Data publikacji |
2019-12-03 |
Data zakończenia |
2019-12-17 00:00:00 |
Instytucja |
Zespół Szkół Zawodowych Nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej |
Miejscowość |
Biała Podlaska |
Województwo |
lubelskie |
Branża |
- Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne,
- Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne,
- Produkty mleczarskie,
- Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie,
- Sprzęt radiowy, telewizyjny, komunikacyjny, telekomunikacyjny i podobny
|
Szczegóły
|
Numer ogłoszenia |
631247-N-2019 |
Typ dokumentu |
ZP-400 |
Kod CPV |
150000008, 31425003, 151000009, 152000000, 32000003, 155000003, 158100009 |
Adres strony internetowej siwz |
|
BZP |
Zobacz
|
GuidZP400 |
db4b59ed-6bd6-42d1-b2f5-877c86098419
|
Biuletyn |
631247-N-2019
|
Zamawiajacy nazwa |
Zespół Szkół Zawodowych Nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej
|
Regon |
17893300000000
|
Zamawiajacy adres ulica |
Marszałka Józefa Piłsudskiego
|
Zamawiajacy adres numer domu |
36
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Biała Podlaska
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
21-500
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
lubelskie
|
Zamawiajacy telefon |
83 341 67 87
|
Zamawiajacy fax |
833 436 606
|
Zamawiajacy email |
sekretariat@zsz1.edu.pl
|
Adres strony url |
http://www. zsz1.edu.pl/na-biezaco/zamowienia-publiczne
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
8
|
Rodzaj zamawiajacego inny |
szkoła
|
Czy dostep dokumentow zamowienia |
1
|
Dostep dokumentow zamowienia |
http://www. zsz1.edu.pl/na-biezaco/zamowienia-publiczne
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
http://www. zsz1.edu.pl
|
Oferty wnioski dostepne |
Nie
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert inny |
Nie
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
pisemnie
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 36, 21-500 Biała Podlaska, woj. Lubelskie
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Przedmiotem postępowania jest udzielenie zamówienia w zakresie sukcesywnej dostawy artykułów spożywczych do warsztatów szkolnych oraz internatu szkolnego Zespołu Szkół Zawodowych nr 1 w Białej Podlaskiej.
|
Numer referencyjny |
ZSZ 1.27/272/1.19
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem postępowania jest udzielenie zamówienia w zakresie sukcesywnej dostawy artykułów spożywczych do warsztatów szkolnych oraz internatu szkolnego Zespołu Szkół Zawodowych nr 1 w Białej Podlaskiej. Zamawiający dopuszcza składanie dowolnie wybranych części zamówienia na jedną lub wiele, bądź wszystkie części zamówienia. Część zadania nie może być dzielona; oferty nie zawierające pełnego zakresu w zadaniu częściowym zostaną odrzucone. Dostarczony towar powinien być świeży z okresami ważności odpowiednio dla danego asortymentu, wysokiej jakości (pierwszy gatunek), bez wad fizycznych i jakościowych, odpowiadające obowiązującym normom. Wyroby winny być oznaczone zgodnie z przepisami. W przypadku braku towarów o wymaganej gramaturze dopuszcza się opakowania o innych zbliżonych wielkościach (gramaturach), w takim przypadku przelicza się wartość opakowania do gramatury podanej/wymaganej przez zamawiającego. W przypadku mięsa oraz wędlin dostarczona ilość surowca musi dokładnie odpowiadać ilości zamówionej.
|
Cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
Oświadczenie w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia Wykonawcy zał. nr 4 do SIWZ
|
Zakresie warunkow udzialu |
Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu zał. nr 3 do SIWZ
|
Inne dokumenty niewymienione |
Oferta (zał. Nr 1), formularz asortymentowo cenowy(zał. Nr 2), wykaz podwykonawców o udzielenie zamówienia sukcesywnej dostawy artykułów spożywczych dla warsztatów szkolnych i internatuszkolnego Zespołu Szkół Zawodowych nr 1 w Białej Podlaskiej (zał nr 5), oświadczenie o przynależności do grupy kapitałowej (zał nr 6)
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
1) Zmian korzystnych dla Zamawiającego,
2) Zmiany cen na skutek:
zastosowania waloryzacji GUS wskaźnikiem cen towarów i usług konsumpcyjnych za kwartał poprzedni,
3) Zmiany nazwy produktu Zamawiający dopuszcza zmianę nazwy produktu w trakcie realizacji umowy możliwość zakupu artykułów równoważnych, tzn. takich, które nie zostały wymienione w formularzu cenowym, a odpowiadają ich wartościom, różniąc się nazwą lub nazwą producenta.
