GuidZP400 |
90ed8ba3-65cc-4c31-8cbe-674cab902231
|
Biuletyn |
630561-N-2019
|
Zamawiajacy nazwa |
Państwowe Liceum Sztuk Plastycznych im. Józefa Chełmońskiego w Nałęczowie
|
Regon |
28259900000000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Lipowa
|
Zamawiajacy adres numer domu |
30
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Nałęczów
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
24-140
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
lubelskie
|
Zamawiajacy telefon |
815 014 554,
|
Zamawiajacy fax |
815 015 793
|
Zamawiajacy email |
plsp-plsp@wp.pl,
|
Adres strony url |
https://bip.e-cea.pl/1208/
|
Adres strony internetowej narzedzia |
https://bip.e-cea.pl/1208/zamowienia-publiczne/rok-2019
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Nazwa projektu programu |
Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych w 2020 roku do Państwowego Liceum Sztuk Plastycznych im. Józefa Chełmońskiego w Nałęczowie
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
8
|
Rodzaj zamawiajacego inny |
Publiczna Szkoła Artystyczna
|
Dostep dokumentow zamowienia |
Nie
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
https://bip.e-cea.pl/1208/zamowienia-publiczne/rok-2019
|
Dostep do dokumentow ograniczony |
Nie
|
Oferty wnioski dostepne |
Nie
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert inny |
Nie
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
Nie
|
Komunikacja elektroniczna wymaga |
Nie
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych w 2020 roku do Państwowego Liceum Sztuk Plastycznych im. Józefa Chełmońskiego w Nałęczowie
|
Numer referencyjny |
263.1.2019
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy |
9
|
Okreslenie przedmiotu |
1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki Państwowego Liceum Sztuk Plastycznych im. Józefa Chełmońskiego w Nałęczowie zgodnie z załącznikiem cenowym na poszczególne zadanie.
2. Formularze cenowe będą integralną częścią SIWZ zawierającą wykaz asortymentu i ilości produktów żywnościowych, które stanowią przewidywane zapotrzebowanie na okres trwania umowy.
3 Ilości podane w załączniku cenowym są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmianie.
Z tego tytułu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego.
4 Dostawy będą dokonywane partiami, w związku z bieżącymi potrzebami Zamawiającego. Zgłoszenie zapotrzebowania będzie następować telefonicznie, mailem lub faxem przez upoważnionego pracownika, najpóźniej w dniu poprzedzającym dzień planowanych dostaw. Produkty spożywcze muszą by dostarczane samochodem własnym Dostawcy spełniającym wymogi sanitarne, w opakowaniach jednostkowych opisanych w formularzu cenowym.
5 Artykuły żywnościowe objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno- epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego.
6 Ponadto wszystkie artykuły muszą jednocześnie spełniać warunki zawarte w Ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia tekst jednolity Dz. U. z 2018 r. poz. 1541, 1669, 2136 z późniejszymi zmianami.
7 Przedmiot zamówienia obejmuje transport oraz wyładunek asortymentu do miejsca przeznaczenia tj. magazyn.
8 Zastosowanie wskazanych w dokumentacji Zamawiającego preferencji opisujących wymagania odnoszące się do cech jakościowych przedmiotu zamówienia – podyktowane są zapewnieniem preferowanej dla przedmiotu zamówienia najwyższej jakości ( dotyczy przedmiotu- art. 29 ustawy Pzp)
9 W przypadku zaproponowania gramatury zbliżonej do oczekiwanej przez Zamawiającego, obowiązkiem Wykonawcy będzie dokonanie stosownych przeliczeń i zaoferowania ilości produktu w innym opakowaniu (zbliżonej wielkości), która pokryje zapotrzebowanie Zamawiającego określone w kalkulacjach cenowych.
|
Cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Okreslenie warunkow |
Wykonawca potwierdza spełnienie warunku przez złożenie oświadczenia, o którym mowa w art.25a ustawy Prawo zamówień publicznych-załącznik nr 4 do SIWZ potwierdzającego wdrażanie bądź stosowanie wdrożonego systemu HACCP- załącznik nr 7 do SIWZ. Zamawiający wymaga również w tym zakresie, by Wykonawca złożył oświadczenie, że oferowane produkty spożywcze są dopuszczone do obrotu na terenie Polski zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2018 r. poz. 1541, 1669,2136)-załącznik nr 6 do SIWZ.
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Wykonawca potwierdza spełnienie warunku przez złożenie oświadczenia, o którym mowa w art. 25a ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych - załącznik nr 4 do SIWZ.
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 2 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
IV 4 4 data |
2019-12-16T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
09:00
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Dostawy warzyw korzeniowych, bulwiastych, liściastych, ziemniaków oraz owoców do stołówki Państwowego Liceum Sztuk Plastycznych im. Józefa Chełmońskiego w Nałęczowie.
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Dostawy mrożonek warzywnych i innych przetworów mrożonych do stołówki Państwowego Liceum Sztuk Plastycznych im. Józefa Chełmońskiego w Nałęczowie.
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
Dostawy pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich do stołówki Państwowego Liceum Sztuk Plastycznych im. Józefa Chełmońskiego w Nałęczowie. Pieczywo bez ulepszaczy na naturalnym zakwasie
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa mięsa i produktów mięsnych oraz wędlin do stołówki Państwowego Liceum Sztuk Plastycznych im. Józefa Chełmońskiego w Nałęczowie.
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
Dostawy drobiu i wyrobów drobiowych do stołówki Państwowego Liceum Sztuk Plastycznych im. Józefa Chełmońskiego w Nałęczowie
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
| |
Zalacznik czesc nr |
6
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa różnych produktów spożywczych do stołówki Państwowego Liceum Sztuk Plastycznych im. Józefa Chełmońskiego w Nałęczowie.
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
| |
Zalacznik czesc nr |
7
|
Zalacznik nazwa |
Dostawy ryb i ryb przetworzonych do stołówki Państwowego Liceum Sztuk Plastycznych im. Józefa Chełmońskiego w Nałęczowie.
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
| |
Zalacznik czesc nr |
8
|
Zalacznik nazwa |
Dostawy mleka i przetworów mlecznych do stołówki Państwowego Liceum Sztuk Plastycznych im. Józefa Chełmońskiego w Nałęczowie.
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
| |
Zalacznik czesc nr |
9
|
Zalacznik nazwa |
Dostawy jaj do stołówki Państwowego Liceum Sztuk Plastycznych im. Józefa Chełmońskiego w Nałęczowie.
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
| |