5 15100000-9 53 Wędlina typu: Kiełbasa wiejska wieprzowa, bez zawartości laktozy- produkt średnio rozdrobniony, wędzony, pieczony, o zawartości mięsa min. 60%, Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 10% pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg, na każdym opakowaniu powinna być widoczna informacja o braku laktozy w produkcie 50 5 15100000-9 54 Wędlina typu: Filet pieczony z indyka, nie zawierający laktozy , produkt wykonany z mięsa z indyka, pieczony, o zawartości mięsa ok. 80% pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg, na każdym opakowaniu powinna być widoczna informacja o braku laktozy w produkcie 50 5 15100000-9 55 Wędlina typu: polędwica wędzona z kurczaka bez laktozy- produkt wykonany z mięsa z drobiowego, wędzony, bez zawartości laktozy o zawartości mięsa min. 80%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg, na każdym opakowaniu powinna być widoczna informacja o braku laktozy w produkcie 50 5 15100000-9 56 Wędlina typu: „Szynka od chłopa”- produkt wieprzowy wędzony, pieczony, bez zawartości laktozy, o zawartości mięsa min. 80% pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg, na każdym opakowaniu powinna być widoczna informacja o braku laktozy w produkcie 50 5 15100000-9
Cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 305713,00
Waluta calosc PLN
Okres w miesiacach 12
Okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia żadnego warunku
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia żadnego warunku
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia żadnego warunku
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Art 24 ust 5 pkt 8 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen podpisane oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
Zakresie warunkow udzialu podpisane oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu
Zastosowanie procedury pzp 1
IV 4 4 data 2018-06-15T00:00:00+02:00
IV 4 4 godzina 10:00
IV 4 4 jezyki Polski
IV 4 5 okres 30

Criterion

Kryteria cena
Znaczenie 60,00
  
Kryteria termin realizacji reklamacji
Znaczenie 40,00
  
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)