CZĘŚĆ NR 1 – KONSERWY - CPV 15131000-5, 15200000-0
1.
Konserwa szprot w pomidorach w opak. od 0,30 do 0,36 kg - CPV 15240000-2
kg
700
2.
Konserwa sałatka rybna w opak. od 0,30 do 0,36 kg - CPV 15240000-2
kg
1 400
3.
Konserwa turystyczna w opak. od 0,10 do 0,33 kg – CPV 15131000-5
kg
800
4.
Konserwa tyrolska w opak. od 0,10 do 0,36 kg – CPV 15131000-5
kg
1 100
5.
Paprykarz w opak. od 0,30 do 0,36 kg - CPV 15240000-2
kg
1 400
6.
Pasztet drobiowy w opak. aluminium od 0,10 do 0,13 kg - CPV 15131310-1
kg
1 300
7.
Pasztet mazowiecki w opak. od 0,30 do 0,36 kg - CPV 15131310-1
kg
800
CZEŚĆ NR 2 – PRZYPRAWY - CPV 15870000-7
L. p.
nazwa
j.m.
ilość
1.
Cynamon w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7
kg
8
2.
Czosnek mielony w opak. do 1 kg - CPV 15870000-7
kg
90
3.
Liść laurowy w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7
kg
25
4.
Majeranek suszony w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7
kg
40
5.
Musztarda w opak. do 5 kg – CPV 15871250-1
kg
100
6.
Ocet w butelkach od 0,5 do 1 l - CPV 15871110-8
l
250
7.
Oregano suszone w opak. od 1 do 3 kg - CPV 15872000-1
kg
8
8.
Papryka mielona w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7
kg
80
9.
Pieprz czarny mielony w opak. do 5 kg - CPV 15872100-2
kg
180
10.
Przyprawa do zup w płynie w opak. do 1 l - CPV 15871000-4
l
1 600
11.
Sos biały w opak. do 5 kg - CPV 15871260-4
kg
90
12.
Sos pieczeniowy w opak. do 5 kg - CPV 15871260-4
kg
100
13.
Sos pomidorowy w opak. do 5 kg - CPV 15871260-4
kg
90
14.
Sól spożywcza drobnoziarnista w opak. do 25 kg - CPV 15872400-5
kg
1 600
15.
Ziele angielskie w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7
kg
25
CZĘŚĆ NR 3 – ZUPY I BULIONY - CPV 15891000-0
L.p.
nazwa
j.m.
ilość
1.
Bulion warzywny w opak. do 5 kg - CPV 15891500-5
kg
1 000
2.
Zupa barszcz czerwony w opak. od 1 do 5 kg - CPV 15891400-4
kg
240
3.
Zupa grzybowa w opak. od 1 do 5 kg - CPV 15891400-4
kg
130
4.
Zupa pomidorowa w opak. od 1 do 5 kg - CPV 15891400-4
kg
150
5.
Zupa selerowa w opak. od 1 do 5 kg - CPV 15891400-4
kg
110
6.
Zupa żurek w opak. od 1 do 5 kg - CPV 15891400-4
kg
100
CZĘŚĆ NR 4 – PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA - CPV 15610000-7
L.p.
nazwa
j.m.
ilość
1.
Kasza jęczmienna w opak. do 25 kg - CPV 15613100-9
kg
1 400
2.
Kasza manna w opak. do 5 kg - CPV 15613100-9
kg
600
3.
Mąka pszenna w opak. do 25 kg - CPV 15612100-2
kg
3 000
4.
Mąka ziemniaczana w opak. do 10 kg - CPV 15612000-1
kg
300
5.
Ryż biały w opak. do 25 kg - CPV 15614100-6
kg
5 500
CZĘŚĆ NR 5 – MAKARONY - CPV 15850000-1
L.p.
nazwa
j.m.
ilość
1
Makaron nitki w opak. do 15 kg - CPV 15851100-9
kg
1 400
2
Makaron świderki w opak. do 15 kg - CPV 15851100-9
kg
6 000
CZEŚĆ NR 6 – PRZETWORZONE OWOCE I WARZYWA – CPV 15330000-0
L.p.
nazwa
j.m.
ilość
1.
