Dostawa żywności dla Ośrodka Pomocy Społecznej w Świętochłowicach w podziale na dwa zadania

Data publikacji 2018-12-03
Data zakończenia 2018-12-13 00:00:00
Instytucja Ośrodek Pomocy Społecznej w Świętochłowicach
Miejscowość Świętochłowice
Województwo śląskie
Branża
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne,
  • Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie

Szczegóły

Numer ogłoszenia 656199-N-2018
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 151000009, 158100009
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Ośrodka Pomocy Społecznej w Świętochłowicach wraz z wniesieniem i rozładunkiem w magazynach Dziennego Domu „Senior-+” przy ul. Imieli 12 oraz ul. Katowickiej 35 w Świętochłowicach.
2. Przykładowy asortyment przedmiotu zamówienia określa załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ – tabela artykułów. Ilości artykułów podane w tabeli posiadają wartość szacunkową i będą uzależnione od aktualnych potrzeb Zamawiającego.
3. Dostawy realizowane będą na podstawie zamówienia pisemnego przesyłanego faksem lub składanego telefonicznie w każdym następnym dniu po zgłoszeniu zamówienia lub
w innym terminie uzgodnionym z Zamawiającym, w dni powszednie codziennie od
poniedziałku do soboty w godzinach od 07:00 do 10:00.
4. Wykonawca zobowiązany będzie do: bezpłatnego dowozu towaru transportem spełniającym wymagania sanitarne, należytego zabezpieczenia towaru na czas przewozu (opakowania, pojemniki przystosowane do przewozu danego asortymentu), wniesienia wraz z rozładunkiem w magazynie określonym w ust. 1 niniejszego paragrafu, i weźmie na siebie całkowitą odpowiedzialność za towar do momentu jego odbioru w magazynie Zamawiającego oraz poniesie z tego tytułu wszelkie skutki prawne.
5. Wykonawca zobowiązany będzie dostarczać zamawiany towar bezwzględnie w dni oraz
w godzinach wyznaczonych przez Zamawiającego.
6. Wykonawca zobowiązany będzie dostarczyć towar I klasy jakości, świeży, z okresami ważności
odpowiednimi dla danego asortymentu, wysokiej jakości sensorycznej i mikrobiologicznej.
7. Każdy produkt musi być dopuszczony do obrotu i sprzedaży zgodnie z obowiązującymi
przepisami, oraz z warunkami określonymi w SIWZ, musi posiadać początkowy termin
przydatności do spożycia. (Po podpisaniu umowy wymagane będzie dostarczenie karty
produktu, zgodnie z obowiązującymi przepisami unijnymi w tym zakresie).
8. Zamawiający po stwierdzeniu niezgodności ilościowych albo wad jakościowych w momencie dostawy, odmówi przyjęcia zakwestionowanej partii towaru i zażąda wymiany na wolny od wad i zgodny ilościowo z pierwotnym zamówieniem w terminie do trzech godzin od chwili
stwierdzenia nieprawidłowości w dostawie. W takim przypadku Zamawiający nie będzie
wszczynał procedury reklamacyjnej. Zamienna partia towaru podlega odbiorowi ilościowemu
i jakościowemu.
9. W przypadku dostarczenia towaru niezgodnego z zamówieniem lub niewłaściwej jakości, bądź
niedostarczenia zamówionego towaru (bądź pozostawienia towaru bez wniesienia do magazynu i bez odbioru przez Zamawiającego) a także niedokonania niezwłocznej jego wymiany na towar właściwy, Zamawiający ma prawo dokonania zakupu zamówionego towaru w dowolnej placówce handlowej. Koszty powstałe z tego tytułu obciążają Wykonawcę i będą potrącane z bieżących płatności (faktur).
10. Przedmiot zamówienia Wykonawca zobowiązany jest wykonać zgodnie ze wzorem umowy
(załącznik nr 6 do SIWZ ) oraz SIWZ.

