GuidZP400 |
ddaada02-9833-476d-9b5f-7f795e20f21b
|
Biuletyn |
558983-N-2020
|
Zamawiajacy nazwa |
Szkoła Podstawowa nr 28
|
Regon |
88527000000000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Radości
|
Zamawiajacy adres numer domu |
13
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Lublin
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
20-530
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
lubelskie
|
Zamawiajacy telefon |
0-81 5339272
|
Zamawiajacy fax |
0-81 5339272
|
Zamawiajacy email |
skalinowski@sp28.lublin.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
9
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
W formie pisemnej za pośrednictwem operatora pocztowego, osobiście lub za pośrednictwem posłańca
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
20-530 Lublin, ul. Radości 13
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Zakup i dostawa artykułów żywnościowych
|
Numer referencyjny |
KG.261.2.2020
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Część nr 1: Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne. Część nr 2: Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso z ryb, warzywa i owoce mrożone. Część nr 3: Ziemniaki, warzywa, owoce świeże i przetworzone. Część nr 4: Mleko, śmietana, nabiał. Część nr 5: Wyroby mączne, garmażeryjne do gotowania i smażenia. Część nr 6: Różne produkty spożywcze. Część nr 7: Pieczywo świeże, wyroby piekarskie i cukiernicze.
|
Cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Data rozpoczecia |
2020-09-01T00:00:00+02:00
|
Data zakonczenia |
2021-08-31T00:00:00+02:00
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Posiadanie ubezpieczenia od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia na sumę gwarancyjną nie niższą niż 100 000,00zł
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Dysponowanie samochodem dostawczym spełniającym wymagania techniczno-sanitarne zgodnie z obowiązującymi przepisami do bezpiecznego i higienicznego transportu artykułów żywnościowych
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 7 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Zakresie warunkow udzialu |
Spełnianie warunków udziału w postępowaniu
|
Inne dokumenty niewymienione |
Oświadczenie o dysponowaniu stosownym dokumentem niezależnego podmiotu upoważnionego do kontroli jakości. Oświadczenie o braku wydania prawomocnego wyroku sądu lub ostatecznej decyzji administracyjnej o zaleganiu z uiszczeniem podatków, opłat lub składek na ubezpieczenia społeczne lub zdrowotne. Oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej. Oświadczenie, że nie otwarto likwidacji lub ogłoszono upadłość podmiotu.
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
Zamówione ilości mogą zostać zmniejszone lub zwiększone o określoną wartość procentową tj. +/- 10%. Zmiana cen jednostkowych produktów oparta będzie na klauzuli waloryzacji cen oraz tzw. sezonowości.
|
IV 4 4 data |
2020-08-12T00:00:00+02:00
|
IV 4 4 godzina |
11:00
|
IV 4 4 jezyki |
polski
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-09-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-08-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Lp. Nazwa asortymentu Jedn. miary Ilość
1. Szponder kg 50
2. Udziec wołowy kg 800
3. Polędwiczki wieprzowe kg 600
4. Żeberka wieprzowe paski kg 250
5. Karczek wieprzowy b/k kg 1300