Dżem truskawkowy niskosłodzony w wiaderkach do 10 kg – CPV 15332296-5
kg
1 500
2.
Fasola typu „Jaś” w opak. do 25 kg - CPV 15331130-7
kg
1 200
3.
Groch zielony konserwowy w puszce do 2 kg - CPV 15331462-3
kg
150
4.
Groch łuskany w opak. do 25 kg - CPV 15331132-1
kg
800
5.
Koncentrat pomidorowy 30 % w opak. od 0,9 do 5 kg - CPV 15331134-5
kg
2 400
6.
Marmolada w opak. do 15 kg – CPV 15332230-5
kg
1 300
7.
Ogórki konserwowe w opak. od 0,9 do 2 kg - CPV 15331500-2
kg
300
8.
Soja granulat w opak. do 25 kg - CPV 15331130-7
kg
500
9.
Leczo pieczarkowe w opak. Od 5 do 10 kg – CPV - 15331000-7
kg
1 600
CZĘŚĆ NR 7 – KAWA I HERBATA – CPV 15860000-4
L.p.
nazwa
j.m.
ilość
1.
Herbata w opak. do 1 kg - CPV 15863000-5
kg
400
2.
Kawa zbożowa w opak. do 25 kg - CPV 15861000-1
kg
600
CZĘŚĆ NR 8 – WODA MINERALNA – CPV 15981000-8
L.p.
nazwa
j.m.
ilość
1.
Woda mineralna gazowana w butelkach 1,5 l – CPV 15981000-8
l
2 300
CZĘŚĆ NR 9 – CUKIER – CPV 15830000-5
L.p.
nazwa
j.m.
ilość
1.
Cukier biały kryształ w opak. do 25 kg - CPV 15831000-2
kg
5 000
Termin przydatności do spożycia wszystkich artykułów spożywczych, nie krótszy niż 60 dni od daty dostawy.
Artykuły żywnościowe takie jak konserwy rybne i mięsne powinny być dostarczane w łatwo otwieranych puszkach (samootwieracz, bez konieczności użycia otwieracza mechanicznego).
1. Wykonawca winien dostarczać przedmiot zamówienia zgodnie z wymogami i procedurami niezbędnymi dla zapewnienia bezpieczeństwa i żywienia zawartymi w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2017 r. poz. 149).
2. Wykonawca realizuje dostawy własnym transportem spełniającym warunki sanitarne w zakresie przestrzegania zasad i higieny przewozu żywności oraz na własne ryzyko (m.in. kwestia zabezpieczenia i ubezpieczenia przewożonej partii towaru). Ustala się iż, każdorazowo przed wydaniem przedmiotu umowy ilość dostarczonego towaru oraz jego zgodność z zamówieniem, sprawdzona zostanie w siedzibie zamawiającego przez strony umowy.
3. Dostarczone towary muszą spełniać obowiązujące wymagania i normy jakościowe zgodnie z wymaganiami zawartymi w Polskich Normach, muszą być świeże i posiadać ważne terminy przydatności do spożycia. W przypadku stwierdzenia przez zamawiającego złej jakości dostarczonego towaru, strony sporządzają protokół wskazując w nim rodzaj stwierdzonych wad. Protokół ten stanowić będzie wezwanie zamawiającego skierowane do wykonawcy o wymianę dostarczonej partii towaru lub jej poszczególnego elementu na nowa partię na własny koszt i ryzyko wykonawcy.
4. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany ilości dostaw poszczególnych produktów (zmniejszenia do 20%), ze względu na wystąpienie okoliczności, których nie można było przewidzieć w dacie zawierania umowy, w tym zwłaszcza powodowanych zmniejszeniem liczby osadzonych, bądź innymi nadzwyczajnymi zdarzeniami lub sytuacjami. Z tytułu zmniejszenia ilości dostaw, wykonawcy nie przysługuje odszkodowanie.
