1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Szarocinie.
2. Przedmiot zamówienia podzielony został na siedem części:
Część 1 Artykuły spożywcze różne
Część 2 Nabiał i mleko
Część 3 Pieczywo
Część 4 Warzywa i owoce
Część 5 Mięso i wyroby wędliniarskie
Część 6 Ryby, mrożonki i przetwory warzywno – owocowe
Część 7 Jaja
3. Szczegółowe zestawienie asortymentowe zamawianych artykułów żywnościowych zawarte jest w poniższych tabelach.
4. Użyte w załącznikach nazwy własne (towaru lub producenta) oznaczają, iż oferowany artykuł powinien być równoważy do wskazanych, tzn. powinien posiadać porównywalną wartość odżywczą i energetyczną oraz zawartość składników, a także posiadać nie gorsze cechy jakościowe w zakresie wydajności oraz zbliżone walory smakowe.
5. Zamawiający na bazie doświadczeń z lat ubiegłych oszacował zapotrzebowanie na wymienione artykuły na okres 12 miesięcy. Ilości te (podane w załącznikach) stanowią wartość szacunkową, co oznacza, że ostateczna ilość zamawiana na podstawie umowy może ulec zmianie.
6. Dostawy artykułów żywnościowych odbywać się będą w dni robocze od poniedziałku do soboty, za wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy, w godzinach od 6°° do godziny 13°°. Miejscem dostawy jest siedziba Zamawiającego (Pałac– kuchnia).
7. Zamawiający będzie zamawiał wyroby sukcesywnie, w miarę potrzeb – od poniedziałku do piątku za wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy w godzinach od 7°°do godziny 13°°.
8. Dostawy realizowane będą w partiach, na podstawie zamówień składanych przez Zamawiającego z jednodniowym wyprzedzeniem, elektronicznie na adres e-mail lub numer faks Wykonawcy wskazany w umowie. W zamówieniu Zamawiający każdorazowo określi ilość i rodzaj zamawianego asortymentu.
9. Częstotliwość składanych zamówień uzależniona będzie od bieżących potrzeb Zamawiającego i zamawianego asortymentu. Szacuje się, że będzie ona średnio wynosiła: dla części 1, 4, 7 - jeden raz w tygodniu, dla części 5 – dwa razy w tygodniu, dla części 2 – 3 razy w tygodniu, dla części 3 – 6 razy w tygodniu i dla części 6 – wg zapotrzebowania.
10. Dostarczane artykuły żywnościowe będące przedmiotem umowy muszą być:
- świeże, bardzo dobrej jakości i spełniać wszystkie obowiązujące w tym zakresie normy,
- dostarczane w oryginalnych opakowaniach producenta, z etykietą handlową identyfikującą dany artykuł i z podanym na etykiecie terminem przydatności do spożycia (nie dotyczy warzyw i owoców),
- dostarczane środkiem transportu spełniającym wymagania sanitarne dotyczące środków transportu żywności.
11. Podana w załącznikach waga (gramatura) dotyczy pojedynczego opakowania danego artykułu. Artykuły, dla których określono wagę opakowań nie mogą być dostarczane luzem.
12. Artykuły spożywcze powinny posiadać odpowiednio długie okresy (terminy) przydatności do spożycia, stosownie do rodzaju asortymentu.
13. W przypadku wykrycia wad zamówionych artykułów spożywczych lub ich niezgodności asortymentowej i ilościowej ze złożonym zamówieniem, Zamawiającemu przysługuje prawo złożenia reklamacji. W przypadku złożenia uzasadnionej reklamacji, Wykonawca zobowiązany jest wymienić niezwłocznie i na własny koszt towar wadliwy na wolny od wad i/lub dostarczyć (uzupełnić) asortyment i ilości zgodnie z zamówieniem.
14. Reklamacje mogą być zgłaszane telefonicznie lub pisemnie przez przedstawicieli Zamawiającego wymienionych w umowie. W przypadku pisemnego zgłoszenia reklamacji, Wykonawca zobowiązany jest również pisemnie potwierdzić fakt jej przyjęcia.
15. W przypadku wystąpienia trzech udokumentowanych reklamacji, Zamawiający ma prawo do rozwiązania umowy ze skutkiem natychmiastowym.
16. W przypadku, gdy Wykonawca nie dostarczy przedmiotu umowy w ustalonych terminach lub gdy wskutek reklamacji nie dokona niezwłocznej wymiany towaru wadliwego na wolny od wad i/lub uzupełnienia asortymentu i ilości, Zamawiający ma prawo dokonać zakupu u innego dostawcy w asortymencie i ilościach odpowiadających niezrealizowanej/niewymienionej dostawie, co będzie skutkować zmniejszeniem ilości przedmiotu umowy o wielkość tego zakupu.
17. W przypadku zaistnienia sytuacji określonej w pkt 16, Wykonawca zobowiązany będzie do zwrotu Zamawiającemu kwoty wynikającej z różnicy pomiędzy ceną zakupu a ceną wynikającą z umowy, po uprzednim przesłaniu do Wykonawcy kopii faktury zakupu danego asortymentu.
18. Do obowiązków Wykonawcy, który złoży ofertę najkorzystniejszą na Część 6. Ryby, mrożonki i przetwory warzywno – owocowe, należeć będzie nieodpłatne wyposażenie Zamawiającego w 4 szt. zamrażarek, każda o pojemności 350 litrów - na czas trwania umowy. Powyższe winno być wkalkulowane w cenę oferty.
