| GuidZP400 | 6ea371b2-7ace-4f2c-abfe-a9b771b3eeb5 | 
							                							                									
						| Biuletyn | 556987-N-2020 | 
							                									
						| Zamawiajacy nazwa | Zespół Szkół Ponadpodstawowych Centrum Kształcenia Ustawicznego w Przygodzicach | 
							                									
						| Regon | 99694000000000 | 
							                									
						| Zamawiajacy adres ulica | ul. PTR | 
							                									
						| Zamawiajacy adres numer domu | 6 | 
							                									
						| Zamawiajacy miejscowosc | Przygodzice | 
							                									
						| Zamawiajacy kod pocztowy | 63-421 | 
							                									
						| Zamawiajacy panstwo | Polska | 
							                									
						| Zamawiajacy wojewodztwo | wielkopolskie | 
							                									
						| Zamawiajacy telefon | 0-62 7336131, | 
							                									
						| Zamawiajacy fax | 0-62 7336132 | 
							                									
						| Zamawiajacy email | zspcku@poczta.onet.pl, | 
							                									
						| Adres strony url | https://zspcku.edupage.org | 
							                									
						| Zamieszczanie obowiazkowe | 1 | 
							                									
						| Ogloszenie dotyczy | 1 | 
							                									
						| Czy finansowane z unii | 2 | 
							                									
						| Czy ubiegac zaklady pracy | 2 | 
							                									
						| Minimalny procent zatrudnienia | 0% | 
							                							                							                							                							                							                									
						| Rodzaj zamawiajacego | 2 | 
							                									
						| Czy dostep dokumentow zamowienia | 1 | 
							                									
						| Dostep dokumentow zamowienia | https://zspcku.edupage.org/ | 
							                									
						| Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 | 
							                									
						| Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.zspcku.edupage.org | 
							                							                							                									
						| Oferty wnioski dostepne | Powiat Ostrowski – Zespół Szkół Ponadpodstawowych Centrum Kształcenia  Ustawicznego, Ul. PTR 6, 63-421 Przygodzice, POLSKA | 
							                							                									
						| Czy wymagane przeslanie ofert | 1 | 
							                									
						| Wymagane przeslanie ofert inny | Pisemnie na adres wskazany poniżej | 
							                									
						| Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Polska | 
							                							                									
						| Nazwa nadana zamowieniu | Dostawa  artykułów spożywczych dla Zespołu Szkół  Ponadpodstawowych Centrum Kształcenia  Ustawicznego w Przygodzicach | 
							                									
