GuidZP400 |
eccd5d5a-5887-4127-a5ef-2bfd0851287d
|
Biuletyn |
664778-N-2018
|
Zamawiajacy nazwa |
Zespół do obsługi Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych nr 2
|
Regon |
380517823
|
Zamawiajacy adres ulica |
Jaktorowska
|
Zamawiajacy adres numer domu |
6
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Warszawa
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
01-202
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
mazowieckie
|
Zamawiajacy telefon |
+48 (22)6917710, 511 271274
|
Zamawiajacy email |
mmusial@zpow2.pl, a.kostrzewa@zpow2.pl
|
Adres strony url |
https://zpow2.bip.um.warszawa.pl/default.htm
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
9
|
Czy dostep dokumentow zamowienia |
1
|
Dostep dokumentow zamowienia |
https://zpow2.bip.um.warszawa.pl/default.htm
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
https://zpow2.bip.um.warszawa.pl/default.htm
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
Doręczenie do siedziby Zamawiającego
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Zespół do obsługi Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych nr 2, ul. Jaktorowska 6, 01-202 Warszawa
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Zakup wraz z dostawą artykułów żywnościowych do obiektów Zespołu do Obsługi Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych nr 2 w Warszawie
|
Numer referencyjny |
ADM2/12/2018
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia zakup wraz z dostawą artykułów żywnościowych do obiektów Zespołu do obsługi Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych nr 2 w Warszawie, w podziale na 19 części:
Numer części Przedmiot zamówienia Nazwa podmiotu
1. Dostawa mięsa i wędlin Ośrodek Wsparcia Dziecka i Rodziny „KOŁO”
2. Dostawa mięsa i wędlin Dom Dziecka nr 2 im. Janusza Korczaka
3. Dostawa mięsa i wędlin Dom Dziecka nr 1 „Nasz Dom” im. Maryny Falskiej
4. Dostawa mięsa i wędlin Dom Dziecka nr 16
5. Dostawa nabiału i przetworów mlecznych Ośrodek Wsparcia Dziecka i Rodziny „KOŁO”
6. Dostawa nabiału i przetworów mlecznych Dom Dziecka nr 2 im. Janusza Korczaka
7. Dostawa nabiału i przetworów mlecznych Dom Dziecka nr 1 „Nasz Dom” im. Maryny Falskiej
8. Dostawa nabiału i przetworów mlecznych Dom Dziecka nr 16
9. Dostawa mrożonek Ośrodek Wsparcia Dziecka i Rodziny „KOŁO”
10. Dostawa mrożonek Dom Dziecka nr 2 im. Janusza Korczaka
11. Dostawa mrożonek Dom Dziecka nr 1 „Nasz Dom” im. Maryny Falskiej
12. Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych Ośrodek Wsparcia Dziecka i Rodziny „KOŁO”
13. Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych Dom Dziecka nr 2 im. Janusza Korczaka
14. Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych Dom Dziecka nr 1 „Nasz Dom” im. Maryny Falskiej
15. Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych Dom Dziecka nr 16
16. Dostawa warzyw i owoców Ośrodek Wsparcia Dziecka i Rodziny „KOŁO”
17. Dostawa warzyw i owoców Dom Dziecka nr 2 im. Janusza Korczaka
18. Dostawa warzyw i owoców Dom Dziecka nr 1 „Nasz Dom” im. Maryny Falskiej
19. Dostawa warzyw i owoców Dom Dziecka nr 16
|
Cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Informacje na temat katalogow |
Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r.
Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 2 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 3 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 4 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 5 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 6 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 7 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 8 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
1. Odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji. 2. Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentów, o których mowa w pkt. 1 - składa dokument lub dokumenty wystawione w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości. 3. Dokument, o którym mowa w pkt 2 powinien być wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 4. Jeżeli w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania lub miejsce zamieszkania ma osoba, której dokument dotyczy, nie wydaje się dokumentów, o których mowa w pkt 2, zastępuje się je dokumentem zawierającym odpowiednio oświadczenie wykonawcy, ze wskazaniem osoby albo osób uprawnionych do jego reprezentacji, lub oświadczenie osoby, której dokument miał dotyczyć, złożone przed notariuszem lub przed organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego właściwym ze względu na siedzibę lub miejsce zamieszkania wykonawcy lub miejsce zamieszkania tej osoby. Pkt 3 stosuje się. 5. W przypadku wątpliwości co do treści dokumentu złożonego przez wykonawcę, zamawiający może zwrócić się do właściwych organów kraju, w którym miejsce zamieszkania ma osoba, której dokument dotyczy, o udzielenie niezbędnych informacji dotyczących tego dokumentu.
|
Inne dokumenty niewymienione |
1. Pełnomocnictwo do reprezentowania wszystkich Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia, ewentualnie umowa o współdziałaniu, z której będzie wynikać przedmiotowe pełnomocnictwo. Pełnomocnik może być ustanowiony do reprezentowania Wykonawców w postępowaniu albo do reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy. Pełnomocnictwo winno być załączone w formie oryginału lub notarialnie poświadczonej kopii (jeżeli dotyczy). 2. Dokumenty, z których wynika prawo do podpisania oferty (oryginał lub kopia potwierdzona za zgodność z oryginałem przez notariusza) względnie do podpisania innych dokumentów składanych wraz z ofertą, chyba, że zamawiający może je uzyskać w szczególności za pomocą bezpłatnych i ogólnodostępnych baz danych, w szczególności rejestrów publicznych w rozumieniu ustawy z dnia 17 lutego 2005 r. o informatyzacji działalności podmiotów realizujących zadania publiczne (Dz.U. z 2017 r. poz. 570), a Wykonawca wskazał to wraz ze złożeniem oferty.
