Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Artykuły spożywcze
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15800000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1 Aromaty 5g 210 szt
2 Cukier puder 20 kg
3 Cukier waniliowy 10 kg
4 Cukier kryształ 2100 kg
5 Dżem (mix owocowy) niskosłodzony 390 kg
6 Groszek zielony konserwowy 60 kg
7 Herbata granulowana typu Saga 110 kg
8 Koncentrat pomidorowy 30% 200 kg
9 Kasza manna sucha 60 kg
10 Kasza jęczmienna perłowa drobna sucha 160 kg
11 Kasza pęczak sucha 100 kg
12 Kasza gryczana sucha 120 kg
13 Ketchup łagodny 210 kg
14 Kakao proszek 16% (opakowanie 100-200 g) 30 kg
15 Kawa zbożowa (500 g) 100 kg
16 Kawa instant typu Inka 25 kg
17 Kwasek cytrynowy (20 g) 10 kg
18 Liść laurowy 5 kg
19 Margaryna do pieczenia min.75% tł. 360 kg
20 Musztarda stołowa 90 kg
21 Mąka pszenna /typ 450/ tortowa 800 kg
22 Mąka ziemniaczana 30 kg
23 Olej uniwersalny 290 l
24 Olej słonecznikowy 75 l
25 Ocet 10% 8 l
26 Pasztet drobiowy 250 kg
27 Płatki owsiane suche (opakowanie 500 g) 70 kg
28 Przyprawa do zup w płynie 70 l
29 Proszek do pieczenia 3 kg
30 Sól kuchenna drobna 380 kg
31 Szczaw konserwowy cięty 40 kg
32 Ziele angielskie 5 kg
33 Pieprz naturalny mielony 5 kg
34 Pieprz ziołowy 5 kg
35 Majonez tradycyjny 155 kg
36 Żelatyna spożywcza 2,5 kg
37 Cynamon mielony 3 kg
38 Papryka mielona słodka 2,5 kg
39 Miód pszczeli wielokwiatowy 220 kg
40 Konserwa Gulasz Angielski 180 kg
41 Majeranek 6 kg
42 Przyprawa Prowansalska 2 kg
43 Przyprawa Uniwersalna 20 kg
44 Bulion jarzynowy 30 kg
45 Syrop owocowy 10 l
46 Chrupki kukurydziane 80 g 3000 szt
47 Kisiel bez cukru 150 kg
48 Budyń bez cukru 60 kg
49 Chrzan konserwowy tarty (180 g) 24 kg
50 Makaron wstążka-krajanka z pszenicy durum 200 kg
51 Płatki kukurydziane 90 kg
52 Rodzynki 15 kg
53 Ryż biały 400 kg
54 Kukurydza konserwowa 65 kg
55 Soda oczyszczona 2 kg
56 Fasola czerwona konserwowa 24 kg
57 Brzoskwinie puszka (820 g) 100 kg
58 Ananas puszka kostka (565 g) 50 kg
59 Przyprawa Curry 20g 2 kg
60 Makaron kolanka z pszenicy durum suchy 180 kg
61 Makaron penne z pszenicy durum 40 kg
62 Makaron spaghetti z pszenicy durum 40 kg
63 Makaron świderki z pszenicy durum 250 kg
64 Herbatniki szkolne (50 g) 120 kg
65 Musli 60 kg
66 Papryka konserwowa 200 kg
67 Woda mineralna n/gazowana 1200 l
68 Przyprawa delikat do mięs 10 kg
69 Ogórki konserwowe 215 kg
70 Fasola biała drobna sucha 65 kg
71 Groch połówki 50 kg
72 Galaretka w proszku 64 kg