5. Odbiór jakościowy, gwarancja i reklamacja: Zamawiający zbada dostarczoną partię towaru w trakcie przyjęcia do magazynu. W przypadku stwierdzenia wad, zamawiający niezwłocznie poinformuje o tym fakcie Wykonawcę. Wykonawca jest zobowiązany wymienić w tym samym dniu wadliwą partię towaru. Przedmiot zamówienia winien być odpowiednio oznakowany (zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i rozwoju wsi z dnia 10 lipca 2007 r.) oraz posiadać Handlowy Dokument Identyfikacyjny.
6. Zamówienia będą składane i przyjmowane telefonicznie, faksem, drogą elektroniczną (e-mail) lub w czasie dostawy (na następną dostawę). Zamówienia będą składane przez zamawiającego z co najmniej jednodniowym wyprzedzeniem. Dostawy będą przyjmowane raz na dwa tygodnie od poniedziałku do piątku w godzinach od 8.00 do 12.00 na podstawie zapotrzebowania zamawiającego. W wyjątkowych sytuacjach dopuszczalna jest zmiana godziny dostawy po uprzednim uzgodnieniu telefonicznym pomiędzy dostawcą i odbiorcą (w godzinach pracy magazynu).
7. Standard jakościowy zamówionych dostaw musi odpowiadać standardom określonych w Polskich Normach. |
GuidZP400 |
2864fb7e-2941-4bc1-9a16-eb7ee534c31a
|
Biuletyn |
543084-N-2020
|
Zamawiajacy nazwa |
Zakład Karny
|
Regon |
32100000000000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Katowicka
|
Zamawiajacy adres numer domu |
4
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Kluczbork
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
46-200
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
opolskie
|
Zamawiajacy telefon |
77 447 20 70
|
Zamawiajacy fax |
77 417 21 70
|
Zamawiajacy email |
dkw_kluczbork@sw.gov.pl
|
Adres strony url |
www.zp.sw.gov.pl
|
Adres strony internetowej narzedzia |
www.zp.sw.gov.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
8
|
Rodzaj zamawiajacego inny |
Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadajaca osobowości prawnej
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.zp.sw.gov.pl
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
forma pisemna
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Zakład Karny, ul. Katowicka 4, 46-200 Kluczbork;
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Sukcesywne dostawy art.spożywczych do Zakładu Karnego w Kluczborku
|
Numer referencyjny |
DKW.2232.4.2020.EK
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
CZĘŚĆ NR 1 – KONSERWY - CPV 15131000-5, 15200000-0
1.
Konserwa szprot w pomidorach w opak. od 0,30 do 0,36 kg - CPV 15240000-2
kg
700
2.
Konserwa sałatka rybna w opak. od 0,30 do 0,36 kg - CPV 15240000-2
kg
1 400
3.
Konserwa turystyczna w opak. od 0,10 do 0,33 kg – CPV 15131000-5
kg
800
4.
Konserwa tyrolska w opak. od 0,10 do 0,36 kg – CPV 15131000-5
kg
1 100
5.
Paprykarz w opak. od 0,30 do 0,36 kg - CPV 15240000-2
kg
1 400
6.
Pasztet drobiowy w opak. aluminium od 0,10 do 0,13 kg - CPV 15131310-1
kg
1 300
7.
Pasztet mazowiecki w opak. od 0,30 do 0,36 kg - CPV 15131310-1
kg
800
CZEŚĆ NR 2 – PRZYPRAWY - CPV 15870000-7
L. p.
nazwa
j.m.
ilość
1.
Cynamon w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7
kg
8
2.
Czosnek mielony w opak. do 1 kg - CPV 15870000-7
kg
90
3.
Liść laurowy w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7
kg
25
4.
Majeranek suszony w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7
kg
40
5.
Musztarda w opak. do 5 kg – CPV 15871250-1
kg
100
6.
Ocet w butelkach od 0,5 do 1 l - CPV 15871110-8
l
250
7.