|
Czy wadium |
1
|
Wadium |
Numer części Kwota wadium
1. 1000,00
2. 1500,00
3. 2000,00
4. 300,00
5. 1000,00
6. 1000,00
7. 2000,00
8. 800,00
9. 200,00
10. 80,00
11. 250,00
12. 450,00
13. 750,00
14. 750,00
15. 200,00
16. 1000,00
17. 1200,00
18. 1500,00
19. 500,00
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
Zamawiający przewiduje możliwości istotnych zmian postanowień zawartej umowy, w stosunku do treści oferty, na podstawie, której dokonano wyboru Wykonawcy, zgodnie z warunkami podanymi poniżej:
- łączne wynagrodzenie Wykonawcy może ulec zmianie (zmniejszeniu), w wyniku zmian ilościowych realizowanych dostaw,
- zmiany ilościowe realizowanych dostaw: zastrzega się, iż podane w opisie przedmiotu zamówienia, ilości dostaw są szacunkowe i mogą ulec zmianie z zastrzeżeniem, iż nie może zostać przekroczona kwota łącznego wynagrodzenia Wykonawcy, podana w formularzu, jako „cena ofertowa”, zmiana ilościowa nie wymaga wykazania tych okoliczności przez Zamawiającego,
- zmiana zaoferowanego produktu na inny – równoważny: w przypadku wycofania danego produktu z rynku lub gdy stanie się on trudno dostępny na rynku, pod warunkiem wykazania tych okoliczności przez Wykonawcę.
|
IV 4 4 data |
2019-01-10T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
14:00
|
IV 4 4 jezyki |
polski
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Mięso i wędliny - Ośrodek Wsparcia Dziecka i Rodziny „KOŁO”
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-22T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r.
Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.
|
Zalacznik krotki opis |
Dostawa mięsa i wędlin - Ośrodek Wsparcia Dziecka i Rodziny „KOŁO”.
1. Krakowska wieprzowa podsuszana co najmniej 130g mięsa na 100g gotowego produktu
2. Kiełbasa szynkowa ekstra 69% mięsa z szynki
3. Kiełbasa biała surowa wieprzowa co najmniej 80% mięsa
4. Kiełbasa wieprzowa cienka podwawelska
5. Kiełbasa krakowska parzona wieprzowa, grubo rozdrobniona 103g na 100 g
6. Parówki śniadaniowe wieprzowe (zawartość mięsa nie mniej niż 71%)
7. Kiełbasa żywiecka drobiowa, wędzona, parzona mni. 94% mięsa w tym mięso z kurczaka 52%
8. Kiełbasa żywiecka wieprzowa, wędzona, pieczona, grubo rozdrobniona 114% mięsa wieprzowego na 100g produktu
9. Kiełbasa wieprzowa grillowa np. śląska średnio rozdrobniona 91% mięsa
10. Schab pieczony wieprzowy 117g na 100g produktu
11. Pasztet wieprzowo-drobiowy foremka 1000g-12000g
12. Salami typu dębickie
13. Salami w posypce
14. Kaszanka grillowa wieprzowa
15. Szynka konserwowa wieprzowa
16. Szynka z piersi indyka
17. Ogonówka
18. Polędwica wieprzowa typu sopocka, wędzona, parzona nie mniej niż 70% schabu wieprzowego
19. Polędwica drobiowa
20. Paszteciki drobiowe smakowe (mix. z pomidorami lub papryką)
21. Kiełbasa mortadela wieprzowa
22. Salceson min 66% mięsa
23. Mielonka
24. Polędwica w majeranku
25. Wędzonka wieprzowa parzona 88%
26. Szynkowa wieprzowa, parzona 114g mięsa na 100g produktu
27. Schab wieprzowy, wędzony, parzony 89% schabu
28. Kiełbasa z szynki na kanapki 108g mięsa na 100g produktu
29. Słonina wieprzowa be skóry
30. Szynka wieprzowa b/z kości, b/z skóry i tłuszczu
31. Boczek wędzony wieprzowy
32. Udka drobiowe, wędzone (ćwiartka tylna z kurczaka wędzona)
33. Filet z kurczaka
34. Filet z indyka
35. Ćwiartka tylna kurczaka
36. Karkówka wieprzowa bez kości
37. Filet z indyka wędzony co najmniej 90% mięsa drobiowego
38. Kurczaki
39. Goleń wołowa
40. Schab wieprzowy bez kości
41. Udka drobiowe ćwiartka tylna kurczaka
42. Wołowina udziec zrazowa górna
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Mięso i wędliny - Dom Dziecka nr 2 im. Janusza Korczaka
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-22T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r. Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.
|
Zalacznik krotki opis |
Dostawa mięsa i wędlin - Dom Dziecka nr 2 im. Janusza Korczaka.