						| Numer referencyjny | ZP/ZSP/343/1/2020 | 
							                							                									
						| Rodzaj zamowienia | 1 | 
							                									
						| Czy podzielone na czesci | 1 | 
							                							                									
						| Okreslenie przedmiotu | Część 1
1. Boczek wp kg 100
2. Łopatka b/k kg 630
3. Karkówka b/k kg 250
4. Schab b/k kg 320
5. Szynka b/k- kulka kg 230
6. Wołowina- rozbef kg 100
7. Kości ze schabu kg 400
8. Słonina kg 20
9. Boczek wędzony parzony kg 25
Część 2
1. Kiełbasa golonkowa kg 60
2. Kiełbasa delikatesowa kg 20
3. Pieczeń wiosenna kg 50
4. Szynka b. w siatce kg 70
5. Szynkowa wieprzowa kg 70
6. Blok mozaikowy kg 40
7. Blok szynkowy kg 50
8. Kiełbasa żywiecka kg 60
9. Kiełbasa krakowska kg 70
10. Szynka staropolska kg 115
11. Ogonówka kg 115
12. Szynka kanapkowa kg 40
13. Polędwica drobiowa kg 150
14. Polędwica drobiowa z koperkiem kg	40
15. Polędwica sopocka kg 80
16. Kiełbaski delikatesowe białe cienkie	kg 100
17. Kiełbaski śląskie cienkie kg 100
18. Kiełbasa śląska kg 180
19. Kabanosy Kg 40
20. Szynka firmowa Kg 50
21. Szynka konserwowa Kg 40
22. Parówka wieprzowa Kg 45
Część 3
1. Filet mrożony z miruny op. 6800 kg 230
2. Makrela wędzona tusza kg 40
3. Filet śledziowy a`la Matias 2,5 kg op.	Szt. 12
4. Konserwa rybna w pomidorach 170 g	 Szt. 130
5. Filet śledziowy bez skóry w oleju wiejskim op. 2,5 kg Szt. 5
6. Filet śledziowy w oleju 170 g Szt. 50
7. Sałatka z makreli 300 g Szt. 50
8. Tuńczyk w sosie własnym 170 g Szt.	40
9. Paprykarz 341 g Szt. 30
Część 4
Pyzy paczka 10 szt. Paczka 240
Część 5
1. Filet drobiowy kg 500
2. Kurczak kg 210
3. Udka drobiowe	kg 400
4. Porcje rosołowe	kg 250
5. Żołądki drobiowe	kg 30
6. Mięso gulaszowe drobiowe	kg 350
7. Kiełbasa drobiowa kg 35
8. Pierś królewska	kg 10
9. Parówka drobiowa folia kg	230
10. Parówkowa drobiowa z fileta  kg 30
11. Pasztet domowej roboty kg 50
12. Szynka prasowana z indyka kg 10
13. Filet dymiony kg 30
14. Pasztet drobiowy typu Drop 160g*	szt. 250
Część 6
1. Mleko 2% we woreczku nie mniejszym niż 0,9 l	szt. 1200
2. Śmietana ukwaszona 12% 400g szt. 1400
3. Śmietana 30% 250 ml szt. 35
4. Masło 82% 250 g typu Śrem* kg 650
5. Ser salami kg 75
6. Ser twardy 26% typu Olecko* kg 290
7. Ser wiedeński biały 240g szt. 180
8. Ser twarożek "Mój ulubiony"* - 1 kg	szt. 280
9. Jogurt naturalny 150g  szt.	800
10. Ser biały chudy	kg 30
11. Jogurt grecki typu Kościan* 370 g szt. 70
12. Ser typu Almette* 150 g	szt. 300
13. Twarożek kanapkowy 100g - mix smaków szt.	230
14. Ser salami z ziołami kg 65
15. Ser półtłusty kg	80
16 Ser topiony krążek typu Hochland* 200g szt. 250
17 Ser topiony bloczek 90g  szt. 100
18 Serek wiejski 200g szt. 100
19 Ser topiony w  plasterkach 130g szt.	100
Część 7
1. Bułka żytnia 60g szt. 14000
2. Chleb zwykły 1000g szt. 630
3. Drożdżówka 150 g szt. 1600
4. Bagietka żytnia 400g szt. 280
5. Chleb ciemny żytni 400g szt. 830
6. Chleb wiejski z ziarnem 400g szt. 820
7. Chleb słonecznikowy 400g szt. 820
8. Chleb graham 400g szt. 820
9. Bułka zwykła 90g szt. 5000
10. Pączki 60g szt. 1600
11. Bagietka pszenna 400g szt. 180
Część 8
1. Kasza kuskus 500g Szt. 60
2. Oliwa z oliwek 1l	Szt. 15
3. Olej słonecznikowy 1l Szt.	50
4.Ogórki konserwowe 900 ml typu Słoneczny Ogród * Szt. 340
5. Dżem 280g 100 % typu Łowicz* mix smaków Szt. 530
6. Soki różne smaki 100% 1 litr bez cukru Szt. 350
7. Margaryna miękka rodzinna bez aromatu 500g 	Szt. 40
8. Chrzan konserwowy 200 ml typu Dymecki * Szt. 60
9. Koncentrat pomidorowy 900 ml typu Wojna*  Szt. 140
10. Ketchup łagodny 380g typu Kotlin* (120g pomidorów w 100g gotowego produktu) Szt.500
11. Mus jabłkowy 900 ml bez cukru Szt. 70
12. Majonez 400g typu Winiary* Szt. 320
13. Margaryna 250 g palma typu Bielmar * Szt. 800
14. Olej rzepakowy 1 litr Szt. 300
15. Ocet 10% 0,5 litra Szt. 80
16. Musztarda stołowa 200g	szt. 120
17. Ocet winny z jabłek 6% 0,5 litra Szt.	20
18. Ryż 1000 g Szt. 300
19. Bułka tarta 500g Szt. 300
20. Cukier 1000 g Szt. 500
21. Kasza jęczmienna 1000g	Szt. 200
22. Cynamon mielony 20g Szt.	15