Oregano suszone w opak. od 1 do 3 kg - CPV 15872000-1
kg
8
8.
Papryka mielona w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7
kg
80
9.
Pieprz czarny mielony w opak. do 5 kg - CPV 15872100-2
kg
180
10.
Przyprawa do zup w płynie w opak. do 1 l - CPV 15871000-4
l
1 600
11.
Sos biały w opak. do 5 kg - CPV 15871260-4
kg
90
12.
Sos pieczeniowy w opak. do 5 kg - CPV 15871260-4
kg
100
13.
Sos pomidorowy w opak. do 5 kg - CPV 15871260-4
kg
90
14.
Sól spożywcza drobnoziarnista w opak. do 25 kg - CPV 15872400-5
kg
1 600
15.
Ziele angielskie w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7
kg
25
CZĘŚĆ NR 3 – ZUPY I BULIONY - CPV 15891000-0
L.p.
nazwa
j.m.
ilość
1.
Bulion warzywny w opak. do 5 kg - CPV 15891500-5
kg
1 000
2.
Zupa barszcz czerwony w opak. od 1 do 5 kg - CPV 15891400-4
kg
240
3.
Zupa grzybowa w opak. od 1 do 5 kg - CPV 15891400-4
kg
130
4.
Zupa pomidorowa w opak. od 1 do 5 kg - CPV 15891400-4
kg
150
5.
Zupa selerowa w opak. od 1 do 5 kg - CPV 15891400-4
kg
110
6.
Zupa żurek w opak. od 1 do 5 kg - CPV 15891400-4
kg
100
CZĘŚĆ NR 4 – PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA - CPV 15610000-7
L.p.
nazwa
j.m.
ilość
1.
Kasza jęczmienna w opak. do 25 kg - CPV 15613100-9
kg
1 400
2.
Kasza manna w opak. do 5 kg - CPV 15613100-9
kg
600
3.
Mąka pszenna w opak. do 25 kg - CPV 15612100-2
kg
3 000
4.
Mąka ziemniaczana w opak. do 10 kg - CPV 15612000-1
kg
300
5.
Ryż biały w opak. do 25 kg - CPV 15614100-6
kg
5 500
CZĘŚĆ NR 5 – MAKARONY - CPV 15850000-1
L.p.
nazwa
j.m.
ilość
1
Makaron nitki w opak. do 15 kg - CPV 15851100-9
kg
1 400
2
Makaron świderki w opak. do 15 kg - CPV 15851100-9
kg
6 000
CZEŚĆ NR 6 – PRZETWORZONE OWOCE I WARZYWA – CPV 15330000-0
L.p.
nazwa
j.m.
ilość
1.
Dżem truskawkowy niskosłodzony w wiaderkach do 10 kg – CPV 15332296-5
kg
1 500
2.
Fasola typu „Jaś” w opak. do 25 kg - CPV 15331130-7
kg
1 200
3.
Groch zielony konserwowy w puszce do 2 kg - CPV 15331462-3
kg
150
4.
Groch łuskany w opak. do 25 kg - CPV 15331132-1
kg
800
5.
Koncentrat pomidorowy 30 % w opak. od 0,9 do 5 kg - CPV 15331134-5
kg
2 400
6.
Marmolada w opak. do 15 kg – CPV 15332230-5
kg
1 300
7.
Ogórki konserwowe w opak. od 0,9 do 2 kg - CPV 15331500-2
kg
300
8.
Soja granulat w opak. do 25 kg - CPV 15331130-7
kg
500
9.
Leczo pieczarkowe w opak. Od 5 do 10 kg – CPV - 15331000-7
kg
1 600
CZĘŚĆ NR 7 – KAWA I HERBATA – CPV 15860000-4
L.p.
nazwa
j.m.
ilość
1.
Herbata w opak. do 1 kg - CPV 15863000-5
kg
400
2.
Kawa zbożowa w opak. do 25 kg - CPV 15861000-1
kg
600
CZĘŚĆ NR 8 – WODA MINERALNA – CPV 15981000-8
L.p.
nazwa
j.m.
ilość
1.
