Data publikacji |
2018-11-29 |
Data zakończenia |
2018-12-11 00:00:00 |
Instytucja |
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy nr 1 dla Dzieci Niepełnosprawnych Ruchowo im. Marii Grzegorzewskiej w Policach |
Miejscowość |
Police |
Województwo |
zachodniopomorskie |
Branża |
- Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne,
- Owoce, warzywa i podobne produkty,
- Ziemniaki i produkty z ziemniaków,
- Warzywa przetworzone,
- Produkty mleczarskie,
- Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie,
- Części lamp i sprzętu oświetleniowego
|
Szczegóły
|
Numer ogłoszenia |
655230-N-2018 |
Typ dokumentu |
ZP-400 |
Kod CPV |
150000008, 153000001, 155000003, 153100004, 151111000, 152200006, 153311008, 158100009 |
Adres strony internetowej siwz |
|
BZP |
Zobacz
|
GuidZP400 |
51459369-8900-41a3-b792-a3d0286bb36a
|
Biuletyn |
655230-N-2018
|
Zamawiajacy nazwa |
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy nr 1 dla Dzieci Niepełnosprawnych Ruchowo im. Marii Grzegorzewskiej w Policach
|
Regon |
000188950
|
Zamawiajacy adres ulica |
Janusza Korczaka
|
Zamawiajacy adres numer domu |
53
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Police
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
72-010
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
zachodniopomorskie
|
Zamawiajacy telefon |
91 506 52 20
|
Zamawiajacy fax |
-
|
Zamawiajacy email |
soswdnr@poczta.onet.pl
|
Adres strony url |
http://sosw1-police.bip.net.pl/?c=248
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
9
|
Czy dostep dokumentow zamowienia |
1
|
Dostep dokumentow zamowienia |
http://sosw1-police.bip.net.pl/?c=248
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
pod rygorem nieważności wyłącznie w formie pisemnej za pośrednictwem operatora pocztowego, posłańca lub osobiście
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Specjalny Ośrodek Szkolno Wychowawczy Nr 1 dla Dzieci Niepełnosprawnych Ruchowo im. Marii Grzegorzewskiej w Policach, ul. Janusza Korczaka 53, 72-010 Police
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawy artykułów spożywczych dla SOSW nr 1 w Policach w podziale na części
|
Numer referencyjny |
zp 08 2018
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
1. Przedmiotem zamówienia jest zakup i sukcesywne dostawy:
1) CZĘŚĆ I - ARTYKUŁY SPOŻYWCZE - zgodnie z załącznikiem nr 1A do siwz.
Kody CPV: 15300000-1, 15400000-2, 03210000-6
2) CZĘŚĆ II - NABIAŁ - zgodnie z załącznikiem nr 1B do siwz.
Kody CPV: 15500000-3
3) CZĘŚĆ III - WARZYWA I OWOCE - zgodnie z załącznikiem nr 1C do siwz.
Kody CPV: 15310000-4, 03210000-6, 03220000-9
4) CZĘŚĆ IV - MIĘSO I WĘDLINY- zgodnie z załącznikiem nr 1D do siwz.
Kody CPV: 15111100-0, 15112000-6, 15113000-3, 15131130-5
5) CZĘŚĆ V – RYBY- zgodnie z załącznikiem nr 1E do siwz.
Kody CPV: 15220000-6
6) CZĘŚĆ VI – ARTYKUŁY MROŻONE - zgodnie z załącznikiem nr 1F do siwz.
Kody CPV: 15331100-8
7) CZĘŚĆ VII - PIECZYWO - zgodnie z załącznikiem nr 1G do siwz.
Kody CPV: 15810000-9
2. Szczegółowy asortyment produktów wraz z ich zapotrzebowaniem przedstawiają załączniki od nr 1A do 1G do siwz.
|
Cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
Okreslenie warunkow |
Zamawiający nie dokonuje określenia warunku udziału w postępowaniu w tym zakresie.
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie dokonuje określenia warunku udziału w postępowaniu w tym zakresie.
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Zamawiający nie dokonuje określenia warunku udziału w postępowaniu w tym zakresie.