23. Sól 1000 g o niskiej zawartości sodu	Szt. 230
24. Kukurydza konserwowa bez dodatku cukru 330 g Szt. 120
25. Oregano 10g  Szt. 75
26. Bazylia 10g Szt. 75
27. Rozmaryn 10g Szt. 30
28. Estragon 10g Szt. 30
29. Budyń śmietankowy bez cukru 0,75 l typu Delecta* Szt. 240
30. Lubczyk 10g Szt. 220
31. Drożdże piekarskie 100g	Szt. 30
32. Herbata liściasta 100g Szt. 320
33. Kakao ciemne extra 100g	Szt. 40
34. Kisiel truskawkowy bez cukru na 0,75l typ-Delecta* Szt.	150
35. Kwasek cytrynowy 20g Szt. 200
36. Liść laurowy 20g typu Galeo * Szt. 10
37. Majeranek 20g typu Galeo * Szt. 80
38. Papryka słodka 20 g typu Galeo * Szt. 120
39. Przyprawa uniwersalna 200 g typu Kucharek*	Szt. 350
40. Czosnek granulowany 20g typu Galeo * Szt. 200
41. Pieprz ziarnisty 20g typu Galeo * Szt.	270
42. Ziele angielskie 20g typu Galeo * Szt. 15
43. Żelatyna czysta 50g typu Cykoria*  Szt. 40
44. Kawa zbożowa 500g Szt. 25
45. Płatki kukurydziane, opakow. 250g typu "Nestle"* Szt. 60
46. Tymianek 10g	Szt. 30
47. Imbir, op.min. 20 g Szt. 15
48. Gałka muszkatołowa, op. min. 15 g	Szt. 15
49. Płatki ryżowe 200g Szt. 15
50. Płatki owsiane błyskawiczne 200g	Szt. 15
51. Miód 25g Szt. 3000
52. Woda Aqua* niegazowana 5 litrów	Szt. 100
53. Żur w butelkach 480 ml	Szt. 100
54. Przyprawa gyros 30g Szt. 100
55. Marynata Staropolska do mięsa 50g	Szt. 50
56. Cukier wanilinowy typu Delecta* 32g	Szt. 80
57. Papryka konserwowa 900 ml typu Słoneczny Ogród*	Szt. 120
58. Seler konserwowy 300 ml typu Rolnik* Szt. 40
59. Mąka tortowa 450 typu Kraszewice* 	kg 400
60. Mąka ziemniaczana 1000 g kg 40
61. Makaron 500 g kolanka, świderki, muszelki Szt. 400
62. Makaron nitka 250g Szt. 330
63. Makaron spahgetti 500g	Szt. 200
64. Makaron pełnoziarnisty typu Lubella* 400g	Szt.	20
65. Słonecznik łuskany p. 100g Szt. 30
66. Pestki dyni p. 100g Szt. 5
67. Śliwka suszona bez cukru p. 200g	Szt. 50
68. Morela suszona bez cukru p. 200g	Szt. 30
69. Rodzynki bez cukru p. 150g Szt. 40
70. Jabłko suszone bez cukru p. 100g	Szt. 25
71. Pieczarki konserwowe 0,9 l Szt. 25
72. Pasztet drobiowy 50g Szt.	250
73. Curry 20g Szt. 30
74. Kurkuma Szt. 30
75. Szparagi w słoiku 1.7 l Szt. 10
76. Papryka ostra Szt. 120
77. Olej Rama Combi Profi Szt. 7
Część 9
1. Jajka kurze duże L ( od 63g do 73g) I klasa Szt. 12500
Część 10
1. Kalafior mrożony op. 2,5 kg	Szt. 60
2. Szpinak mrożony op. 450g	Szt. 130
3. Frytki do piekarnika op. 2,5 kg Szt. 50
4. Wiśnie mrożone op. 2 kg Szt. 10
5. Groszek mrożony op. 2,5 kg Szt. 45
6. Groszek mrożony op. 450g	Szt. 5
7. Fasolka cięta mrożona op. 2,5 kg Szt. 50
8. Brokuł mrożony op. 2kg Szt. 60
9. Mieszanka kompotowa op. 2,5 kg Szt. 50
10. Truskawka mrożona op. 2,5 kg Szt. 	20
Część 11
1. Buraki	Kg 350
2. Cebula	Kg 150
3. Kapusta młoda-biała Szt. 300
4. Kapusta biała Kg 600
5. Kapusta czerwona Kg 250
6. Kapusta czerwona Szt. 80
7. Kapusta kiszona 1 kg Kg	350
8. Marchew Kg 1200
9. Ogórek szklarniowy Kg 350
10. Ogórek kiszony 	Kg 180
11. Koperek Pęczek 450
12. Pietruszka korzeń Kg 350
13. Pomidor Kg 700
14. Por 	Szt. 230
15. Por	Kg 100
16. Sałata  Szt. 600
17. Banany Kg 800
18. Jabłka Kg 1000
19. Brokuły Szt. 100
20. Seler	Kg 420
21. Ziemniaki Kg 6000
22. Kalafior Szt. 120
23. Fasola średni Jaś Kg 60
24. Groch łuskany	Kg 45
25. Pieczarki Kg 400
26. Natka pietruszki	Pęczek 420
27. Rzodkiewka Pęczek 550
28. Czosnek  Szt.	20
29. Kapusta pekińska Kg 250
30. Szczypiorek  Pęczek 450
31. Kalarepa Szt.	50
32. Papryka Kg 170
33. Winogrono ciemne Kg 130
34. Winogrono jasne Kg 130
35. Fasolka szparagowa Kg	40
36. Mandarynka Kg	500
37. Pomarańcza Kg	700
38. Sałata lodowa	Szt. 300
39. Rabarbar Kg 2025
40. Cytryna Kg 100
41. Kiwi	Szt. 1300
42. Truskawka krajowa Kg 80
43. Truskawka import Kg 30
44. Czereśnia Kg 30
45. Ogórek małosolny Kg 20
46. Cebula czerwona Kg 10
47. Seler naciowy Szt. 30
48. Rzodkiew biała	Kg 60
49. Gruszka Kg 250
50. Nektaryna Kg	150
51. Brzoskwinie Kg	120
52. Bób  Kg 40
53. Kapusta włoska	Szt. 45
54. Śliwki	Kg 90
55. Morele kg 40
56. Arbuz	Kg 100
57. Rukola op. 50
58. Borówka 1kg szt. 5 | 
							                									
