1. Burak czerwony - CPV 03221111-7 - 5000 kg - dostawy 2 razy w tygodniu po ok. 70 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowy, czysty, suchy, bez uszkodzeń, nie zwiędnięty, workowany od 10kg do 30kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
2. Cebula - CPV 03221113-1 - 7500 kg - dostawy 2 razy w tygodniu po ok. 110 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 10 kg do 15kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy.
3. Jabłka - CPV 03222321-9 - 11500kg - dostawy 2 razy w tygodniu po ok. 164 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowe, czyste, suche, całe, nie zwiędnięte, wolne od szkodników i ich uszkodzeń, w opakowaniach od 10 kg do 20kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
4.Kapusta biała - CPV 03221410-3 - 7500 kg - dostawy raz w tygodniu po ok. 110 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 15 kg do 30kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy.
5.Kapusta kiszona - CPV 15331461-6 -3900 kg - dostawy raz w tygodniu po ok. 110 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: Wolna od szkodników i ich uszkodzeń, bez nalotu pleśniowego, w opakowaniach od 5 kg do 30kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
6.Marchew jadalna - CPV 03221112-4 -13000 kg , dostawy 2 razy w tygodniu po ok. 185 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 10 kg do 30kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
7. Ogórek kiszony – CPV 15331000-7 -600 kg dostawa raz na dwa tygodnie po ok. 20 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: Wolny od szkodników i ich uszkodzeń, bez nalotu pleśniowego, w opakowaniach od 5 kg do 30 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
8.Pieczarki – CPV 03221260-6 -100 kg dostawa raz w tygodniu po ok. 3 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowe, czyste, suche, całe, nie zwiędnięte, wolne od szkodników i ich uszkodzeń, w opakowaniach od 1 kg do 2 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy.
9.Pietruszka - CPV 03221000-6 - 2600 kg - dostawa raz w tygodniu po ok. 75 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 5 kg do 20kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
10.Seler - CPV 03221000-6 - 2200 kg - dostawa raz w tygodniu po ok. 63 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowy, czysty, suchy, cały, nie zwiędnięty, wolny od szkodników i ich uszkodzeń, w opakowaniach 5 kg do 10kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy.
11.Ziemniaki - CPV 03212100-1 -65000 kg dostawa 2 razy w tygodniu po ok. 930 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowe, czyste, suche, całe, nie zwiędnięte, wolne od szkodników i ich uszkodzeń, workowane od 25 kg do 50kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
1. Wykonawca winien dostarczać przedmiot zamówienia zgodnie z wymogami i procedurami niezbędnymi dla zapewnienia bezpieczeństwa i żywienia zawartymi w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2017 r. poz. 149 z póź. zm.).
2. Wykonawca realizuje dostawy własnym transportem spełniającym warunki sanitarne w zakresie przestrzegania zasad i higieny przewozu żywności oraz na własne ryzyko (m.in. kwestia zabezpieczenia i ubezpieczenia przewożonej partii towaru). Ustala się iż, każdorazowo przed wydaniem przedmiotu umowy ilość dostarczonego towaru oraz jego zgodność z zamówieniem, sprawdzona zostanie w siedzibie zamawiającego przez strony umowy.
3. Dostarczone towary muszą spełniać obowiązujące wymagania i normy jakościowe zgodnie z wymaganiami zawartymi w Polskich Normach, muszą być świeże i posiadać ważne terminy przydatności do spożycia. W przypadku stwierdzenia przez zamawiającego złej jakości dostarczonego towaru, strony sporządzają protokół wskazując w nim rodzaj stwierdzonych wad. Protokół ten stanowić będzie wezwanie zamawiającego skierowane do wykonawcy o wymianę dostarczonej partii towaru lub jej poszczególnego elementu na nowa partię na własny koszt i ryzyko wykonawcy.
4. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany ilości dostaw poszczególnych produktów (zmniejszenia do 20%), ze względu na wystąpienie okoliczności, których nie można było przewidzieć w dacie zawierania umowy, w tym zwłaszcza powodowanych zmniejszeniem liczby osadzonych, bądź innymi nadzwyczajnymi zdarzeniami lub sytuacjami. Z tytułu zmniejszenia ilości dostaw, wykonawcy nie przysługuje odszkodowanie.