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 2 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 4 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
1) W celu wstępnego potwierdzenia, że wykonawca nie podlega wykluczeniu, z powodów określonych w pkt 1 wykonawca dołącza do oferty aktualne na dzień składania ofert oświadczenie o braku podstaw wykluczenia wykonawcy, według wzoru stanowiącego załącznik nr 2 do siwz.
2) W przypadku wspólnego ubiegania się o zamówienie przez wykonawców, ww. oświadczenie o braku pod-staw wykluczenia wykonawcy składa każdy z wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie.
3) W przypadku wspólnego ubiegania się o zamówienie przez wykonawców oświadczenie, o którym mowa w ppkt 1) potwierdza brak podstaw wykluczenia w zakresie, w którym każdy z wykonawców wykazuje brak podstaw wykluczenia.
|
Zakresie warunkow udzialu |
a) odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy;
W przypadku oferty wspólnej ww. odpis składa każdy z wykonawców składających ofertę wspólną. Ww. dokument należy złożyć w oryginale lub kopii potwierdzonej za zgodność z oryginałem.
2) Oferowane dostawy odpowiadają określonym wymaganiom, tj.: Opis produktów równoważnych zawierający w szczególności: nazwę producenta, pojemność/gramaturę i skład produktu, jeżeli wykonawca przewiduje ich zastosowanie, zgodnie z pkt 6 i 17 Rozdziału XV siwz
|
Inne dokumenty niewymienione |
1) formularz oferty, zgodnie z Rozdziałem I pkt 3 siwz;
W przypadku składania oferty wspólnej należy złożyć jeden wspólny formularz.
Ww. oświadczenie należy złożyć w oryginale.
2) Oświadczenie o braku podstaw wykluczenia, zgodnie z Rozdziałem V pkt 2 ppkt 1 siwz;
W przypadku składania oferty wspólnej ww. oświadczenie składa każdy z wykonawców składających ofertę wspólną.
Ww. oświadczenie należy złożyć w oryginale.
3) odpowiednie pełnomocnictwa tylko w sytuacjach określonych w Rozdziale I pkt 5 zdanie 2 siwz lub w przypadku składania oferty wspólnej (Rozdział III pkt 1 siwz);
Ww. pełnomocnictwa należy złożyć w oryginale lub kopii notarialnie poświadczonej.
4) oświadczenie według wzoru stanowiącego załącznik nr 1 do siwz wskazujące część zamówienia, której wykonanie wykonawca powierzy podwykonawcom (jeżeli wykonawca przewiduje udział podwykonaw-ców) oraz firmy podwykonawców (jeżeli są znane);
W przypadku składania oferty wspólnej należy złożyć jedno wspólne oświadczenie.
Ww. oświadczenie należy złożyć w oryginale.
5) Formularz kalkulacji cenowej według wzoru stanowiącego odpowiednio załącznik nr 1A – 1G do siwz, w zależności od tego, na którą część/które części wykonawca składa swoją ofertę.
W przypadku składania oferty wspólnej należy złożyć jeden wspólny dokument.
Ww. dokument należy złożyć w oryginale.
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
1. W razie zaistnienia istotnej zmiany okoliczności powodującej, że wykonanie umowy nie leży
w interesie publicznym, czego nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy, lub dalsze wykonywanie umowy może zagrozić istotnemu interesowi bezpieczeństwa państwa
lub bezpieczeństwu publicznemu, Zamawiający może odstąpić od umowy w terminie 30 dni od dnia powzięcia wiadomości o powyższych okolicznościach. W takim przypadku Wykonawca może żądać od Zamawiającego wyłączenie wynagrodzenia należnego mu z tytułu wykonania części umowy.