Dodatkowe informacje

GuidZP400 7fda18ae-cdf1-4998-8a91-ac0b25974937
Biuletyn 656199-N-2018
Zamawiajacy nazwa Ośrodek Pomocy Społecznej w Świętochłowicach
Regon 003452062
Zamawiajacy adres ulica ul. Katowicka
Zamawiajacy adres numer domu 35
Zamawiajacy miejscowosc Świętochłowice
Zamawiajacy kod pocztowy 41-600
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo śląskie
Zamawiajacy telefon 322 455 104
Zamawiajacy fax 322 455 104
Zamawiajacy email organizacyjnoprawny@ops.internetdsl.pl
Adres strony url ops.swientochlowice.info
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Czy przeprowadza centralny zamawiajacy 1
Rodzaj zamawiajacego 9
Wspolne udzielanie zamowienia nie
Czy dostep dokumentow zamowienia 1
Dostep dokumentow zamowienia ops.swientochlowice.info
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja ops.swientochlowice.info
Dostep do dokumentow ograniczony nie
Czy dopuszczone wymagane przeslanie ofert 1
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert inny pocztą, kurierem
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny osobiście
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres ul. Katowicka 35 41-600 Świętochłowice
Nazwa nadana zamowieniu Dostawa żywności dla Ośrodka Pomocy Społecznej w Świętochłowicach w podziale na dwa zadania
Numer referencyjny 3201-05/2018
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Zastrzega prawo grup czesci NIE
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy 2
Okreslenie przedmiotu 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Ośrodka Pomocy Społecznej w Świętochłowicach wraz z wniesieniem i rozładunkiem w magazynach Dziennego Domu „Senior-+” przy ul. Imieli 12 oraz ul. Katowickiej 35 w Świętochłowicach. 2. Przykładowy asortyment przedmiotu zamówienia określa załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ – tabela artykułów. Ilości artykułów podane w tabeli posiadają wartość szacunkową i będą uzależnione od aktualnych potrzeb Zamawiającego. 3. Dostawy realizowane będą na podstawie zamówienia pisemnego przesyłanego faksem lub składanego telefonicznie w każdym następnym dniu po zgłoszeniu zamówienia lub w innym terminie uzgodnionym z Zamawiającym, w dni powszednie codziennie od poniedziałku do soboty w godzinach od 07:00 do 10:00. 4. Wykonawca zobowiązany będzie do: bezpłatnego dowozu towaru transportem spełniającym wymagania sanitarne, należytego zabezpieczenia towaru na czas przewozu (opakowania, pojemniki przystosowane do przewozu danego asortymentu), wniesienia wraz z rozładunkiem w magazynie określonym w ust. 1 niniejszego paragrafu, i weźmie na siebie całkowitą odpowiedzialność za towar do momentu jego odbioru w magazynie Zamawiającego oraz poniesie z tego tytułu wszelkie skutki prawne. 5. Wykonawca zobowiązany będzie dostarczać zamawiany towar bezwzględnie w dni oraz w godzinach wyznaczonych przez Zamawiającego. 6. Wykonawca zobowiązany będzie dostarczyć towar I klasy jakości, świeży, z okresami ważności odpowiednimi dla danego asortymentu, wysokiej jakości sensorycznej i mikrobiologicznej. 7. Każdy produkt musi być dopuszczony do obrotu i sprzedaży zgodnie z obowiązującymi przepisami, oraz z warunkami określonymi w SIWZ, musi posiadać początkowy termin przydatności do spożycia. (Po podpisaniu umowy wymagane będzie dostarczenie karty produktu, zgodnie z obowiązującymi przepisami unijnymi w tym zakresie). 