5. Odbiór jakościowy, gwarancja i reklamacja: Zamawiający zbada dostarczoną partię towaru w trakcie przyjęcia do magazynu. W przypadku stwierdzenia wad, zamawiający niezwłocznie poinformuje o tym fakcie Wykonawcę. Wykonawca jest zobowiązany wymienić wadliwą partię towaru. Przedmiot zamówienia winien być odpowiednio oznakowany (zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i rozwoju wsi z dnia 10 lipca 2007 r.) oraz posiadać Handlowy Dokument Identyfikacyjny.
6. Zamówienia będą składane i przyjmowane telefonicznie, faksem, drogą elektroniczną (e-mail) lub w czasie dostawy (na następną dostawę). Zamówienia będą składane przez zamawiającego z co najmniej jednodniowym wyprzedzeniem. Dostawy będą przyjmowane (z częstotliwością opisaną w powyższej tabeli przy każdym produkcie) od poniedziałku do piątku w godzinach od 8.00 do 12.00 na podstawie zapotrzebowania zamawiającego. W wyjątkowych sytuacjach dopuszczalna jest zmiana godziny dostawy po uprzednim uzgodnieniu telefonicznym pomiędzy dostawcą i odbiorcą (w godzinach pracy magazynu).
7. Standard jakościowy zamówionych dostaw musi odpowiadać standardom określonych w Polskich Normach.
|
GuidZP400 |
31eb3492-5014-4804-afbc-b90776b6e99a
|
Biuletyn |
614797-N-2018
|
Zamawiajacy nazwa |
Zakład Karny
|
Regon |
32100000000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Katowicka
|
Zamawiajacy adres numer domu |
4
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Kluczbork
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
46200
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
opolskie
|
Zamawiajacy telefon |
77 447 20 70
|
Zamawiajacy fax |
77 417 21 70
|
Zamawiajacy email |
dkw_kluczbork@sw.gov.pl
|
Adres strony url |
www.zp.sw.gov.pl
|
Adres strony internetowej narzedzia |
www.zp.sw.gov.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
8
|
Rodzaj zamawiajacego inny |
Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej
|
Dostep dokumentow zamowienia |
www.zp.sw.gov.pl
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.zp.sw.gov.pl
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
forma pisemna
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Zakład Karny, ul .Katowicka 4, 46-200 Kluczbork
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Sukcesywne dostawy warzyw i owoców do Zakładu Karnego w Kluczborku
|
Numer referencyjny |
DKW.2232.9.2018.SP
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
1. Burak czerwony - CPV 03221111-7 - 5000 kg - dostawy 2 razy w tygodniu po ok. 70 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowy, czysty, suchy, bez uszkodzeń, nie zwiędnięty, workowany od 10kg do 30kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
2. Cebula - CPV 03221113-1 - 7500 kg - dostawy 2 razy w tygodniu po ok. 110 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 10 kg do 15kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy.
3. Jabłka - CPV 03222321-9 - 11500kg - dostawy 2 razy w tygodniu po ok. 164 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowe, czyste, suche, całe, nie zwiędnięte, wolne od szkodników i ich uszkodzeń, w opakowaniach od 10 kg do 20kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
4.Kapusta biała - CPV 03221410-3 - 7500 kg - dostawy raz w tygodniu po ok. 110 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 15 kg do 30kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy.
5.Kapusta kiszona - CPV 15331461-6 -3900 kg - dostawy raz w tygodniu po ok. 110 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: Wolna od szkodników i ich uszkodzeń, bez nalotu pleśniowego, w opakowaniach od 5 kg do 30kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
6.Marchew jadalna - CPV 03221112-4 -13000 kg , dostawy 2 razy w tygodniu po ok. 185 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 10 kg do 30kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
7. Ogórek kiszony – CPV 15331000-7 -600 kg dostawa raz na dwa tygodnie po ok. 20 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: Wolny od szkodników i ich uszkodzeń, bez nalotu pleśniowego, w opakowaniach od 5 kg do 30 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
8.Pieczarki – CPV 03221260-6 -100 kg dostawa raz w tygodniu po ok. 3 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowe, czyste, suche, całe, nie zwiędnięte, wolne od szkodników i ich uszkodzeń, w opakowaniach od 1 kg do 2 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy.