2. Zmiana postanowień zawartej umowy może nastąpić za zgodą Zamawiającego, wyrażoną na piśmie w formie aneksu. Zamawiający przewiduje możliwość zmiany postanowień umowy,
w przypadku, gdy zmianie ulegną stawki podatku VAT.
|
IV 4 4 data |
2018-12-11T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
12:00
|
IV 4 4 jezyki |
polski
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Artykuły spożywcze
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15300000-1
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Nazwa produktu Jednostka miary Przewidywana ilość
Ananas w puszce plastry kg 8
Baton zbożowy typu „Sante” lub typu
„ BA! Bakalland” lub typu „vitanella” opak. 45-50g ( bez cukru) kg 30
Bazylia suszona opak. 20g-300g kg 3
Biszkopty opak. 250g-300g kg 5
Brzoskwinia w syropie opak.820-850g, masa netto po odsączeniu owoców 460g Szt. 10
Budyń różne smaki kg 15
Chrupki kukurydziane kg 5
Chrzan tarty (zaw. chrzanu min 50%) opak. 180-500g kg 5
Ciastka zbożowe kruche różne rodzaje (z owocami) opak 50g-1kg kg 52
Ciastka zbożowe kruche różne rodzaje (z kakao) opak 50g-1kg kg 20
Ciecierzyca sucha op. 500g kg 4
Cukier opak. kg 700
Cukier puder kg 2
Cukier wanilinowy kg 1
Curry mielone opak. 20g-25g kg 1
Cynamon mielony opak. 15g-20g kg 1
Czekolada gorzka (masa kakaowa w czekoladzie min 70%) opak. 100g-150g kg 2
Czosnek granulowany opak. 500g-1 kg kg 7
Ćwikła z chrzanem zaw. chrzanu min. 20% opak. 340g-500g kg 5
Dżem owocowy niskosłodzony różne smaki (zaw. owoców nim 40%) kg 159
Fasola Jaś opak. 500g – 1kg kg 45
Fasola drobna op. 500g-1kg kg 35
Galaretka owocowa opak. (różne smaki) kg 8
Groch łuskany połówki opak. 500g-1 kg kg 36
Groszek konserwowy opak.400g Szt. 70
Groszek ptysiowy kg 5
Herbata granulowana czarna kg 18
Herbata ekspresowa czarna kg 2
Herbata ekspresowa miętowa kg 2
Herbata ekspresowa owocowa min. 45% owoc. kg 1
Herbatniki typu petit lub równoważny opak. 50g-100g kg 67
Imbir mielony opak. 500g-1 kg kg 2
Kakao gorzkie naturalne sypkie (Zawartość tłuszczu kakaowego 10-12%) kg 7
Kasza gryczana prażona opak. 1kg kg 25
Kasza jaglana 1 kg Kg 30
Kasza jęczmienna perłowa opak. 1kg kg 58
Kasza manna opak. 1kg kg 15
Kasza pęczak opak. 1kg kg 50
Kawa zbożowa (skład zboża min.72%) kg 4
Ketchup łagodny (min.165g pomidora na 100g produktu, bez konserwantów) opak. (500g-1 kg) kg 63
Kisiel różne smaki kg 15
Kmin rzymski ziarna opak. 500g-800g kg 1
Koncentrat pomidorowy pasteryzowany (30% ekstraktu z pomidorów, bez konserwantów) opak.1000ml kg 75
Krakersy op. 100g-150g kg 65
Kukurydza konserwowa opak. 400g Szt. 70
Kurkuma opak. 20g-300g kg 1
Liść laurowy opak. 300g-800g kg 4
Lubczyk suszony opak. 50g – 800g kg 3
Majeranek opak. 500g kg 4
Majonez bez konserwantów (skład 6% żółtka) opak. 310ml – 1 litr litr 75
Makaron 100% pszenica durum świder opak. 500g – 2 kg kg 160
Makaron spagetti z mąki 100% pszenica durum opak. 500g -2 kg kg 90
Makaron z mąki durum 100% pszenica łazanka opak. 500g – 2kg kg 46
Makaron z mąki 100% pszenica durum nitka opak. 500g -2 kg kg 80
Makaron z mąki durum penne opak.500g -2kg kg 37
