Masło Extra 200 g 82% tł., naturalne, bez dodatku tłuszczu roślinnego 2 600 kg.,
Śmietana 18% ukw. w opakowaniu 400 g kub. 700szt., Śmietana 18% UHT w opakowaniu 1L
1 000L, Mleko 2% folia 5L 26 000, Ser topiony typu "zegary" 200 g, po 8 szt. w pudełku,
wielosmakowy, min. 75% masy sera podstawowego 85kg., Twaróg półtłusty krajanka 1
300kg., Twaróg półtłusty kostka 200g 600kg. ,Ser twardy półtłusty z mleka pasteryzowanego,
podpuszczkowego, bez konserwantów, barwników, tłuszczu roślinnego, mleka w proszku,
skrobi i lecytyny sojowej Edamski 250kg., Gouda 270kg., Mazdamer 200kg., Twaróg półtłusty
b/laktozy 20kg., Jogurty owocowe 150 g, skład: mleko pasteryzowane, żywe kultury
bakteryjne, naturalny wsad owocowy min. 5-12% , bez konserwantów, tłuszczu roślinnego i
aspartamu, niskosłodzony 5000szt., Jogurt naturalny 150 g, skład: mleko, kultury bakterii
5000szt., Mleko b/laktozy 30L, Masło b/laktozy 20kg., Ser żółty b/laktozy 15kg. |
GuidZP400 |
413f112d-2fee-47b0-b4db-4e67e69c48c0
|
Biuletyn |
540447-N-2020
|
Zamawiajacy nazwa |
Wojewódzki Szpital Rehabilitacyjny dla Dzieci w Ameryce
|
Regon |
29623600000000
|
Zamawiajacy adres ulica |
Ameryka
|
Zamawiajacy adres numer domu |
21
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Olsztynek
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
11-015
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
warmińsko-mazurskie
|
Zamawiajacy telefon |
089 5194867, 5194810
|
Zamawiajacy fax |
895 194 813
|
Zamawiajacy email |
szpital@ameryka.com.pl
|
Adres strony internetowej narzedzia |
www.ameryka.com.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Czy przeprowadza centralny zamawiajacy |
1
|
Rodzaj zamawiajacego |
9
|
Czy dostep dokumentow zamowienia |
1
|
Dostep dokumentow zamowienia |
www.ameryka.com.pl
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.ameryka.com.pl
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawa artykułów mleczarskich – nabiału
|
Numer referencyjny |
ZO/PN/02/20
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Masło Extra 200 g 82% tł., naturalne, bez dodatku tłuszczu roślinnego 2 600 kg.,
Śmietana 18% ukw. w opakowaniu 400 g kub. 700szt., Śmietana 18% UHT w opakowaniu 1L
1 000L, Mleko 2% folia 5L 26 000, Ser topiony typu "zegary" 200 g, po 8 szt. w pudełku,
wielosmakowy, min. 75% masy sera podstawowego 85kg., Twaróg półtłusty krajanka 1
300kg., Twaróg półtłusty kostka 200g 600kg. ,Ser twardy półtłusty z mleka pasteryzowanego,
podpuszczkowego, bez konserwantów, barwników, tłuszczu roślinnego, mleka w proszku,
skrobi i lecytyny sojowej Edamski 250kg., Gouda 270kg., Mazdamer 200kg., Twaróg półtłusty
b/laktozy 20kg., Jogurty owocowe 150 g, skład: mleko pasteryzowane, żywe kultury
bakteryjne, naturalny wsad owocowy min. 5-12% , bez konserwantów, tłuszczu roślinnego i
aspartamu, niskosłodzony 5000szt., Jogurt naturalny 150 g, skład: mleko, kultury bakterii
5000szt., Mleko b/laktozy 30L, Masło b/laktozy 20kg., Ser żółty b/laktozy 15kg.
|
Cpv glowny przedmiot |
15500000-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Waluta calosc |
PLN
|
Okreslenie warunkow |
Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie
spełnienia tego warunku.
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie
spełnienia tego warunku.
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie
spełnienia tego warunku.
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
1.odpisS z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności
gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu
potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp; 2.
zaświadczenia właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzającego, że wykonawca
nie zalega z opłacaniem podatków, wystawionego nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w
postępowaniu, lub innego dokumentu potwierdzającego, że wykonawca zawarł
porozumienie z właściwym organem podatkowym w sprawie spłat tych należności waz z
ewentualnymi odsetkami lub grzywnami, w szczególności uzyskał przewidziane prawem
zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości
wykonania decyzji właściwego organu. 3. Wykonawca przekaże zamawiającemu na
podstawie art. 24 ust. 11 ustawy Pzp oświadczenie o przynależności lub braku
przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy
Pzp.
|
Wykaz potwierdzenie okolicznosci |
1.Aktualny certyfikat HACCP wystawiony na Wykonawcę przez niezależną instytucję
certyfikującą, (lub zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub
Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego
systemu HACCP przez Wykonawcę) 2. Oświadczenie własne Wykonawcy, że oferowany
towar jest dobrej jakości oraz spełnia wymagania określone Ustawą z dnia 25 sierpnia 2006
r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2017 r., poz. 149 ze zm.) 3. Aktualną
decyzję właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej, zgodnie z ustawą z dnia 25
sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia w sprawie wpisu do rejestru oraz
zatwierdzenia zakładu podlegającego urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji
Sanitarnej w zakresie produkcji, (jeśli Wykonawca jest producentem) składowania,
konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno-spożywczymi lub w zakresie składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno-spożywczymi, (jeśli Wykonawca nie jest
producentem) albo decyzja właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej, zgodnie z ustawą
z dnia 16.12.2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego w sprawie wpisu do rejestru
oraz zatwierdzenia zakładu prowadzącego sprzedaż bezpośrednią produktów pochodzenia
zwierzęcego (ze wskazaniem produktów pochodzących z zakładu, które mogą być
wprowadzane na rynek na terytorium RP),
|
Inne dokumenty niewymienione |
1.Wypełniony i podpisany Formularz ofertowy, 2.Oświadczenie własne Wykonawcy
3.Kalkulacja zamówienia,4.Dokument określający zasady reprezentacyjności oraz osoby
uprawnione do reprezentowania wykonawcy (jeżeli nie wynikają one z innych dokumentów
załączonych przez wykonawcę do Oferty) a jeżeli wykonawcę reprezentuje pełnomocnik –
także pełnomocnictwo, określające zakres umocowania podpisane przez osoby uprawnione
do reprezentowania wykonawcy. 5.Złożenie ważnej decyzji o dopuszczeniu samochodu do
przewozu żywności HDI (Dz. U z 2003r. Nr 21 poz.179), którym będzie świadczona
dostawa.
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
IV 4 4 data |
2020-05-25T00:00:00+02:00
|
IV 4 4 godzina |
10:00
|
IV 4 5 okres |
30
|