Część 1. Artykuły spożywcze różne
1. Makaron nitki 250 g (4 jajeczny) - 180kg
2. Makaron świderki po 2,5 kg z mąki durum - 400kg
3. Makaron kolanka po 2,5 kg z mąki durum - 100kg
4. Woda mineralna gazowana - butelki 0,5 l - 600l
5. Woda mineralna gazowana - butelki 1,5 l - 1500l
6. Woda mineralna niegazowana - butelki 0,5 l - 400l
7. Sól po 1 kg - 600kg
8. Pasztet z drobiu 160g (typu prochowicki) -400kg
9. Pasztet z drobiu 300g (typu prochowicki) - 350kg
10. Konserwy mięsne wieprzowe 300g - 350kg
11. Pasztet wieprzowy 500g - 50kg
12. Ogórek konserwowy po 900 g - 400kg
13. Mąka pszenna typ 500 po 1 kg - 200kg
14. Mąka tortowa typ 450 po 1 kg - 600kg
15. Mąka ziemniaczana po 1 kg - 50kg
16. Kasza manna po 1 kg - 200kg
17. Kasza jęczmienna po 1 kg - 300kg
18. Kasza kukurydziana po 0,5 kg - 50kg
19. Cukier - wyrób polski - Kategoria I po 1 kg - 3600kg
20. Cukier puder po 0,5 kg - 20kg
21. Groszek konserwowy po 400 g - 200kg
22. Musztarda po 1 kg - 80kg
23. Ocet po 1 l - 120l
24. Olej roślinny (opak. 1 l) - 200l
25. Olej roślinny (opak. 3 l) - 300l
26. Olej słonecznikowy (opak. 1 l) - 120l
27. Miód naturalny po 900 g- PSZCZELI - 100kg
28. Dżemy po 280 g - 280kg
29. Powidła śliwkowe po 300g - 100kg
30. Marmolada wieloowocowa po 1 kg - 60kg
31. Masa makowa po 850 g - 20kg
32. Brzoskwinie w puszce po 850 g - 20kg
33. Wiórki kokosowe po 100 g - 5kg
34. Rodzynki po 500 g - 10kg
35. Cukier waniliowy po 1 kg - 5kg
36. Kwasek cytrynowy po 1 kg - 5kg
37. Proszek do pieczenia po 1 kg - 5kg
38. Żelatyna po 1 kg - 10kg
39. Konserwa makrela w pomidorach po 170 g - 180kg
40. Konserwa makrela w oleju po 170 g - 160kg
41. Konserwa szprot podwędzany po 170 g - 30kg
42. Pieczarki marynowane po 850 g - 70kg
43. Płatki kukurydziane po 500 g - 120kg
44. Płatki owsiane błyskawiczne po 400 g - 80kg
45. Płatki jęczmienne błyskawiczne po 400 g - 30kg
46. Ananasy w puszce po 500 g - 30kg
47. Napoje owocowe różne gazowane po 1,5 l - 180szt.
48. Napoje owocowe różne niegazowane po 1,5 l - 180szt.
49. Aromaty do ciast różne po 9 ml - 30szt.
50. Soda oczyszczona po 500g - 5kg
51. Fasola konserwowa czerwona 400g - 70kg
52. Cieciorka konserwowa 400g - 80kg
53. Majonez 700 g typu Winiary - 600kg
54. Oranżada różna po 1,5 l - 180szt.
Część 2. Nabiał i mleko
1. Ser biały półtłusty - 1200kg
2. Ser topiony kostka kremowy 100g - 400kg
3. Serek homogenizowany po 150 g typu Danio - 600kg
4. Śmietana 18% - 800l
5. Śmietana 30% - 50l
6. Jogurt owocowy po 115 g typu Danon - 500szt.
7. Jogurt naturalny po 150 g min. 3% tłuszczu w 100g produktu - 2500szt.
8. Jogurt owocowy po 150 g typu Jogobella - 5000szt.
9. Masło extra min. 82% tłuszczu zwierzęcego (osełka po 100g) - 200kg
10. Masło extra min 82% tłuszczu zwierzęcego pakowane po 1 kg - 50kg
11. Masło smakowe typu smaksełko po 100g - 60kg
12. Margaryna z masłem do smarowania pieczywa min 5% masła - 900kg
13. Margaryna do smarowania pieczywa typu Śniadaniowa, Smakowita maślany smak - 900kg
14. Ser żółty (typu gouda) - 150kg
15. Ser żółty (typu salami) - 400kg
16. Ser żółty typu dziurawiec - 200kg
17. Ser żółty typu morski - 50kg
18. Ser żółty EDAMSKI - 50kg
19. Ser żółty dziurawiec typu RYCKI - 50kg
20. Ser żółty typu rolada ustrzycka - 150kg
21. Ser żółty wędzony - 50kg
22. Margaryna do pieczenia typu KASIA - 100kg
23. Margaryna mleczna - 350kg
24. Mleko 1l 2% tłuszczu - 6000l
25. Maślanka 1l - 200l
26. Kefir 380g - 2000szt.
27. Serek wiejski 150g - 2000szt.
28. Serek kanapkowy po 150 g - 300szt.
29. Serek typu mój ulubiony po 450 g - 200szt.
30. Deser ryżowy po 150 g - 300szt.
31. Deser - kaszka po 150 g - 300szt.
32. Deser - serniczek po 150 g - 300szt.
33. Serek typu mój ulubiony 200 g - 450szt.
34. Ser biały mielony 1 kg - 350kg
35. Serek kanapkowy typu Łaciaty 135 g (różne smaki) - 600szt.
36. Serek typu Almette 150 g - 240szt.
Część 3. Pieczywo
1. Chleb zwykły krojony 600 g - 7000kg
2. Chleb z orkiszem krojony 500 g - 350kg
3. Chleb typu FITNNESS krojony 500 g - 350kg
4. Chleb IG dla diabetyków 500 g - 350kg
5. Chleb żytni razowy ze słonecznikiem 500 g - 350kg
6. Chleb graham 500 g - 350kg
7. Bułka pszenna wrocławska krojona 400 g - 5000kg
8. Bułka mała pszenne po 50g - 13000szt.
9. Bułka tarta - 100kg
10. Bułka słodka z serem 100g - 2500szt.
11. Bułka słodka z marmoladą 100g - 1500szt.
12. Bułka słodka z jagodami 100g - 500szt.
13. Pączki z marmoladą - 200szt.
14. Pączki z nadzieniem różanym - 200szt.
15. Rogal zwykły po 90 g - 2000szt.
16. Rogal maślany po 50 g - 7000szt.
17. Bułka maślana 90g - 2000szt.
18. Ciasto – sernik - 100kg
19. Ciasto - makowiec - 100kg
20. Ciasto - jabłecznik - 100kg
Część 4 . Warzywa i owoce
1. Burak czerwony - 800kg
2. Cebula - 600kg
3. Marchew - 2000kg
4. Seler - 250kg
5. Ziemniaki młode - 4000kg
6. Ziemniaki - 11000kg
7. Ogórek świeży od 01.01.2020 do 30.06.2020 i od 01.11.2020 do 31.12.2020 - 4000kg
8. Ogórek świeży od 01.07.2020 do 31.10.2020 - 6000kg
9. Ogórek małosolny - 200kg
10. Ogórek kiszony - 300kg
11. Kapusta pekińska - 150kg
12. Kapusta kiszona - 800kg
13. Kapusta biała młoda - 500szt.
14. Kapusta biała - 400kg
15. Kapusta włoska - 50szt.
16. Kapusta czerwona - 120kg
17. Sałata zielona - 1300szt.
18. Kalafior świeży - 150szt.
19. Koper świeży - 1500pęczek
20. Pietruszka natka świeża - 1500pęczek
21. Jabłka - 4000kg
22. Pomidory świeże od 01.01.2020 do 30.06.2020 i od 01.11.2020 do 31.12.2020 - 800kg
23. Pomidory świeże od 01.07.2020 do 31.10.2020 - 1000kg
24. Pomidor malinowy od 01.07.2020 do 31.10.2020 - 200kg
25. Szczypior - 1500pęczek