Makaron pełnoziarnisty (różne formy) op. 400g-1kg kg 30
Mąka kukurydziana 1 kg kg 8
Mąka pszenna opak. 1 kg typ 500/650 kg 685
Mąka ziemniaczana opak. 1kg kg 95
Miód wielokwiatowy naturalny kg 87
Musli opak. 1 kg różne rodzaje typu „Sante” lub równoważne kg 6
Musztarda stołowa , bez konserwantów opak. 1 kg kg 57
Ocet spirytusowy 10% opak. 1 l 1itr 15
Ogórek konserwowy opak. 830ml -850ml Szt. 25
Olej roślinny rzepakowy o zawartości kwasów jednonienasyconych pow. 50%, a kwasów wielonienasyconych pon. 40% opak. 1 L litr 267
Olej roślinny rzepakowy o zawartości kwasów jednonienasyconych pow. 50%, a kwasów wielonienasyconych pon. 40% opak. 3 L Szt. 66
Oregano opak. 500g-800g kg 2
Paluszki z sezamem lub z makiem opak. 70g-150g kg 45
Papryka konserwowa (op. 720g) Szt. 10
Papryka mielona słodka opak. 500g-1 kg. kg 5
Pasta sezamowa kg 1
Pestki dyni łuskane op. 1 kg kg 15
Pestki słonecznika łuskane op. 1 kg kg 15
Pieprz czarny mielony opak. 500g-1 kg kg 5
Pieprz cytrynowy, mielony, opak.300g-800g kg 2
Płatki kukurydziane opak. 1kg kg 54
Płatki kukurydziane czekoladowe (kuleczki) kg 10
Płatki kukurydziano-przenne na miodzie (kółeczka) kg 22
Płatki owsiane zwykłe kg 10
Płatki ryżowe kg 20
Proszek do pieczenia kg 2
Przyprawa do drobiu/kurczaka opak. 300g-800g (dla szkół ) kg 12
Przyprawa do zup bez konserwantów ,warzywa suszone min.15.5% opak.1kg (dla szkół) kg 30
Przyprawa do mięsa (dla szkół)
opak. 500g-800g kg 16
Przyprawa do ryb (dla szkół) opak. 500g-800g kg 6
Przyprawa do ziemniaków kg 2
Rodzynki kg 5
Rozmaryn opak 20g-300g kg 1
Ryż biały opak. 1 kg kg 160
Seler konserwowy paski kg 5
Sezam kg 4
Soczewica czerwona sucha opak. 1kg kg 10
Soda oczyszczona opak. 50g-500g kg 1
Sok owocowy 100% opak. 1 L litr 55
Sok owocowy 100% op. 200ml-250ml litr 25
Sok pomidorowy 100% op.l litr litr 30
Sól morska o obniżonej zawartości sodu opak.1kg kg 170
Sól potasowa o obniżonej zawartości sodu op. 1 kg kg 110
Susz owocowy opak. 400g-1 kg kg 1
Syrop owocowy różne smaki (zawartość ekstraktu min 60%) litr 30
Szczaw konserwowy kg 7
Tymianek opak. 20g-150g kg 1
Wafle ryżowe naturalne kg 3
Wiórki kokosowe kg 2
Woda niegazowana średnio mineralizowana opak. 1,5 l litr 175
Woda niegazowana średniomineralizowana opak. 0,5 l litr 105
Ziele angielskie opak. 500g-800g kg 4
Zioła prowansalskie opak. 300g-800g kg 3
Żelatyna spożywcza kg 3
Żurawina suszona kg 2
Żurek w płynie opak. 500g-1litr litr 35
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Nabiał
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15500000-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Drożdże świeże op. 100g Kg 4
Jaja kurze M Szt. 7480
Jogurt naturalny opak. 200g-400g Kg 92
Jogurt naturalny opak 1 kg Kg 3
Jogurt naturalny typu greckiego o poj. 30g-50g Kg 10
Jogurt owocowy różne smaki,(zaw. cukru do 10%, zaw. owoców min 6%, opak. 120g-150g Kg 210
Margaryna zwykła opak. 250g Kg 68
Masło opak. 200g
zawartość tłuszczu 82% Kg 462
Mleko UHT 2 % tłuszczu Litr 3200
Ser topiony bloczek, typu Hochland lub równoważny opak 100 g, różne smaki Kg 5