						| Cpv glowny przedmiot | 15000000-8 | 
							                									
						| Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 | 
							                							                									
						| Informacje na temat katalogow | okres realizacji zamówienia: 12 miesięcy od dnia 01 września 2020 r. | 
							                									
						| Okreslenie warunkow | O udzielenie zamówienia publicznego mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki, dotyczące posiadania kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów . Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu będzie dokonana na zasadzie spełnia/nie spełnia.
Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku udziału w postępowaniu. | 
							                									
						| Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | O udzielenie zamówienia publicznego mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki, dotyczące sytuacji ekonomicznej lub finansowej. Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu będzie dokonana na zasadzie spełnia/nie spełnia.
Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku udziału w postępowaniu. | 
							                									
						| Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | O udzielenie zamówienia publicznego mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki, dotyczące  zdolności technicznej lub zawodowej. Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu będzie dokonana na zasadzie spełnia/nie spełnia.
Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku udziału w postępowaniu. | 
							                							                							                							                							                							                							                							                							                							                							                									
						| Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 | 
							                							                									
						| Inne dokumenty niewymienione | Zobowiązanie podmiotów, na zdolnościach lub sytuacji których Wykonawca polega, do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji zamówienia.
Wzór oferty na dostawy - formularz ofertowy
wykonawca wypełnia formularz cenowy zgodnie z zakresem składanej oferty dla poszczególnych części postępowania
Oświadczenie wykonawcy o przynależności albo braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy Pzp, składane w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji z otwarcia ofert. | 
							                							                							                							                							                							                							                							                							                							                							                							                							                							                							                									
						| Zastosowanie procedury pzp | 1 | 
							                									
						| Zmiana umowy | 1 | 
							                									
						| Zmiana umowy tekst | Zamawiający dopuszcza zmianę postanowień niniejszej umowy na warunkach zawartych w siwz i ustawie prawo zamówień publicznych | 
							                									
						| IV 4 4 data | 2020-07-10T00:00:00+02:00 | 
							                									
						| IV 4 4 godzina | 08:45 | 
							                							                									
						| IV 4 4 jezyki | pl | 
							                									
						| IV 4 5 okres | 30 | 
							                							                									
									
																																																					
									| Zalacznik czesc nr | 1 | 
																																			
									| Zalacznik nazwa | Mięso | 
																																			
									| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 | 
																																			
									| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 | 
																																			
									| Zalacznik informacje dodatkowe | okres realizacji zamówienia: 12 miesięcy od dnia 01 września 2020 r. | 
																																			