6. Schab wieprzowy b/k kg 1400
7. Kiełbasa biała parzona kg 300
8. Bok wędzony kg 250
9. Parówki cielęce ekstra kg 50
10. Kiełbasa Podwawelska kg 150
11. Szynka wieprz.gotowana krojona kg 80
12. Mielonka ekstra (krojona) kg 80
13. Polędwica sopocka (krojona) kg 80
14. Polędwica drobiowa(krojona) kg 80
15. Filety z kurczaka pojedyncze kg 400
16. Filety z indyka kg 650
17. Udziec z kurczaka bez grzbietu kg 1500
18. Kurczak cały kg 200
19. Smalec kg 40
20. Słonina kg 40
21. Szynka b/k kg 1000
22. Pasztet pieczony wieprzowy kg 15
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb, warzywa i owoce mrożone
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-09-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-08-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Lp. Nazwa asortymentu Jedn. miary Ilość
1. Filety rybne mrożone miruna bez glazury i skóry kg 680
2. Filet z łososia kg 240
3. Konserwa rybna makrela w oleju szt 100
4. Fasola szparagowa żółta mrożona cięta kg 50
5. Fasola szparagowa zielona mrożona cięta kg 100
6. Mieszanka kompotowa mrożona kg 400
7. Kalafior mrożony polski kg 150
8. Truskawka mrożona polska kg 200
9. Brokuł mrożony kg 150
10. Wiśnie drelowane mrożone kg 100
11. Maliny mrożone kg 80
12. Marchew liliput mrożona kg 150
13. Szpinak w kostkach siekany kg 100
14. Groszek zielony mrożony kg 100
15. Paluszki rybne panierowane kg 600
16. Marchew mrożona (kostka) kg 200
17. Filet z mintaja bez glazury i skóry kg 500
18. Włoszczyzna słupki kg 30
19. Filety z dorsza czerniaka bez glazury i skóry kg 680
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
Ziemniaki, warzywa, owoce świeże i przetworzone
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-09-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-08-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Lp. Nazwa asortymentu Jedn. miary Ilość
1. Ziemniaki jadalne polskie workowane a’30kg kg 12000
2. Kapusta kwaszona kg 700
3. Ogórek kiszony kg 500
4. Burak czerwony długi kg 600
5. Cebula czerwona kg 40
6. Cebula biała polska kg 500
7. Czosnek główka polski kg 80
8. Marchew korzeń polska kg 1400
9. Ogórek świeży kg 520
10. Pietruszka korzeń polska kg 500
11. Rzodkiewka ( pęczek min. 200g) szt 400
12. Rzepa biała kg 150
13. Seler bulwa kg 270
14. Fasola Jaś duży kg 400
15. Fasola Jaś drobny kg 50
16. Groch łupany kg 70
17. Papryka świeża kg 500
18. Pomidor świeży kg 600
19. Brokuły szt 100
20. Botwinka min. 350g pęczek 50
21. Kapusta pekińska kg 400
22. Kapusta czerwona kg 100
23. Kalafior świeży szt 100
24. Kapusta biała kg 400
25. Kapusta młoda polska szt 200
26. Koper (pęczek min. 100g) pęczek 1200
27. Natka pietruszki (pęczek min. 100g) pęczek 1200
28. Por kg 80
29. Szczaw świeży kg 30
30. Szczypior (pęczek min. 150g) pęczek 500
31. Sałata masłowa (główka min. 450g) szt 800
32. Pieczarka świeża kg 250
33. Fasola szparagowa żółta świeża kg 30
34. Banany kg 1000
35. Gruszki polskie kg 500
36. Jabłka polskie kg 3000
37. Maliny polskie świeże kg 50
38. Mandarynki kg 900
39. Nektarynki kg 600
40. Pomarańcze kg 2500
41. Śliwka węgierka kg 150
42. Truskawka świeża polska kg 50
43. Brzoskwinie kg 300
44. Ziemniak młody jadalny polski kg 500
45. Kiwi kg 500
46. Marchew młoda jadalna polska kg 50
47. Pietruszka młoda jadalna polska kg 20
48. Seler naciowy min. 250g pęczek 80
49. Soczewica czerwona łupana kg 30