9.Pietruszka - CPV 03221000-6 - 2600 kg - dostawa raz w tygodniu po ok. 75 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 5 kg do 20kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
10.Seler - CPV 03221000-6 - 2200 kg - dostawa raz w tygodniu po ok. 63 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowy, czysty, suchy, cały, nie zwiędnięty, wolny od szkodników i ich uszkodzeń, w opakowaniach 5 kg do 10kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy.
11.Ziemniaki - CPV 03212100-1 -65000 kg dostawa 2 razy w tygodniu po ok. 930 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowe, czyste, suche, całe, nie zwiędnięte, wolne od szkodników i ich uszkodzeń, workowane od 25 kg do 50kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
1. Wykonawca winien dostarczać przedmiot zamówienia zgodnie z wymogami i procedurami niezbędnymi dla zapewnienia bezpieczeństwa i żywienia zawartymi w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2017 r. poz. 149 z póź. zm.).
2. Wykonawca realizuje dostawy własnym transportem spełniającym warunki sanitarne w zakresie przestrzegania zasad i higieny przewozu żywności oraz na własne ryzyko (m.in. kwestia zabezpieczenia i ubezpieczenia przewożonej partii towaru). Ustala się iż, każdorazowo przed wydaniem przedmiotu umowy ilość dostarczonego towaru oraz jego zgodność z zamówieniem, sprawdzona zostanie w siedzibie zamawiającego przez strony umowy.
3. Dostarczone towary muszą spełniać obowiązujące wymagania i normy jakościowe zgodnie z wymaganiami zawartymi w Polskich Normach, muszą być świeże i posiadać ważne terminy przydatności do spożycia. W przypadku stwierdzenia przez zamawiającego złej jakości dostarczonego towaru, strony sporządzają protokół wskazując w nim rodzaj stwierdzonych wad. Protokół ten stanowić będzie wezwanie zamawiającego skierowane do wykonawcy o wymianę dostarczonej partii towaru lub jej poszczególnego elementu na nowa partię na własny koszt i ryzyko wykonawcy.
4. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany ilości dostaw poszczególnych produktów (zmniejszenia do 20%), ze względu na wystąpienie okoliczności, których nie można było przewidzieć w dacie zawierania umowy, w tym zwłaszcza powodowanych zmniejszeniem liczby osadzonych, bądź innymi nadzwyczajnymi zdarzeniami lub sytuacjami. Z tytułu zmniejszenia ilości dostaw, wykonawcy nie przysługuje odszkodowanie.
5. Odbiór jakościowy, gwarancja i reklamacja: Zamawiający zbada dostarczoną partię towaru w trakcie przyjęcia do magazynu. W przypadku stwierdzenia wad, zamawiający niezwłocznie poinformuje o tym fakcie Wykonawcę. Wykonawca jest zobowiązany wymienić wadliwą partię towaru. Przedmiot zamówienia winien być odpowiednio oznakowany (zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i rozwoju wsi z dnia 10 lipca 2007 r.) oraz posiadać Handlowy Dokument Identyfikacyjny.
6. Zamówienia będą składane i przyjmowane telefonicznie, faksem, drogą elektroniczną (e-mail) lub w czasie dostawy (na następną dostawę). Zamówienia będą składane przez zamawiającego z co najmniej jednodniowym wyprzedzeniem. Dostawy będą przyjmowane (z częstotliwością opisaną w powyższej tabeli przy każdym produkcie) od poniedziałku do piątku w godzinach od 8.00 do 12.00 na podstawie zapotrzebowania zamawiającego. W wyjątkowych sytuacjach dopuszczalna jest zmiana godziny dostawy po uprzednim uzgodnieniu telefonicznym pomiędzy dostawcą i odbiorcą (w godzinach pracy magazynu).