26. Czosnek krajowy - 400szt.
27. Pietruszka korzeń - 250kg
28. Por - 250kg
29. Cytryna - 500kg
30. Groch łuskany po 5 kg - 250kg
31. Fasola Jasiek po 500 g - 150kg
32. Orzech włoski łuskany - 5kg
33. Rzodkiewka - 2500pęczek
34. Rabarbar - 30kg
35. Botwina - 200pęczek
36. Brokuł - 50szt.
37. Fasolka szparagowa żółta od 01.07.2020 do 31.10.2020 - 50kg
38. Fasolka szparagowa zielona od 01.07.2020 do 31.10.2020 - 100kg
39. Sałata lodowa - 100szt.
40. Pieczarka świeża - 300kg
Część 5. Mięso i wyroby wędliniarskie
1. Filet z piersi kurczaka - 300kg
2. Uda z kurczaka z obciętym grzbietem - 900kg
3. Skrzydełko z kurczaka - 50kg
4. Porcja rosołowa z kurczaka - 1500kg
5. Kurczak świeży - 600kg
6. Udziec z indyka b/k - 200kg
7. Wątroba wieprzowa - 250kg
8. Wołowina - pręga b/k - 50kg
9. Wołowina - ligawa b/k - 50kg
10. Wołowina b/k pieczeniowa - 100kg
11. Wieprzowina - golonka tylna - 50kg
12. Wieprzowina - szynka b/k - 800kg
13. Wieprzowina - łopatka b/k i bez tłuszczu - 150kg
14. Wieprzowina - karkówka b/k - 500kg
15. Wieprzowina - biodrówka b/k - 50kg
16. Wieprzowina - pachwina - 50kg
17. Wieprzowina - nóżki - 50kg
18. Wieprzowina - przedgolonki - 50kg
19. Wieprzowina-schab b/k - 500kg
20. Żeberka wieprzowe trójkąty - 90kg
21. Wieprzowina - kości schabowe -150kg
22. Parówka z szynki - 100kg
23. Polędwica drobiowa - 200kg
24. Polędwica z warzywami - 200kg
25. Kiełbasa parówkowa serdelki - 500kg
26. Kiełbasa śląska- 200kg
27. Kiełbasa szynkowa - 100kg
28. Kiełbasa szynkowa drobiowa - 150kg
29. Kiełbasa wiejska - 50kg
30. Kiełbasa mielonka - 70kg
31. Kiełbasa zwyczajna - 600kg
32. Kiełbasa krakowska - 200kg
33. Kiełbasa mortadela - 150kg
34. Kiełbasa piwna - 30kg
35. Kiełbasa biała parzona - 80kg
36. Kiełbasa biała surowa - 30kg
37. Kiełbasa żywiecka - 150kg
38. Kiełbasa golonkowa - 30kg
39. Kiełbasa jałowcowa - 80kg
40. Schab wędzony - 50kg
41. Schab pieczony - 50kg
42. Polędwica sopocka - 200kg
43. Ogonówka wędzona - 50kg
44. Baleron - 50kg
45. Pierś wędzona z indyka - 30kg
46. Filet z piersi indyka - 50kg
47. Boczek surowy - 120kg
48. Boczek wędzony parzony - 80kg
49. Boczek faszerowany - 30kg
50. Rolada boczkowa - 30kg
51. Szynka gotowana - 150kg
52. Szynka typu z pieca - 60kg
53. Szynka typu krucha - 60kg
54. Szynka drobiowa prasowana - 50kg
55. Salceson drobiowy z kurczaka - 100kg
56. Salceson drobiowy z indyka - 100kg
57. Salceson wieprzowy włoski - 100kg
58. Kaszanka z podrobami - 300kg
59. Pieczeń wieprzowa - 80kg
60. Pieczeń a’la kaczka - 40kg
61. Pasztet zapiekany - 150kg
62. Pasztetowa drobiowa - 200kg
63. Słonina świeża bez skóry - 120kg
64. Żołądki drobiowe świeże - 40kg
65. Żołądki z indyka świeże - 40kg
66. Kości wędzone wieprzowe - 150kg
67. Pachwina wędzona - 30kg
68. Szynka konserwowa prasowana - 150kg
69. Kiełbasa salami - 10kg
70. Kiełbasa ze świniobicia - 20kg
71. Kabanosy wieprzowe - 15kg
72. Kabanosy drobiowe - 15kg
73. Kiełbasa biała z szynki - 50kg
74. Parówka z fileta - 50kg
75. Pasztet borowikowy - 50kg
76. Pasztetowa wędzona - 50kg
77. Kiełbasa wieprzowa z cielęciną - 30kg
78. Kiełbasa geesowska - 30kg
79. Kiełbasa myśliwska - 20kg
Część 6. Ryby, mrożonki i przetwory warzywno owocowe
1. Filet z dorsza mrożony SHP, bez glazury - 500kg
2. Miruna mrożona - filet SHP, bez glazury - 500kg
3. Śledź a’la Matjas - 300kg
4. Śledź po kaszubsku - 50kg
5. Śledź po wiejsku - 150kg
6. Pyzy z mięsem - 320kg
7. Pyzy ziemniaczane - 200kg
8. Knedle z truskawkami - 240kg
9. Mrożonka wiosenna 7 skład. - 500kg
10. Mrożonka włoszczyzna paski - 1000kg
11. Mrożonka bukiet warzyw - 400kg
12. Mrożonka kompotowa - 500kg
13. Kalafior mrożony - 100kg
14. Truskawka mrożona - 80kg
15. Fasola mrożona szparagowa - 300kg
16. Lody różne na patyku po 50 ml - 300szt.
17. Lody różne na patyku po 110 ml - 450szt.
18. Lody rożne rożek po 110 ml - 300szt.
19. Lody różne w kubku po 200 ml - 150szt.
20. Lody różne po 5 l - 50l
21. Pierogi z serem - 120kg
22. Pierogi ruskie - 120kg
23. Tłuszcz FRYTURA - 30kg
24. Szczaw konserwowy - 40kg
25. Jabłka prażone "szarlotka" - 300kg
26. Margaryna w płynie po 3,7 l - 15szt.
27. Ćwiartka z kurczaka mrożona - 360kg
28. Czarna porzeczka mrożona - 100kg
29. Kluski śląskie z dziurą - 120kg
30. Mrożone leczo - 120kg
31. Malina mrożona - 80kg
32. Szpinak rozdrobniony - 50kg
33. Koncentrat owocowy po 5 l (Kanister) bez syntetycznych barwników i substancji słodzących - 20szt.
Część 7. Jaja
1. Jaja kurze „L” - 40000szt.
|
GuidZP400 |
25332871-c5c4-48a4-8f92-8d147ab05bf5
|
Biuletyn |
629091-N-2019
|
Zamawiajacy nazwa |
Dom Pomocy Społecznej w Szarocinie
|
Regon |
23109500700000
|
Zamawiajacy adres ulica |
Szarocin
|
Zamawiajacy adres numer domu |
1
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Kamienna Góra
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
58-400
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
dolnośląskie
|
Zamawiajacy telefon |
0-75 742 44 20
|
Zamawiajacy fax |
0-75 742 44 20
|
Zamawiajacy email |
szarocin@post.pl
|
Adres strony url |
www.dpsszarocin.wordpress.com
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
9
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.dpsszarocin.wordpress.com
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
w formie pisemnej
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Dom Pomocy Społecznej w Szarocinie, Szarocin 1, 58-400 Kamienna Góra
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Szarocinie
|
Numer referencyjny |
1/D/2019
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Szarocinie.