Woda mineralna gazowana w butelkach 1,5 l – CPV 15981000-8
l
2 300
CZĘŚĆ NR 9 – CUKIER – CPV 15830000-5
L.p.
nazwa
j.m.
ilość
1.
Cukier biały kryształ w opak. do 25 kg - CPV 15831000-2
kg
5 000
Termin przydatności do spożycia wszystkich artykułów spożywczych, nie krótszy niż 60 dni od daty dostawy.
Artykuły żywnościowe takie jak konserwy rybne i mięsne powinny być dostarczane w łatwo otwieranych puszkach (samootwieracz, bez konieczności użycia otwieracza mechanicznego).
1. Wykonawca winien dostarczać przedmiot zamówienia zgodnie z wymogami i procedurami niezbędnymi dla zapewnienia bezpieczeństwa i żywienia zawartymi w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2017 r. poz. 149).
2. Wykonawca realizuje dostawy własnym transportem spełniającym warunki sanitarne w zakresie przestrzegania zasad i higieny przewozu żywności oraz na własne ryzyko (m.in. kwestia zabezpieczenia i ubezpieczenia przewożonej partii towaru). Ustala się iż, każdorazowo przed wydaniem przedmiotu umowy ilość dostarczonego towaru oraz jego zgodność z zamówieniem, sprawdzona zostanie w siedzibie zamawiającego przez strony umowy.
3. Dostarczone towary muszą spełniać obowiązujące wymagania i normy jakościowe zgodnie z wymaganiami zawartymi w Polskich Normach, muszą być świeże i posiadać ważne terminy przydatności do spożycia. W przypadku stwierdzenia przez zamawiającego złej jakości dostarczonego towaru, strony sporządzają protokół wskazując w nim rodzaj stwierdzonych wad. Protokół ten stanowić będzie wezwanie zamawiającego skierowane do wykonawcy o wymianę dostarczonej partii towaru lub jej poszczególnego elementu na nowa partię na własny koszt i ryzyko wykonawcy.
4. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany ilości dostaw poszczególnych produktów (zmniejszenia do 20%), ze względu na wystąpienie okoliczności, których nie można było przewidzieć w dacie zawierania umowy, w tym zwłaszcza powodowanych zmniejszeniem liczby osadzonych, bądź innymi nadzwyczajnymi zdarzeniami lub sytuacjami. Z tytułu zmniejszenia ilości dostaw, wykonawcy nie przysługuje odszkodowanie.
5. Odbiór jakościowy, gwarancja i reklamacja: Zamawiający zbada dostarczoną partię towaru w trakcie przyjęcia do magazynu. W przypadku stwierdzenia wad, zamawiający niezwłocznie poinformuje o tym fakcie Wykonawcę. Wykonawca jest zobowiązany wymienić w tym samym dniu wadliwą partię towaru. Przedmiot zamówienia winien być odpowiednio oznakowany (zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i rozwoju wsi z dnia 10 lipca 2007 r.) oraz posiadać Handlowy Dokument Identyfikacyjny.
6. Zamówienia będą składane i przyjmowane telefonicznie, faksem, drogą elektroniczną (e-mail) lub w czasie dostawy (na następną dostawę). Zamówienia będą składane przez zamawiającego z co najmniej jednodniowym wyprzedzeniem. Dostawy będą przyjmowane raz na dwa tygodnie od poniedziałku do piątku w godzinach od 8.00 do 12.00 na podstawie zapotrzebowania zamawiającego. W wyjątkowych sytuacjach dopuszczalna jest zmiana godziny dostawy po uprzednim uzgodnieniu telefonicznym pomiędzy dostawcą i odbiorcą (w godzinach pracy magazynu).