50. Sałata rukola kg 20
51. Cytryna kg 400
52. Bazylia świeża zioło doniczka szt 50
53. Rozmaryn świeży zioło doniczka szt 20
54. Oregano świeże zioło doniczka szt 10
55. Tymianek świeży zioło doniczka szt 30
56. Sałata lodowa szt 250
57. Kapusta włoska kg 40
58. Borowik suszony kg 3
59. Pomidor koktajlowy kg 50
60. Melisa świeża zioło doniczka szt 10
61. Mięta świeża ziolo doniczka szt 30
62. Dynia kg 50
63. Cukinia szt 50
64. Kolendra świeża doniczka szt 10
65. Arbuz kg 60
66. Sałata dekoracyjna szt 50
67. Roszponka kg 50
68. Włoszczyzna młoda szt 30
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
Mleko, śmietana, nabiał
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-09-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-08-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Lp. Nazwa asortymentu Jedn. miary Ilość
1. Mleko 2 % w kartonie 1 l. l 4000
2. Śmietana 18% wiaderko 1000g szt 800
3. Serek topiony min. 100g różne smaki szt 200
4. Serek homogenizowany "BAKUŚ" szt 700
5. Masło kostka 200g min. 82% tłuszczu kg 250
6. Ser twarogowy półtłusty kostka kg 300
7. Ser żółty twardy Gouda kg 80
8. Serek homogenizowany 150 g różne smaki szt 1400
9. Jogurt naturalny grecki opak.1000ml szt 600
10. Jogurt owocowy opak 150 ml różne smaki szt 2500
11. Jogurt naturalny 150ml Krasnystaw szt 1200
12. Ser feta sałatkowy 270g szt 60
13. Ser mozarella 150g(mini kulki) szt 30
14. Serek wiejski 150 ml szt 300
15. Śmietana 30% UHT 500ml szt 10
16. Ser żółty Edamryck kg 50
17. Bakuś do kieszonki 80g szt 700
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
Wyroby mączne, garmażeryjne do gotowania i smażenia
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-09-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-08-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Lp. Nazwa asortymentu Jedn. miary Ilość
1. Kopytka świeże kg 875
2. Kluski śląskie świeże kg 350
3. Pierogi wiejskie świeże kg 700
4. Pierogi z kapustą i pieczarkami kg 175
5. Pierogi z mięsem kg 350
6. Pierogi ruskie kg 350
7. Naleśniki z serem kg 350
8. Kluski leniwe świeże kg 420
9. Naleśniki z jabłkami kg 700
10. Pyzy ziemniaczane kg 525
11. Gołąbki kg 140
|
| |
Zalacznik czesc nr |
6
|
Zalacznik nazwa |
Różne produkty spożywcze
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-09-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-08-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Lp. Nazwa asortymentu Jedn. miary Ilość
1. Cukier a’1kg kg 1000
2. Cukier waniliowy 32g szt 50
3. Kakao naturalne 100g szt 40
4. Kisiel różne smaki 1kg bez cukru szt 20
5. Budyń różne smaki 1kg bez cukru szt 30
6. Mus owocowy saszetka Kubuś szt 2500
7. Herbata granulowana Lipton 100g szt 100
8. Musztarda rosyjska a’ 200g szt 150
9. Sos sałatkowo-koperk. proszek a’0,8 kg szt 10
10. Szczaw konserwowy 350g szt 300
11. Płatki owsiane górskie 0.5 kg szt 100
12. Zakwas do żuru 0,5 l szt 120
13. Papryka słodka 800g szt 50
14. Papryka ostra 800g szt 10
15. Pieprz ziołowy 700g szt 5
16. Sól kuchenna a’1kg kg 350
17. Ziele angielskie 1000g szt 20
18. Zioła prowansalskie 500g szt 5
19. Pieprz naturalny 1000g szt 30
20. Majeranek tarty 150g szt 30
21. Liść laurowy 100g szt 25
22. Kminek mielony 1000g szt 3
23. Czosnek granulowany a’ 1kg szt 30
24. Lubczyk zioło suszone a’ 1kg szt 5
25. Czomber zioło suszone a’ 1kg szt 2
26. Tymianek zioło suszone a’ 1kg szt 5
