GuidZP400 |
65ae27df-0e4c-4e0c-b1c8-2b779565df40
|
Biuletyn |
570752-N-2018
|
Zamawiajacy nazwa |
Samodzielny Publiczny Szpital Wojewódzki im. Papieża Jana Pawła II
|
Regon |
605013400000
|
Zamawiajacy adres ulica |
Aleje Jana Pawła II
|
Zamawiajacy adres numer domu |
10
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Zamość
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
22400
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
lubelskie
|
Zamawiajacy telefon |
846 773 333
|
Zamawiajacy fax |
846 386 669
|
Zamawiajacy email |
zampupl@szpital.zam.pl
|
Adres strony url |
www.szpital.zam.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
8
|
Rodzaj zamawiajacego inny |
Samodzielny Publiczny Szpital Wojewódzki
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.szpital.zam.pl
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
za pośrednictwem operatora pocztowego, za pośrednictwem kuriera
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
ul. Aleje Jana Pawła II 10, 22-400 Zamość, pok. 248 Kancelaria Szpiatala
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawa wyrobów ciastkarskich dla Sekcji Handlu Detalicznego
|
Numer referencyjny |
AG.ZP.3320.34.18
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia są wyroby ciastkarskie. Zamówienie zostało podzielone na 5 części:
1. Francuskie cuda - 6.400 szt.
2. Rogalik francuski - 9.500 szt.
3. Drożdżówka - 78.500 szt.
4. Placek meksykański - 8.900 szt.
5. Pączek glazurowany - 7.400 szt.
|
Cpv glowny przedmiot |
15810000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Okres w miesiacach |
12
|
Okreslenie warunkow |
Zamawiający nie określa tego warunku.
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie określa tego warunku.
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Zamawiający nie określa tego warunku.
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
Odpis z właściwego rejestru lub centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw do wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy.
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentów, o których mowa w pkt 1:
1) składa dokument lub dokumenty wystawione w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające, że nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości.
Dokument, o którym mowa w pkt 1, powinien być wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Jeżeli w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania lub miejsce zamieszkania ma osoba, której dokument dotyczy, nie wydaje się dokumentów, o których mowa wyżej, można je zastąpić dokumentem zawierającym odpowiednio oświadczenie wykonawcy, ze wskazaniem osoby lub osób uprawnionych do reprezentacji, lub oświadczenie osoby, której dokument miał dotyczyć, złożone przed notariuszem lub przed organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego właściwym ze względu na siedzibę lub miejsce zamieszkania wykonawcy lub miejsce zamieszkania tej osoby. Zdanie dotyczące terminów stosuje się.
|
Wykaz potwierdzenie okolicznosci |
Oświadczenie Wykonawcy o szczegółowym składzie surowcowym oferowanych wyrobów ciastkarskich, ze wskazaniem obecnych alergenów.
|
Inne dokumenty niewymienione |
1. Formularz „Oferta Wykonawcy” (sporządzony według załączonego wzoru integralnej części SIWZ – załącznik nr 1).
2. Oferta cenowa sporządzona w sposób podany w specyfikacji istotnych warunków zamówienia str. 9 i zawierająca wszystkie elementy, o których w nich mowa (załącznik
nr 2).
3. Razem z ofertą wykonawca składa następujące wyroby ciastkarskie:
dla zadania 1 – francuskie cuda (5 sztuk)
dla zadania 2 – rogalik francuski ze śliwką (5 sztuk)
dla zadania 3 – drożdżówka słodka z serem (5 sztuk) oraz drożdżówka niesłodka z soczewicą (5 sztuk)
dla zadania 4 – placek meksykański (5 sztuk)
dla zadania 5 – pączek z nadzieniem aroniowo-truskawkowym (5 sztuk).
Zamawiający informuje, że niezłożenie dokumentów/próbek o których mowa w pkt 1-3 spowoduje odrzucenie oferty. Dostarczone wyroby ciastkarskie (próbki) muszą być zgodne z opisem przedmiotu zamówienia – str. 2 SIWZ. Zamawiający sugeruje aby próbki wyrobów ciastkarskich były złożone w dniu otwarcia ofert w godzinach 10:00-12:00 dla zachowania jak najlepszych walorów jakościowych.
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
1. Wszelkie zmiany niniejszej umowy wymagają formy pisemnej pod rygorem nieważności i będą wprowadzane stosownym aneksem.
2. Wszelkie zmiany do niniejszej umowy muszą być zgodne z art. 144 ustawy Prawo zamówień publicznych.
3. Kupujący dopuszcza zmiany w umowie w następujących przypadkach:
1) zmiany danych stron,
2) zmiany stawki podatku VAT, pod warunkiem, że nie będzie powodowała podwyższenia cen jednostkowych brutto (zmianie ulega cena netto).
3) obniżenia ceny na dany przedmiot umowy bez względu na przyczynę takiej zmiany,
4. W przypadku niezrealizowania umowy pod względem ilościowym Strony dopuszczają zmianę umowy poprzez wydłużenie jej obowiązywania maksymalnie do trzech miesięcy licząc od daty zakończenia jej obowiązywania określonej pierwotnie w umowie.
|
IV 4 4 data |
2018-06-25T00:00:00+02:00
|
IV 4 4 godzina |
12:00
|
IV 4 4 jezyki |
Język polski, dokumenty sporządzone w języku obcym są składane wraz z tłumaczeniem na język polski.
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie 1- Francuskie cuda
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15810000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Francuskie cuda - ciasto francuskie 100g – aromatyzowane, zapiekane ze świeżymi owocami: śliwka, jabłko oraz z kremem budyniowym z dodatkiem owoców południowych.
Nadzienie stanowi minimum 20% wagi gotowego wyrobu – 6.400 szt.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie 2 - Rogalik francuski
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15810000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Rogalik francuski – rożki z ciasta francuskiego 90g, nadziewane świeżymi jagodami, kremem choco, śliwką, serem, jabłkiem. Nadzienie stanowi minimum 20% wagi gotowego wyrobu – 9.500 szt.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie 3 - Drożdżówka
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15810000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Drożdżówka – ciasto drożdżowe 100g – aromatyzowane, smarowane jajami, posypywane kruszonką (różne posypki w zależności od nadzienia). Nadzienie: świeże jagody, masa serowa, mak, jabłko, konfitury wiśniowe, dżem aroniowo-truskawkowy, kapusta z pieczarkami, soczewica, podroby, kasza gryczana. Nadzienie stanowi minimum 20% wagi gotowego wyrobu – 78.500 szt.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie 4 - Placek meksykański
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15810000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Placek meksykański – ciasto drożdżowe 120g z dodatkiem ziół /czosnek, majeranek, rozmaryn, vegeta/, zapiekane z sosem meksykańskim. Farsz wykonany ze świeżych pieczarek, cebuli, papryki słodkiej świeżej oraz żółtego sera. Nadzienie stanowi minimum 20% wagi gotowego wyrobu – 8.900 szt.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie 5 - Pączek glazurowany
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15810000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Pączek glazurowany – ciasto drożdżowe 100g, smażone oraz nadziewane: kremem advokat, konfiturą aroniowo – truskawkową, wykańczane lukrem, cukrem pudrem, czekoladą. Nadzienie stanowi minimum 15% wagi gotowego wyrobu – 7.400 szt.
|
| |