1. Burak ćwikłowy - CPV 03221111-7 kg 2500; 2 razy 1
w tygodniu po ok. 71 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
zdrowy, czysty, suchy, bez uszkodzeń, nie zwiędnięty, workowany od 10kg do 30kg. Termin przydatności do spożycia nie
krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
2. Cebula - CPV 03221113-1 kg 2700 2 razy w tygodniu po ok. 77 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 10 kg do 15kg. Termin
przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy.
3. Jabłka - CPV 03222321-9 kg 3200 2 razy w tygodniu po ok. 91 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
zdrowe, czyste, suche, całe, nie zwiędnięte, wolne od szkodników i ich uszkodzeń, w opakowaniach od 10 kg do 20kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy
4. Kapusta biała - CPV 03221410-3 kg 3200 Raz w tygodniu po ok. 178 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 15 kg do 30kg. Termin
przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy.
5. Kapusta kiszona - CPV 15331142-4 kg 1100 Raz w tygodniu po ok. 61 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
Wolna od szkodników i ich uszkodzeń, bez nalotu pleśniowego, w opakowaniach od 5 kg do 30kg. Termin przydatności do
spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
6. Marchew jadalna - CPV 03221112-4 kg 6200 2 razy w tygodniu po ok. 177 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 10 kg do 30kg. Termin
przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
7. Kalafior – CPV 03221420-6 kg 200 Raz na dwa tygodnie po ok. 22 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
zdrowy, czysty, suchy, cały, nie zwiędnięty, wolny od szkodników i ich uszkodzeń, w opakowaniach od 5 kg do 10kg. Termin
przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy.
8. Pieczarki – CPV 03221260-6 kg 100 Raz na dwa tygodnie po ok. 11 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
zdrowe, czyste, suche, całe, nie zwiędnięte, wolne od szkodników i ich uszkodzeń, w opakowaniach od 1 kg do 2 kg. Termin
przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy.
9. Pietruszka korzeń - CPV 03221110-0 kg 700 Raz w tygodniu po ok. 39 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 5 kg do 20 kg. Termin
przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
10. Seler korzeń - CPV 03221110-0 kg 700 Raz w tygodniu po ok. 39 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
zdrowy, czysty, suchy, cały, nie zwiędnięty, wolny od szkodników i ich uszkodzeń, w opakowaniach 5 kg do 10 kg. Termin
przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy.
11. Ziemniaki - CPV 03212100-1 kg 36000 2 razy w tygodniu po ok. 1029 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
zdrowe, czyste, suche, całe, nie zwiędnięte, wolne od szkodników i ich uszkodzeń, workowane od 25 kg do 50 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
12. Ogórek zielony - CPV 03221270-9 kg 1500 2 razy w tygodniu po ok. 43 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
zdrowy, czysty, suchy, cały, nie zwiędnięty, wolny od szkodników i ich uszkodzeń, w opakowaniach od 5 kg do 10 kg. Termin
przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy.
13. Pomidor- CPV 03221240-0 kg 1200 2 razy w tygodniu po ok. 34 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
zdrowy, czysty, suchy, cały, nie zwiędnięty, wolny od szkodników i ich uszkodzeń, w opakowaniach 5 kg do 10 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy.
1. Wykonawca winien dostarczać przedmiot zamówienia zgodnie z wymogami i procedurami niezbędnymi dla
zapewnienia bezpieczeństwa i żywienia zawartymi w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności
i żywienia (Dz. U. z 2017 r. poz. 149 z późn. zm.).
2. Wykonawca realizuje dostawy własnym transportem spełniającym warunki sanitarne w zakresie przestrzegania
zasad i higieny przewozu żywności oraz na własne ryzyko (m.in. kwestia zabezpieczenia i ubezpieczenia
przewożonej partii towaru). Ustala się iż, każdorazowo przed wydaniem przedmiotu umowy ilość dostarczonego
towaru oraz jego zgodność z zamówieniem, sprawdzona zostanie w siedzibie zamawiającego przez strony umowy.