Ser półtłusty sałatkowo-kanapkowy typu Feta lub równoważny opak. 270g Kg 14
Ser żółty wędzony Kg 15
Serek homogenizowany typu Danio lub równoważny opak. 100g-150g, różne smaki Kg 200
Serek typu mascarpone op. 250g Kg 2
Serek mielony typu Almette lub równoważny, różne smaki, opak.100g-150g Kg 37
Serek wiejski naturalny op. 100g-200g Kg 65
Ser żółty gouda (wyklucza się produkty seropodobne) Kg 245
Śmietana kremówka 36% opak. 300ml-500ml Litr 1
Śmietana 12% opak. 200ml-500ml Litr 260
Twaróg półtłusty krajanka kg 490
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
Warzywa i owoce
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15310000-4
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Banany Kg 71
Buraki ćwikłowe Kg 210
Brokuł świeży Kg 4
Brzoskwinie sezonowo Kg. 9
Cebula Kg 150
Cukinia Kg 10
Cytryny Kg 16
Czereśnie sezonowo Kg 14
Czosnek świeży Kg 20
Dynia sezonowo Kg. 4
Fasolka szparagowa sezonowa Kg. 20
Grapefruit czerwony Kg 2
Gruszki Kg 461
Grzyby suszone Kg 0,5
Jabłka Kg 976
Kalafior Kg 8
Kalarepa sezonowo Kg 70
Kapusta biała Kg 151
Kapusta biała młoda sezonowa Kg 70
Kapusta czerwona Kg 130
Kapusta kiszona Kg 450
Kapusta pekińska Kg 120
Kapusta włoska Szt. 98
Kiwi Kg 127
Koper świeży nać Kg 40
Mandarynka Kg 145
Marchew Kg 200
Melon żółty Kg 14
Morele sezonowo Kg. 6
Nać pietruszki sezonowo Kg 18
Nać pietruszki pozostałe miesiące Kg 10
Nektarynki sezonowo Kg 20
Ogórki kiszone Kg 180
Ogórki długie świeże Kg 165
Ogórki świeże gruntowe sezonowo Kg 30
Papryka świeża żółta Kg 20
Papryka świeża czerwona Kg 120
Papryka świeża zielona Kg 2
Pieczarki Kg 20
Pietruszka korzeń Kg 18
Pomarańcze Kg 100
Pomidory sezonowo Kg 45
Pomidory pozostałe miesiące Kg 70
Pomidory koktajlowe Kg 6
Por młody sezonowo Kg . 15
Por pozostałe miesiące Kg. 10
Rzodkiew biała Kg 15
Rzodkiewka sezonowo Kg 40
Rzodkiewka pozostałe miesiące Kg 100
Sałata lodowa Kg 198
Sałata masłowa Kg 170
Seler korzeń Kg 20
Seler naciowy Kg 5
Szczypior sezonowy Kg 10
Szczypior pozostałe miesiące Kg 13
Szczaw świeży sezonowo Kg 20
Śliwki węgierka sezon VIII-IX Kg. 85
Truskawka świeża-sezonowa Kg 30
Winogron jasny Kg 15
Winogron ciemny Kg 2
Ziemniaki Kg 5555
Ziemniaki młode sezonowe Kg 1400
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
Mięso i wędliny
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15111100-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Baleron wieprzowy gotowany Kg 90
Boczek wędzony parzony b/k i b/s Kg. 15
Ćwiartka z kurczaka świeża kl. A Kg. 60
Filety drobiowe wędzone Kg 20
Filet z piersi kurczaka świeży kl. A Kg. 310
Kabanosy drobiowe min 80% mięsa Kg. 40
Karkówka wieprzowa b/k Kg. 240
Kiełbasa biała wieprzowo-drobiowa, parzona (zaw. mięsa min 65 %) Kg 10
Kiełbasa rawska Kg 100
Kiełbasa typu szynka podsuszana (zaw. mięsa min. 67%) Kg 80
Kiełbasa szynkowa kanapkowa (zaw. mięsa min. 56%) Kg. 60
Kiełbasa wieprzowa śląska (zaw. mięsa wieprzowego min. 80%) Kg 120
Kiełbasa żywiecka (zaw. mięsa min. 60% Kg 80
Kurczak cały Kg 50
Kości wędzone wieprzowe Kg. 40
Kości wieprzowe świeże Kg. 20
Korpusy z kurczaka (rosołowe) Kg. 400