									| Zalacznik krotki opis | 1. Boczek wp kg 100
2. Łopatka b/k kg 630
3. Karkówka b/k kg 250
4. Schab b/k kg 320
5. Szynka b/k- kulka kg 230
6. Wołowina- rozbef kg 100
7. Kości ze schabu kg 400
8. Słonina kg 20
9. Boczek wędzony parzony kg 25
 1. Boczek wp kg 100
2. Łopatka b/k kg 630
3. Karkówka b/k kg 250
4. Schab b/k kg 320
5. Szynka b/k- kulka kg	230
6. Wołowina- rozbef kg	100
7. Kości ze schabu kg 400
8. Słonina kg 20
9. Boczek wędzony parzony kg 25 | 
														
						|  |  | 
																																																					
									| Zalacznik czesc nr | 2 | 
																																			
									| Zalacznik nazwa | Wędliny | 
																																			
									| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15131130-5 | 
																																			
									| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 | 
																																			
									| Zalacznik informacje dodatkowe | okres realizacji zamówienia: 12 miesięcy od dnia 01 września 2020 r. | 
																																			
									| Zalacznik krotki opis | 1. Kiełbasa golonkowa kg 60
2. Kiełbasa delikatesowa kg 20
3. Pieczeń wiosenna kg 50
4. Szynka b. w siatce kg 70
5. Szynkowa wieprzowa kg 70
6. Blok mozaikowy kg 40
7. Blok szynkowy kg 50
8. Kiełbasa żywiecka kg 60
9. Kiełbasa krakowska kg 70
10. Szynka staropolska kg 115
11. Ogonówka kg 115
12. Szynka kanapkowa kg 40
13. Polędwica drobiowa kg 150
14. Polędwica drobiowa z koperkiem kg	40
15. Polędwica sopocka kg 80
16. Kiełbaski delikatesowe białe cienkie	kg 100
17. Kiełbaski śląskie cienkie kg 100
18. Kiełbasa śląska kg 180
19. Kabanosy Kg 40
20. Szynka firmowa Kg 50
21. Szynka konserwowa Kg 40
22. Parówka wieprzowa Kg 45
 1. Kiełbasa golonkowa	kg 60
2. Kiełbasa delikatesowa kg 20
3. Pieczeń wiosenna kg 50
4. Szynka b. w siatce	kg 70
5. Szynkowa wieprzowa	kg 70
6. Blok mozaikowy	kg 40
7. Blok szynkowy	kg 50
8. Kiełbasa żywiecka	kg 60
9. Kiełbasa krakowska	kg 70
10. Szynka staropolska	kg 115
11. Ogonówka	kg 115
12. Szynka kanapkowa	kg 40
13. Polędwica drobiowa kg 150
14. Polędwica drobiowa z koperkiem kg	40
15. Polędwica sopocka	kg 80
16. Kiełbaski delikatesowe białe cienkie	kg 100
17. Kiełbaski śląskie cienkie kg 100
18. Kiełbasa śląska kg 180
19. Kabanosy Kg 40
20. Szynka firmowa Kg	50
21. Szynka konserwowa Kg 40
22. Parówka wieprzowa Kg 45 | 
														
						|  |  | 
																																																					
									| Zalacznik czesc nr | 3 | 
																																			
									| Zalacznik nazwa | Ryby i konserwy rybne | 
																																			
									| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15220000-6 | 
																																			
									| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 | 
																																			
									| Zalacznik informacje dodatkowe | okres realizacji zamówienia: 12 miesięcy od dnia 01 września 2020 r. | 
																																			
									| Zalacznik krotki opis | 1. Filet mrożony z miruny op. 6800 kg 230
2. Makrela wędzona tusza kg 40
3. Filet śledziowy a`la Matias 2,5 kg op.	Szt. 12
4. Konserwa rybna w pomidorach 170 g	 Szt. 130
5. Filet śledziowy bez skóry w oleju wiejskim op. 2,5 kg Szt. 5
6. Filet śledziowy w oleju 170 g Szt. 50
7. Sałatka z makreli 300 g Szt. 50
8. Tuńczyk w sosie własnym 170 g Szt.	40
9. Paprykarz 341 g Szt. 30
 1. Filet mrożony z miruny op. 6800 kg 230
2. Makrela wędzona tusza kg 40
3. Filet śledziowy a`la Matias 2,5 kg op.	Szt. 12
4. Konserwa rybna w pomidorach 170 g	 Szt. 130
5. Filet śledziowy bez skóry w oleju wiejskim op. 2,5 kg	Szt. 5
6. Filet śledziowy w oleju 170 g	Szt. 50
7. Sałatka z makreli 300 g Szt. 50
8. Tuńczyk w sosie własnym 170 g Szt.	40
9. Paprykarz 341 g Szt.	30 | 
														
						|  |  | 
																																																					
									| Zalacznik czesc nr | 4 | 
																																			
									| Zalacznik nazwa | Pyzy | 
																																			
									| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15851000-8 | 
																																			
									| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 | 
																																			
									| Zalacznik informacje dodatkowe | okres realizacji zamówienia: 12 miesięcy od dnia 01 września 2020 r. | 
																																			
									| Zalacznik krotki opis | Pyzy paczka 10 szt.	Paczka 240 Pyzy paczka 10 szt.	Paczka	240 | 
														
						|  |  | 
																																																					
									| Zalacznik czesc nr | 5 | 
																																			
									| Zalacznik nazwa | Drób | 
																																			
									| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15112000-6 | 
																																			
									| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 | 
																																			
									| Zalacznik informacje dodatkowe | okres realizacji zamówienia: 12 miesięcy od dnia 01 września 2020 r. | 
																																			