1. Krakowska wieprzowa podsuszana co najmniej 130g mięsa na 100g gotowego produktu
2. Kiełbasa szynkowa ekstra 69% mięsa z szynki
3. Kiełbasa biała surowa wieprzowa co najmniej 80% mięsa
4. Kiełbasa wieprzowa cienka podwawelska
5. Kiełbasa krakowska parzona wieprzowa, grubo rozdrobniona 103g na 100 g
6. Parówki śniadaniowe wieprzowe (zawartość mięsa nie mniej niż 71%)
7. Kiełbasa żywiecka drobiowa, wędzona, parzona mni. 94% mięsa w tym mięso z kurczaka 52%
8. Kiełbasa żywiecka wieprzowa, wędzona, pieczona, grubo rozdrobniona 114% mięsa wieprzowego na 100g produktu
9. Kiełbasa wieprzowa grillowa np. śląska średnio rozdrobniona 91% mięsa
10. Schab pieczony wieprzowy 117g na 100g produktu
11. Pasztet wieprzowo-drobiowy foremka 1000g-12000g
12. Salami typu dębickie
13. Salami w posypce
14. Kaszanka grillowa wieprzowa
15. Szynka konserwowa wieprzowa
16. Szynka z piersi indyka
17. Ogonówka
18. Polędwica wieprzowa typu sopocka, wędzona, parzona nie mniej niż 70% schabu wieprzowego
19. Polędwica drobiowa
20. Paszteciki drobiowe smakowe (mix. z pomidorami lub papryką)
21. Kiełbasa mortadela wieprzowa
22. Salceson min 66% mięsa
23. Mielonka
24. Polędwica w majeranku
25. Wędzonka wieprzowa parzona 114g na 100g produktu
26. Szynkowa wieprzowa, parzona 114g mięsa na 100g produktu
27. Schab wieprzowy, wędzony, parzony 89% schabu
28. Kiełbasa z szynki na kanapki 108g mięsa na 100g produktu
29. Słonina wieprzowa bez skóry
30. Szynka wieprzowa b/z kości, b/z skóry i tłuszczu
31. Boczek wędzony wieprzowy
32. Udka drobiowe, wędzone (ćwiartka tylna z kurczaka wędzona)
33. Filet z kurczaka
34. Filet z indyka
35. Ćwiartka tylna kurczaka
36. Karkówka wieprzowa bez kości
37. Filet z indyka wędzony co najmniej 90% mięsa drobiowego
38. Kurczaki
39. Goleń wołowa
40. Schab wieprzowy bez kości
41. Udka drobiowe ćwiartka tylna kurczaka
42. Wołowina udziec zrazowa górna
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
Mięso i wędliny - Dom Dziecka nr 1 Nasz Dom im. Maryny Falskiej
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-22T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r. Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.
|
Zalacznik krotki opis |
Dostawa mięsa i wędlin - Dom Dziecka nr 1 „Nasz Dom” im. Maryny Falskiej
1. Krakowska wieprzowa podsuszana co najmniej 130g mięsa na 100g gotowego produktu
2. Kiełbasa szynkowa ekstra 69% mięsa z szynki
3. Kiełbasa biała surowa wieprzowa co najmniej 80% mięsa
4. Kiełbasa wieprzowa cienka podwawelska
5. Kiełbasa krakowska parzona wieprzowa, grubo rozdrobniona 103g na 100 g
6. Parówki śniadaniowe wieprzowe (zawartość mięsa nie mniej niż 71%)
7. Kiełbasa żywiecka drobiowa, wędzona, parzona mni. 94% mięsa w tym mięso z kurczaka 52%
8. Kiełbasa żywiecka wieprzowa, wędzona, pieczona, grubo rozdrobniona 114% mięsa wieprzowego na 100g produktu
9. Kiełbasa wieprzowa grillowa np. śląska średnio rozdrobniona 91% mięsa
10. Schab pieczony wieprzowy 117g na 100g produktu
11. Pasztet wieprzowo-drobiowy foremka 1000g-12000g
12. Salami typu dębickie
13. Salami w posypce
14. Kaszanka grillowa wieprzowa
15. Szynka konserwowa wieprzowa
16. Szynka z piersi indyka
17. Ogonówka
18. Polędwica wieprzowa typu sopocka, wędzona, parzona nie mniej niż 70% schabu wpieprzowego
19. Polędwica drobiowa
20. Paszteciki drobiowe smakowe (mix. z pomidorami lub papryką)
21. Kiełbasa mortadela wieprzowa
22. Salceson min 66% mięsa
23. Mielonka
24. Polędwica w majeranku
25. Wędzonka wieprzowa parzona 114g na 100g produktu
26. Szynkowa wieprzowa, parzona 114g mięsa na 100g produktu
27. Schab wieprzowy, wędzony, parzony 89% schabu
28. Kiełbasa z szynki na kanapki 108g mięsa na 100g produktu
29. Słonina wieprzowa bez skóry
30. Szynka wieprzowa b/z kości, b/z skóry i tłuszczu
31. Boczek wędzony wieprzowy
32. Udka drobiowe, wędzone (ćwiartka tylna z kurczaka wędzona)
33. Filet z kurczaka
34. Filet z indyka
35. Ćwiartka tylna kurczaka
36. Karkówka wieprzowa bez kości
37. Filet z indyka wędzony co najmniej 90% mięsa drobiowego
38. Kurczaki
39. Goleń wołowa
40. Schab wieprzowy bez kości
41. Udka drobiowe ćwiartka tylna kurczaka
42. Wołowina udziec zrazowa górna
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
Mięso i wędliny - Dom Dziecka nr 16
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-22T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r. Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.
|
Zalacznik krotki opis |
Dostawa mięsa i wędlin - Dom Dziecka nr 16.