4) Zmiany stawek VAT które zostaną wprowadzone w trakcie obowiązywania umowy,
5) Zmiany sposobu konfekcjonowania towarów objętych umową w przypadku zmiany wielkości opakowania producenta z zachowaniem zasady proporcjonalności ceny na wniosek wykonawcy.
6) Zmiany o których mowa wprowadza się w drodze pisemnych uzgodnień na wniosek jednej ze stron.
|
IV 4 4 data |
2019-12-17T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
10:00
|
IV 4 4 jezyki |
polski
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Jaja
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03142500-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
jaja klasa L szt. 19000
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Mięso, produkty mięsne, wędliny
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
baleron*kg 2 boczek surowy kg 5 boczek wędzony parzony kg 15 boczek wędzony surowy kg 20
filet z indyka świeży kg 3 filet z kurczaka surowy kg 750 flaki 0,9 kgszt. 3 golonki wieprzowe kg 4
kabanosy cienkie z różnych rodzajów mięsa 120g szt. 10 kabanosy* kg 1 karkówka wieprzowa surowa bez kości kg 65 kiełbasa biała parzona* kg 50 kiełbasa krakowska* kg 77 kiełbasa podwawelska* kg 295
kiełbasa szynkowa* kg 75 kiełbasa śląska* kg 40 kiełbasa toruńska* kg 10 kości schabowe kg 800
kurczak świeży kg 380 łopatka wieprzowa surowa bez kości kg 990 mięso mielone wieprzowo-wołowe kg 230 mielonka tyrolska* kg 75 nogi wieprzowe kg 5 ogonówka* kg 45 parówki* kg 40 pasztet drobiowy 50g szt. 500 pierś z kurczaka wędzona parzona kg 47 podgardle kg 47 podudzia z kurczaka kg 350 polędwica drobiowa kg 80 polędwica sopocka* kg 103 polędwiczki wieprzowe kg 3 porcje rosołowe z kurczaka kg 230 salami 0,30kg w białej osłonie kg 2 schab wieprzowy surowy bez kości kg 520 skrzydła z kurczaka kg 2 słonina kg 10 smalec kostka 200g kg 105 szponder wołowy kg 50 szynka gotowana* kg 110 szynka konserwowa kg 410 szynka parmeńska 0,10 kg szt. 5 szynka wędzona* kg 5 szynka wieprzowa surowa bez kości kg 430 szynka z beczki* kg 3 udo z kurczaka (ćwiartka) kg 200 udziec z kurczaka kg 180 udziec wołowy kg 2 wątróbka drobiowa kg 1 wątróbka wieprzowa kg 1 żeberka wieprzowe mięsne paski kg 30 żeberka wieprzowe mięsne trójkąty kg 5
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
Ryby
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15200000-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
łosoś mrożony płaty kg 1 łosoś wędzony filet kg 2 łosoś wędzony plastry 200g kg 2 łosoś wędzony sałatkowy 250g kg 5 makrela wędzona kg 26 sałatka z makrelą 135g szt 360 pstrąg świeży kg 2
ryba mrożona miruna b/s kg 260 ryba mrożona miruna z/s kg 645 szczupak świeży kg 2
śledzie solone b/s 1kg kg 20 tuńczyk puszka 170g szt 125
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
Owoce i warzywa świeże oraz przetworzone
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03200000-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