2. Przedmiot zamówienia podzielony został na siedem części:
Część 1 Artykuły spożywcze różne
Część 2 Nabiał i mleko
Część 3 Pieczywo
Część 4 Warzywa i owoce
Część 5 Mięso i wyroby wędliniarskie
Część 6 Ryby, mrożonki i przetwory warzywno – owocowe
Część 7 Jaja
3. Szczegółowe zestawienie asortymentowe zamawianych artykułów żywnościowych zawarte jest w poniższych tabelach.
4. Użyte w załącznikach nazwy własne (towaru lub producenta) oznaczają, iż oferowany artykuł powinien być równoważy do wskazanych, tzn. powinien posiadać porównywalną wartość odżywczą i energetyczną oraz zawartość składników, a także posiadać nie gorsze cechy jakościowe w zakresie wydajności oraz zbliżone walory smakowe.
5. Zamawiający na bazie doświadczeń z lat ubiegłych oszacował zapotrzebowanie na wymienione artykuły na okres 12 miesięcy. Ilości te (podane w załącznikach) stanowią wartość szacunkową, co oznacza, że ostateczna ilość zamawiana na podstawie umowy może ulec zmianie.
6. Dostawy artykułów żywnościowych odbywać się będą w dni robocze od poniedziałku do soboty, za wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy, w godzinach od 6°° do godziny 13°°. Miejscem dostawy jest siedziba Zamawiającego (Pałac– kuchnia).
7. Zamawiający będzie zamawiał wyroby sukcesywnie, w miarę potrzeb – od poniedziałku do piątku za wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy w godzinach od 7°°do godziny 13°°.
8. Dostawy realizowane będą w partiach, na podstawie zamówień składanych przez Zamawiającego z jednodniowym wyprzedzeniem, elektronicznie na adres e-mail lub numer faks Wykonawcy wskazany w umowie. W zamówieniu Zamawiający każdorazowo określi ilość i rodzaj zamawianego asortymentu.
9. Częstotliwość składanych zamówień uzależniona będzie od bieżących potrzeb Zamawiającego i zamawianego asortymentu. Szacuje się, że będzie ona średnio wynosiła: dla części 1, 4, 7 - jeden raz w tygodniu, dla części 5 – dwa razy w tygodniu, dla części 2 – 3 razy w tygodniu, dla części 3 – 6 razy w tygodniu i dla części 6 – wg zapotrzebowania.
10. Dostarczane artykuły żywnościowe będące przedmiotem umowy muszą być:
- świeże, bardzo dobrej jakości i spełniać wszystkie obowiązujące w tym zakresie normy,
- dostarczane w oryginalnych opakowaniach producenta, z etykietą handlową identyfikującą dany artykuł i z podanym na etykiecie terminem przydatności do spożycia (nie dotyczy warzyw i owoców),
- dostarczane środkiem transportu spełniającym wymagania sanitarne dotyczące środków transportu żywności.
11. Podana w załącznikach waga (gramatura) dotyczy pojedynczego opakowania danego artykułu. Artykuły, dla których określono wagę opakowań nie mogą być dostarczane luzem.
12. Artykuły spożywcze powinny posiadać odpowiednio długie okresy (terminy) przydatności do spożycia, stosownie do rodzaju asortymentu.
13. W przypadku wykrycia wad zamówionych artykułów spożywczych lub ich niezgodności asortymentowej i ilościowej ze złożonym zamówieniem, Zamawiającemu przysługuje prawo złożenia reklamacji. W przypadku złożenia uzasadnionej reklamacji, Wykonawca zobowiązany jest wymienić niezwłocznie i na własny koszt towar wadliwy na wolny od wad i/lub dostarczyć (uzupełnić) asortyment i ilości zgodnie z zamówieniem.
14. Reklamacje mogą być zgłaszane telefonicznie lub pisemnie przez przedstawicieli Zamawiającego wymienionych w umowie. W przypadku pisemnego zgłoszenia reklamacji, Wykonawca zobowiązany jest również pisemnie potwierdzić fakt jej przyjęcia.
15. W przypadku wystąpienia trzech udokumentowanych reklamacji, Zamawiający ma prawo do rozwiązania umowy ze skutkiem natychmiastowym.
16. W przypadku, gdy Wykonawca nie dostarczy przedmiotu umowy w ustalonych terminach lub gdy wskutek reklamacji nie dokona niezwłocznej wymiany towaru wadliwego na wolny od wad i/lub uzupełnienia asortymentu i ilości, Zamawiający ma prawo dokonać zakupu u innego dostawcy w asortymencie i ilościach odpowiadających niezrealizowanej/niewymienionej dostawie, co będzie skutkować zmniejszeniem ilości przedmiotu umowy o wielkość tego zakupu.
17. W przypadku zaistnienia sytuacji określonej w pkt 16, Wykonawca zobowiązany będzie do zwrotu Zamawiającemu kwoty wynikającej z różnicy pomiędzy ceną zakupu a ceną wynikającą z umowy, po uprzednim przesłaniu do Wykonawcy kopii faktury zakupu danego asortymentu.
18. Do obowiązków Wykonawcy, który złoży ofertę najkorzystniejszą na Część 6. Ryby, mrożonki i przetwory warzywno – owocowe, należeć będzie nieodpłatne wyposażenie Zamawiającego w 4 szt. zamrażarek, każda o pojemności 350 litrów - na czas trwania umowy. Powyższe winno być wkalkulowane w cenę oferty.