73 Sok owocowo-warzywny 330ml 500 l
74 Gałka muszkatałowa mielona 0,5 kg
75 Bazylia -zioła 1 kg
76 Oregano-zioła 2 kg
77 Lubczyk liść suszony 2 kg
78 Pomidory cięte w puszce 60 kg
79 Sok warzywny 330 ml (pomidorowy, wielowarzywny) 150 l
80 Biszkopty 100 kg
81 Wafle ryżowe 80 kg
82 Krakersy 30 kg
83 Płatki ryżowe błyskawiczne 1 kg
84 Kleik ryżowy (180 g) typu Nestle 1 kg
85 Kaszka kukurydziana 1 kg
86 Sok owocowy 100% 100 l
87 Makaron łazanka 50 kg
88 Natka pietruszki suszona 3 kg
89 Koper suszony 2 kg
90 Sucharki bieszczadzkie 5 kg
91 Soczewica czerwona 20 kg
92 Kurkuma mielona 1 kg
93 Kminek mielony 0,5 kg
94 Tymianek suszony 1 kg
95 Rozmaryn suszony 1 kg
96 Imbir mielony 0,5 kg
97 Czosnek granulowany 1 kg
98 Goździki suszone 0,5 kg
99 Kasza kus-kus sucha 5 kg
100 Kasza jaglana sucha 5 kg
101 Oliwki 1 kg
102 Orzechy włoskie 1 kg
103 Płatki migdałowe 1 kg
104 Pestki dyni 1 kg
105 Pestki słonecznika 3 kg
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Drób
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15800000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1 Noga z kurczaka-udka 700 kg
2 Udo z kurczaka-ćwiartka tylna (150 - 200 g) 250 kg
3 Filet z kurczaka 400 kg
4 Filet z indyka 50 kg
5 Skrzydełka 300 kg
6 Porcje rosołowe ze skrzydłem 620 kg
7 Wątróbka drobiowa 110 kg
8 Żołądki drobiowe 120 kg
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
Jaja
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1 Jaja M 22 000 szt
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
Mrożonki
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1 Kalafior mrożony 450 kg
2 Mieszanka kompotowa mrożona 850 kg
3 Fasolka szparagowa mrożona 350 kg
4 Brukselka mrożona 80 kg
5 Szpinak mrożony 200 kg
6 Brokuł mrożony 250 kg
7 Wiśnie bez pestek mrożone 90 kg
8 Truskawki mrożone 180 kg
9 Marchew mrożona kostka 120 kg
10 Bukiet warzyw (kalafior, brokuł, marchew falista) 100 kg
11 Groszek mrożony 80 kg
12 Jagoda mrożona 30 kg
13 Malina mrożona 20 kg
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
Mięso i wędliny
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1 Baleron gotowany extra zaw. mięsa min. 80% 60 kg
2 Boczek wędzony rolowany zaw. mięsa min. 80% 60 kg
3 Polędwica sopocka zaw.mięsa min 80% 160 kg
4 Polędwica drobiowa zaw.mięsa min.70% 160 kg
5 Pasztetowa wieprzowa osłonka naturalna 90 kg
6 Szynka wędzona parzona zaw.mięsa min. 80% 100 kg
7 Szynkówka drobiowa zaw.mięsa min 60% 120 kg
8 Kiełbasa mortadela (nie mniej niż 30 % mięsa) 90 kg