1. Kiełbasa biała
2. Kiełbasa wielkanocna
3. Kurczaki
4. Szynka surowa bez kości
5. Parówki 82% mięsa
6. Pasztet mięsny 85% mięsa
7. Pierś z kurczaka
8. Polędwica drobiowa
9. Polędwica sopocka
10. Schab pieczony
11. Schab środkowy bez kości
12. Szynka wieprzowa gotowana
13. Filet z indyka
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
Nabiał i przetwory mleczne - Ośrodek Wparcia Dziecka i Rodziny KOŁO
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15500000-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-22T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r. Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.
|
Zalacznik krotki opis |
Dostawa nabiału i przetworów mlecznych - Ośrodek Wsparcia Dziecka i Rodziny „KOŁO”.
1. Deser z bitą śmietaną typu Bakoma Satino, gramatura min. 170 g
2. Ser sałatkowo-kanapkowy, np. Favita gramatura min. 270g
3. Jogurt owocowy różne smaki zawartość cukru do 10g na 100g produktu, opakowanie 150g
4. Jogurt naturaly, gęsty typu greckiego opakowanie 400g
5. Jogurt owocowy typu Loft Jogobella, różne smaki, gramatura 150g
6. Jogurt pitny owocowy butelka typu Jovi Duet, różne smaki, gramatura, 4x100g
7. Jogurt naturalny minimum 2% tłuszczu opakowanie 150g
8. Deser Monte 4x100g
9. Pudding waniliowo-czekoladowy 4x125g
10. Masło 200 zawartość tłuszczu min. 68%
11. Mleko kartonowe 2% UHT pojemność 1l
12. Mleko kartonowe 3,2% UHT pojemność 1l
13. Ser twarogowy półtłusty, typu twaróg wiejski półtłusty opakowanie 600-800g
14. Twaróg półtłusty trzykrotnie mielony opakowanie 500g
15. Margaryna lub równoważna typu Palma opakowanie 250g
16. Ser Mozzarella 250g
17. Serek Mascarpone 250g
18. Ser twarogowy kanapkowy w plastrach typu Deliser 150g
19. Ser fromage kremowy różne smaki typu Smaki Beskidu 75g
20. Ser topiony plastry, różne smaki, typu Hochland lub równoważny gramatura nie mniej niż 150g
21. Ser żółty typu Gouda krojony 150g
22. Serek homogenizowany różne smaki gramatura nie mniej nię150g
23. Serek topiony krążki, różne smaki, typu Hochland lub równoważny opakowanie 8 szt.
24. Śmietana w kubku, zawartość tłuszczu 18% gramatura co najmniej 180 g
25. Śmietana UHT zawartość tłuszczu 36%, gramatura 500ml
|
| |
Zalacznik czesc nr |
6
|
Zalacznik nazwa |
Nabiał i przetwory mleczne - Dom Dziecka nr 2 im. Janusza Korczaka
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15500000-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-22T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r. Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.
|
Zalacznik krotki opis |
Dostawa nabiału i przetworów mlecznych - Dom Dziecka nr 2 im. Janusza Korczaka
1. Deser z bitą śmietaną typu Bakoma Satino, gramatura min. 170 g
2. Ser sałatkowo-kanapkowy, np. Favita gramatura min. 270g
3. Jogurt owocowy różne smaki zawartość cukru do 10g na 100g produktu, opakowanie 150g
4. Jogurt naturaly, gęsty typu greckiego opakowanie 400g
5. Jogurt owocowy typu Loft Jogobella, różne smaki, gramatura 150g
6. Jogurt pitny owocowy butelka typu Jovi Duet, różne smaki, gramatura, 4x100g
7. Jogurt naturalny minimum 2% tłuszczu opakowanie 150g
8. Deser Monte 4x100g
9. Pudding waniliowo-czekoladowy 4x125g
10. Masło 200 zawartość tłuszczu min. 68%
11. Mleko kartonowe 2% UHT pojemność 1l
12. Mleko kartonowe 3,2% UHT pojemność 1l
13. Ser twarogowy półtłusty, typu twaróg wiejski półtłusty opakowanie 600-800g
14. Twaróg półtłusty trzykrotnie mielony opakowanie 500g
15. Margaryna lub równoważna typu Palma opakowanie 250g
16. Ser Mozzarella 250g
17. Serek Mascarpone 250g
18. Ser twarogowy kanapkowy w plastrach typu Deliser 150g
19. Ser fromage kremowy różne smaki typu Smaki Beskidu 75g
20. Ser topiony plastry, różne smaki, typu Hochland lub równoważny gramatura nie mniej niż 150g
21. Ser żółty typu Gouda krojony 150g
22. Serek homogenizowany różne smaki gramatura nie mniej nię150g
23. Serek topiony krążki, różne smaki, typu Hochland lub równoważny opakowanie 8 szt.
24. Śmietana w kubku, zawartość tłuszczu 18% gramatura co najmniej 180 g
25. Śmietana UHT zawartość tłuszczu 36%, gramatura 500ml
|
| |
Zalacznik czesc nr |
7
|
Zalacznik nazwa |
Nabiał i przetwory mleczne - Dom Dziecka nr 1 Nasz Dom im. Maryny Falskiej
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15500000-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-22T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r. Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.
|
Zalacznik krotki opis |
Dostawa nabiału i przetworów mlecznych - Dom Dziecka nr 1 „Nasz Dom” im. Maryny Falskiej.
