Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i wędlin własnym transportem Wykonawcy dla „Uzdrowiska Horyniec” Sp. z o.o. Do obowiązków Wykonawcy należeć będzie dostawa (wraz z wniesieniem do magazynu) przedmiotu zamówienia do Punktu Żywienia „Uzdrowiska Horyniec” Sp. z o.o. Asortyment: Schab wieprzowy świeży b/k (bez części grzbietowej) grubość 7-9 cm – 1875 kg, Łopatka wieprzowa b/k. świeża – 1175 kg, Karkówka wieprzowa b/k świeża – 700 kg, Szynka wieprzowa b/k świeża – 1000 kg, Żeberka wieprzowe paski szer. ok.10 cm, mięsne świeże I klasa – 190 kg, Kości schabowe świeże – 40 kg, Żeberka wędzone – 13 kg, Słonina świeża – 8 kg, Smalec (kostka 250g lub 200) – 600 kg, Mięso wołowe bez kości Rostbef kl.I– 30 kg, Mięso wołowe bez kości skrzydło kl I – 30 kg, Flaki wołowe mrożone krojone (op. 1kg) – 240 kg, Baleron wieprzowy wędzony (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprzowego min. 80%(wielkość jednej sztuki 1,5 kg-2kg) – 38 kg, Boczek rolowany pieczony (wielkość jednej sztuki 1,5 kg-2kg) – 125 kg, Szynka wieprzowa gotowana (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego ok.70- 80%, wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg – 225 kg, Szynka wieprzowa wiejska (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 80%(wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg) – 190 kg, Szynka wieprzowa swojska (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 80% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg – 500 kg, Szynka wieprzowa ogonówka (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego ok. 70- 80% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg – 60 kg, Szynka wieprzowa biała (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 80% - 250 kg, Schab w galarecie (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 80% - 63 kg, Schab biały (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 80% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg – 700 kg, Kiełbasa szynkowa (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego ok. 65- 80% baton ok.1,5kg – 190 kg, Kiełbasa szynkowa podsuszana zawartość mięsa wieprzowego min 70% baton ok. 1,5kg – 500 kg, Kiełbasa krakowska (grubo rozdrobniona, parzona, wielkość batona ok. 1,5kg. opakowanie MAP, zaw. mięsa wieprzowego min 70% - 250 kg, Polędwica wieprzowa sopocka (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 70% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg – 950 kg, Kiełbasa typu salami (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 80% - 10 kg, Kiełbasa śląska (opakowanie MAP, waga jednej szt. ok. 150g) – 125 kg, Kiełbasa wiejska, staropolska – 10 kg, Kiełbasa cienka, wiejska, swojska – 50 kg, Kiełbasa zwyczajna (wędzona, parzona w osłonkach, opakowanie MAP) – 250 kg, Kaszanka (w osłonkach naturalnych, waga jednostkowa ok. 100 do 150g.,średnica 3-4cm, opakowanie MAP) – 625 kg, Kiełbasa kminkowa ( opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 70% - 63 kg, Pasztet pieczony wieprzowy ( w bloku lub formie aluminiowej) ok.1,5kg – 50 kg, Kiełbasa biała parzona (w osłonkach naturalnych, masa jednej sztuki ok. 100-150g.) – 375 kg, Kiełbasa parówkowa w osłonkach naturalnych (waga jednej sztuki 100-150g) zawartość mięsa min. 70% - 75 kg, Polędwica z indyka sopocka (wielkość batona 1,5-3kg, opakowanie MAP) zawartość mięsa drobiowego ok. 70% - 250 kg, Polędwica drobiowa (wielkość batona 1,5-3kg, opakowanie VAC) zawartość mięsa drobiowego ok.70% - 125 kg, Szynka drobiowa (wielkość bloku 1,5-3kg,opakowanie VAC) zawartość mięsa drobiowego ok.70% - 625 kg, Filet z indyka wędzony (opakowanie VAC) zawartość mięsa drobiowego ok.70% - 63 kg, Salceson drobiowy (wielkość batonu 1,5-3kg. ,opakowanie VAC)zawartość mięsa drobiowego ok. 60% - 250 kg, Pasztet drobiowy pieczony( w bloku lub formie aluminiowej) zawartość mięsa drobiowego ok. 60% - 375 kg, Rolada drobiowa wielkość bloku ok.1,5kg zawartość mięsa drobiowego ok. 60% opakowanie VAC – 315 kg, Parówki drobiowe (w osłonkach, masa jednej parówki ok. 70g. Typu Hot-dog opakowanie MAP) zawartość mięsa drobiowego ok. 70% - 440 kg, Kiełbasa szynkowa z kurczaka (opakowanie MAP) wielkość batona 1,5-3kg zawartość mięsa drobiowego ok.70% - 250 kg, Serdelki drobiowe (w osłonkach, masa jednej sztuki ok. 70g średnica 3-4 cm opakowanie MAP, zawartość mięsa drobiowego ok. 70% - 63 kg, Kurczak świeży (tusze po ok. 2,5kg.) – 1070 kg, Filet z kurczaka(jednakowej wielkości) – 1625 kg, Udka świeże (noga bez grzbietów) – 1750 kg, Wątróbka z kurczaka – 375 kg, Żołądki drobiowe – 125 kg, Korpusy drobiowe bez skrzydeł – 1250 kg, Filet z piersi indyka (od 2,5 do 3kg) – 375 kg, Mięso udowe b/k z indyka – 750 kg, Wątróbka z indyka – 315 kg. |
GuidZP400 |
5cfe1af7-430a-4435-a9e1-d44c7ddec83b
|
Biuletyn |
629049-N-2019
|
Zamawiajacy nazwa |
Uzdrowisko Horyniec sp. z o.o.