27. Estragon zioło suszone a’ 1kg szt 1
28. Bazylia zioło suszone a’ 1kg szt 5
29. Czubryca zielona zioło suszone a’ 1kg szt 2
30. Pulpa pomidorowa a’ 2500g szt 200
31. Kurkuma a’ 0,8kg szt 2
32. Carry a’ 1kg szt 2
33. Keczup 480g Pudliszki szt 50
34. Chrzan słoik 300g Rebok szt 80
35. Gałka muszkatołowa mielona a’1kg szt 3
36. Kozieratka zioło suszone a’1kg szt 5
37. Ocet jabłkowy 0,5l szt 200
38. Ocet balsamiczny a’0,25l szt 10
39. Fasola czerwona konserwowa a’400g szt 80
40. Dżem truskawkowy niskosłodzony 280g szt 50
41. Olej rzepakowy 0,9l z pierwszego tłoczenia szt 1000
42. Brzoskwinie w syropie 820g szt 30
43. Ananas w syropie 565g szt 60
44. Napój warzywno-owocowy Kubuś Play 400ml szt 1500
45. Soki owocowe w kartoniku bez konserwantów200 szt 6000
46. Ryż długoziarnisty biały a’1kg kg 200
47. Ryż paraboliczny a’5kg kg 500
48. Ryż paraboliczny brązowy a’5kg kg 200
49. Mąka pszenna tortowa a’1kg kg 500
50. Mąka ziemniaczana a’1kg kg 30
51. Jaja wielkość L szt 11000
52. Groszek konserwowy 400g polski szt 200
53. Kukurydza konserwowa 400g polska szt 300
54. Koncentrat pomidorowy 30% 0,9kg Pudliszki szt 350
55. Kasza manna a’1000g szt 10
56. Kasza jęczmienna wiejska a’1kg kg 300
57. Kasza gryczana a’1 kg kg 200
58. Kasza jaglana a’0,5 kg kg 250
59. Makaron nitka cięta As babuni 4 jajeczny kg 300
60. Makaron świd. 100% mąki durum durum Lubella kg 700
61. Makaron kolanko z falbanką 100% mąki durum kg 700
62. Makaron łazanki 100% mąki durum durum kg 200
63. Makaron spaghetti 100% mąki durum durum kg 300
64. Makaron ciemny 100% mąki durum durum 400g szt 250
65. Makaron zacierka kg 50
66. Pestki dyni a’1kg szt 10
67. Ziarka słonecznika a’1kg szt 20
68. Płatki jaglane błyskawiczne 400g szt 30
69. Kawa zbożowa INKA opak 150g szt 50
70. Woda mineralna niegazowana 0,5l szt 1200
71. Kasza pęcak kg 300
72. Mąka kukurydziana kg 20
73. Nasiona sezamu 300g szt 6
74. Oregano zioło suszone 500g szt 10
75. Orzechy włoskie łuskane 100g szt 10
76. Żurawina suszona 100g szt 10
77. Rodzynki 100g szt 50
78. Czekolada gorzka 70% kakao 100g szt 1200
79. Jabłko prażone 900g szt 120
80. Cynamon 10g szt 50
81. Herbata owocowa sypana mix smaki Hrebapol 100g szt 100
82. Miód naturalny porcjowany 25g szt 2000
83. Dżem porcjowany 25g szt 3000
84. Pieprz cytrynowy 100g szt 30
85. Wafle ryżowe 130g szt 200
86. Wafle kukurydziane 120g szt 200
87. Ciasteczka owsiane z żurawiną Sante 50g szt 1500
88. Cukier puder 500g kg 10
89. Proszek do pieczenia 36g szt 30
90. Drożdże piekarnicze świeże 100g szt 20
|
| |
Zalacznik czesc nr |
7
|
Zalacznik nazwa |
Pieczywo świeże, wyroby piekarskie i cukiernicze
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-09-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-08-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Lp. Nazwa asortymentu Jedn. miary Ilość
1. Chleb krojony pakowany waga co najmniej 550g szt 2500
2. Rogal maślany szt 500
3. Parówka krojona pakowana waga co najmniej 500g szt 300
4. Croissant maślany szt 1200
5. Bułka tarta kg 200
6. Chleb razowy z ziarnami na zakwasie krojony550 szt 2500
7. Pączek 90g szt 700
8. Bułka kajzerka szt 3500
9. Bułeczka maślana 100g szt 400
10. Placek drożdżowy z zawart. cukru max. 1,5g/100g kg 50
11. Bułka Graham 50g szt 1500
12. Bułka z ziarnami 50g szt 1500
13. Drożdżówka z nadzieniem zawart. cukru 1,5g/100g szt 1000
|
| |