Przedmiotem zamówienia są sukcesywne (w miarę pojawiających się potrzeb) dostawy wraz
z transportem artykułów żywnościowych (z podziałem na 10 części) do siedziby Samorządowego Publicznego Przedszkola w Strawczynie, ul. Żeromskiego 16A, środkiem transportu zgodnym
z wymaganiami ustawy z dnia 25.08.2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia.
2. Postępowanie prowadzone jest w częściach. Podział zamówienia na części:
Część 1 - Artykuły spożywcze (różne) zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 6 do SIWZ
Część 2 - Artykuły spożywcze mrożone zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 7 do SIWZ.
Część 3 - Mięso, przetwory mięsne zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 8 do SIWZ.
Część 4 – Drób zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 9 do SIWZ.
Część 5 – Ryby zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 10 do SIWZ.
Część 6 – Warzywa zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 11 do SIWZ.
Część 7 – Owoce zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 12 do SIWZ.
Część 8 – Jaja zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 13 do SIWZ.
Część 9 – Mleko i produktu mleczarskie - zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 14 do SIWZ.
Część 10 – Pieczywo, świeże wyrobu piekarskie zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 15 do SIWZ.
3. Przedmiot zamówienia będzie realizowany sukcesywnie w ilościach wynikających z zapotrzebowań składanych bezpośrednio przez Zamawiającego. Dostawy następować będą na podstawie telefonicznego lub pisemnego zamówienia, którego dokona pracownik upoważniony przez Zamawiającego (intendent) w terminie 24 godzin od momentu złożenia zamówienia.
4. Wykonawca dostarczać będzie zamówioną partię towaru do Zamawiającego w dni robocze w godzinach od 630 do 800, własnym środkiem transportu i na własne ryzyko oraz nie będzie obciążać kosztami transportu Zamawiającego. Wykonawca zobowiązany jest do wniesienia towarów do magazynów żywnościowych znajdujących się w przedszkolu.
5. Wszystkie oferowane artykuły muszą pochodzić z bieżącej produkcji oraz muszą być pełnowartościowe w pierwszym gatunku, tzn. bez śladów uszkodzenia, opakowane oryginalnie z widocznym terminem przydatności do użytku. Opakowania mają być nienaruszone, posiadać zabezpieczenia zastosowane przez producenta oraz znaki identyfikujące produkt,
a w szczególności znak towarowy produktu lub markę producenta artykułu. Jakość oferowanych artykułów powinna być zgodna z Polskimi Normami i obowiązującymi w tym zakresie przepisami.
6. Upoważnieni pracownicy Zamawiającego (intendent i szef/owa kuchni) będą dokonywać odbioru towaru pod względem ilościowo-wartościowym oraz obowiązujących norm jakościowych. Zamawiającemu przysługuje prawo odmowy przyjęcia towaru w przypadku wad ilościowych lub jakościowych.
7. W przypadku zakwestionowania przez Zamawiającego dostarczonego towaru Wykonawca zobowiązuje się do jego wymiany na pełnowartościowy, w terminie nie dłuższym niż 2 godziny od zgłoszenia reklamacji. W przypadku nie dostarczenia pełnowartościowego towaru po zgłoszonej reklamacji Zamawiający uprawniony jest do zakupu w/w towaru na koszt wykonawcy.
8. Zakwestionowany towar zostanie zwrócony Wykonawcy i odebrany transportem na koszt Wykonawcy. Zamawiający nie odpowiada za straty poniesione przez Wykonawcę z tytułu zwrotu kwestionowanej partii towaru.
9. Dostarczane produkty spożywcze muszą być odpowiednio posortowane przez Wykonawcę
i muszą być najwyższej jakości, w tym przede wszystkim muszą odpowiadać wymaganiom jakościowym stosownie do obowiązujących przepisów oraz muszą spełniać obowiązujące w tym zakresie normy sanitarno-epidemiologiczne, a także muszą być przechowywane i transportowane w warunkach gwarantujących najwyższą jakość.