|
Regon |
78103200000000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Sanatoryjna
|
Zamawiajacy adres numer domu |
3
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Horyniec-Zdrój
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
37-620
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
podkarpackie
|
Zamawiajacy telefon |
016 6313088, 6313147
|
Zamawiajacy fax |
166 313 355
|
Zamawiajacy email |
biuro@uzdrowisko-horyniec.com.pl
|
Adres strony url |
www.uzdrowisko-horyniec.com.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
3
|
Czy dostep dokumentow zamowienia |
1
|
Dostep dokumentow zamowienia |
www.uzdrowisko-horyniec.com.pl
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.uzdrowisko-horyniec.com.pl
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
Oferta musi być sporządzona w formie pisemnej i złożona w sekretariacie Spółki lub przesłana listownie/za pośrednictwem firmy kurierskiej.
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Uzdrowisko Horyniec Sp. z o.o. ul. Sanatoryjna 3, 37-620 Horyniec-Zdrój, Budynek Administracyjny pok. nr 9
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawa mięsa i wędlin do Uzdrowiska Horyniec Sp. z o.o.
|
Numer referencyjny |
UH-ZP.26.23.2019
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i wędlin własnym transportem Wykonawcy dla „Uzdrowiska Horyniec” Sp. z o.o. Do obowiązków Wykonawcy należeć będzie dostawa (wraz z wniesieniem do magazynu) przedmiotu zamówienia do Punktu Żywienia „Uzdrowiska Horyniec” Sp. z o.o. Asortyment: Schab wieprzowy świeży b/k (bez części grzbietowej) grubość 7-9 cm – 1875 kg, Łopatka wieprzowa b/k. świeża – 1175 kg, Karkówka wieprzowa b/k świeża – 700 kg, Szynka wieprzowa b/k świeża – 1000 kg, Żeberka wieprzowe paski szer. ok.10 cm, mięsne świeże I klasa – 190 kg, Kości schabowe świeże – 40 kg, Żeberka wędzone – 13 kg, Słonina świeża – 8 kg, Smalec (kostka 250g lub 200) – 600 kg, Mięso wołowe bez kości Rostbef kl.I– 30 kg, Mięso wołowe bez kości skrzydło kl I – 30 kg, Flaki wołowe mrożone krojone (op. 1kg) – 240 kg, Baleron wieprzowy wędzony (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprzowego min. 80%(wielkość jednej sztuki 1,5 kg-2kg) – 38 kg, Boczek rolowany pieczony (wielkość jednej sztuki 1,5 kg-2kg) – 125 kg, Szynka wieprzowa gotowana (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego ok.70- 80%, wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg – 225 kg, Szynka wieprzowa wiejska (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 80%(wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg) – 190 kg, Szynka wieprzowa swojska (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 80% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg – 500 kg, Szynka wieprzowa ogonówka (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego ok. 70- 80% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg – 60 kg, Szynka wieprzowa biała (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 80% - 250 kg, Schab w galarecie (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 80% - 63 kg, Schab biały (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 80% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg – 700 kg, Kiełbasa szynkowa (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego ok. 65- 80% baton ok.1,5kg – 190 kg, Kiełbasa szynkowa podsuszana zawartość mięsa wieprzowego min 70% baton ok. 1,5kg – 500 kg, Kiełbasa krakowska (grubo rozdrobniona, parzona, wielkość batona ok. 1,5kg. opakowanie MAP, zaw. mięsa wieprzowego min 70% - 250 kg, Polędwica wieprzowa sopocka (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 70% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg – 950 kg, Kiełbasa typu salami (opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 80% - 10 kg, Kiełbasa śląska (opakowanie MAP, waga jednej szt. ok. 150g) – 125 kg, Kiełbasa wiejska, staropolska – 10 kg, Kiełbasa cienka, wiejska, swojska – 50 kg, Kiełbasa zwyczajna (wędzona, parzona w osłonkach, opakowanie MAP) – 250 kg, Kaszanka (w osłonkach naturalnych, waga jednostkowa ok. 100 do 150g.,średnica 3-4cm, opakowanie MAP) – 625 kg, Kiełbasa kminkowa ( opakowanie MAP) zawartość mięsa wieprzowego min 70% - 63 kg, Pasztet pieczony wieprzowy ( w bloku lub formie aluminiowej) ok.1,5kg – 50 kg, Kiełbasa biała parzona (w osłonkach naturalnych, masa jednej sztuki ok. 100-150g.) – 375 kg, Kiełbasa parówkowa w osłonkach naturalnych (waga jednej sztuki 100-150g) zawartość mięsa min. 70% - 75 kg, Polędwica z indyka sopocka (wielkość batona 1,5-3kg, opakowanie MAP) zawartość mięsa drobiowego ok. 70% - 