Część 1. Artykuły spożywcze różne
1. Makaron nitki 250 g (4 jajeczny) - 180kg
2. Makaron świderki po 2,5 kg z mąki durum - 400kg
3. Makaron kolanka po 2,5 kg z mąki durum - 100kg
4. Woda mineralna gazowana - butelki 0,5 l - 600l
5. Woda mineralna gazowana - butelki 1,5 l - 1500l
6. Woda mineralna niegazowana - butelki 0,5 l - 400l
7. Sól po 1 kg - 600kg
8. Pasztet z drobiu 160g (typu prochowicki) -400kg
9. Pasztet z drobiu 300g (typu prochowicki) - 350kg
10. Konserwy mięsne wieprzowe 300g - 350kg
11. Pasztet wieprzowy 500g - 50kg
12. Ogórek konserwowy po 900 g - 400kg
13. Mąka pszenna typ 500 po 1 kg - 200kg
14. Mąka tortowa typ 450 po 1 kg - 600kg
15. Mąka ziemniaczana po 1 kg - 50kg
16. Kasza manna po 1 kg - 200kg
17. Kasza jęczmienna po 1 kg - 300kg
18. Kasza kukurydziana po 0,5 kg - 50kg
19. Cukier - wyrób polski - Kategoria I po 1 kg - 3600kg
20. Cukier puder po 0,5 kg - 20kg
21. Groszek konserwowy po 400 g - 200kg
22. Musztarda po 1 kg - 80kg
23. Ocet po 1 l - 120l
24. Olej roślinny (opak. 1 l) - 200l
25. Olej roślinny (opak. 3 l) - 300l
26. Olej słonecznikowy (opak. 1 l) - 120l
27. Miód naturalny po 900 g- PSZCZELI - 100kg
28. Dżemy po 280 g - 280kg
29. Powidła śliwkowe po 300g - 100kg
30. Marmolada wieloowocowa po 1 kg - 60kg
31. Masa makowa po 850 g - 20kg
32. Brzoskwinie w puszce po 850 g - 20kg
33. Wiórki kokosowe po 100 g - 5kg
34. Rodzynki po 500 g - 10kg
35. Cukier waniliowy po 1 kg - 5kg
36. Kwasek cytrynowy po 1 kg - 5kg
37. Proszek do pieczenia po 1 kg - 5kg
38. Żelatyna po 1 kg - 10kg
39. Konserwa makrela w pomidorach po 170 g - 180kg
40. Konserwa makrela w oleju po 170 g - 160kg
41. Konserwa szprot podwędzany po 170 g - 30kg
42. Pieczarki marynowane po 850 g - 70kg
43. Płatki kukurydziane po 500 g - 120kg
44. Płatki owsiane błyskawiczne po 400 g - 80kg
45. Płatki jęczmienne błyskawiczne po 400 g - 30kg
46. Ananasy w puszce po 500 g - 30kg
47. Napoje owocowe różne gazowane po 1,5 l - 180szt.
48. Napoje owocowe różne niegazowane po 1,5 l - 180szt.
49. Aromaty do ciast różne po 9 ml - 30szt.
50. Soda oczyszczona po 500g - 5kg
51. Fasola konserwowa czerwona 400g - 70kg
52. Cieciorka konserwowa 400g - 80kg
53. Majonez 700 g typu Winiary - 600kg
54. Oranżada różna po 1,5 l - 180szt.
Część 2. Nabiał i mleko
1. Ser biały półtłusty - 1200kg
2. Ser topiony kostka kremowy 100g - 400kg
3. Serek homogenizowany po 150 g typu Danio - 600kg
4. Śmietana 18% - 800l
5. Śmietana 30% - 50l
6. Jogurt owocowy po 115 g typu Danon - 500szt.
7. Jogurt naturalny po 150 g min. 3% tłuszczu w 100g produktu - 2500szt.
8. Jogurt owocowy po 150 g typu Jogobella - 5000szt.
9. Masło extra min. 82% tłuszczu zwierzęcego (osełka po 100g) - 200kg
10. Masło extra min 82% tłuszczu zwierzęcego pakowane po 1 kg - 50kg
11. Masło smakowe typu smaksełko po 100g - 60kg
12. Margaryna z masłem do smarowania pieczywa min 5% masła - 900kg
13. Margaryna do smarowania pieczywa typu Śniadaniowa, Smakowita maślany smak - 900kg
14. Ser żółty (typu gouda) - 150kg
15. Ser żółty (typu salami) - 400kg
16. Ser żółty typu dziurawiec - 200kg
17. Ser żółty typu morski - 50kg
18. Ser żółty EDAMSKI - 50kg
19. Ser żółty dziurawiec typu RYCKI - 50kg
20. Ser żółty typu rolada ustrzycka - 150kg
21. Ser żółty wędzony - 50kg
22. Margaryna do pieczenia typu KASIA - 100kg
23. Margaryna mleczna - 350kg
24. Mleko 1l 2% tłuszczu - 6000l
25. Maślanka 1l - 200l
26. Kefir 380g - 2000szt.
27. Serek wiejski 150g - 2000szt.
28. Serek kanapkowy po 150 g - 300szt.
29. Serek typu mój ulubiony po 450 g - 200szt.
30. Deser ryżowy po 150 g - 300szt.
31. Deser - kaszka po 150 g - 300szt.
32. Deser - serniczek po 150 g - 300szt.
33. Serek typu mój ulubiony 200 g - 450szt.
34. Ser biały mielony 1 kg - 350kg
35. Serek kanapkowy typu Łaciaty 135 g (różne smaki) - 600szt.
36. Serek typu Almette 150 g - 240szt.
Część 3. Pieczywo
1. Chleb zwykły krojony 600 g - 7000kg
2. Chleb z orkiszem krojony 500 g - 350kg
3. Chleb typu FITNNESS krojony 500 g - 350kg
4. Chleb IG dla diabetyków 500 g - 350kg
5. Chleb żytni razowy ze słonecznikiem 500 g - 350kg
6. Chleb graham 500 g - 350kg
7. Bułka pszenna wrocławska krojona 400 g - 5000kg
8. Bułka mała pszenne po 50g - 13000szt.
9. Bułka tarta - 100kg
10. Bułka słodka z serem 100g - 2500szt.
11. Bułka słodka z marmoladą 100g - 1500szt.
12. Bułka słodka z jagodami 100g - 500szt.
13. Pączki z marmoladą - 200szt.
14. Pączki z nadzieniem różanym - 200szt.
15. Rogal zwykły po 90 g - 2000szt.
16. Rogal maślany po 50 g - 7000szt.
17. Bułka maślana 90g - 2000szt.
18. Ciasto – sernik - 100kg
19. Ciasto - makowiec - 100kg
20. Ciasto - jabłecznik - 100kg
Część 4 . Warzywa i owoce
1. Burak czerwony - 800kg
2. Cebula - 600kg
3. Marchew - 2000kg
4. Seler - 250kg
5. Ziemniaki młode - 4000kg
6. Ziemniaki - 11000kg
7. Ogórek świeży od 01.01.2020 do 30.06.2020 i od 01.11.2020 do 31.12.2020 - 4000kg
8. Ogórek świeży od 01.07.2020 do 31.10.2020 - 6000kg
9. Ogórek małosolny - 200kg
10. Ogórek kiszony - 300kg
11. Kapusta pekińska - 150kg
12. Kapusta kiszona - 800kg
13. Kapusta biała młoda - 500szt.
14. Kapusta biała - 400kg
15. Kapusta włoska - 50szt.
16. Kapusta czerwona - 120kg
17. Sałata zielona - 1300szt.
18. Kalafior świeży - 150szt.
19. Koper świeży - 1500pęczek
20. Pietruszka natka świeża - 1500pęczek
21. Jabłka - 4000kg
22. Pomidory świeże od 01.01.2020 do 30.06.2020 i od 01.11.2020 do 31.12.2020 - 800kg