10. Dostawy mięsa, drobiu i przetworów mięsnych powinny odbywać się w zamkniętych opakowaniach, lub pojemnikach plastikowych z pokrywami, posiadającymi stosowne atesty, pojemnikach plombowanych lub metkowanych, czystych i nieuszkodzonych. Warzywa i owoce powinny być świeże, bez oznak zepsucia i pleśni. Produkty spożywcze powinny być dostarczone w oryginalnych, nienaruszonych opakowaniach zawierających oznaczenia fabryczne, tzn. rodzaj, nazwę wyrobu, ilość, datę przydatności do spożycia, nazwę i adres producenta, oraz inne oznakowania zgodne z obowiązującymi w tym zakresie przepisami prawa żywnościowego. Dostarczane produkty spożywcze w zależności od ich kategorii muszą przy każdej dostawie posiadać wszystkie niezbędne dokumenty wymagane przepisami prawa żywnościowego.
11. Uwaga! Ilekroć w niniejszej treści SIWZ, w zakresie dotyczącym opisu przedmiotu, jest mowa o znaku towarowym, patencie, lub pochodzeniu, przyjmuje się, że wskazaniu takiemu towarzyszy wyraz: „lub równoważne”.
12. Zamawiający informuje, że podane w formularzu ofertowym ilości określają przewidywaną ilość produktów spożywczych i zastrzega sobie prawo zamawiania mniejszej ilości w zależności od potrzeb wynikających ze zmniejszenia się liczby dzieci uprawnionych do korzystania ze stołówki (wzmożona zachorowalność lub nieobecność dzieci z innych przyczyn, wystąpienie dodatkowych dni wolnych, itp.) po cenach jednostkowych określonych w formularzu ofertowym.
13. Rozliczenie finansowe Wykonawcy z Zamawiającym odbywać się będzie na podstawie ilości
i rodzaju faktycznie dostarczonych do Zamawiającego produktów spożywczych i ich cen jednostkowych podanych przez Wykonawcę w formularzu ofertowym.
14. Dopuszcza się składanie ofert częściowych. Wykonawca może złożyć jedną ofertę na wszystkie części zamówienia lub na wybrane części zamówienia.
15. Wykonawca zobowiązuje się:
a). dostarczać produkty zgodnie z treścią zawartą w SIWZ oraz załącznikami do SIWZ stosownie dla właściwej CZĘŚCI,
b). dostarczać produkty, które są dopuszczone do sprzedaży,
c). dostarczać artykuły nie wykazujące oznak nieświeżości lub zepsucia, świeże, zgodnie
z Systemami Bezpieczeństwa Jakości Żywności i Polskimi Normami Żywieniowymi oraz okresem przydatności do spożycia dla danego produktu,
d). w zależności od rodzaju asortymentu dostarczać go w zamkniętych i nieuszkodzonych opakowaniach, które będą posiadać nadrukowaną informację o nazwie środka spożywczego (skład), informację w sprawie producenta (nazwie), dacie przydatności do spożycia oraz gramaturze/litrażu,
e). dostarczać produkty pierwszego gatunku,
f). dostarczać produkty czyste, niezabrudzone, nieuszkodzone mechanicznie, spełniające wymagania jakościowe, dotyczące przechowywania, pakowania i transportu zawarte w Polskich Normach, posiadające właściwe atesty, certyfikaty oraz posiadające ważne terminy ważności do spożycia
g). dostarczać asortyment własnym transportem, na swój koszt zgodnie z wymogami sanitarnymi
i HACCP, w sposób zapobiegającym utracie walorów smakowych i odżywczych,
h). realizować zamówienia do siedziby środkami transportowymi dostosowanymi do przewozu artykułów spożywczych, w warunkach zapewniających utrzymanie właściwej ich jakości,
i). zagwarantować dowóz surowców w pojemnikach oraz opakowaniach posiadających atest PZH odnoście dopuszczenia do kontaktu z żywnością, tak, by dostawy realizowane były zgodnie
z zasadami „dobrej praktyki higienicznej” (dotyczy to głównie: stanu higienicznego samochodu, higieny osobistej kierowcy, daty przydatności do spożycia, temperatury przewozu),
16. Wykonawca zobowiązany jest przy każdorazowej dostawie przedłożyć Zamawiającemu fakturę VAT Kupna – Sprzedaży. |
GuidZP400 |