8. Zamawiający po stwierdzeniu niezgodności ilościowych albo wad jakościowych w momencie dostawy, odmówi przyjęcia zakwestionowanej partii towaru i zażąda wymiany na wolny od wad i zgodny ilościowo z pierwotnym zamówieniem w terminie do trzech godzin od chwili stwierdzenia nieprawidłowości w dostawie. W takim przypadku Zamawiający nie będzie wszczynał procedury reklamacyjnej. Zamienna partia towaru podlega odbiorowi ilościowemu i jakościowemu. 9. W przypadku dostarczenia towaru niezgodnego z zamówieniem lub niewłaściwej jakości, bądź niedostarczenia zamówionego towaru (bądź pozostawienia towaru bez wniesienia do magazynu i bez odbioru przez Zamawiającego) a także niedokonania niezwłocznej jego wymiany na towar właściwy, Zamawiający ma prawo dokonania zakupu zamówionego towaru w dowolnej placówce handlowej. Koszty powstałe z tego tytułu obciążają Wykonawcę i będą potrącane z bieżących płatności (faktur). 10. Przedmiot zamówienia Wykonawca zobowiązany jest wykonać zgodnie ze wzorem umowy (załącznik nr 6 do SIWZ ) oraz SIWZ.
Cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Waluta calosc PLN
Okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia szczegółowych warunków w tym zakresie, Do oferty każdy Wykonawca musi dołączyć aktualne na dzień składania ofert oświadczenie w zakresie : spełniania warunków udziału w postępowaniu – wg wzoru stanowiącego załącznik nr 4 do SIWZ.
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia szczegółowych warunków w tym zakresie, Do oferty każdy Wykonawca musi dołączyć aktualne na dzień składania ofert oświadczenie w zakresie : spełniania warunków udziału w postępowaniu – wg wzoru stanowiącego załącznik nr 4 do SIWZ.
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia szczegółowych warunków w tym zakresie, Do oferty każdy Wykonawca musi dołączyć aktualne na dzień składania ofert oświadczenie w zakresie : spełniania warunków udziału w postępowaniu – wg wzoru stanowiącego załącznik nr 4 do SIWZ.
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen 1. Oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia z postepowania o udzielenie zamówienia publicznego – wg wzoru stanowiącego załącznik nr 3 do SIWZ, 2. w formie oryginału lub kopii potwierdzonej za zgodność z oryginałem, odpisu z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, zgodnie z art. 24 ust. 5 pkt 1 Pzp, 3. w okolicznościach, o których mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 Pzp, Wykonawca winien złożyć oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej - wg wzoru stanowiącego załącznik nr 5 do SIWZ.
Zakresie warunkow udzialu Do oferty każdy Wykonawca musi dołączyć aktualne na dzień składania ofert oświadczenie w zakresie : spełniania warunków udziału w postępowaniu – wg wzoru stanowiącego załącznik nr 4 do SIWZ.
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst Zamawiający dopuszcza możliwość zmian postanowień umowy w zakresie : 1) zmiany przepisów prawnych, w tym zmiany podatku VAT o różnicę wynikającą z jej dotychczasowej wielkości a wprowadzoną zmianą, 2) zmiany nazwy towaru w przypadku, kiedy nowy towar spełnia wszystkie parametry towaru, który przestał być wytwarzany, 3) zmiany okoliczności, których Zamawiający, działając z należytą starannością, nie mógł przewidzieć, a wartość nie przekracza 50% wartości określonej w pierwotnej umowie, 4) zmiany Wykonawcy w wyniku połączenia, podziału, przekształcenia, upadłości, restrukturyzacji lub nabycia dotychczasowego Wykonawcy lub jego przedsiębiorstwa, o ile nowy Wykonawca spełnia warunki udziału w postepowaniu, nie zachodzą wobec niego podstawy wykluczenia oraz nie pociąga to za sobą innych istotnych zmian umowy.
IV 4 4 data 2018-12-13T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 09:00
IV 4 5 okres 30