23. Pomidory świeże od 01.07.2020 do 31.10.2020 - 1000kg
24. Pomidor malinowy od 01.07.2020 do 31.10.2020 - 200kg
25. Szczypior - 1500pęczek
26. Czosnek krajowy - 400szt.
27. Pietruszka korzeń - 250kg
28. Por - 250kg
29. Cytryna - 500kg
30. Groch łuskany po 5 kg - 250kg
31. Fasola Jasiek po 500 g - 150kg
32. Orzech włoski łuskany - 5kg
33. Rzodkiewka - 2500pęczek
34. Rabarbar - 30kg
35. Botwina - 200pęczek
36. Brokuł - 50szt.
37. Fasolka szparagowa żółta od 01.07.2020 do 31.10.2020 - 50kg
38. Fasolka szparagowa zielona od 01.07.2020 do 31.10.2020 - 100kg
39. Sałata lodowa - 100szt.
40. Pieczarka świeża - 300kg
Część 5. Mięso i wyroby wędliniarskie
1. Filet z piersi kurczaka - 300kg
2. Uda z kurczaka z obciętym grzbietem - 900kg
3. Skrzydełko z kurczaka - 50kg
4. Porcja rosołowa z kurczaka - 1500kg
5. Kurczak świeży - 600kg
6. Udziec z indyka b/k - 200kg
7. Wątroba wieprzowa - 250kg
8. Wołowina - pręga b/k - 50kg
9. Wołowina - ligawa b/k - 50kg
10. Wołowina b/k pieczeniowa - 100kg
11. Wieprzowina - golonka tylna - 50kg
12. Wieprzowina - szynka b/k - 800kg
13. Wieprzowina - łopatka b/k i bez tłuszczu - 150kg
14. Wieprzowina - karkówka b/k - 500kg
15. Wieprzowina - biodrówka b/k - 50kg
16. Wieprzowina - pachwina - 50kg
17. Wieprzowina - nóżki - 50kg
18. Wieprzowina - przedgolonki - 50kg
19. Wieprzowina-schab b/k - 500kg
20. Żeberka wieprzowe trójkąty - 90kg
21. Wieprzowina - kości schabowe -150kg
22. Parówka z szynki - 100kg
23. Polędwica drobiowa - 200kg
24. Polędwica z warzywami - 200kg
25. Kiełbasa parówkowa serdelki - 500kg
26. Kiełbasa śląska- 200kg
27. Kiełbasa szynkowa - 100kg
28. Kiełbasa szynkowa drobiowa - 150kg
29. Kiełbasa wiejska - 50kg
30. Kiełbasa mielonka - 70kg
31. Kiełbasa zwyczajna - 600kg
32. Kiełbasa krakowska - 200kg
33. Kiełbasa mortadela - 150kg
34. Kiełbasa piwna - 30kg
35. Kiełbasa biała parzona - 80kg
36. Kiełbasa biała surowa - 30kg
37. Kiełbasa żywiecka - 150kg
38. Kiełbasa golonkowa - 30kg
39. Kiełbasa jałowcowa - 80kg
40. Schab wędzony - 50kg
41. Schab pieczony - 50kg
42. Polędwica sopocka - 200kg
43. Ogonówka wędzona - 50kg
44. Baleron - 50kg
45. Pierś wędzona z indyka - 30kg
46. Filet z piersi indyka - 50kg
47. Boczek surowy - 120kg
48. Boczek wędzony parzony - 80kg
49. Boczek faszerowany - 30kg
50. Rolada boczkowa - 30kg
51. Szynka gotowana - 150kg
52. Szynka typu z pieca - 60kg
53. Szynka typu krucha - 60kg
54. Szynka drobiowa prasowana - 50kg
55. Salceson drobiowy z kurczaka - 100kg
56. Salceson drobiowy z indyka - 100kg
57. Salceson wieprzowy włoski - 100kg
58. Kaszanka z podrobami - 300kg
59. Pieczeń wieprzowa - 80kg
60. Pieczeń a’la kaczka - 40kg
61. Pasztet zapiekany - 150kg
62. Pasztetowa drobiowa - 200kg
63. Słonina świeża bez skóry - 120kg
64. Żołądki drobiowe świeże - 40kg
65. Żołądki z indyka świeże - 40kg
66. Kości wędzone wieprzowe - 150kg
67. Pachwina wędzona - 30kg
68. Szynka konserwowa prasowana - 150kg
69. Kiełbasa salami - 10kg
70. Kiełbasa ze świniobicia - 20kg
71. Kabanosy wieprzowe - 15kg
72. Kabanosy drobiowe - 15kg
73. Kiełbasa biała z szynki - 50kg
74. Parówka z fileta - 50kg
75. Pasztet borowikowy - 50kg
76. Pasztetowa wędzona - 50kg
77. Kiełbasa wieprzowa z cielęciną - 30kg
78. Kiełbasa geesowska - 30kg
79. Kiełbasa myśliwska - 20kg
Część 6. Ryby, mrożonki i przetwory warzywno owocowe
1. Filet z dorsza mrożony SHP, bez glazury - 500kg
2. Miruna mrożona - filet SHP, bez glazury - 500kg
3. Śledź a’la Matjas - 300kg
4. Śledź po kaszubsku - 50kg
5. Śledź po wiejsku - 150kg
6. Pyzy z mięsem - 320kg
7. Pyzy ziemniaczane - 200kg
8. Knedle z truskawkami - 240kg
9. Mrożonka wiosenna 7 skład. - 500kg
10. Mrożonka włoszczyzna paski - 1000kg
11. Mrożonka bukiet warzyw - 400kg
12. Mrożonka kompotowa - 500kg
13. Kalafior mrożony - 100kg
14. Truskawka mrożona - 80kg
15. Fasola mrożona szparagowa - 300kg
16. Lody różne na patyku po 50 ml - 300szt.
17. Lody różne na patyku po 110 ml - 450szt.
18. Lody rożne rożek po 110 ml - 300szt.
19. Lody różne w kubku po 200 ml - 150szt.
20. Lody różne po 5 l - 50l
21. Pierogi z serem - 120kg
22. Pierogi ruskie - 120kg
23. Tłuszcz FRYTURA - 30kg
24. Szczaw konserwowy - 40kg
25. Jabłka prażone "szarlotka" - 300kg
26. Margaryna w płynie po 3,7 l - 15szt.
27. Ćwiartka z kurczaka mrożona - 360kg
28. Czarna porzeczka mrożona - 100kg
29. Kluski śląskie z dziurą - 120kg
30. Mrożone leczo - 120kg
31. Malina mrożona - 80kg
32. Szpinak rozdrobniony - 50kg
33. Koncentrat owocowy po 5 l (Kanister) bez syntetycznych barwników i substancji słodzących - 20szt.
Część 7. Jaja
1. Jaja kurze „L” - 40000szt.
|
Cpv glowny przedmiot |
15800000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Okreslenie warunkow |
nie dotyczy
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
nie dotyczy
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
nie dotyczy
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
Odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt. 1 Ustawy
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
Zakres zmian oraz warunki ich wprowadzenia określone zostały w specyfikacji istotnych warunków zamówienia
|
IV 4 4 data |
2019-12-06T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
10:45
|
IV 4 4 jezyki |
Ofertę należy sporządzić w języku polskim
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Artykuły spożywcze różne