9 Kiełbasa śląska zaw.mięsa min.70% 130 kg
10 Smakoszki – parówki zaw. mięsa min. 60 % 110 kg
11 Parówki cienkie drobiowe zaw.mięsa min. 60% 100 kg
12 Zwyczajna zaw.mięsa min. 55% 200 kg
13 Kiełbasa żywiecka zaw.mięsa min.60% 150 kg
14 Kaszanka jęczmienna w jelicie naturalnym 100 kg
15 Schab pieczony zaw. mięsa min 60 % 120 kg
16 Mielonka tyrolska zaw.mięsa min.50% 80 kg
17 Salceson włoski 90 kg
18 Kiszka ziemniaczana 110 kg
19 Kiełbasa jałowcowa zaw.mięsa min.80% 100 kg
20 Szynka konserwowa zaw. Mięsa min 70% 180 kg
21 Kiełbasa szynkowa wędzona zaw.mięsa min. 70% 100 kg
22 Szynka wieprzowa gotowana zaw. mięsa min. 70% 90 kg
23 Serdelki wieprzowe zaw.mięsa min. 60% 100 kg
24 Kiełbasa biała surowa zaw.mięsa min. 70% 100 kg
25 Kiełbasa biesiadna 70 kg
26 Karkówka b/kości surowa 180 kg
27 Szynka wp.b/k surowa 290 kg
28 Łopatka wp. b/k surowa 1050 kg
29 Golonka przód surowa 90 kg
30 Schab b/k surowy 250 kg
31 Żeberka wieprzowe surowe 120 kg
32 Słonina surowa grubsza 70 kg
33 Wątroba wieprzowa 60 kg
34 Nogi wieprzowe 50 kg
35 Boczek surowy 100 kg
36 Wołowina b/k szynka surowa 100 kg
37 Smalec wieprzowy bez dodatków „kostka” 90 kg
38 Boczek faszerowany 60 kg
39 Pasztet rodzinny 100 kg
40 Szynka z beczki wędzona zaw.mięsa min. 80% 90 kg
41 Kiełbasa Tatrzańska 80 kg
42 Podwawelska regionalna zaw.mięsa min.70% 80 kg
43 Szynka drobiowa zaw.mięsa min. 50% 110 kg
44 Pasztet z kurczaka 80 kg
45 Flaki wołowe suche 90 kg
46 Golonka prasowana 90 kg
47 Kaszanka na patelnię 90 kg
48 Kurczak w galarecie 150 kg
49 Szynka z piersi indyka 150 kg
50 Pieczeń drobiowa 150 kg
51 Salami szlacheckie 110 kg
52 Kabanosy bankietowe 150 kg
53 Serdelki drobiowe 100 kg
54 Kiełbasa toruńska zaw. mięsa min. 55 % 170 kg
55 Kiełbasa krakowska parzona zaw. mięsa min 70% 90 kg
56 Pierś królewska 50 kg
|
| |
Zalacznik czesc nr |
6
|
Zalacznik nazwa |
Ryby i konserwy rybne
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1 Makrela wędzona b/ głowy 135 kg
2 Konserwa rybna w pomidorach 130 kg
3 Kostka rybna panierowana z mintaja 150 kg
4 Miruna mrożona filet 260 kg
5 Śledzie filety małosolne, waga netto, bez zalewy 100 kg
6 Tuńczyk w sosie własnym 50 kg
7 Tilapia mrożona b/s filet 320 kg
8 Rolmopsy w zalewie octowej 70 kg
10 Sałatka rybna 140 kg
11 Makrela w oleju 180 kg
12 Pasta rybna 140 kg
|
| |
Zalacznik czesc nr |
7
|
Zalacznik nazwa |
Nabiał
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1 Mleko 2% w kartonie 12 110 litr