Powiązane

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Mięso i wyroby
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2019-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis MIĘSO I PRZETWORY MIĘSNE 15100000-9 CPV LP. WYSZCZEGÓLNIENIE TOWARU JEDN. MIARY ILOŚĆ CENA NETTO ( zł ) CENA BRUTTO (ZŁ) WARTOŚĆ BRUTTO ( ZŁ) 1. Baleron gotowany (min 84 % mięsa wieprzowego, wędzonka z peklowanych karczków wieprzowych bez kości,, barwa od brązowej do ciemnowiśniowej ) kg 70 2. Blok tostowy (min 45% mięsa wieprzowego, drobno rozdrobnionego) kg 70 3. Boczek wędzony (min 45 % mięsa wieprzowego, bez żeberek, wędzony parzony, barwa mięsa- różowa, barwa tłuszczu- biała) kg 400 4. Boczek z pieca (min 85 % mięsa wieprzowego, w formie rolady boczkowej) kg 50 5. Bułczanka, żymlok, (smak charakterystyczny dla wędliny podrobowej parzonej, z dodatkiem krwi, wyczuwalne przyprawy, batony w osłonce naturalnej , na przekroju wyraźnie widoczna pokrojona bułka w kostkę, barwa właściwa dla surowców mięsnych podrobowych i krwi, barwa szaro brunatna z jaśniejszymi plamkami) kg 300 6. Flaczki wołowe, (krojone blanszowane, czyste) kg 300 7. Frankfuterki (min 85 % mięsa wieprzowego, średnio rozdrobnione, krótkie kiełbaski,- ok 78 gr, w osłonkach naturalnych, barwa od różowej do czerwonej, składniki równomiernie rozłożone) kg 70 8. Golonko peklowane (paczkowane 200 g) ( konsystencja dość ścisła, jędrna, smak łagodny, wyczuwalne przyprawy : majeranek, ziele angielskie, liść laurowy, czosnek, pieprz, barwa od jasnobrązowej do brązowej) szt. 200 9. Golonko prasowane (produkt blokowy, grubo rozdrobniony, z mięsa wieprzowego i przypraw; charakterystyczny smak szynki z konserwy w postaci grubych batonów o długości ok. 30-40 cm i średnicy ok. 10 cm) kg 150 10. Kabanosy drobiowe, wieprzowe kg 80 11. Karkówka wieprzowa b/k ( mięso świeże, nie mrożone) kg 1 800 12. Kiełbasa biała ( z mięsa wieprzowego, nie wędzona, parzona, średnio rozdrobniona, nietrwała w osłonce z jelita naturalnego, min. 82% mięsa wieprzowego) kg 90 13. Kiełbasa wiejska (w formie typowych wianków, delikatnie pomarszczona skórka o barwie ciemnobrązowej; na przekroju widoczne kawałki mięsa i tłuszczu o barwie różowo- szarej; konsystencja zwarta, krucha i łamliwa; smak i zapach charakterystyczny dla kiełbasy wędzonej z wyczuwalnym aromatem czosnku) kg 200 14. Kiełbasa kanapkowa kg 200 15. Kiełbasa kminkowa (grubo rozdrobniona, z widocznymi ziarnami kminku, wieprzowo- wołowa, wędzona, parzona) kg 160 16. Kiełbasa krotoszyńska ( wieprzowo- wołowa, wędzona, parzona grubo rozdrobniona, smak i zapach charakterystyczny dla wyr. peklowanych, wędzonych, podsuszanych; batony w osłonkach sztucznych, o dł. 35- 45 cm i średnicy ok. 6,5-8 cm, barwa od jasnobrązowej do ciemnobrązowej) kg 150 17. Mielonka wieprzowa, (w osłonce poliamidowej, bezbarwnej, sztucznej; osłonka powinna ściśle przylegać do batonu; mięso średnio rozdrobnione, równomiernie rozłożone, nie rozpadające się; po przekrojeniu lekko wilgotna; o zabarwieniu jasno- różowym; niedopuszczalne zacieki galarety) kg 300 18. Kiełbasa metka tradycyjna (wołowa, z widocznymi kawałkami mięsa, kolor różowy) kg 150 19. Metka łososiowa ( mięso wieprzowe lub wołowe z wyczuwalnym smakiem wędzenia) kg 150 20. Kiełbasa mortadela ( min 80 % zawartości mięsa, drobno