1. Deser z bitą śmietaną typu Bakoma Satino, gramatura min. 170 g
2. Ser sałatkowo-kanapkowy, np. Favita gramatura min. 270g
3. Jogurt owocowy różne smaki zawartość cukru do 10g na 100g produktu, opakowanie 150g
4. Jogurt naturaly, gęsty typu greckiego opakowanie 400g
5. Jogurt owocowy typu Loft Jogobella, różne smaki, gramatura 150g
6. Jogurt pitny owocowy butelka typu Jovi Duet, różne smaki, gramatura, 4x100g
7. Jogurt naturalny minimum 2% tłuszczu opakowanie 150g
8. Deser Monte 4x100g
9. Pudding waniliowo-czekoladowy 4x125g
10. Masło 200 zawartość tłuszczu min. 68%
11. Mleko kartonowe 2% UHT pojemność 1l
12. Mleko kartonowe 3,2% UHT pojemność 1l
13. Ser twarogowy półtłusty, typu twaróg wiejski półtłusty opakowanie 600-800g
14. Twaróg półtłusty trzykrotnie mielony opakowanie 500g
15. Margaryna lub równoważna typu Palma opakowanie 250g
16. Ser Mozzarella 250g
17. Serek Mascarpone 250g
18. Ser twarogowy kanapkowy w plastrach typu Deliser 150g
19. Ser fromage kremowy różne smaki typu Smaki Beskidu 75g
20. Ser topiony plastry, różne smaki, typu Hochland lub równoważny gramatura nie mniej niż 150g
21. Ser żółty typu Gouda krojony 150g
22. Serek homogenizowany różne smaki gramatura nie mniej nię150g
23. Serek topiony krążki, różne smaki, typu Hochland lub równoważny opakowanie 8 szt.
24. Śmietana w kubku, zawartość tłuszczu 18% gramatura co najmniej 180 g
25. Śmietana UHT zawartość tłuszczu 36%, gramatura 500ml
|
| |
Zalacznik czesc nr |
8
|
Zalacznik nazwa |
Nabiał i przetwory mleczne - Dom Dziecka nr 16
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15500000-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-22T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r. Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.
|
Zalacznik krotki opis |
Dostawa nabiału i przetworów mlecznych - Dom Dziecka nr 16.
1. Jogurt naturalny 390g
2. Masło 82%
3. Napój sojowy 1L
4. Mleko płynne 3,2% UHT
5. Ser kozi plastry 100g
6. Ser topiony 100g
7. Ser topiony plastry 130/150g
8. Ser żółty łagodny
9. Twaróg tłusty
10. Jogurt owocowy róże smaki 150ml
11. Serek waniliowy 150g
12.. Śmietana 18% 200ml
|
| |
Zalacznik czesc nr |
9
|
Zalacznik nazwa |
Mrożonki - Ośrodek Wsparcia Dziecka i Rodziny KOŁO
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15331170-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-22T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r. Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.
|
Zalacznik krotki opis |
Dostawa mrożonek - Ośrodek Wsparcia Dziecka i Rodziny „KOŁO”
1. Brokuł różyczki, gramatura opakowania co najmniej 2,0 kg, kl. I
2. Brukselka mrożona
3. Barszcz ukraiński mrożony
4. Ciasto francuskie, gramatura co najmniej 450g
5. Fasola szparagowa żółta, co najmniej 2 kg
6. Fasola zielona 2,5 kg
7. Filet z miruny bez skóry, kl I, nie więcej niż 6% glazury
8. Filet sola, tilapia bez skóry, kl. I, nie więcej niż 6% glazury
9. Filet z mintaja bez skóry, kl. I, nie więcej niż 6% glazury
10. Kalafior różyczki w opakowaniach co najmniej 2,5 kg
11. Maliny mrożone całe w opakowaniach nie mniej niż 1 kg
12. Marchew mrożona 2 kg
13. Marchew z groszkiem w opakowaniach co najmniej 2,5kg
14. Mieszanka warzyw nie mniej niż 4 składnikowa typu euro mix
15. Mieszanka chińska w opakowaniach co najmniej 2,5kg
16. Mieszanka kompotowa, nie mniej niż 5 składników
17. Pyzy z mięsem, gramatura 0,45 kg
18. Szpinak liściasty brykiet w opakowaniach co najmniej 2,5 kg
19. Truskawki w opakowaniach co najmniej 2,5 kg
20. Wiśnie w opakowaniach co najmniej 2,5 kg
21. Włoszczyzna słupki w opakowaniach co najmniej 2,5kg
22. Knedle ze śliwką 500g
23. Lody na patyku, czekoladowe 110-120 ml
24. Lody rożki 110ml
25. Uszka z kapustą i grzybami typu Java lub równoważne 1kg
26. Uszka z mięsem typu Java lub równoważne 1kg
27. Makrela wędzona 300-400g
|
| |
Zalacznik czesc nr |
10
|
Zalacznik nazwa |
Mrożonki - Dom Dziecka nr 2 im. Janusza Korczaka
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15331170-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-22T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r. Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.
|
Zalacznik krotki opis |
Dostawa mrożonek - Dom Dziecka nr 2 im. Janusza Korczaka.