250 kg, Polędwica drobiowa (wielkość batona 1,5-3kg, opakowanie VAC) zawartość mięsa drobiowego ok.70% - 125 kg, Szynka drobiowa (wielkość bloku 1,5-3kg,opakowanie VAC) zawartość mięsa drobiowego ok.70% - 625 kg, Filet z indyka wędzony (opakowanie VAC) zawartość mięsa drobiowego ok.70% - 63 kg, Salceson drobiowy (wielkość batonu 1,5-3kg. ,opakowanie VAC)zawartość mięsa drobiowego ok. 60% - 250 kg, Pasztet drobiowy pieczony( w bloku lub formie aluminiowej) zawartość mięsa drobiowego ok. 60% - 375 kg, Rolada drobiowa wielkość bloku ok.1,5kg zawartość mięsa drobiowego ok. 60% opakowanie VAC – 315 kg, Parówki drobiowe (w osłonkach, masa jednej parówki ok. 70g. Typu Hot-dog opakowanie MAP) zawartość mięsa drobiowego ok. 70% - 440 kg, Kiełbasa szynkowa z kurczaka (opakowanie MAP) wielkość batona 1,5-3kg zawartość mięsa drobiowego ok.70% - 250 kg, Serdelki drobiowe (w osłonkach, masa jednej sztuki ok. 70g średnica 3-4 cm opakowanie MAP, zawartość mięsa drobiowego ok. 70% - 63 kg, Kurczak świeży (tusze po ok. 2,5kg.) – 1070 kg, Filet z kurczaka(jednakowej wielkości) – 1625 kg, Udka świeże (noga bez grzbietów) – 1750 kg, Wątróbka z kurczaka – 375 kg, Żołądki drobiowe – 125 kg, Korpusy drobiowe bez skrzydeł – 1250 kg, Filet z piersi indyka (od 2,5 do 3kg) – 375 kg, Mięso udowe b/k z indyka – 750 kg, Wątróbka z indyka – 315 kg.
|
Cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Okreslenie warunkow |
Zamawiający nie określa warunków w zakresie kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej.
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie określa warunków w zakresie sytuacji ekonomicznej lub finansowej.
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Zamawiający nie określa warunków w zakresie zdolności technicznej lub zawodowej.
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 8 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
1) Zaświadczenie właściwego naczelnika Urzędu Skarbowego potwierdzające, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert lub inny dokument potwierdzający, że Wykonawca zawarł porozumienie z właściwym organem podatkowym w sprawie spłat tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami lub grzywnami, w szczególności uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu.
W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie dokument ten składa każdy z Wykonawców oddzielnie.
2) Zaświadczenie właściwej terenowej jednostki organizacyjnej Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego albo inny dokument potwierdzający, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenie społeczne lub zdrowotne, wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert lub inny dokument potwierdzający, że Wykonawca zawarł porozumienie z właściwym organem w sprawie spłat tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami lub grzywnami, w szczególności uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu.
W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie dokument ten składa każdy z Wykonawców oddzielnie.
|
Inne dokumenty niewymienione |
1) Odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy.
W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie dokument ten składa każdy z Wykonawców oddzielnie.
2) Dokument dopuszczający środek transportu Wykonawcy do przewozu artykułów żywnościowych, zgodnie z wymogami Rozporządzenia WE NR 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dn. 29.04.2004 w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. Urz. UE L 139 z dn. 30.04.2004 r. z późn. zm.). Wykonawca, który ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentów, o których mowa w sekcji III pkt4:
a) składa dokument lub dokumenty wystawione w kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające, że nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości- wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem składania ofert.
b) jeżeli w kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, ma osoba, której dokument dotyczy, nie wydaje się ww. dokumentów, zastępuje się je dokumentem zawierającym odpowiednio oświadczenie Wykonawcy, ze wskazaniem osoby albo osób uprawnionych do jego reprezentacji, lub oświadczenie osoby, której dokument miał dotyczyć, złożone przede notariuszem, lub przed organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego właściwym ze względu na siedzibę lub miejsce zamieszkania Wykonawcy lub miejsce zamieszkania tej osoby.
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
IV 4 4 data |
2019-12-06T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
09:00
|
IV 4 5 okres |
30
|