rozdrobniona, barwa jasno różowa ) kg 300 21. Kiełbasa rożnowa ( zawartość nie mniej 75 % mięsa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, batony ok. 200- 250 gr. w osłonkach naturalnych, barwa jasnobrązowa) kg 500 22. Kiełbasa podwawelska ( z mięsa wieprzowego, średnio rozdrobniona, peklowana, parzona, wędzona, w osłonce naturalnej) kg 1 200 23. Kiełbasa mielonka prasowana wieprzowa (z grupy mielonek, parzona, średnio rozdrobniona, wieprzowo- wołowa, w osłonkach dużych lub średnich ) kg 200 24. Kiełbasa szynkowa ( min 85% mięsa wieprzowego chudego, w osłonce sztucznej, grubo rozdrobniona; barwa na przekroju od jasno do ciemno różowej wędzona, parzona, grubo rozdrobniona) kg 200 25. Kiełbasa piwoszki (z mięsa wieprzowego chudego, średnio rozdrobniona, wędzona, w osłonce sztucznej) kg 150 26. Kiełbasa śląska (z mięsa wieprzowego, wędzona, parzona, średnio rozdrobniona; w jelitach cienkich lub w średnich o długości od 12 do 14 cm, w zwojach , odkrecane ) kg 800 27. Kości wędzone ( ze schabu lub karczku) kg 80 28. Kości świeże ( ze schabu lub karczku) kg 2 000 29. Krupniok (kaszanka) ( o dł 15-18 cm, o grubości 5 cm, w jelicie wieprzowym, parzonym, barwa od szarobrązowej do ciemnoszarej, konsystencja jednolita; barwa farszu od brązowej do ciemnobrązowej) kg 300 30. Łopatka wieprzowa ( bez skóry, z niewielką ilością tłuszczu, barwa jasna) kg 2 300 31. Nóżki wieprzowe (tylne, czyste, o barwie różowej) kg 400 32. Ozory wieprzowe kg 200 33. Parówki grube (min. 76 % mięsa wieprzowego i tłuszczu wieprzowego, homogenizowana, w osłonce z jelita naturalnego, drobno rozdrobniona, kolor różowy, waga ok 100g) kg 1 200 34. Parówki drobiowe lub wieprzowe, (wędzona, parzona, drobno rozdrobniona, barwa od różowej do ciemnoróżowej, w osłonkach naturalnych lub sztucznych, waga ok. 70 g, osłonka ściśle przylegająca do farszu) kg 500 35. Pasztetowa wędzona extra (z mięsa oraz podrobów wieprzowych, konsystencja ścisła, zawartość mięsa min. 41%, wędzona, barwa szaro- brązowa) kg 200 36. Pasztetowa biała ( min. 30 % mięsa drobiowego) kg 50 37. Pasztet zapiekany wieprzowy ( barwa ciemnobrunatna, konsystencja ścisła, z mięsa i skórek wieprzowych z przyprawami, w foremce prostokątnej) kg 100 38. Płucka czyste kg 100 39. Podgardle wędzone kg 30 40. Polędwica drobiowa ( min.70 % mięsa drobiowego, w osłonce barierowej, sztucznej, długość batonu ok. 20 cm, średnica ok 5 cm, barwa jasnoróżowa, smak soczysty, lekko wilgotna ) kg 120 41. Polędwica sopocka ( min.80 % mięsa wieprzowego, parzona, krucha, soczysta, lekko wilgotna, niedopuszczlany wyciek soku po przekrojeniu, barwa złoto- pomarańczowa) kg 150 42. Salami (zapach charakterystyczny dla danego wyrobu, np.: pieprzu, cebuli, ziół prowansalskich, papryki itd..; konsystencja dość krucha, średnio rozdrobniona, z mięsa wieprzowego oraz tłuszczu wieprzowego, struktura dość ścisła, zwarta, nierozpadająca się; barwa naturalna dla mięsa peklowanego od biało – różowej do ciemnoczerwonej) kg 80 43. Salceson ozorkowy ( z podrobów wieprzowych, parzony, w pęcherzach żołądkowych, w przekroju widoczna kostka ozorów, bogato przyprawiany- w tym gożdzikami, konsystencja miękka, plastyczna ) kg 120 44. Salceson z indyka ( min. 67 % mięsa z podrobów, w osłonce sztucznej, konsystencja ścisła) kg 120 45. Schab pieczony ( wędzonka wieprzowa z