Krakowska parzona wp. (zaw. mięsa min. 59%) Kg. 60
Łopatka wieprzowa b/k Kg. 550
Mielonka śniadaniowa typu Tarczyński lub równoważna (wyrób blokowy średnio rozdrobniony -zaw. mięsa min. 40,6 %) Kg. 90
Parówki drobiowe cienkie (min 60% mięsa drobiowego) Kg. 200
Pasztetowa drobiowa cienka typu Duda lub równoważna Kg. 5
Polędwica sopocka parzona (zaw. mięsa min. 61%) Kg. 20
Polędwica drobiowa typu „z pasieki” min. 80% mięsa drobiowego lub równoważna Kg. 20
Rolada z kurcząt zaw. mięsa min.51% Kg 20
Rostbef wołowy bez kości kg 40
Schab bez kości, świeży, kl. I Kg. 430
Szynka drobiowa typu „korona” zaw.min. 85% mięsa lub równoważna Kg 30
Szynka drobiowa gotowana typu „z pasieki” zaw.min. 80% mięsa lub równoważna Kg 15
Szynka tostowa z kurcząt blok (min 46% mięsa z piersi kurcząt) Kg. 70
Szynka wieprzowa wędzona typu „z pieca” zaw. mięsa min. 70% lub równoważna Kg 30
Szynka konserwowa wieprzowa (wyrób blokowy, z mięśni szynki wp.) (min 60% mięsa) Kg. 90
Szynka z indyka(zaw. mięsa min. 56%) Kg 15
Szynka wieprzowa bez kości Kg. 150
Udko z kurcząt (góra) Kg 200
Udziki trybowane z kurcząt filet Kg 240
Wołowina rosołowa szponder z kością Kg 10
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
Ryby
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15220000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Filet z miruny z/s SHP glazura 5% Kg 400
Filet z czerniaka b/s SHP glazura 5% Kg 45
Tuńczyk w oleju kawałki puszka (op. 150-220g) Kg 3
Makrela wędzona tusza Kg 11
Makrela w pomidorach (op. 170-300g) Kg 9
|
| |
Zalacznik czesc nr |
6
|
Zalacznik nazwa |
Artykuły mrożone
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15331100-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Brokuły mrożone opak. max 3 kg Kg 35
Brukselka mrożona opak. max.2,5 kg Kg 5
Dynia, kostka, mrożona, opak. max.2,5kg Kg 30
Fasolka szparagowa mrożona opak. max.3 kg. Kg 40
Groszek mrożony opak max. 2,5 kg Kg 10
Jagoda mrożona op. Max. 2,5 kg Kg 5
Kalafior mrożony opak max.3 kg. Kg 75
Lody w opakowaniu, opak. 1 L, różne smaki Litr 10
Marchewka mrożona kostka opak. max. 3 kg Kg 70
Mieszanka chińska mrożona op. max 2,5kg Kg 5
Mieszanka kompotowa wielosmakowa mrożona op. max. 2,5kg Kg 250
Mieszanka warzywna wieloskładnikowa – 7 składników mrożona opak. max.3 kg Kg 150
Szpinak mrożony siekany, liście, opak. max.2,5 kg Kg 8
Truskawka mrożona opak max.2,5 kg Kg 55
Włoszczyzna paski mrożona op. max. 2,5kg Kg 350
|
| |
Zalacznik czesc nr |
7
|
Zalacznik nazwa |
Pieczywo
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15810000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Bułka grahamka 50g-100g Kg 300
Bułka wieloziarnista 80g (±10g) Szt. 550
Bułka typu Hot-Dog 80g (±10g) Szt. 300
Bułka pszenna typu kajzerka 80g (±10g) Kg. 352
Bułka tarta Kg. 70
Chleb orkiszowy krojony Kg. 50
Chleb razowy krojony Kg. 240
Chleb tostowy krojony Kg. 40
Chleb zwykły krojony Kg . 770
Chleb wieloziarnisty krojony Kg. 200
Drożdżówka z dodatkami 100g - 80g Kg. 53
Pączek z marmoladą lub dżemem 100g-80g Szt. 350
Rogal pszenny typu wyborowy 90g (±10g) Szt. 300
|
| |