1. Brokuł różyczki, gramatura opakowania co najmniej 2,0 kg, kl. I
2. Brukselka mrożona
3. Barszcz ukraiński mrożony
4. Ciasto francuskie, gramatura co najmniej 450g
5. Fasola szparagowa żółta, co najmniej 2 kg
6. Fasola zielona 2,5 kg
7. Filet z miruny bez skóry, kl I, nie więcej niż 6% glazury
8. Filet sola, tilapia bez skóry, kl. I, nie więcej niż 6% glazury
9. Filet z mintaja bez skóry, kl. I, nie więcej niż 6% glazury
10. Kalafior różyczki w opakowaniach co najmniej 2,5 kg
11. Maliny mrożone całe w opakowaniach nie mniej niż 1 kg
12. Marchew mrożona 2 kg
13. Marchew z groszkiem w opakowaniach co najmniej 2,5kg
14. Mieszanka warzyw nie mniej niż 4 składnikowa typu euro mix
15. Mieszanka chińska w opakowaniach co najmniej 2,5kg
16. Mieszanka kompotowa, nie mniej niż 5 składników
17. Pyzy z mięsem, gramatura 0,45 kg
18. Szpinak liściasty brykiet w opakowaniach co najmniej 2,5 kg
19. Truskawki w opakowaniach co najmniej 2,5 kg
20. Wiśnie w opakowaniach co najmniej 2,5 kg
21. Włoszczyzna słupki w opakowaniach co najmniej 2,5kg
22. Knedle ze śliwką 500g
23. Lody na patyku, czekoladowe 110-120 ml
24. Lody rożki 110ml
25. Uszka z kapustą i grzybami typu Java lub równoważne 1kg
26. Uszka z mięsem typu Java lub równoważne 1kg
27. Makrela wędzona 300-400g
|
| |
Zalacznik czesc nr |
11
|
Zalacznik nazwa |
Mrożonki - Dom Dziecka nr 1 Nasz Dom im. Maryny Falskiej
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15331170-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-22T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r. Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.
|
Zalacznik krotki opis |
Dostawa mrożonek - Dom Dziecka nr 1 „Nasz Dom” im. Maryny Falskiej.
1. Brokuł różyczki, gramatura opakowania co najmniej 2,0 kg, kl. I
2. Brukselka mrożona
3. Barszcz ukraiński mrożony
4. Ciasto francuskie, gramatura co najmniej 450g
5. Fasola szparagowa żółta, co najmniej 2 kg
6. Fasola zielona 2,5 kg
7. Filet z miruny bez skóry, kl I, nie więcej niż 6% glazury
8. Filet sola, tilapia bez skóry, kl. I, nie więcej niż 6% glazury
9. Filet z mintaja bez skóry, kl. I, nie więcej niż 6% glazury
10. Kalafior różyczki w opakowaniach co najmniej 2,5 kg
11. Maliny mrożone całe w opakowaniach nie mniej niż 1 kg
12. Marchew mrożona 2 kg
13. Marchew z groszkiem w opakowaniach co najmniej 2,5kg
14. Mieszanka warzyw nie mniej niż 4 składnikowa typu euro mix
15. Mieszanka chińska w opakowaniach co najmniej 2,5kg
16. Mieszanka kompotowa, nie mniej niż 5 składników
17. Pyzy z mięsem, gramatura 0,45 kg
18. Szpinak liściasty brykiet w opakowaniach co najmniej 2,5 kg
19. Truskawki w opakowaniach co najmniej 2,5 kg
20. Wiśnie w opakowaniach co najmniej 2,5 kg
21. Włoszczyzna słupki w opakowaniach co najmniej 2,5kg
22. Knedle ze śliwką 500g
23. Lody na patyku, czekoladowe 110-120 ml
24. Lody rożki 110ml
25. Uszka z kapustą i grzybami typu Java lub równoważne 1kg
26. Uszka z mięsem typu Java lub równoważne 1kg
27. Makrela wędzona 300-400g
|
| |
Zalacznik czesc nr |
12
|
Zalacznik nazwa |
Pieczywo i wyroby cukiernicze - Ośrodek Wsparcia Dziecka i Rodziny KOŁO
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15811000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-22T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r. Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.
|
Zalacznik krotki opis |
Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych - Ośrodek Wsparcia Dziecka i Rodziny „KOŁO”.
1. Bułka sznytka nie mniej niż 0,05 kg
2. Bułka hamburgerowa
3. Bułka hot-dog
4. Bułka tarta
5. Bułka wrocławska nie mniej niż 0,30 kg
6. Chałka 280g
7. Chleb orkiszowy nie mniej niż 0,4 kg
8. Chleb razowy krojony nie mniej niż 0,5 kg
9. Chleb tostowy nie mniej niż 0,5 kg
10. Chleb tostowy wieloziarnisty nie mniej niż 0,5 kg
11. Chleb wieloziarnisty krojony nie mniej niż 0,5 kg
12. Chleb zwykły krojony nie mniej niż 0,5 kg
13. Drożdżówki różne smaki nie mniej niż 0,08 kg
14. Grahamka
15. Jagodzianka
16. Kajzerki 0,05 kg
17. Pączek
18. Strucla drożdżowa nie mniej niż 0,45 kg
|
| |
Zalacznik czesc nr |
13
|
Zalacznik nazwa |
Pieczywo i wyroby cukiernicze - Dom Dziecka nr 2 im. Janusza Korczaka
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15811000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-22T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r. Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.
|
Zalacznik krotki opis |
Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych - Dom Dziecka nr 2 im. Janusza Korczaka.