peklowanego schabu, min. 78% mięsa , parzony, otoczona przyprawami, soczysta, krucha, barwa od jasno brązowej do brązowej) kg 120 46. Schab b/k (kształt charakterystyczny – owal , barwa mięsa charakterystyczna ,dla schabu , konsystencja ścisła, zwięzła) kg 300 47. Słonina świeża ( bez skóry, w płatach) kg 150 48. Słonina wędzona kg 60 49. Smalec kg 70 50. Szynka gotowana ( wędzonka z górnej części szynki, bez kości i skóry, peklowana, wędzona,gotowana, barwa różowa, min. 81% mięsa wieprzowego) kg 400 51. Szynka gotowana – ( paczkowane plastry -200 g) szt. 600 52. Szynka wiejska ( wędzonka wieprzowa, parzona, wiązana sznurkiem, barwa złocista, z małą zawartością tłuszczu) kg 200 53. Szynka krucha ( mięso wieprzowe , min. 80 %, wędzona, parzona, z mała ilością tłuszczu, z wyczuwalnym smakiem wędzenia) kg 150 54. Wątrobianka ( osłonięta naturalnym jelitem wołowym, barwa szaro złocista na przekroju widoczne rozdrobnione i wymieszane na smarowna masę składniki, smak charakterystyczne dla wątroby wieprzowej gotowanej wędzonej, umiarkowanie słony, z wyczuwalnymi przyprawami: pieprzem, majerankiem i cebulą) kg 70 55. Mięso wołowe 9 udziec wołowy) – barwa mięsa intensywnie czerwona, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego, nie mrożone kg 20 56. Żeberka pasy ( ok. 10 cm pasy z małą ilością tłuszczu i min.1 cm warstwy mięsa, bez mostka) kg 350 57. Kiełbasa podsuszana z indyka ( wędzona, parzona, , barwa ciemnobrązowa, w przekroju widoczne duże kawałki mięsa, waga ok. 0,8 kg kg 100 58. Kiełbasa krakowska sucha – powierzchnia osłonki lśniąca, pomarszczona, sucha w dotyku, przekrój poprzeczny z widocznymi kawałkami mięsa otoczonymi farszem, w kolorze od jasno do ciemnoróżowego kg 100 59. Szynka z łopatki wieprzowej b/k, barwa mięsa od jasnoróżowej do czerwonej, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego, bez oznak zaparzenia kg 500 60. Kaszanka Produkt grubszy, ważący do 1,5 kg w osłonce jelitowej , koloru czarnofioletowego ( od krwi i kaszy) kg 200 RAZEM
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Pieczywo
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15810000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2019-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis PIECZYWO WYROBY PIEKARNICZE 15810000-9 CPV LP. WYSZCZEGÓLNIENIE TOWARU JEDNOSTKA MIARY ILOŚĆ CENA JEDNOSTKOWA NETTO ( ZŁ) CENA JEDNOSTKOWA BRUTTO ( ZŁ) WARTOŚĆ BRUTTO ( ZŁ) 1. Baton- 350g szt. 6 000 2. Bułka tarta kg 200 3. Bułka mleczna 80g szt. 3 000 4. Bułka pszenna duża 100g szt. 48 000 5. Bułka pszenna mała 45g szt. 700 6. Chałka 300g szt. 10 7. Chleb mieszany 1000 g szt. 45 000 8. Chleb razowy 500g szt. 3 000 9. Rogal 80g szt. 3 000 10. Babka - różne smaki 1 kg szt. 50 11. Baranek świąteczny szt. 40 Ciastko W-Z lub inne kremowe waga ok. 145-155 g szt. 2 000 12. Ciastko francuskie – różne smaki 80 g szt. 800 13. Ciasto jogurtowe kg 100 14. Ciasto z jabłkiem kg 50 15. Ciasto ze śliwkami kg 50 16.. Ciasto z posypką kg 20 17. Ciasto z serem kg 80 18. Muffinki szt. 400 19. Drożdżówka różne smaki 80 g szt. 500 20. Pączek z nadzieniem 80 g szt. 1 000 21. Strucla z makiem kg 70 22. Zając wielkanocny szt. 40 RAZEM
  

Criterion

Kryteria jakość
Znaczenie 40,00
  
Kryteria cena
Znaczenie 60,00
  
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)