3. Dostarczone towary muszą spełniać obowiązujące wymagania i normy jakościowe zgodnie z wymaganiami
zawartymi w Polskich Normach, muszą być świeże i posiadać ważne terminy przydatności do spożycia.
W przypadku stwierdzenia przez zamawiającego złej jakości dostarczonego towaru, strony sporządzają protokół
wskazując w nim rodzaj stwierdzonych wad. Protokół ten stanowić będzie wezwanie zamawiającego skierowane do
wykonawcy o wymianę dostarczonej partii towaru lub jej poszczególnego elementu na nowa partię na własny koszt
i ryzyko wykonawcy.
4. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany ilości dostaw poszczególnych produktów (zmniejszenia do 20%), ze
względu na wystąpienie okoliczności, których nie można było przewidzieć w dacie zawierania umowy, w tym
zwłaszcza powodowanych zmniejszeniem liczby osadzonych, bądź innymi nadzwyczajnymi zdarzeniami lub
sytuacjami. Z tytułu zmniejszenia ilości dostaw, wykonawcy nie przysługuje odszkodowanie.
5. Odbiór jakościowy, gwarancja i reklamacja: Zamawiający zbada dostarczoną partię towaru w trakcie przyjęcia do
magazynu. W przypadku stwierdzenia wad, zamawiający niezwłocznie poinformuje o tym fakcie Wykonawcę.
Wykonawca jest zobowiązany wymienić wadliwą partię towaru. Przedmiot zamówienia winien być odpowiednio
oznakowany (zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i rozwoju wsi z dnia 10 lipca 2007 r.) oraz posiadać
Handlowy Dokument Identyfikacyjny.
6. Zamówienia będą składane i przyjmowane telefonicznie, faksem, drogą elektroniczną (e-mail) lub w czasie dostawy
(na następną dostawę). Zamówienia będą składane przez zamawiającego z co najmniej jednodniowym
wyprzedzeniem. Dostawy będą przyjmowane (z częstotliwością opisaną w powyższej tabeli przy każdym produkcie)
od poniedziałku do piątku w godzinach od 8.00 do 12.00 na podstawie zapotrzebowania zamawiającego.
W wyjątkowych sytuacjach dopuszczalna jest zmiana godziny dostawy po uprzednim uzgodnieniu telefonicznym
pomiędzy dostawcą i odbiorcą (w godzinach pracy magazynu).
7. Standard jakościowy zamówionych dostaw musi odpowiadać standardom określonych w Polskich Normach. |
GuidZP400 |
136f89ac-c9f4-49cf-ae0e-805b644a009a
|
Biuletyn |
533072-N-2020
|
Zamawiajacy nazwa |
Zakład Karny
|
Regon |
32100000000000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Katowicka
|
Zamawiajacy adres numer domu |
4
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Kluczbork
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
46-200
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
opolskie
|
Zamawiajacy telefon |
77 447 20 70
|
Zamawiajacy fax |
77 417 21 70
|
Zamawiajacy email |
dkw_kluczbork@sw.gov.pl
|
Adres strony url |
www.zp.sw.gov.pl
|
Adres strony internetowej narzedzia |
www.zp.sw.gov.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
8
|
Rodzaj zamawiajacego inny |
Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.zp.sw.gov.pl
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
forma pisemna
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Zakład Karny, ul. Katowicka 4, 46-200 Kluczbork
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Sukcesywne dostawy warzyw i owoców do Zakładu Karnego w Kluczborku.
|
Numer referencyjny |
DKw.2232.3.2020.EK
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
1. Burak ćwikłowy - CPV 03221111-7 kg 2500; 2 razy 1
w tygodniu po ok. 71 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
zdrowy, czysty, suchy, bez uszkodzeń, nie zwiędnięty, workowany od 10kg do 30kg. Termin przydatności do spożycia nie
krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
2. Cebula - CPV 03221113-1 kg 2700 2 razy w tygodniu po ok. 77 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 10 kg do 15kg. Termin
przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy.