									| Zalacznik krotki opis | 1. Filet drobiowy kg 500
2. Kurczak kg 210
3. Udka drobiowe	kg 400
4. Porcje rosołowe	kg 250
5. Żołądki drobiowe	kg 30
6. Mięso gulaszowe drobiowe	kg 350
7. Kiełbasa drobiowa kg 35
8. Pierś królewska	kg 10
9. Parówka drobiowa folia kg	230
10. Parówkowa drobiowa z fileta  kg 30
11. Pasztet domowej roboty kg 50
12. Szynka prasowana z indyka kg 10
13. Filet dymiony kg 30
14. Pasztet drobiowy typu Drop 160g*	szt. 250
 1. Filet drobiowy kg 500
2. Kurczak kg 210
3. Udka drobiowe	kg 400
4. Porcje rosołowe	kg 250
5. Żołądki drobiowe	kg 30
6. Mięso gulaszowe drobiowe	kg 350
7. Kiełbasa drobiowa kg 35
8. Pierś królewska	kg 10
9. Parówka drobiowa folia kg	230
10. Parówkowa drobiowa z fileta  kg 30
11. Pasztet domowej roboty kg 50
12. Szynka prasowana z indyka kg 10
13. Filet dymiony kg 30
14. Pasztet drobiowy typu Drop 160g*	szt. 250 | 
														
						|  |  | 
																																																					
									| Zalacznik czesc nr | 6 | 
																																			
									| Zalacznik nazwa | Nabiał: Mleko i przetwory mleczarskie | 
																																			
									| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15500000-3 | 
																																			
									| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 | 
																																			
									| Zalacznik informacje dodatkowe | okres realizacji zamówienia: 12 miesięcy od dnia 01 września 2020 r. | 
																																			
									| Zalacznik krotki opis | 1. Mleko 2% we woreczku nie mniejszym niż 0,9 l	szt. 1200
2. Śmietana ukwaszona 12% 400g szt. 1400
3. Śmietana 30% 250 ml szt. 35
4. Masło 82% 250 g typu Śrem* kg 650
5. Ser salami kg 75
6. Ser twardy 26% typu Olecko* kg 290
7. Ser wiedeński biały 240g szt. 180
8. Ser twarożek "Mój ulubiony"* - 1 kg	szt. 280
9. Jogurt naturalny 150g  szt.	800
10. Ser biały chudy	kg 30
11. Jogurt grecki typu Kościan* 370 g szt. 70
12. Ser typu Almette* 150 g	szt. 300
13. Twarożek kanapkowy 100g - mix smaków szt.	230
14. Ser salami z ziołami kg 65
15. Ser półtłusty kg	80
16 Ser topiony krążek typu Hochland* 200g szt. 250
17 Ser topiony bloczek 90g  szt. 100
18 Serek wiejski 200g szt. 100
19 Ser topiony w  plasterkach 130g szt.	100
 1. Mleko 2% we woreczku nie mniejszym niż 0,9 l	szt. 1200
2. Śmietana ukwaszona 12% 400g szt. 1400
3. Śmietana 30% 250 ml szt. 35
4. Masło 82% 250 g typu Śrem* kg 650
5. Ser salami kg 75
6. Ser twardy 26% typu Olecko* kg 290
7. Ser wiedeński biały 240g szt. 180
8. Ser twarożek "Mój ulubiony"* - 1 kg	szt. 280
9. Jogurt naturalny 150g  szt.	800
10. Ser biały chudy	kg 30
11. Jogurt grecki typu Kościan* 370 g szt. 70
12. Ser typu Almette* 150 g	szt. 300
13. Twarożek kanapkowy 100g - mix smaków szt.	230
14. Ser salami z ziołami kg 65
15. Ser półtłusty kg	80
16 Ser topiony krążek typu Hochland* 200g szt. 250
17 Ser topiony bloczek 90g  szt. 100
18 Serek wiejski 200g szt. 100
19 Ser topiony w  plasterkach 130g szt.	100 | 
														
						|  |  | 
																																																					
									| Zalacznik czesc nr | 7 | 
																																			
									| Zalacznik nazwa | Pieczywo | 
																																			
									| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15810000-9 | 
																																			
									| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 | 
																																			
									| Zalacznik informacje dodatkowe | okres realizacji zamówienia: 12 miesięcy od dnia 01 września 2020 r. | 
																																			
									| Zalacznik krotki opis | 1. Bułka żytnia 60g szt. 14000
2. Chleb zwykły 1000g szt. 630
3. Drożdżówka 150 g szt. 1600
4. Bagietka żytnia 400g szt. 280
5. Chleb ciemny żytni 400g szt. 830
6. Chleb wiejski z ziarnem 400g szt. 820
7. Chleb słonecznikowy 400g szt. 820
8. Chleb graham 400g szt. 820
9. Bułka zwykła 90g szt. 5000
10. Pączki 60g szt. 1600
11. Bagietka pszenna 400g szt. 180
 1. Bułka żytnia 60g szt. 14000
2. Chleb zwykły 1000g	szt. 630
3. Drożdżówka 150 g szt. 1600
4. Bagietka żytnia 400g	szt. 280
5. Chleb ciemny żytni 400g szt.	830
6. Chleb wiejski z ziarnem 400g	szt. 820
7. Chleb słonecznikowy 400g szt. 820
8. Chleb graham 400g	szt. 820
9. Bułka zwykła 90g szt.	5000
10. Pączki 60g	szt. 1600
11. Bagietka pszenna 400g szt.	180 | 
														
						|  |  | 
																																																					
									| Zalacznik czesc nr | 8 | 
																																			
									| Zalacznik nazwa | Artykuły spożywcze | 
																																			
									| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15600000-4 | 
																																			
									| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 | 
																																			
									| Zalacznik informacje dodatkowe | okres realizacji zamówienia: 12 miesięcy od dnia 01 września 2020 r. | 
																																			