ee712b36-1273-4663-9552-0e489a541fee
|
Biuletyn |
588443-N-2018
|
Zamawiajacy nazwa |
Gmina Strawczyn
|
Regon |
29101079000000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Stefana Żeromskiego
|
Zamawiajacy adres numer domu |
16
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Strawczyn
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
26067
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
świętokrzyskie
|
Zamawiajacy telefon |
413 038 002
|
Zamawiajacy fax |
413 038 157
|
Zamawiajacy email |
gmina@strawczyn.pl
|
Adres strony url |
http://strawczyn.4bip.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
2
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
http://strawczyn.4bip.pl
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
Oferty należy składać w formie pisemnej
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Urząd Gminy Strawczyn, ul. Żeromskiego 16, 26-067 Strawczyn, pok. nr 3 (sekretariat)
|
Nazwa nadana zamowieniu |
DOSTAWA ŻYWNOŚCI DO PRZEDSZKOLA PRZY UL. ŻEROMSKIEGO 16A W STRAWCZYNIE
|
Numer referencyjny |
ZP.271.1.23.2018
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne (w miarę pojawiających się potrzeb) dostawy wraz
z transportem artykułów żywnościowych (z podziałem na 10 części) do siedziby Samorządowego Publicznego Przedszkola w Strawczynie, ul. Żeromskiego 16A, środkiem transportu zgodnym
z wymaganiami ustawy z dnia 25.08.2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia.
2. Postępowanie prowadzone jest w częściach. Podział zamówienia na części:
Część 1 - Artykuły spożywcze (różne) zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 6 do SIWZ
Część 2 - Artykuły spożywcze mrożone zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 7 do SIWZ.
Część 3 - Mięso, przetwory mięsne zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 8 do SIWZ.
Część 4 – Drób zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 9 do SIWZ.
Część 5 – Ryby zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 10 do SIWZ.
Część 6 – Warzywa zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 11 do SIWZ.
Część 7 – Owoce zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 12 do SIWZ.
Część 8 – Jaja zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 13 do SIWZ.
Część 9 – Mleko i produktu mleczarskie - zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 14 do SIWZ.
Część 10 – Pieczywo, świeże wyrobu piekarskie zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 15 do SIWZ.
3. Przedmiot zamówienia będzie realizowany sukcesywnie w ilościach wynikających z zapotrzebowań składanych bezpośrednio przez Zamawiającego. Dostawy następować będą na podstawie telefonicznego lub pisemnego zamówienia, którego dokona pracownik upoważniony przez Zamawiającego (intendent) w terminie 24 godzin od momentu złożenia zamówienia.
4. Wykonawca dostarczać będzie zamówioną partię towaru do Zamawiającego w dni robocze w godzinach od 630 do 800, własnym środkiem transportu i na własne ryzyko oraz nie będzie obciążać kosztami transportu Zamawiającego. Wykonawca zobowiązany jest do wniesienia towarów do magazynów żywnościowych znajdujących się w przedszkolu.
5. Wszystkie oferowane artykuły muszą pochodzić z bieżącej produkcji oraz muszą być pełnowartościowe w pierwszym gatunku, tzn. bez śladów uszkodzenia, opakowane oryginalnie z widocznym terminem przydatności do użytku. Opakowania mają być nienaruszone, posiadać zabezpieczenia zastosowane przez producenta oraz znaki identyfikujące produkt,
a w szczególności znak towarowy produktu lub markę producenta artykułu. Jakość oferowanych artykułów powinna być zgodna z Polskimi Normami i obowiązującymi w tym zakresie przepisami.