3. Jabłka - CPV 03222321-9 kg 3200 2 razy w tygodniu po ok. 91 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
zdrowe, czyste, suche, całe, nie zwiędnięte, wolne od szkodników i ich uszkodzeń, w opakowaniach od 10 kg do 20kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy
4. Kapusta biała - CPV 03221410-3 kg 3200 Raz w tygodniu po ok. 178 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 15 kg do 30kg. Termin
przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy.
5. Kapusta kiszona - CPV 15331142-4 kg 1100 Raz w tygodniu po ok. 61 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
Wolna od szkodników i ich uszkodzeń, bez nalotu pleśniowego, w opakowaniach od 5 kg do 30kg. Termin przydatności do
spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
6. Marchew jadalna - CPV 03221112-4 kg 6200 2 razy w tygodniu po ok. 177 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 10 kg do 30kg. Termin
przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
7. Kalafior – CPV 03221420-6 kg 200 Raz na dwa tygodnie po ok. 22 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
zdrowy, czysty, suchy, cały, nie zwiędnięty, wolny od szkodników i ich uszkodzeń, w opakowaniach od 5 kg do 10kg. Termin
przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy.
8. Pieczarki – CPV 03221260-6 kg 100 Raz na dwa tygodnie po ok. 11 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
zdrowe, czyste, suche, całe, nie zwiędnięte, wolne od szkodników i ich uszkodzeń, w opakowaniach od 1 kg do 2 kg. Termin
przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy.
9. Pietruszka korzeń - CPV 03221110-0 kg 700 Raz w tygodniu po ok. 39 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 5 kg do 20 kg. Termin
przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
10. Seler korzeń - CPV 03221110-0 kg 700 Raz w tygodniu po ok. 39 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
zdrowy, czysty, suchy, cały, nie zwiędnięty, wolny od szkodników i ich uszkodzeń, w opakowaniach 5 kg do 10 kg. Termin
przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy.
11. Ziemniaki - CPV 03212100-1 kg 36000 2 razy w tygodniu po ok. 1029 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
zdrowe, czyste, suche, całe, nie zwiędnięte, wolne od szkodników i ich uszkodzeń, workowane od 25 kg do 50 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
12. Ogórek zielony - CPV 03221270-9 kg 1500 2 razy w tygodniu po ok. 43 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
zdrowy, czysty, suchy, cały, nie zwiędnięty, wolny od szkodników i ich uszkodzeń, w opakowaniach od 5 kg do 10 kg. Termin
przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy.
13. Pomidor- CPV 03221240-0 kg 1200 2 razy w tygodniu po ok. 34 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
zdrowy, czysty, suchy, cały, nie zwiędnięty, wolny od szkodników i ich uszkodzeń, w opakowaniach 5 kg do 10 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy.
1. Wykonawca winien dostarczać przedmiot zamówienia zgodnie z wymogami i procedurami niezbędnymi dla
zapewnienia bezpieczeństwa i żywienia zawartymi w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności
i żywienia (Dz. U. z 2017 r. poz. 149 z późn. zm.).
2. Wykonawca realizuje dostawy własnym transportem spełniającym warunki sanitarne w zakresie przestrzegania
zasad i higieny przewozu żywności oraz na własne ryzyko (m.in. kwestia zabezpieczenia i ubezpieczenia
przewożonej partii towaru). Ustala się iż, każdorazowo przed wydaniem przedmiotu umowy ilość dostarczonego
towaru oraz jego zgodność z zamówieniem, sprawdzona zostanie w siedzibie zamawiającego przez strony umowy.
3. Dostarczone towary muszą spełniać obowiązujące wymagania i normy jakościowe zgodnie z wymaganiami
zawartymi w Polskich Normach, muszą być świeże i posiadać ważne terminy przydatności do spożycia.
W przypadku stwierdzenia przez zamawiającego złej jakości dostarczonego towaru, strony sporządzają protokół
wskazując w nim rodzaj stwierdzonych wad. Protokół ten stanowić będzie wezwanie zamawiającego skierowane do
wykonawcy o wymianę dostarczonej partii towaru lub jej poszczególnego elementu na nowa partię na własny koszt
i ryzyko wykonawcy.
4. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany ilości dostaw poszczególnych produktów (zmniejszenia do 20%), ze
względu na wystąpienie okoliczności, których nie można było przewidzieć w dacie zawierania umowy, w tym
zwłaszcza powodowanych zmniejszeniem liczby osadzonych, bądź innymi nadzwyczajnymi zdarzeniami lub
sytuacjami. Z tytułu zmniejszenia ilości dostaw, wykonawcy nie przysługuje odszkodowanie.
5. Odbiór jakościowy, gwarancja i reklamacja: Zamawiający zbada dostarczoną partię towaru w trakcie przyjęcia do
magazynu. W przypadku stwierdzenia wad, zamawiający niezwłocznie poinformuje o tym fakcie Wykonawcę.
Wykonawca jest zobowiązany wymienić wadliwą partię towaru. Przedmiot zamówienia winien być odpowiednio
oznakowany (zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i rozwoju wsi z dnia 10 lipca 2007 r.) oraz posiadać
Handlowy Dokument Identyfikacyjny.
6. Zamówienia będą składane i przyjmowane telefonicznie, faksem, drogą elektroniczną (e-mail) lub w czasie dostawy
(na następną dostawę). Zamówienia będą składane przez zamawiającego z co najmniej jednodniowym
wyprzedzeniem. Dostawy będą przyjmowane (z częstotliwością opisaną w powyższej tabeli przy każdym produkcie)
od poniedziałku do piątku w godzinach od 8.00 do 12.00 na podstawie zapotrzebowania zamawiającego.
W wyjątkowych sytuacjach dopuszczalna jest zmiana godziny dostawy po uprzednim uzgodnieniu telefonicznym
pomiędzy dostawcą i odbiorcą (w godzinach pracy magazynu).
7. Standard jakościowy zamówionych dostaw musi odpowiadać standardom określonych w Polskich Normach.
|
Cpv glowny przedmiot |
03220000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Data zakonczenia |
2020-09-30T00:00:00+02:00
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 2 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 3 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 4 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 5 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 6 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 7 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 8 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
Zamawiający nie zamierza wzywać Wykonawcy do złożenia oświadczeń w celu potwierdzenia okoliczności o których mowa w art.25 ust.1 pkt 3 ustawy Pzp.
|
Zakresie warunkow udzialu |
Zamawiający nie zamierza wzywać Wykonawcy do złożenia oświadczeń w celu potwierdzenia okoliczności o których mowa w art.25 ust.1 pkt 3 ustawy Pzp.
|
Wykaz potwierdzenie okolicznosci |
Zamawiający nie zamierza wzywać Wykonawcy do złożenia oświadczeń w celu potwierdzenia okoliczności o których mowa w art.25 ust.1 pkt 3 ustawy Pzp.
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
Zamawiający przewiduje możliwość wprowadzenia zmian w umowie w stosunku do treści oferty na podstawie, której
dokonano wyboru wykonawcy w następujących przypadkach:
1) ustawowej zmiany stawki podatku od towarów i usług (VAT) w okresie obowiązywania umowy. Zmiana nie dotyczy
ceny jednostkowej netto;
2) nastąpiła zmiana danych podmiotów zawierających umowę (np. w wyniku przekształceń, przejęć, itp.);
3) nastąpiła zmiana nazwy handlowej oferowanego przedmiotu zamówienia;
4) zamawiający zastrzega sobie prawo do korzystania z okresowych promocji i upustów wprowadzonych przez
producenta (ceny niższe niż zawarte w umowie).