									| Zalacznik krotki opis | 1. Kasza kuskus 500g Szt. 60
2. Oliwa z oliwek 1l	Szt. 15
3. Olej słonecznikowy 1l Szt.	50
4.Ogórki konserwowe 900 ml typu Słoneczny Ogród * Szt. 340
5. Dżem 280g 100 % typu Łowicz* mix smaków Szt. 530
6. Soki różne smaki 100% 1 litr bez cukru Szt. 350
7. Margaryna miękka rodzinna bez aromatu 500g 	Szt. 40
8. Chrzan konserwowy 200 ml typu Dymecki * Szt. 60
9. Koncentrat pomidorowy 900 ml typu Wojna*  Szt. 140
10. Ketchup łagodny 380g typu Kotlin* (120g pomidorów w 100g gotowego produktu) Szt.500
11. Mus jabłkowy 900 ml bez cukru Szt. 70
12. Majonez 400g typu Winiary* Szt. 320
13. Margaryna 250 g palma typu Bielmar * Szt. 800
14. Olej rzepakowy 1 litr Szt. 300
15. Ocet 10% 0,5 litra Szt. 80
16. Musztarda stołowa 200g	szt. 120
17. Ocet winny z jabłek 6% 0,5 litra Szt.	20
18. Ryż 1000 g Szt. 300
19. Bułka tarta 500g Szt. 300
20. Cukier 1000 g Szt. 500
21. Kasza jęczmienna 1000g	Szt. 200
22. Cynamon mielony 20g Szt.	15
23. Sól 1000 g o niskiej zawartości sodu	Szt. 230
24. Kukurydza konserwowa bez dodatku cukru 330 g Szt. 120
25. Oregano 10g  Szt. 75
26. Bazylia 10g Szt. 75
27. Rozmaryn 10g Szt. 30
28. Estragon 10g Szt. 30
29. Budyń śmietankowy bez cukru 0,75 l typu Delecta* Szt. 240
30. Lubczyk 10g Szt. 220
31. Drożdże piekarskie 100g	Szt. 30
32. Herbata liściasta 100g Szt. 320
33. Kakao ciemne extra 100g	Szt. 40
34. Kisiel truskawkowy bez cukru na 0,75l typ-Delecta* Szt.	150
35. Kwasek cytrynowy 20g Szt. 200
36. Liść laurowy 20g typu Galeo * Szt. 10
37. Majeranek 20g typu Galeo * Szt. 80
38. Papryka słodka 20 g typu Galeo * Szt. 120
39. Przyprawa uniwersalna 200 g typu Kucharek*	Szt. 350
40. Czosnek granulowany 20g typu Galeo * Szt. 200
41. Pieprz ziarnisty 20g typu Galeo * Szt.	270
42. Ziele angielskie 20g typu Galeo * Szt. 15
43. Żelatyna czysta 50g typu Cykoria*  Szt. 40
44. Kawa zbożowa 500g Szt. 25
45. Płatki kukurydziane, opakow. 250g typu "Nestle"* Szt. 60
46. Tymianek 10g	Szt. 30
47. Imbir, op.min. 20 g Szt. 15
48. Gałka muszkatołowa, op. min. 15 g	Szt. 15
49. Płatki ryżowe 200g Szt. 15
50. Płatki owsiane błyskawiczne 200g	Szt. 15
51. Miód 25g Szt. 3000
52. Woda Aqua* niegazowana 5 litrów	Szt. 100
53. Żur w butelkach 480 ml	Szt. 100
54. Przyprawa gyros 30g Szt. 100
55. Marynata Staropolska do mięsa 50g	Szt. 50
56. Cukier wanilinowy typu Delecta* 32g	Szt. 80
57. Papryka konserwowa 900 ml typu Słoneczny Ogród*	Szt. 120
58. Seler konserwowy 300 ml typu Rolnik* Szt. 40
59. Mąka tortowa 450 typu Kraszewice* 	kg 400
60. Mąka ziemniaczana 1000 g kg 40
61. Makaron 500 g kolanka, świderki, muszelki Szt. 400
62. Makaron nitka 250g Szt. 330
63. Makaron spahgetti 500g	Szt. 200
64. Makaron pełnoziarnisty typu Lubella* 400g	Szt.	20
65. Słonecznik łuskany p. 100g Szt. 30
66. Pestki dyni p. 100g Szt. 5
67. Śliwka suszona bez cukru p. 200g	Szt. 50
68. Morela suszona bez cukru p. 200g	Szt. 30
69. Rodzynki bez cukru p. 150g Szt. 40
70. Jabłko suszone bez cukru p. 100g	Szt. 25
71. Pieczarki konserwowe 0,9 l Szt. 25
72. Pasztet drobiowy 50g Szt.	250
73. Curry 20g Szt. 30
74. Kurkuma Szt. 30
75. Szparagi w słoiku 1.7 l Szt. 10
76. Papryka ostra Szt. 120
77. Olej Rama Combi Profi Szt. 7 1. Kasza kuskus 500g Szt. 60
2. Oliwa z oliwek 1l	Szt. 15
3. Olej słonecznikowy 1l Szt.	50
4.Ogórki konserwowe 900 ml typu Słoneczny Ogród * Szt. 340
5. Dżem 280g 100 % typu Łowicz* mix smaków Szt. 530
6. Soki różne smaki 100% 1 litr bez cukru Szt. 350
7. Margaryna miękka rodzinna bez aromatu 500g 	Szt. 40
8. Chrzan konserwowy 200 ml typu Dymecki * Szt. 60
9. Koncentrat pomidorowy 900 ml typu Wojna*  Szt. 140
10. Ketchup łagodny 380g typu Kotlin* (120g pomidorów w 100g gotowego produktu)	Szt.	500
11. Mus jabłkowy 900 ml bez cukru Szt. 70
12. Majonez 400g typu Winiary* Szt. 320
13. Margaryna 250 g palma typu Bielmar * Szt. 800
14. Olej rzepakowy 1 litr Szt. 300
15. Ocet 10% 0,5 litra Szt. 80
16. Musztarda stołowa 200g	szt. 120
17. Ocet winny z jabłek 6% 0,5 litra Szt.	20
18. Ryż 1000 g Szt. 300
19. Bułka tarta 500g Szt. 300
20. Cukier 1000 g Szt. 500
21. Kasza jęczmienna 1000g	Szt.	200
22. Cynamon mielony 20g Szt.	15
23. Sól 1000 g o niskiej zawartości sodu	Szt.	230
24. Kukurydza konserwowa bez dodatku cukru 330 g	Szt.	120
25. Oregano 10g  Szt. 75
26. Bazylia 10g Szt. 75
27. Rozmaryn 10g Szt. 30
28. Estragon 10g Szt. 30
29. Budyń śmietankowy bez cukru 0,75 l typu Delecta* 	Szt.	240
30. Lubczyk 10g Szt. 220
31. Drożdże piekarskie 100g	Szt. 30
32. Herbata liściasta 100g Szt. 320
33. Kakao ciemne extra 100g	Szt. 40
34. Kisiel truskawkowy bez cukru na 0,75l typ-Delecta* Szt.	150
35. Kwasek cytrynowy 20g Szt. 200
36. Liść laurowy 20g typu Galeo * Szt. 10
37. Majeranek 20g typu Galeo * Szt. 80
38. Papryka słodka 20 g typu Galeo * Szt. 120
39. Przyprawa uniwersalna 200 g typu Kucharek*	Szt. 350
40. Czosnek granulowany 20g typu Galeo * Szt. 200
41. Pieprz ziarnisty 20g typu Galeo * Szt.	270
42. Ziele angielskie 20g typu Galeo * Szt. 15
43. Żelatyna czysta 50g typu Cykoria*  Szt. 40
44. Kawa zbożowa 500g Szt. 25
45. Płatki kukurydziane, opakow. 250g typu "Nestle"* Szt. 60
46. Tymianek 10g	Szt. 30
47. Imbir, op.min. 20 g Szt. 15
48. Gałka muszkatołowa, op. min. 15 g	Szt. 15
49. Płatki ryżowe 200g Szt. 15
50. Płatki owsiane błyskawiczne 200g	Szt. 15
51. Miód 25g Szt. 3000
52. Woda Aqua* niegazowana 5 litrów	Szt. 100
53. Żur w butelkach 480 ml	Szt. 100
54. Przyprawa gyros 30g Szt. 100
55. Marynata Staropolska do mięsa 50g	Szt. 50
56. Cukier wanilinowy typu Delecta* 32g	Szt. 80
57. Papryka konserwowa 900 ml typu Słoneczny Ogród*	Szt. 120
58. Seler konserwowy 300 ml typu Rolnik* Szt. 40
59. Mąka tortowa 450 typu Kraszewice* 	kg 400
60. Mąka ziemniaczana 1000 g kg 40
61. Makaron 500 g kolanka, świderki, muszelki Szt. 400
62. Makaron nitka 250g Szt. 330
63. Makaron spahgetti 500g	Szt. 200
64. Makaron pełnoziarnisty typu Lubella* 400g	Szt.	20
65. Słonecznik łuskany p. 100g Szt. 30
66. Pestki dyni p. 100g Szt. 5
67. Śliwka suszona bez cukru p. 200g	Szt. 50
68. Morela suszona bez cukru p. 200g	Szt. 30
69. Rodzynki bez cukru p. 150g Szt. 40
70. Jabłko suszone bez cukru p. 100g	Szt. 25
71. Pieczarki konserwowe 0,9 l Szt. 25
72. Pasztet drobiowy 50g Szt.	250
73. Curry 20g Szt. 30
74. Kurkuma Szt. 30
75. Szparagi w słoiku 1.7 l Szt. 10
76. Papryka ostra Szt. 120
77. Olej Rama Combi Profi Szt. 7 | 
														