6. Upoważnieni pracownicy Zamawiającego (intendent i szef/owa kuchni) będą dokonywać odbioru towaru pod względem ilościowo-wartościowym oraz obowiązujących norm jakościowych. Zamawiającemu przysługuje prawo odmowy przyjęcia towaru w przypadku wad ilościowych lub jakościowych.
7. W przypadku zakwestionowania przez Zamawiającego dostarczonego towaru Wykonawca zobowiązuje się do jego wymiany na pełnowartościowy, w terminie nie dłuższym niż 2 godziny od zgłoszenia reklamacji. W przypadku nie dostarczenia pełnowartościowego towaru po zgłoszonej reklamacji Zamawiający uprawniony jest do zakupu w/w towaru na koszt wykonawcy.
8. Zakwestionowany towar zostanie zwrócony Wykonawcy i odebrany transportem na koszt Wykonawcy. Zamawiający nie odpowiada za straty poniesione przez Wykonawcę z tytułu zwrotu kwestionowanej partii towaru.
9. Dostarczane produkty spożywcze muszą być odpowiednio posortowane przez Wykonawcę
i muszą być najwyższej jakości, w tym przede wszystkim muszą odpowiadać wymaganiom jakościowym stosownie do obowiązujących przepisów oraz muszą spełniać obowiązujące w tym zakresie normy sanitarno-epidemiologiczne, a także muszą być przechowywane i transportowane w warunkach gwarantujących najwyższą jakość.
10. Dostawy mięsa, drobiu i przetworów mięsnych powinny odbywać się w zamkniętych opakowaniach, lub pojemnikach plastikowych z pokrywami, posiadającymi stosowne atesty, pojemnikach plombowanych lub metkowanych, czystych i nieuszkodzonych. Warzywa i owoce powinny być świeże, bez oznak zepsucia i pleśni. Produkty spożywcze powinny być dostarczone w oryginalnych, nienaruszonych opakowaniach zawierających oznaczenia fabryczne, tzn. rodzaj, nazwę wyrobu, ilość, datę przydatności do spożycia, nazwę i adres producenta, oraz inne oznakowania zgodne z obowiązującymi w tym zakresie przepisami prawa żywnościowego. Dostarczane produkty spożywcze w zależności od ich kategorii muszą przy każdej dostawie posiadać wszystkie niezbędne dokumenty wymagane przepisami prawa żywnościowego.
11. Uwaga! Ilekroć w niniejszej treści SIWZ, w zakresie dotyczącym opisu przedmiotu, jest mowa o znaku towarowym, patencie, lub pochodzeniu, przyjmuje się, że wskazaniu takiemu towarzyszy wyraz: „lub równoważne”.
12. Zamawiający informuje, że podane w formularzu ofertowym ilości określają przewidywaną ilość produktów spożywczych i zastrzega sobie prawo zamawiania mniejszej ilości w zależności od potrzeb wynikających ze zmniejszenia się liczby dzieci uprawnionych do korzystania ze stołówki (wzmożona zachorowalność lub nieobecność dzieci z innych przyczyn, wystąpienie dodatkowych dni wolnych, itp.) po cenach jednostkowych określonych w formularzu ofertowym.
13. Rozliczenie finansowe Wykonawcy z Zamawiającym odbywać się będzie na podstawie ilości
i rodzaju faktycznie dostarczonych do Zamawiającego produktów spożywczych i ich cen jednostkowych podanych przez Wykonawcę w formularzu ofertowym.
14. Dopuszcza się składanie ofert częściowych. Wykonawca może złożyć jedną ofertę na wszystkie części zamówienia lub na wybrane części zamówienia.