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15800000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Przedmiotem zamówienia jest dostawa niżej określonych artykułów: 1. Makaron nitki 250 g (4 jajeczny) - 180kg
2. Makaron świderki po 2,5 kg z mąki durum - 400kg
3. Makaron kolanka po 2,5 kg z mąki durum - 100kg
4. Woda mineralna gazowana - butelki 0,5 l - 600l
5. Woda mineralna gazowana - butelki 1,5 l - 1500l
6. Woda mineralna niegazowana - butelki 0,5 l - 400l
7. Sól po 1 kg - 600kg
8. Pasztet z drobiu 160g (typu prochowicki) -400kg
9. Pasztet z drobiu 300g (typu prochowicki) - 350kg
10. Konserwy mięsne wieprzowe 300g - 350kg
11. Pasztet wieprzowy 500g - 50kg
12. Ogórek konserwowy po 900 g - 400kg
13. Mąka pszenna typ 500 po 1 kg - 200kg
14. Mąka tortowa typ 450 po 1 kg - 600kg
15. Mąka ziemniaczana po 1 kg - 50kg
16. Kasza manna po 1 kg - 200kg
17. Kasza jęczmienna po 1 kg - 300kg
18. Kasza kukurydziana po 0,5 kg - 50kg
19. Cukier - wyrób polski - Kategoria I po 1 kg - 3600kg
20. Cukier puder po 0,5 kg - 20kg
21. Groszek konserwowy po 400 g - 200kg
22. Musztarda po 1 kg - 80kg
23. Ocet po 1 l - 120l
24. Olej roślinny (opak. 1 l) - 200l
25. Olej roślinny (opak. 3 l) - 300l
26. Olej słonecznikowy (opak. 1 l) - 120l
27. Miód naturalny po 900 g- PSZCZELI - 100kg
28. Dżemy po 280 g - 280kg
29. Powidła śliwkowe po 300g - 100kg
30. Marmolada wieloowocowa po 1 kg - 60kg
31. Masa makowa po 850 g - 20kg
32. Brzoskwinie w puszce po 850 g - 20kg
33. Wiórki kokosowe po 100 g - 5kg
34. Rodzynki po 500 g - 10kg
35. Cukier waniliowy po 1 kg - 5kg
36. Kwasek cytrynowy po 1 kg - 5kg
37. Proszek do pieczenia po 1 kg - 5kg
38. Żelatyna po 1 kg - 10kg
39. Konserwa makrela w pomidorach po 170 g - 180kg
40. Konserwa makrela w oleju po 170 g - 160kg
41. Konserwa szprot podwędzany po 170 g - 30kg
42. Pieczarki marynowane po 850 g - 70kg
43. Płatki kukurydziane po 500 g - 120kg
44. Płatki owsiane błyskawiczne po 400 g - 80kg
45. Płatki jęczmienne błyskawiczne po 400 g - 30kg
46. Ananasy w puszce po 500 g - 30kg
47. Napoje owocowe różne gazowane po 1,5 l - 180szt.
48. Napoje owocowe różne niegazowane po 1,5 l - 180szt.
49. Aromaty do ciast różne po 9 ml - 30szt.
50. Soda oczyszczona po 500g - 5kg
51. Fasola konserwowa czerwona 400g - 70kg
52. Cieciorka konserwowa 400g - 80kg
53. Majonez 700 g typu Winiary - 600kg
54. Oranżada różna po 1,5 l - 180szt.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Nabiał i mleko
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15500000-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Przedmiotem zamówienia jest dostawa niżej określonych artykułów: 1. Ser biały półtłusty - 1200kg
2. Ser topiony kostka kremowy 100g - 400kg
3. Serek homogenizowany po 150 g typu Danio - 600kg
4. Śmietana 18% - 800l
5. Śmietana 30% - 50l
6. Jogurt owocowy po 115 g typu Danon - 500szt.
7. Jogurt naturalny po 150 g min. 3% tłuszczu w 100g produktu - 2500szt.
8. Jogurt owocowy po 150 g typu Jogobella - 5000szt.
9. Masło extra min. 82% tłuszczu zwierzęcego (osełka po 100g) - 200kg
10. Masło extra min 82% tłuszczu zwierzęcego pakowane po 1 kg - 50kg
11. Masło smakowe typu smaksełko po 100g - 60kg
12. Margaryna z masłem do smarowania pieczywa min 5% masła - 900kg
13. Margaryna do smarowania pieczywa typu Śniadaniowa, Smakowita maślany smak - 900kg
14. Ser żółty (typu gouda) - 150kg
15. Ser żółty (typu salami) - 400kg
16. Ser żółty typu dziurawiec - 200kg
17. Ser żółty typu morski - 50kg
18. Ser żółty EDAMSKI - 50kg
19. Ser żółty dziurawiec typu RYCKI - 50kg
20. Ser żółty typu rolada ustrzycka - 150kg
21. Ser żółty wędzony - 50kg
22. Margaryna do pieczenia typu KASIA - 100kg
23. Margaryna mleczna - 350kg
24. Mleko 1l 2% tłuszczu - 6000l
25. Maślanka 1l - 200l
26. Kefir 380g - 2000szt.
27. Serek wiejski 150g - 2000szt.
28. Serek kanapkowy po 150 g - 300szt.
29. Serek typu mój ulubiony po 450 g - 200szt.
30. Deser ryżowy po 150 g - 300szt.
31. Deser - kaszka po 150 g - 300szt.
32. Deser - serniczek po 150 g - 300szt.
33. Serek typu mój ulubiony 200 g - 450szt.
34. Ser biały mielony 1 kg - 350kg
35. Serek kanapkowy typu Łaciaty 135 g (różne smaki) - 600szt.
36. Serek typu Almette 150 g - 240szt.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
Pieczywo
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15811000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Przedmiotem zamówienia jest dostawa niżej określonych artykułów:
1. Chleb zwykły krojony 600 g - 7000kg
2. Chleb z orkiszem krojony 500 g - 350kg
3. Chleb typu FITNNESS krojony 500 g - 350kg
4. Chleb IG dla diabetyków 500 g - 350kg
5. Chleb żytni razowy ze słonecznikiem 500 g - 350kg
6. Chleb graham 500 g - 350kg
7. Bułka pszenna wrocławska krojona 400 g - 5000kg
8. Bułka mała pszenne po 50g - 13000szt.
9. Bułka tarta - 100kg
10. Bułka słodka z serem 100g - 2500szt.
11. Bułka słodka z marmoladą 100g - 1500szt.
12. Bułka słodka z jagodami 100g - 500szt.
13. Pączki z marmoladą - 200szt.
14. Pączki z nadzieniem różanym - 200szt.
15. Rogal zwykły po 90 g - 2000szt.
16. Rogal maślany po 50 g - 7000szt.
17. Bułka maślana 90g - 2000szt.
18. Ciasto – sernik - 100kg
19. Ciasto - makowiec - 100kg
20. Ciasto - jabłecznik - 100kg
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
Warzywa i owoce
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15300000-1
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Przedmiotem zamówienia jest dostawa niżej określonych artykułów:
1. Burak czerwony - 800kg
2. Cebula - 600kg
3. Marchew - 2000kg
4. Seler - 250kg
5. Ziemniaki młode - 4000kg
6. Ziemniaki - 11000kg
7. Ogórek świeży od 01.01.2020 do 30.06.2020 i od 01.11.2020 do 31.12.2020 - 4000kg
8. Ogórek świeży od 01.07.2020 do 31.10.2020 - 6000kg
9. Ogórek małosolny - 200kg
10. Ogórek kiszony - 300kg
11. Kapusta pekińska - 150kg
12. Kapusta kiszona - 800kg
13. Kapusta biała młoda - 500szt.
14. Kapusta biała - 400kg
15. Kapusta włoska - 50szt.
16. Kapusta czerwona - 120kg
17. Sałata zielona - 1300szt.
18. Kalafior świeży - 150szt.
19. Koper świeży - 1500pęczek
20. Pietruszka natka świeża - 1500pęczek
21. Jabłka - 4000kg
22. Pomidory świeże od 01.01.2020 do 30.06.2020 i od 01.11.2020 do 31.12.2020 - 800kg
23. Pomidory świeże od 01.07.2020 do 31.10.2020 - 1000kg
24. Pomidor malinowy od 01.07.2020 do 31.10.2020 - 200kg
25. Szczypior - 1500pęczek
26. Czosnek krajowy - 400szt.
27. Pietruszka korzeń - 250kg
28. Por - 250kg
29. Cytryna - 500kg
30. Groch łuskany po 5 kg - 250kg
31. Fasola Jasiek po 500 g - 150kg
32. Orzech włoski łuskany - 5kg
33. Rzodkiewka - 2500pęczek
34. Rabarbar - 30kg
35. Botwina - 200pęczek
36. Brokuł - 50szt.
37. Fasolka szparagowa żółta od 01.07.2020 do 31.10.2020 - 50kg
38. Fasolka szparagowa zielona od 01.07.2020 do 31.10.2020 - 100kg
39. Sałata lodowa - 100szt.
40. Pieczarka świeża - 300kg
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
Mięso i wyroby wędliniarskie
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15110000-2
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Przedmiotem zamówienia jest dostawa niżej określonych artykułów:
1. Filet z piersi kurczaka - 300kg
2. Uda z kurczaka z obciętym grzbietem - 900kg
3. Skrzydełko z kurczaka - 50kg
4. Porcja rosołowa z kurczaka - 1500kg
5. Kurczak świeży - 600kg
6. Udziec z indyka b/k - 200kg
7. Wątroba wieprzowa - 250kg
8. Wołowina - pręga b/k - 50kg
9. Wołowina - ligawa b/k - 50kg
10. Wołowina b/k pieczeniowa - 100kg
11. Wieprzowina - golonka tylna - 50kg
12. Wieprzowina - szynka b/k - 800kg
13. Wieprzowina - łopatka b/k i bez tłuszczu - 150kg
14. Wieprzowina - karkówka b/k - 500kg
15. Wieprzowina - biodrówka b/k - 50kg
16. Wieprzowina - pachwina - 50kg
17. Wieprzowina - nóżki - 50kg
18. Wieprzowina - przedgolonki - 50kg
19. Wieprzowina-schab b/k - 500kg
20. Żeberka wieprzowe trójkąty - 90kg
21. Wieprzowina - kości schabowe -150kg
22. Parówka z szynki - 100kg
23. Polędwica drobiowa - 200kg
24. Polędwica z warzywami - 200kg
25. Kiełbasa parówkowa serdelki - 500kg
26. Kiełbasa śląska- 200kg
27. Kiełbasa szynkowa - 100kg
28. Kiełbasa szynkowa drobiowa - 150kg
29. Kiełbasa wiejska - 50kg
30. Kiełbasa mielonka - 70kg
31. Kiełbasa zwyczajna - 600kg
32. Kiełbasa krakowska - 200kg
33. Kiełbasa mortadela - 150kg
34. Kiełbasa piwna - 30kg
35. Kiełbasa biała parzona - 80kg
36. Kiełbasa biała surowa - 30kg
37. Kiełbasa żywiecka - 150kg
38. Kiełbasa golonkowa - 30kg
39. Kiełbasa jałowcowa - 80kg
40. Schab wędzony - 50kg
41. Schab pieczony - 50kg
42. Polędwica sopocka - 200kg
43. Ogonówka wędzona - 50kg
44. Baleron - 50kg
45. Pierś wędzona z indyka - 30kg
46. Filet z piersi indyka - 50kg
47. Boczek surowy - 120kg
48. Boczek wędzony parzony - 80kg
49. Boczek faszerowany - 30kg
50. Rolada boczkowa - 30kg
51. Szynka gotowana - 150kg
52. Szynka typu z pieca - 60kg
53. Szynka typu krucha - 60kg
54. Szynka drobiowa prasowana - 50kg
55. Salceson drobiowy z kurczaka - 100kg
56. Salceson drobiowy z indyka - 100kg
57. Salceson wieprzowy włoski - 100kg
58. Kaszanka z podrobami - 300kg
59. Pieczeń wieprzowa - 80kg
60. Pieczeń a’la kaczka - 40kg
61. Pasztet zapiekany - 150kg
62. Pasztetowa drobiowa - 200kg
63. Słonina świeża bez skóry - 120kg
64. Żołądki drobiowe świeże - 40kg
65. Żołądki z indyka świeże - 40kg
66. Kości wędzone wieprzowe - 150kg
67. Pachwina wędzona - 30kg
68. Szynka konserwowa prasowana - 150kg
69. Kiełbasa salami - 10kg
70. Kiełbasa ze świniobicia - 20kg
71. Kabanosy wieprzowe - 15kg
72. Kabanosy drobiowe - 15kg
73. Kiełbasa biała z szynki - 50kg
74. Parówka z fileta - 50kg
75. Pasztet borowikowy - 50kg
76. Pasztetowa wędzona - 50kg
77. Kiełbasa wieprzowa z cielęciną - 30kg
78. Kiełbasa geesowska - 30kg
79. Kiełbasa myśliwska - 20kg
|
| |
Zalacznik czesc nr |
6
|
Zalacznik nazwa |
Ryby, morożonki i przetwory warzywno - owocowe
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15200000-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Przedmiotem zamówienia jest dostawa niżej określonych artykułów:
1. Filet z dorsza mrożony SHP, bez glazury - 500kg
2. Miruna mrożona - filet SHP, bez glazury - 500kg
3. Śledź a’la Matjas - 300kg
4. Śledź po kaszubsku - 50kg
5. Śledź po wiejsku - 150kg
6. Pyzy z mięsem - 320kg
7. Pyzy ziemniaczane - 200kg
8. Knedle z truskawkami - 240kg
9. Mrożonka wiosenna 7 skład. - 500kg
10. Mrożonka włoszczyzna paski - 1000kg
11. Mrożonka bukiet warzyw - 400kg
12. Mrożonka kompotowa - 500kg
13. Kalafior mrożony - 100kg
14. Truskawka mrożona - 80kg
15. Fasola mrożona szparagowa - 300kg
16. Lody różne na patyku po 50 ml - 300szt.
17. Lody różne na patyku po 110 ml - 450szt.
18. Lody rożne rożek po 110 ml - 300szt.
19. Lody różne w kubku po 200 ml - 150szt.
20. Lody różne po 5 l - 50l
21. Pierogi z serem - 120kg
22. Pierogi ruskie - 120kg
23. Tłuszcz FRYTURA - 30kg
24. Szczaw konserwowy - 40kg
25. Jabłka prażone "szarlotka" - 300kg
26. Margaryna w płynie po 3,7 l - 15szt.
27. Ćwiartka z kurczaka mrożona - 360kg
28. Czarna porzeczka mrożona - 100kg
29. Kluski śląskie z dziurą - 120kg
30. Mrożone leczo - 120kg
31. Malina mrożona - 80kg
32. Szpinak rozdrobniony - 50kg
33. Koncentrat owocowy po 5 l (Kanister) bez syntetycznych barwników i substancji słodzących - 20szt.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
7
|
Zalacznik nazwa |
Jaja
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03142500-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Przedmiotem zamówienia jest dostawa niżej określonych artykułów:
1. Jaja kurze „L” - 40000szt.
|
| |