						|  |  | 
																																																					
									| Zalacznik czesc nr | 9 | 
																																			
									| Zalacznik nazwa | Jaja | 
																																			
									| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03142500-3 | 
																																			
									| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 | 
																																			
									| Zalacznik informacje dodatkowe | okres realizacji zamówienia: 12 miesięcy od dnia 01 września 2020 r. | 
																																			
									| Zalacznik krotki opis | 1. Jajka kurze duże L ( od 63g do 73g) I klasa Szt.	12500 1. Jajka kurze duże L ( od 63g do 73g) I klasa Szt.	12500 | 
														
						|  |  | 
																																																					
									| Zalacznik czesc nr | 10 | 
																																			
									| Zalacznik nazwa | Mrożonki warzywno - owocowe | 
																																			
									| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15331170-9 | 
																																			
									| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 | 
																																			
									| Zalacznik informacje dodatkowe | okres realizacji zamówienia: 12 miesięcy od dnia 01 września 2020 r. | 
																																			
									| Zalacznik krotki opis | 1. Kalafior mrożony op. 2,5 kg	Szt. 60
2. Szpinak mrożony op. 450g	Szt. 130
3. Frytki do piekarnika op. 2,5 kg Szt. 50
4. Wiśnie mrożone op. 2 kg Szt. 10
5. Groszek mrożony op. 2,5 kg Szt. 45
6. Groszek mrożony op. 450g	Szt. 5
7. Fasolka cięta mrożona op. 2,5 kg Szt. 50
8. Brokuł mrożony op. 2kg Szt. 60
9. Mieszanka kompotowa op. 2,5 kg Szt. 50
10. Truskawka mrożona op. 2,5 kg Szt. 	20
 1. Kalafior mrożony op. 2,5 kg	Szt. 60
2. Szpinak mrożony op. 450g	Szt. 130
3. Frytki do piekarnika op. 2,5 kg Szt.	50
4. Wiśnie mrożone op. 2 kg Szt. 10
5. Groszek mrożony op. 2,5 kg	Szt. 45
6. Groszek mrożony op. 450g	Szt. 5
7. Fasolka cięta mrożona op. 2,5 kg Szt. 50
8. Brokuł mrożony op. 2kg Szt. 60
9. Mieszanka kompotowa op. 2,5 kg Szt. 50
10. Truskawka mrożona op. 2,5 kg Szt. 	20 | 
														
						|  |  | 
																																																					
									| Zalacznik czesc nr | 11 | 
																																			
									| Zalacznik nazwa | Warzywa i owoce | 
																																			
									| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15300000-1 | 
																																			
									| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 | 
																																			
									| Zalacznik informacje dodatkowe | okres realizacji zamówienia: 12 miesięcy od dnia 01 września 2020 r. | 
																																			
									| Zalacznik krotki opis | 1. Buraki	Kg 350
2. Cebula	Kg 150
3. Kapusta młoda-biała Szt. 300
4. Kapusta biała Kg 600
5. Kapusta czerwona Kg 250
6. Kapusta czerwona Szt. 80
7. Kapusta kiszona 1 kg Kg	350
8. Marchew Kg 1200
9. Ogórek szklarniowy Kg 350
10. Ogórek kiszony 	Kg 180
11. Koperek Pęczek 450
12. Pietruszka korzeń Kg 350
13. Pomidor Kg 700
14. Por 	Szt. 230
15. Por	Kg 100
16. Sałata  Szt. 600
17. Banany Kg 800
18. Jabłka Kg 1000
19. Brokuły Szt. 100
20. Seler	Kg 420
21. Ziemniaki Kg 6000
22. Kalafior Szt. 120
23. Fasola średni Jaś Kg 60
24. Groch łuskany	Kg 45
25. Pieczarki Kg 400
26. Natka pietruszki	Pęczek 420
27. Rzodkiewka Pęczek 550
28. Czosnek  Szt.	20
29. Kapusta pekińska Kg 250
30. Szczypiorek  Pęczek 450
31. Kalarepa Szt.	50
32. Papryka Kg 170
33. Winogrono ciemne Kg 130
34. Winogrono jasne Kg 130
35. Fasolka szparagowa Kg	40
36. Mandarynka Kg	500
37. Pomarańcza Kg	700
38. Sałata lodowa	Szt. 300
39. Rabarbar Kg 2025
40. Cytryna Kg 100
41. Kiwi	Szt. 1300
42. Truskawka krajowa Kg 80
43. Truskawka import Kg 30
44. Czereśnia Kg 30
45. Ogórek małosolny Kg 20
46. Cebula czerwona Kg 10
47. Seler naciowy Szt. 30
48. Rzodkiew biała	Kg 60
49. Gruszka Kg 250
50. Nektaryna Kg	150
51. Brzoskwinie Kg	120
52. Bób  Kg 40
53. Kapusta włoska	Szt. 45
54. Śliwki	Kg 90
55. Morele kg 40
56. Arbuz	Kg 100
57. Rukola op. 50
58. Borówka 1kg szt. 5
 1. Buraki	Kg	350
2. Cebula	Kg	150
3. Kapusta młoda-biała	Szt.	300
4. Kapusta biała	Kg	600
5. Kapusta czerwona	Kg	250
6. Kapusta czerwona	Szt.	80
7. Kapusta kiszona 1 kg	Kg	350
8. Marchew	Kg	1200
9. Ogórek szklarniowy	Kg	350
10. Ogórek kiszony 	Kg	180
11. Koperek	Pęczek	450
12. Pietruszka korzeń	Kg	350
13. Pomidor	Kg	700
14. Por	Szt.	230
15. Por	Kg	100
16. Sałata 	Szt.	600
17. Banany	Kg	800
18. Jabłka	Kg	1000
19. Brokuły	Szt.	100
20. Seler	Kg	420
21. Ziemniaki	Kg	6000
22. Kalafior	Szt.	120
23. Fasola średni Jaś	Kg	60
24. Groch łuskany	Kg	45
25. Pieczarki	Kg	400
26. Natka pietruszki	Pęczek	420
27. Rzodkiewka	Pęczek	550
28. Czosnek 	Szt.	20
29. Kapusta pekińska	Kg	250
30. Szczypiorek 	Pęczek	450
31. Kalarepa	Szt.	50
32. Papryka	Kg	170
33. Winogrono ciemne	Kg	130
34. Winogrono jasne	Kg	130
35. Fasolka szparagowa	Kg	40
36. Mandarynka	Kg	500
37. Pomarańcza	Kg	700
38. Sałata lodowa	Szt.	300
39. Rabarbar 	Kg	2025
40. Cytryna	Kg	100
41. Kiwi	Szt. 	1300
42. Truskawka krajowa	Kg	80
43. Truskawka import	Kg	30
44. Czereśnia	Kg	30
45. Ogórek małosolny	Kg	20
46. Cebula czerwona	Kg	10
47. Seler naciowy	Szt.	30
48. Rzodkiew biała	Kg	60
49. Gruszka	Kg	250
50. Nektaryna 	Kg	150
51. Brzoskwinie	Kg	120
52. Bób 	Kg	40
53. Kapusta włoska	Szt.	45
54. Śliwki	Kg	90
55. Morele	kg	40
56. Arbuz	Kg	100
57. Rukola	op	50
58. Borówka 1kg	szt.	5 | 
														
						|  |  |