15. Wykonawca zobowiązuje się:
a). dostarczać produkty zgodnie z treścią zawartą w SIWZ oraz załącznikami do SIWZ stosownie dla właściwej CZĘŚCI,
b). dostarczać produkty, które są dopuszczone do sprzedaży,
c). dostarczać artykuły nie wykazujące oznak nieświeżości lub zepsucia, świeże, zgodnie
z Systemami Bezpieczeństwa Jakości Żywności i Polskimi Normami Żywieniowymi oraz okresem przydatności do spożycia dla danego produktu,
d). w zależności od rodzaju asortymentu dostarczać go w zamkniętych i nieuszkodzonych opakowaniach, które będą posiadać nadrukowaną informację o nazwie środka spożywczego (skład), informację w sprawie producenta (nazwie), dacie przydatności do spożycia oraz gramaturze/litrażu,
e). dostarczać produkty pierwszego gatunku,
f). dostarczać produkty czyste, niezabrudzone, nieuszkodzone mechanicznie, spełniające wymagania jakościowe, dotyczące przechowywania, pakowania i transportu zawarte w Polskich Normach, posiadające właściwe atesty, certyfikaty oraz posiadające ważne terminy ważności do spożycia
g). dostarczać asortyment własnym transportem, na swój koszt zgodnie z wymogami sanitarnymi
i HACCP, w sposób zapobiegającym utracie walorów smakowych i odżywczych,
h). realizować zamówienia do siedziby środkami transportowymi dostosowanymi do przewozu artykułów spożywczych, w warunkach zapewniających utrzymanie właściwej ich jakości,
i). zagwarantować dowóz surowców w pojemnikach oraz opakowaniach posiadających atest PZH odnoście dopuszczenia do kontaktu z żywnością, tak, by dostawy realizowane były zgodnie
z zasadami „dobrej praktyki higienicznej” (dotyczy to głównie: stanu higienicznego samochodu, higieny osobistej kierowcy, daty przydatności do spożycia, temperatury przewozu),
16. Wykonawca zobowiązany jest przy każdorazowej dostawie przedłożyć Zamawiającemu fakturę VAT Kupna – Sprzedaży.
|
Cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Data rozpoczecia |
2018-09-01T00:00:00+02:00
|
Data zakonczenia |
2019-07-31T00:00:00+02:00
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
W celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia:
a) odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt. 1 ustawy Pzp.
W przypadku wskazania przez wykonawcę dostępności dokumentów, o których mowa w pkt. 5.1.4. w formie elektronicznej pod określonymi adresami internetowymi ogólnych
i bezpłatnych baz danych, zamawiający pobiera samodzielnie z tych baz danych wskazane przez wykonawcę oświadczenia i dokumenty.
5.1.1.1. Jeżeli Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentów, o których mowa w punkcie 5.1.4. lit. a) składa dokument lub dokumenty wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że:
a) nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości.
Dokumenty, o których mowa w pkt. 5.1.1.1. lit. a) powinny być wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.
5.1.1.2. Jeżeli w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania lub miejsce zamieszkania ma osoba, której dokument dotyczy, nie wydaje się dokumentów, o których mowa w pkt. 5.1.1.1. lit. a), zastępuje się je dokumentem zawierającym odpowiednio oświadczenie wykonawcy, ze wskazaniem osoby albo osób uprawnionych do jego reprezentacji, lub oświadczenie osoby, której dokument miał dotyczyć, złożone przed notariuszem lub przed organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego właściwym ze względu na siedzibę lub miejsce zamieszkania wykonawcy lub miejsce zamieszkania tej osoby.
Dokumenty, o których mowa w pkt. 5.1.1. lit. a) powinny być wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.
5.1.1.3. W przypadku wątpliwości co do treści dokumentu złożonego przez Wykonawcę, Zamawiający może zwrócić się do właściwych organów odpowiednio kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania lub miejsce zamieszkania ma osoba, której dokument dotyczy, o udzielenie niezbędnych informacji dotyczących tego dokumentu.
6. Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy PZP, przekaże zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy PZP. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca przedstawi dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia.
7. W zakresie nie uregulowanym SIWZ, zastosowanie mają przepisy rozporządzenia Ministra Rozwoju z dnia 27 lipca 2016 r. w sprawie rodzajów dokumentów, jakich może żądać zamawiający od wykonawcy w postępowaniu o udzielenie zamówienia (Dz. U. z 2016 r., poz. 1126).
|
Inne dokumenty niewymienione |
2. Oferta, złożona do upływu terminu składania ofert musi zawierać następujące oświadczenia i dokumenty:
1) wypełniony formularz ofertowy sporządzony z wykorzystaniem wzoru stanowiącego Załącznik nr 1 do SIWZ – forma dokumentu oryginał, zawierający w szczególności: wskazanie oferowanego przedmiotu zamówienia, cenę ofertową brutto (cyfrowo
i słownie), zobowiązanie dotyczące terminu realizacji zamówienia, oświadczenie o okresie związania ofertą oraz o akceptacji wszystkich postanowień SIWZ i wzoru umowy bez zastrzeżeń.
2) Załącznik nr 6-15 w zależności, na którą część składana jest oferta
3) oświadczenia wymienione w rozdz. VIII. niniejszej SIWZ;
4) oświadczenie o podwykonawcach – załącznik nr 1a
5) dokumenty potwierdzające uprawnienia osób podpisujących ofertę, o ile nie wynikają
z przepisów prawa lub innych dokumentów rejestracyjnych przedłożone w oryginale lub kopii potwierdzonej notarialnie.
6) pełnomocnictwo do reprezentowania wszystkich wykonawców wspólnie ubiegających się
o udzielenie zamówienia, ewentualnie umowę o współdziałaniu, z której będzie wynikać przedmiotowe pełnomocnictwo - forma dokumentu oryginał lub kopia poświadczona notarialnie.
7) Wykonawca w rozdziale III pkt 6 formularza oferty oświadczy, czy jest / nie jest małym / średnim przedsiębiorcą w rozumieniu ustawy z dnia 6 marca 2018 r. Prawo przedsiębiorców (Dz. U. z 2018 r. poz. 646 ze zm.) – art. 7.
8) zobowiązanie innego podmiotu (jeżeli dotyczy)
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego zostały zawarte w Załączniku nr 4 do SIWZ – wzór umowy.
|
IV 4 4 data |
2018-07-23T00:00:00+02:00
|
IV 4 4 godzina |
12:00
|
IV 4 4 jezyki |
Polski
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Artykuły spożywcze (różne)
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15800000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2018-09-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-07-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Artykuły spożywcze (różne) zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 6 do SIWZ
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Artykuły spożywcze mrożone
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15331100-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2018-09-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-07-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Artykuły spożywcze mrożone zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 7 do SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
Mięso, przetwory mięsne
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2018-09-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-07-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Mięso, przetwory mięsne zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 8 do SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
Drób
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2018-09-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-07-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Drób zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 9 do SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
Ryby
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03311000-2
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2018-09-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-07-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Ryby zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 10 do SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
6
|
Zalacznik nazwa |
Warzywa
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15300000-1
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2018-09-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-07-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Warzywa zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 11 do SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
7
|
Zalacznik nazwa |
Owoce
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15300000-1
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2018-09-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-07-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Owoce zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 12 do SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
8
|
Zalacznik nazwa |
Jaja
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03142500-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2018-09-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-07-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Jaja zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 13 do SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
9
|
Zalacznik nazwa |
Mleko i produktu mleczarskie
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15511000-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2018-09-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-07-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Mleko i produktu mleczarskie - zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 14 do SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
10
|
Zalacznik nazwa |
Pieczywo, świeże wyroby piekarskie
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15811000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik krotki opis |
Pieczywo, świeże wyroby piekarskie zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 15 do SIWZ.
|
| |