ananas świeży szt 20 ananas w puszce 565g szt 335 arbuz kg 80 awokado szt 2 bakłażan kg 2 banany kg 880 bazylia świeża szt 5 borówka amerykańska 250g szt 5 botwina szt 30 brokuł szt 125 brokuł mrożony 2,5kg kg 120 brzoskwinie świeże kg 130 brzoskwinie w puszce 820g szt 150 bukiet jarzyn mrożony 2,5kg kg 35 buraki czerwone kg 710 cebula kg 1 500 cebula czerwona kg 60cebulka marynowana 300g szt 2 chrzan korzeń kg 1 chrzan tarty 290g szt 190 cukinia kg 31 cykoria szt 2cytryny kg 410 czereśnia kg 2 czosnek główka szt 260 czosnek granulowany 80g szt 40 dynia świeża kg 20 dżem brzoskwiniowy niskosłodzony 280g - 40g owoców w 100g produktu szt 145 dżem czarna porzeczka niskosłodzony 280g - 40g owoców w 100g produktu szt 90 dżem truskawkowy niskosłodzony 280g - 40g owoców w 100g produktu szt 120 dżem wiśniowy niskosłodzony 280g- 40g owoców w 100g produktu szt 210 fasola biała drobna kg 130 fasola biała średnia kg 40 fasola konserwowa 400g szt 2 fasolka szparagowa kg 10 fasolka szparagowa mrożona 2,5kg kg 60 frytki kg 20 granat szt 5 grejpfruty kg 2 groch łuskany kg 61 groszek konserwowy 400ml szt 190 groszek mrożony 2,5kg kg 45 gruszki kg 825 gruszki marynowane (słoik) 540g szt 1 grzyby suszone 0,02 kg szt 40 imbir korzeń kg 0,5 imbir marynowany (słoik)360g szt 1 jabłka kg 3 250 kapary słoik 200g szt. 1 kalafior szt 140 kalafior mrożony 2,5kg kg 180
kapusta biała szt 165 kapusta biała kg 580 kapusta czerwona kg 155 kapusta kiszona 1 kg kg 490
kapusta kiszona 5 kg kg 5 kapusta pekińska kg 225 kapusta włoska szt 2 ketchup łagodny 500ml o zawartości pomidorów nie mniejszej niż 120 g na 100g produktu szt 280 ketchup pikantny500ml o zawartości pomidorów nie mniejszej niż 120 g na 100g produktu l szt 120 kiełki rożne rodzaje 50g szt 3
kiwi kg 15 kolendra świeża szt 2 kompot czarna porzeczka 0,9l szt 224 kompot śliwkowy 0,9l szt 20 kompot truskawkowy 0,9l szt 80 kompot wiśniowy0,9l szt 124 koncentrat pomidorowy 200g szt 130
koncentrat pomidorowy 30% 0,9l szt 230 koper suszony 20g szt 2 koper świeży szt. 750
kukurydza konserwowa 425g szt 360 limonki kg 1 mak kg 1 maliny mrożone 2,5kg kg 9 maliny świeże -opakowanie 0,5kg szt 2 mandarynki kg 290 marchew koktajlowa 2,5kg kg 10 marchew kostka mrożona 2,5kg kg 150 marchew świeża kg 1 820 marmolada 500g szt 50 masa makowa 800g szt 5 melon szt 2
migdały całe kg 1 mieszanka kompotowa 2,5 kg kg 640 mięta świeża szt 30 mix sałat szt 150 morele suszone 100g szt 5 natka pietruszki świeża szt 590 natka suszona 20g szt 2 nektarynki kg 115
ogóreczki małe w zalewie octowej 300g szt 2 ogórek zielony kg 780 ogórki kiszone 0,5 kg szt 460 ogórki konserwowe 0,9 l szt 355 ogórki małosolne kg 5 oliwki 140g szt 25 oregano świeże szt 2 orzechy laskowe 100g szt 2 orzechy pinii 100 g szt 1 orzechy pistacje kg 1 orzechy włoskie 100g szt 20 papryka konserwowa 0,9l szt 225 papryka świeża kg 420 pestki dyni 100 g szt 30 pieczarki kg 560 pieczarki konserwowe 280g szt 5 pietruszka korzeń kg 450 Pikle 295 g szt 2 płatki migdałowe 100g szt 40 pomarańcze kg 350 pomidory koktajlowe 0,25 kg szt 70 pomidory suszone (słoik) 285g szt 350 pomidory świeże kg 960 por kg 290 powidła śliwkowe 330 g szt 2 rabarbar kg 3 rodzynki 100g szt 115