7. Standard jakościowy zamówionych dostaw musi odpowiadać standardom określonych w Polskich Normach.
|
Cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Data zakonczenia |
2021-06-30T00:00:00+02:00
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 2 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 3 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 4 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 5 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 6 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 7 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 8 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
Zamawiający nie zamierza wzywać Wykonawcy do złożenia oświadczeń w celu potwierdzenia okoliczności o kt. mowa w art.25 ust.1 pkt 3 ustawy Pzp.
|
Zakresie warunkow udzialu |
Zamawiający nie zamierza wzywać Wykonawcy do złożenia oświadczeń w celu potwierdzenia okoliczności o kt. mowa w art.25 ust.1 pkt 1 ustawy Pzp.
|
Wykaz potwierdzenie okolicznosci |
Zamawiający nie zamierza wzywać Wykonawcy do złożenia oświadczeń w celu potwierdzenia okoliczności o kt. mowa w art.25 ust.1 pkt 2 ustawy Pzp.
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
Zamawiający przewiduje możliwość wprowadzenia zmian w umowie w stosunku do treści oferty na podstawie, której dokonano wyboru wykonawcy w następujących przypadkach:
1) ustawowej zmiany stawki podatku od towarów i usług (VAT) w okresie obowiązywania umowy. Zmiana nie dotyczy ceny jednostkowej netto;
2) nastąpiła zmiana danych podmiotów zawierających umowę (np. w wyniku przekształceń, przejęć, itp.);
3) nastąpiła zmiana nazwy handlowej oferowanego przedmiotu zamówienia;
4) zamawiający zastrzega sobie prawo do korzystania z okresowych promocji i upustów wprowadzonych przez producenta (ceny niższe niż zawarte w umowie).
Wszystkie zmiany umowy wymagają formy pisemnej (aneks do umowy) pod rygorem nieważności.
|
IV 4 4 data |
2020-06-02T00:00:00+02:00
|
IV 4 4 godzina |
10:00
|
IV 4 4 jezyki |
polski
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
KONSERWY
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15131000-5
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-06-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
KONSERWY - CPV 15131000-5, 15200000-0;
1.
Konserwa szprot w pomidorach w opak. od 0,30 do 0,36 kg - CPV 15240000-2
kg
700
2.
Konserwa sałatka rybna w opak. od 0,30 do 0,36 kg - CPV 15240000-2
kg
1 400
3.
Konserwa turystyczna w opak. od 0,10 do 0,33 kg – CPV 15131000-5
kg
800
4.
Konserwa tyrolska w opak. od 0,10 do 0,36 kg – CPV 15131000-5
kg
1 100
5.
Paprykarz w opak. od 0,30 do 0,36 kg - CPV 15240000-2
kg
1 400
6.
Pasztet drobiowy w opak. aluminium od 0,10 do 0,13 kg - CPV 15131310-1
kg
1 300
7.
Pasztet mazowiecki w opak. od 0,30 do 0,36 kg - CPV 15131310-1
kg
800
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
PRZYPRAWY
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15870000-7
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-06-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
PRZYPRAWY - CPV 15870000-7
1.
Cynamon w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7
kg
8
2.
Czosnek mielony w opak. do 1 kg - CPV 15870000-7
kg
90
3.
Liść laurowy w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7
kg
25
4.
Majeranek suszony w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7
kg
40
5.
Musztarda w opak. do 5 kg – CPV 15871250-1
kg
100
6.
Ocet w butelkach od 0,5 do 1 l - CPV 15871110-8
l
250
7.
Oregano suszone w opak. od 1 do 3 kg - CPV 15872000-1
kg
8
8.
Papryka mielona w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7
kg
80
9.
Pieprz czarny mielony w opak. do 5 kg - CPV 15872100-2
kg
180
10.
Przyprawa do zup w płynie w opak. do 1 l - CPV 15871000-4
l
1 600
11.
Sos biały w opak. do 5 kg - CPV 15871260-4
kg
90
12.
Sos pieczeniowy w opak. do 5 kg - CPV 15871260-4
kg
100
13.
Sos pomidorowy w opak. do 5 kg - CPV 15871260-4
kg
90
14.
Sól spożywcza drobnoziarnista w opak. do 25 kg - CPV 15872400-5
kg
1 600
15.