7. Standard jakościowy zamówionych dostaw musi odpowiadać standardom określonych w Polskich Normach.
|
Cpv glowny przedmiot |
03220000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Data zakonczenia |
2019-05-31T00:00:00+02:00
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 2 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 3 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 4 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 5 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 6 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 7 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 8 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
Zamawiający nie zamierza wzywać Wykonawcy do złożenia oświadczeń w celu potwierdzenia okoliczności o których mowa w art.25 ust.1 pkt.3 ustawy PZP
|
Zakresie warunkow udzialu |
Zamawiający nie zamierza wzywać Wykonawcy do złożenia oświadczeń w celu potwierdzenia okoliczności o których mowa w art.25 ust.1 pkt.1 ustawy PZP
|
Wykaz potwierdzenie okolicznosci |
Zamawiający nie zamierza wzywać Wykonawcy do złożenia oświadczeń w celu potwierdzenia okoliczności o których mowa w art.25 ust.1 pkt.2 ustawy PZP
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
Zamawiający przewiduje możliwość wprowadzenia zmian w umowie w stosunku do treści oferty na podstawie, której dokonano wyboru wykonawcy w następujących przypadkach:
1) ustawowej zmiany stawki podatku od towarów i usług (VAT) w okresie obowiązywania umowy. Zmiana nie dotyczy ceny jednostkowej netto;
2) nastąpiła zmiana danych podmiotów zawierających umowę (np. w wyniku przekształceń, przejęć, itp.);
3) nastąpiła zmiana nazwy handlowej oferowanego przedmiotu zamówienia;
4) zamawiający zastrzega sobie prawo do korzystania z okresowych promocji i upustów wprowadzonych przez producenta (ceny niższe niż zawarte w umowie).
Wszystkie zmiany umowy wymagają formy pisemnej (aneks do umowy) pod rygorem nieważności.
|
IV 4 4 data |
2018-09-18T00:00:00+02:00
|
IV 4 4 godzina |
10:00
|
IV 4 4 jezyki |
język polski
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Burak czerwony
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03221111-7
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-05-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
1.Burak czerwony - CPV 03221111-7 - kg 5000, dostawy 2 razy w tygodniu po ok. 70 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowy, czysty, suchy, bez uszkodzeń, nie zwiędnięty, workowany od 10kg do 30kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
cebula
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03221113-1
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-05-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Cebula - CPV 03221113-1 - kg 7500, dostawa 2 razy w tygodniu po ok. 110 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 10 kg do 15kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
jabłka
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03222321-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-05-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Jabłka - CPV 03222321-9 - kg 11500 dostawa 2 razy w tygodniu po ok. 164 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowe, czyste, suche, całe, nie zwiędnięte, wolne od szkodników i ich uszkodzeń, w opakowaniach od 10 kg do 20kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
kapusta biała
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03221410-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-05-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Kapusta biała - CPV 03221410-3 - kg 7500 dostawa Raz w tygodniu po ok. 110 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 15 kg do 30kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
kapusta kiszona
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15331461-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-05-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Kapusta kiszona - CPV 15331461-6 - kg 3900 dostawa Raz w tygodniu po ok. 110 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: Wolna od szkodników i ich uszkodzeń, bez nalotu pleśniowego, w opakowaniach od 5 kg do 30kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
6
|
Zalacznik nazwa |
marchew jadalna
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03221112-4
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-05-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Marchew jadalna - CPV 03221112-4 - kg 13000 dostawa 2 razy w tygodniu po ok. 185 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 10 kg do 30kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
7
|
Zalacznik nazwa |
ogórek kiszony
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15331000-7
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-05-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Ogórek kiszony – CPV 15331000-7 - kg 600 dostawa Raz na dwa tygodnie po ok. 18 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: Wolny od szkodników i ich uszkodzeń, bez nalotu pleśniowego, w opakowaniach od 5 kg do 30 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
8
|
Zalacznik nazwa |
pieczarki
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03221260-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-05-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Pieczarki – CPV 03221260-6 - kg 100 dostawa Raz w tygodniu po ok. 3 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowe, czyste, suche, całe, nie zwiędnięte, wolne od szkodników i ich uszkodzeń, w opakowaniach od 1 kg do 2 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
9
|
Zalacznik nazwa |
pietruszka
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03221000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-05-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Pietruszka - CPV 03221000-6 - kg - 2600 dostawa Raz w tygodniu po ok. 75 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 5 kg do 20kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
10
|
Zalacznik nazwa |
seler
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03221000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-05-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Seler - CPV 03221000-6 - 0 kg 2200 dostawa Raz w tygodniu po ok. 63 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowy, czysty, suchy, cały, nie zwiędnięty, wolny od szkodników i ich uszkodzeń, w opakowaniach 5 kg do 10kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
11
|
Zalacznik nazwa |
ziemniaki
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03212100-1
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-05-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Ziemniaki - CPV 03212100-1 - kg 65000 dostawa 2 razy w tygodniu po ok. 930 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: zdrowe, czyste, suche, całe, nie zwiędnięte, wolne od szkodników i ich uszkodzeń, workowane od 25 kg do 50kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
|
| |