2 Śmietana 18% (kubek 200 - 400 ml) 440 kg
3 Maślanka naturalna 2% 150 kg
4 Ser żółty Gouda zaw.min. tł. 37% 430 kg
5 Ser twarogowy półtłusty krajanka 400 kg
6 Ser topiony krążek (200 g) typu Hochland 220 kg
7 Masło extra zaw. min.tł. 82% 1 525 kg
8 Serek homogenizowany (140 g) różne smaki 150 kg
9 Jogurt owocowy (150 g) różne smaki 280 kg
10 Ser topiony plastry typu Hochland 210 kg
11 Kefir 2% (400 ml) 100 kg
12 Jogurt naturalny 500 kg
13 Ser twarogowy ziarnisty (200 g) 140 kg
14 Serek homogenizowany naturalny (140 g) 100 kg
15 Maślanka owocowa 100 kg
16 Ser feta 50 kg
|
| |
Zalacznik czesc nr |
8
|
Zalacznik nazwa |
Pieczywo
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1 Bułka tarta 210 kg
2 Drożdże piekarnicze 15 kg
3 Bułka kajzerka 50g 2 500 szt.
4 Chleb pszenny krojony 500g 5 000 szt.
5 Chleb baltonowski krojony 500g 11 450 szt.
6 Chleb żytni razowy krojony 400g 3 600 szt.
7 Pączki tradycyjne 50g 150 szt
8 Bułka drożdżowa z kruszonką 80 g 250 szt.
9 Bułka słodka 100 g 250 szt.
10 Bułka grahamka 50g 2 100 szt
|
| |
Zalacznik czesc nr |
9
|
Zalacznik nazwa |
Wyroby garmażeryjne gotowe
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1 Kopytka ze szpinakiem świeże skład: woda, płatki ziemniaczane (100 % ziemniaka), mąka ziemniaczana, mąka pszenna, szpinak, sól, czosnek, wartość energetyczna w 100 g produktu gotowego – ok. 165 kcal 120 kg
2 Kartacze - pyzy ziemniaczane z mięsem świeże farsz do pyz – ok. 22 % masy wyrobu gotowego, skład:ciasto ziemniaczane:woda, płatki ziemniaczane (100 % ziemniaka), mąka ziemniaczana, mąka pszenna, ziemniaki, skrobia, sól, farsz: łopatka wieprzowa, cebula, wartość energetyczna w 100 g wyrobu gotowego – ok. 170 kcal 150 kg
3 Pyzy małe bez mięsa świeże skład:ciasto ziemniaczane:woda, płatki ziemniaczane (100 % ziemniaka), mąka ziemniaczana, mąka pszenna, ziemniaki, skrobia, sól, wartość energetyczna w 100 g wyrobu gotowego – ok. 170 kcal 120 kg
4 Pierogi z twarogiem świeże skład: ciasto pierogowe ok. 53% masy wyrobu gotowego, mąka pszenna, woda sól, farsz twarogowy ok. 42 %masy wyrobu gotowego, twaróg, mleko, kaszka pszenna, cukier, skrobia kukurydziana, wartość energetyczna w 100 g wyrobu gotowego ok. 180 kcal 65 kg
5 Pierogi owocowe (z jabłkiem, z truskawką) świeże skład: mąka pszenna, woda, truskawki/jabłko, kasza manna, cukier, sól, farsz owocowy ok. 28 % masy wyrobu gotowego 100 kg
6 Pierogi ruskie świeże skład: ciasto pierogowe ok. 53% masy wyrobu gotowego, mąka pszenna, woda sól, farsz ruski ok. 42 % masy wyrobu gotowego, woda, płatki ziemniaczane (100 %ziemniaka), twaróg półtłusty, cebula,pieprz, sól, wartość energetyczna w 100 g wyrobu gotowego ok. 160 kcal 65 kg
7 Pierogi z kapustą i grzybami świeże skład: ciasto pierogowe ok. 56% masy wyrobu gotowego, mąka pszenna, mąka tortowa, woda sól, farsz ok. 40 % masy wyrobu gotowego, kapusta kiszona, pieczarki, olej roślinny, kaszka pszenna, sól, pieprz, wartość energetyczna w 100 g wyrobu gotowego ok. 160 kcal 65 kg
8 Pierogi z mięsem skład : ciasto pierogowe ok. 54% masy wyrobu gotowego, mąka pszenna, mąka tortowa, woda, sól, farsz mięsny ok. 38% masy wyrobu gotowego, łopatka wieprzowa, cebula,białko sojowe, woda, wartość energetyczna w 100 g produktu gotowego – ok. 190 kcal 75 kg
9 Pierogi ze szpinakiem świeże skład : ciasto pierogowe ok. 54% masy wyrobu gotowego, mąka pszenna, mąka tortowa, woda, sól, farsz mięsny ok. 38% masy wyrobu gotowego, łopatka wieprzowa, cebula,białko sojowe, woda, wartość energetyczna w 100 g produktu gotowego – ok. 190 kcal 65 kg
10 Knedle z owocami ( z truskawkami) świeże skład: woda, truskawka/ jabłko, mąka pszenna, płatki ziemniczane (100 % ziemniaka), cukier 140 kg
11 Uszka z pieczarkami świeże skład : ciasto ok. 62% masy wyrobu gotowego, mąka pszenna, mąka tortowa, woda, sól, farsz ok. 32% masy wyrobu gotowego, pieczarki, cebula, kaszka pszenna, olej, sól, pieprz, wartość energetyczna w 100 g produktu gotowego – ok. 170 kcal 30 kg
|
| |