Ziele angielskie w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7
kg
25
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
ZUPY I BULIONY
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15891000-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-06-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
ZUPY I BULIONY - CPV 15891000-0
1.
Bulion warzywny w opak. do 5 kg - CPV 15891500-5
kg
1 000
2.
Zupa barszcz czerwony w opak. od 1 do 5 kg - CPV 15891400-4
kg
240
3.
Zupa grzybowa w opak. od 1 do 5 kg - CPV 15891400-4
kg
130
4.
Zupa pomidorowa w opak. od 1 do 5 kg - CPV 15891400-4
kg
150
5.
Zupa selerowa w opak. od 1 do 5 kg - CPV 15891400-4
kg
110
6.
Zupa żurek w opak. od 1 do 5 kg - CPV 15891400-4
kg
100
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15610000-7
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-06-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA - CPV 15610000-7
1.
Kasza jęczmienna w opak. do 25 kg - CPV 15613100-9
kg
1 400
2.
Kasza manna w opak. do 5 kg - CPV 15613100-9
kg
600
3.
Mąka pszenna w opak. do 25 kg - CPV 15612100-2
kg
3 000
4.
Mąka ziemniaczana w opak. do 10 kg - CPV 15612000-1
kg
300
5.
Ryż biały w opak. do 25 kg - CPV 15614100-6
kg
5 500
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
MAKARONY
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15850000-1
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-06-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
MAKARONY- CPV 15850000-1
1
Makaron nitki w opak. do 15 kg - CPV 15851100-9
kg
1 400
2
Makaron świderki w opak. do 15 kg - CPV 15851100-9
kg
6 000
|
| |
Zalacznik czesc nr |
6
|
Zalacznik nazwa |
PRZETWORZONE OWOCE I WARZYWA
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15330000-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-06-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
PRZETWORZONE OWOCE I WARZYWA – CPV 15330000-0
1.
Dżem truskawkowy niskosłodzony w wiaderkach do 10 kg – CPV 15332296-5
kg
1 500
2.
Fasola typu „Jaś” w opak. do 25 kg - CPV 15331130-7
kg
1 200
3.
Groch zielony konserwowy w puszce do 2 kg - CPV 15331462-3
kg
150
4.
Groch łuskany w opak. do 25 kg - CPV 15331132-1
kg
800
5.
Koncentrat pomidorowy 30 % w opak. od 0,9 do 5 kg - CPV 15331134-5
kg
2 400
6.
Marmolada w opak. do 15 kg – CPV 15332230-5
kg
1 300
7.
Ogórki konserwowe w opak. od 0,9 do 2 kg - CPV 15331500-2
kg
300
8.
Soja granulat w opak. do 25 kg - CPV 15331130-7
kg
500
9.
Leczo pieczarkowe w opak. Od 5 do 10 kg – CPV - 15331000-7
kg
1 600
|
| |
Zalacznik czesc nr |
7
|
Zalacznik nazwa |
KAWA I HERBATA
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15860000-4
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-06-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
KAWA I HERBATA – CPV 15860000-4
L.p.
nazwa
j.m.
ilość
1.
Herbata w opak. do 1 kg - CPV 15863000-5
kg
400
2.
Kawa zbożowa w opak. do 25 kg - CPV 15861000-1
kg
600
|
| |
Zalacznik czesc nr |
8
|
Zalacznik nazwa |
WODA MINERALNA
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15981000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-06-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
WODA MINERALNA – CPV 15981000-8
L.p.
nazwa
j.m.
ilość
1.
Woda mineralna gazowana w butelkach 1,5 l – CPV 15981000-8
l
2 300
|
| |
Zalacznik czesc nr |
9
|
Zalacznik nazwa |
CUKIER
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15830000-5
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-06-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
CUKIER – CPV 15830000-5
L.p.
nazwa
j.m.
ilość
1.
Cukier biały kryształ w opak. do 25 kg - CPV 15831000-2
kg
5 000
|
| |