Wszystkie zmiany umowy wymagają formy pisemnej (aneks do umowy) pod rygorem nieważności.
|
IV 4 4 data |
2020-04-30T00:00:00+02:00
|
IV 4 4 godzina |
10:00
|
IV 4 4 jezyki |
polski
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Burak ćwikłowy
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03221111-7
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-09-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Burak ćwikłowy - CPV 03221111-7 kg 2500 2 razy w
tygodniu 71 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
zdrowy, czysty, suchy, bez uszkodzeń, nie zwiędnięty, workowany od 10kg do 30kg. Termin przydatności do spożycia nie
krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Cebula
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03221113-1
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-09-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Cebula - CPV 03221113-1 kg 2700 2 razy w
tygodniu po ok. 77 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
Jabłka
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03222321-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-09-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Jabłka - CPV 03222321-9 kg 3200 2 razy w
tygodniu po ok. 91 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
zdrowe, czyste, suche, całe, nie zwiędnięte, wolne od szkodników i ich uszkodzeń, w opakowaniach od 10 kg do 20kg. Termin
przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
Kapusta biała
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03221410-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-09-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Kapusta biała - CPV 03221410-3 kg 3200 Raz w tygodniu po ok. 178 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
Kapusta kiszona
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15331142-4
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-09-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Kapusta kiszona - CPV 15331142-4 kg 1100 Raz w tygodniu po ok. 61 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
Wolna od szkodników i ich uszkodzeń, bez nalotu pleśniowego, w opakowaniach od 5 kg do 30kg. Termin przydatności do
spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
6
|
Zalacznik nazwa |
Marchew jadalna
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03221112-4
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-09-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Marchew jadalna - CPV 03221112-4 kg 6200 2 razy w tygodniu po ok. 177 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 10 kg do 30kg. Termin
przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
7
|
Zalacznik nazwa |
kalafior
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03221420-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-09-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Kalafior – CPV 03221420-6 kg 200 Raz na dwa
tygodnie po ok.22 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
zdrowy, czysty, suchy, cały, nie zwiędnięty, wolny od szkodników i ich uszkodzeń, w opakowaniach od 5 kg do 10kg. Termin
przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
8
|
Zalacznik nazwa |
Pieczarki
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03221260-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-09-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Pieczarki – CPV 03221260-6 kg 100 Raz na dwa
tygodnie po ok. 11 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
zdrowe, czyste, suche, całe, nie zwiędnięte, wolne od szkodników i ich uszkodzeń, w opakowaniach od 1 kg do 2 kg. Termin
przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
9
|
Zalacznik nazwa |
Pietruszka korzeń
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03221110-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-09-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Pietruszka korzeń - CPV 03221110-0 kg 700 Raz w tygodniu po ok.39 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 5 kg do 20kg. Termin
przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
10
|
Zalacznik nazwa |
Seler korzeń
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03221110-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-09-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Seler korzeń - CPV 03221110-0 kg 700 Raz w tygodniu po ok.39 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
zdrowy, czysty, suchy, cały, nie zwiędnięty, wolny od szkodników i ich uszkodzeń, w opakowaniach 5 kg do 10kg. Termin
przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
11
|
Zalacznik nazwa |
Ziemniaki
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03212100-1
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-09-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Ziemniaki - CPV 03212100-1 kg 36000 2 razy w
tygodniu po ok. 1029 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
zdrowe, czyste, suche, całe, nie zwiędnięte, wolne od szkodników i ich uszkodzeń, workowane od 25 kg do 50kg. Termin
przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
12
|
Zalacznik nazwa |
Ogórek zielony
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03221270-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-09-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Ogórek zielony - CPV 03221270-9 kg 1500 2 razy w
tygodniu po ok. 43 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
zdrowy, czysty, suchy, cały, nie zwiędnięty, wolny od szkodników i ich uszkodzeń, w opakowaniach od 5 kg do 10kg. Termin
przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
13
|
Zalacznik nazwa |
Pomidor
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03221240-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-09-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Pomidor- CPV 03221240-0 kg 1200 2 razy w
tygodniu po ok. 34 kg
Preferencje zamawiającego w zakresie jakości:
zdrowy, czysty, suchy, cały, nie zwiędnięty, wolny od szkodników i ich uszkodzeń, w opakowaniach 5 kg do 10kg. Termin
przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy.
|
| |