rozmaryn świeży szt 2 rukola szt 350 rzepa biała kg 70 rzodkiew czarna kg 42 rzodkiewka szt 685 sałata lodowa szt 120 sałata ozdobna szt 25 sałata zielona szt 810 seler konserwowy 280g szt 135 seler naciowy szt 20 seler świeży kg 460 sezam 100g szt 10 siemię lniane kg 1 skórka pomarańczowa 100g szt. 2 słonecznik łuskany 100g szt 60 słonecznik łuskany kg 40 soczewica kg 80 soczewica czerwona 1 kg kg 15 soja 400g szt 2 sok owocowy 2 l szt 20 sok owocowy kartonik 200 ml szt 2 800 susz owocowy 500g szt 25 syropy owocowe zagęszczane 0,5 l szt 5 szczaw konserwowy 0,9l szt 35 szczaw konserwowy 290g szt 100 szczypior szt 1 400 szparagi (słoik) 180g szt 2 szpinak mrożony rozdrobniony 0,45 kg szt 85 szpinak mrożony 2,5 kg kg 30 szpinak świeży 150g szt 70 śliwki suszone 100g szt 40 śliwki węgierki kg 100 śliwka wędzona kg 1 śliwka w occie słoik 580 ml szt. 2 truskawki mrożone 2,5 kg kg 100
truskawki świeże kg 70 tymianek świeży szt 2 warzywa mrożone paski 2,5kg kg 110 winogron kg 35
wiśnie mrożone 2,5kg kg 2,5 zestaw do kiszenia w pęczkach szt 2 ziemniaki kg 9 000żurawina 280g słoik szt 25 żurawina suszona kg 26 żurawina suszona 150g szt 5
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
Produkty mleczarskie
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15500000-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
jogurt grecki 350g szt. 10 jogurt naturalny 350 g szt. 2 100 jogurt owocowy 150g szt. 1 000 jogurt pitny 250 ml szt. 1 800 jogurt szkolny (różne smaki) 125g szt. 1 600 kefir 1kg szt. 5 Lody 1 l – różne smaki szt. 30 Lody 5 l – różne smaki szt. 2 Masło klarowane 250 g szt. 2 Masło klarowane 500 g szt. 2 masło śmietankowe 200g szt. 800 maślanka 1l szt. 10 mleko 2% butelka 1l szt. 1 100 mleko 2% karton 1l szt. 800 Mleko 3,2 % dla baristów szt. 30 mleko w proszku 500g szt. 10 mleko zsiadłe 0,5 l szt. 10
ser biały półtłusty 200g kg 480 ser biały półtłusty 0,5 kg krajanka kg 300ser biały półtłusty 0,5 kg sypki kg 5 ser biały sernikowy PRESIDENT (wiadro 1 kg) lub równoważny kg 5ser CAPRII 220g szt. 3
Ser Cheddar plastry 150 g szt. 20 ser FETA 270g szt. 760 ser GORGONZOLA 200 g szt. 3 ser gouda kg 5
ser MASCARPONE 250g szt. 20 ser MOZARELLA kulka 100g szt. 30ser MOZARELLA mini kulki 150g szt. 10
ser pleśniowy BRIE 120g szt. 10 ser sałatkowy FETA APETTITA 200g (różne smaki) szt. 5 ser śmietankowy 200g szt. 10 Ser topiony plastry 130 g szt. 250 Ser topiony plastry 150 g szt. 10 ser topiony (bloczek) 100g szt. 130 ser twarogowy z ziołami 150 g szt. 450 ser żółty edamski kg 100 ser żółty salami (blok do 1,5 kg) kg 390 ser żółty wędzony kg 22 ser żółty wędzony w formie rolady kg 27 serek homogenizowany waniliowy 150 g szt. 330 Serek różne smaki 150 g szt. 230 śmietana 12% 200 g szt. 1 000 śmietana 30% 1000 ml szt. 50 śmietana 30% 500 ml szt. 500 śmietana do zupy 18% 400g szt. 1 650
|
| |
Zalacznik czesc nr |
7
|
Zalacznik nazwa |
Pieczywo
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15810000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
bułka grahamka 60 g szt. 11 700 bułka hod-dog 90g szt. 200 bułka paluch 90g szt. 5 800 bułka słodka 100 g szt. 560 bułka sucha szt. 350 bułka tarta kg 190 bułka wrocławska 200g szt. 20 bułka z ziarnami słonecznika 80 g szt. 2 150 bułka ze szpinakiem 70 g szt. 1 500 bułka zwykła 50g szt. 1 900 bułka zwykła 80g szt. 1 800 chleb orkiszowy 300 g szt. 300 chleb razowy krojony 500g ze słonecznikiem szt. 3 000
chleb tostowy szt. 50 chleb zwykły krojony 500g szt. 2 900 rogal maślany szt. 870
|
| |