1. Bułka sznytka nie mniej niż 0,05 kg
2. Bułka hamburgerowa
3. Bułka hot-dog
4. Bułka tarta
5. Bułka wrocławska nie mniej niż 0,30 kg
6. Chałka 280g
7. Chleb orkiszowy nie mniej niż 0,4 kg
8. Chleb razowy krojony nie mniej niż 0,5 kg
9. Chleb tostowy nie mniej niż 0,5 kg
10. Chleb tostowy wieloziarnisty nie mniej niż 0,5 kg
11. Chleb wieloziarnisty krojony nie mniej niż 0,5 kg
12. Chleb zwykły krojony nie mniej niż 0,5 kg
13. Drożdżówki różne smaki nie mniej niż 0,08 kg
14. Grahamka
15. Jagodzianka
16. Kajzerki 0,05 kg
17. Pączek
18. Strucla drożdżowa nie mniej niż 0,45 kg
|
| |
Zalacznik czesc nr |
14
|
Zalacznik nazwa |
Pieczywo i wyroby cukiernicze - Dom Dziecka nr 1 Nasz Dom im. Maryny Falskiej
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15811000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-22T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r. Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.
|
Zalacznik krotki opis |
Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych - Dom Dziecka nr 1 „Nasz Dom” im. Maryny Falskiej.
1. Bułka sznytka nie mniej niż 0,05 kg
2. Bułka hamburgerowa
3. Bułka hot-dog
4. Bułka tarta
5. Bułka wrocławska nie mniej niż 0,30 kg
6. Chałka 280g
7. Chleb orkiszowy nie mniej niż 0,4 kg
8. Chleb razowy krojony nie mniej niż 0,5 kg
9. Chleb tostowy nie mniej niż 0,5 kg
10. Chleb tostowy wieloziarnisty nie mniej niż 0,5 kg
11. Chleb wieloziarnisty krojony nie mniej niż 0,5 kg
12. Chleb zwykły krojony nie mniej niż 0,5 kg
13. Drożdżówki różne smaki nie mniej niż 0,08 kg
14. Grahamka
15. Jagodzianka
16. Kajzerki 0,05 kg
17. Pączek
18. Strucla drożdżowa nie mniej niż 0,45 kg
|
| |
Zalacznik czesc nr |
15
|
Zalacznik nazwa |
Pieczywo i wyroby cukiernicze - Dom Dziecka nr 16
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15811000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-22T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r. Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.
|
Zalacznik krotki opis |
Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych - Dom Dziecka nr 16.
1 Chałka 280g
2 Chleb razowy na zakwasie nie mniej niż 0,5 kg
3 Chleb zwykły nie mniej niż 0,5 kg
4 Bułka Grahamka
5 Kajzerki 0,05 kg
6 Pączek
|
| |
Zalacznik czesc nr |
16
|
Zalacznik nazwa |
Warzywa i owoce - Ośrodek Wsparcia Dziecka i Rodziny KOŁO
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15300000-1
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-22T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r. Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.
|
Zalacznik krotki opis |
Dostawa warzyw i owoców - Ośrodek Wsparcia Dziecka i Rodziny „KOŁO”
1. Ananas
2. Arbuz
3. Banany
4. Borówka czarna 0,25 kg
5. Botwina pęczek
6. Brzoskwinia gat. I
7. Burak
8. Burak czerwony młody (w sezonie)
9. Brokuły
10. Cebula
11. Cebula czerwona
12. Cebula młoda (w sezonie)
13. Cukinia
14. Cytryna
15. Czosnek polski główka
16. Dymka
17. Dynia
18. Fasola szparagowa żółta
19. Gruszka
20. Grapefruit
21. Jabłka
22. Kalafior świeży
23. Kapusta biała
24. Kapusta czerwona
25. Kapusta kiszona
26. Kapusta młoda główka (maj, czerwiec)
27. Kapusta pekińska
28. Kapusta włoska
29. Kiwi
30. Koperek pęczek
31. Maliny pojemnik 0,5 kg w sezonie
32. Mandarynki
33. Marchew
34. Marchew młoda (w sezonie)
35. Melon
36. Morele importowane
37. Nektarynka
38. Ogórek kiszony
39. Ogórek świeży
40. Ogórki gruntowe
41. Ogórki małosolne
42. Papryka czerwona
43. Papryka żółta
44. Papryka zielona
45. Pieczarki
46. Pietruszka
47. Pietruszka natka pęczek
48. Pomarańcze
49. Pomidory gat. I lub pomidory malinowe w sezonie
50. Por
51. Rzodkiewka pęczek
52. Rzodkiewka biała
53. Sałata masłowa
54. Sałata lodowa
55. Sałata czerwona/zielona
56. Seler
57. Szczypior cienki
58. Śliwka krajowa
59. Śliwki importowane
60. Truskawka
61. Winogrona mix
62. Włoszczyzna, w sezonie włoszczyzna młoda
63. Ziemniaki
64. Ziemniaki młode
65. Świeże zioła typu bazylia, mięta, oregano
66. Imbir korzeń
67. Czereśnie
68. Bób
|
| |
Zalacznik czesc nr |
17
|
Zalacznik nazwa |
Warzywa i owoce - Dom Dziecka nr 2 im. Janusza Korczaka
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15300000-1
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-22T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r. Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.
|
Zalacznik krotki opis |
Dostawa warzyw i owoców - Dom Dziecka nr 2 im. Janusza Korczaka.
1. Ananas
2. Arbuz
3. Banany
4. Borówka czarna 0,25 kg
5. Botwina pęczek
6. Brzoskwinia gat. I
7. Burak
8. Burak czerwony młody (w sezonie)
9. Brokuły
10. Cebula
11. Cebula czerwona
12. Cebula młoda (w sezonie)
13. Cukinia
14. Cytryna
15. Czosnek polski główka
16. Dymka
17. Dynia
18. Fasola szparagowa żółta
19. Gruszka
20. Grapefruit
21. Jabłka
22. Kalafior świeży
23. Kapusta biała
24. Kapusta czerwona
25. Kapusta kiszona
26. Kapusta młoda główka (maj, czerwiec)
27. Kapusta pekińska
28. Kapusta włoska
29. Kiwi
30. Koperek pęczek
31. Maliny pojemnik 0,5 kg w sezonie
32. Mandarynki
33. Marchew
34. Marchew młoda (w sezonie)
35. Melon
36. Morele importowane
37. Nektarynka
38. Ogórek kiszony
39. Ogórek świeży
40. Ogórki gruntowe
41. Ogórki małosolne
42. Papryka czerwona
43. Papryka żółta
44. Papryka zielona
45. Pieczarki
46. Pietruszka
47. Pietruszka natka pęczek
48. Pomarańcze
49. Pomidory gat. I lub pomidory malinowe w sezonie
50. Por
51. Rzodkiewka pęczek
52. Rzodkiewka biała
53. Sałata masłowa
54. Sałata lodowa
55. Sałata czerwona/zielona
56. Seler
57. Szczypior cienki
58. Śliwka krajowa
59. Śliwki importowane
60. Truskawka
61. Winogrona mix
62. Włoszczyzna, w sezonie włoszczyzna młoda
63. Ziemniaki
64. Ziemniaki młode
65. Świeże zioła typu bazylia, mięta, oregano
66. Imbir korzeń
67. Czereśnie
68. Bób
|
| |
Zalacznik czesc nr |
18
|
Zalacznik nazwa |
Warzywa i owoce - Dom Dziecka nr 1 Nasz Dom im. Maryny Falskiej
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15300000-1
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-22T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r. Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.
|
Zalacznik krotki opis |
Dostawa warzyw i owoców - Dom Dziecka nr 1 „Nasz Dom” im. Maryny Falskiej.
1. Ananas
2. Arbuz
3. Banany
4. Borówka czarna 0,25 kg
5. Botwina pęczek
6. Brzoskwinia gat. I
7. Burak
8. Burak czerwony młody (w sezonie)
9. Brokuły
10. Cebula
11. Cebula czerwona
12. Cebula młoda (w sezonie)
13. Cukinia
14. Cytryna
15. Czosnek polski główka
16. Dymka
17. Dynia
18. Fasola szparagowa żółta
19. Gruszka
20. Grapefruit
21. Jabłka
22. Kalafior świeży
23. Kapusta biała
24. Kapusta czerwona
25. Kapusta kiszona
26. Kapusta młoda główka (maj, czerwiec)
27. Kapusta pekińska
28. Kapusta włoska
29. Kiwi
30. Koperek pęczek
31. Maliny pojemnik 0,5 kg w sezonie
32. Mandarynki
33. Marchew
34. Marchew młoda (w sezonie)
35. Melon
36. Morele importowane
37. Nektarynka
38. Ogórek kiszony
39. Ogórek świeży
40. Ogórki gruntowe
41. Ogórki małosolne
42. Papryka czerwona
43. Papryka żółta
44. Papryka zielona
45. Pieczarki
46. Pietruszka
47. Pietruszka natka pęczek
48. Pomarańcze
49. Pomidory gat. I lub pomidory malinowe w sezonie
50. Por
51. Rzodkiewka pęczek
52. Rzodkiewka biała
53. Sałata masłowa
54. Sałata lodowa
55. Sałata czerwona/zielona
56. Seler
57. Szczypior cienki
58. Śliwka krajowa
59. Śliwki importowane
60. Truskawka
61. Winogrona mix
62. Włoszczyzna, w sezonie włoszczyzna młoda
63. Ziemniaki
64. Ziemniaki młode
65. Świeże zioła typu bazylia, mięta, oregano
66. Imbir korzeń
67. Czereśnie
68. Bób
|
| |
Zalacznik czesc nr |
19
|
Zalacznik nazwa |
Warzywa i owoce - Dom Dziecka nr 16
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15300000-1
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-22T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Z powodów technicznych w ww. tabeli podano datę rozpoczęcia realizacji zamówienia jako 22.01.2019 r. Faktyczna data realizacji zamówienia to: Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia następującego po dniu zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2019 r.
|
Zalacznik krotki opis |
Dostawa warzyw i owoców - Dom Dziecka nr 16.
1 Arbuz
2 Banany
3 Borówka czarna 0,25 kg
4 Brzoskwinia gat. I
5 Burak
6 Cebula
7 Cukinia
8 Cytryna
9 Dymka
10 Gruszka
11 Jabłka
12 Kalarepa
13 Kapusta biała
14 Kapusta czerwona
15 Kapusta kiszona
16 Kapusta młoda główka (maj, czerwiec)
17 Kapusta pekińska
18 Koperek pęczek
19 Kiwi
20 Maliny pojemnik 0,5 kg w sezonie
21 Mandarynki
22 Marchew
23 Morele importowane
24 Natka pietruszki
25 Ogórek kiszony
26 Ogórek świeży
27 Papryka czerwona
28 Papryka żółta
29 Pieczarki
30 Pietruszka korzeń
31 Pomarańcze
32 Pomidory gat. I lub pomidory malinowe w sezonie
33 Por
34 Rzodkiewka pęczek
35 Rzodkiewka biała
36 Sałata masłowa
37 Sałata lodowa
38 Seler korzeń
39 Szczypior cienki
40 Śliwka
41 Ziemniaki
42 Ziemniaki młode
43 Świeże zioła typu bazylia, mięta, oregano
|
| |