| Data publikacji |
2020-12-01 |
| Data zakończenia |
2020-12-10 00:00:00 |
| Instytucja |
Szkoła Podstawowa Nr 1 im. Gen. B. Prugara- Ketlinga |
| Miejscowość |
Sanok |
| Województwo |
podkarpackie |
| Branża |
- Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne,
- Warzywa przetworzone,
- Produkty mleczarskie,
- Różne produkty spożywcze,
- Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie,
- Produkty głęboko mrożone,
- Sprzęt nadawczy
|
Szczegóły
|
| Numer ogłoszenia |
760159-N-2020 |
| Typ dokumentu |
ZP-400 |
| Kod CPV |
150000008, 158100009, 155000003, 151100002, 32210006, 153310007, 158000006, 158960005, 152210003, 31425003 |
| Adres strony internetowej siwz |
|
| BZP |
Zobacz
|
| GuidZP400 |
f81f4312-a332-445c-b5c9-76cc7fb68d18
|
| Biuletyn |
760159-N-2020
|
| Zamawiajacy nazwa |
Szkoła Podstawowa Nr 1 im. Gen. B. Prugara- Ketlinga
|
| Regon |
37000736600000
|
| Zamawiajacy adres ulica |
Aleja Szwajcarii
|
| Zamawiajacy adres numer domu |
5
|
| Zamawiajacy miejscowosc |
Sanok
|
| Zamawiajacy kod pocztowy |
38-500
|
| Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
| Zamawiajacy wojewodztwo |
podkarpackie
|
| Zamawiajacy telefon |
13 463 34 92
|
| Zamawiajacy fax |
13 463 34 92
|
| Zamawiajacy email |
sp1sanok@op.pl
|
| Adres strony url |
http://sp1.sanok.pl ( lub http://www.sp1sanok.avx.pl)
|
| Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
| Ogloszenie dotyczy |
1
|
| Czy finansowane z unii |
2
|
| Nazwa projektu programu |
Dostawa produktów żywnościowych w 2021 r. do stołówki Szkoły Podstawowej nr 1 im. gen. B. Prugara - Ketlinga w Sanoku z siedzibą przy ul. Aleja Szwajcarii 5, 38-500 Sanok
|
| Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
| Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
| Rodzaj zamawiajacego |
9
|
| Dostep dokumentow zamowienia |
sp1sanok.avx.pl (BIP zakładka PRZETARGI)
|
| Zamieszczona bedzie specyfikacja |
sp1sanok.avx.pl (BIP zakładka PRZETARGI)
|
| Czy oferty wnioski dostepne |
1
|
| Oferty wnioski dostepne |
sp1sanok@op.pl
|
| Czy dopuszczone wymagane przeslanie ofert |
1
|
| Dopuszczone wymagane przeslanie ofert inny |
w przypadkach określonych do SIWZ cz.VII pkt 2 za pośrednictwem operatora pocztowego lub osobiście przez posłańca
|
| Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
ul. Aleja Szwajcarii 5, 38-500 Sanok
|
| Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawa produktów żywnościowych w 2021 r. do stołówki Szkoły Podstawowej nr 1 im. gen. B. Prugara - Ketlinga w Sanoku z siedzibą przy ul. Aleja Szwajcarii 5, 38-500 Sanok
|
| Numer referencyjny |
SP1.261.1.1.2020
|
| Rodzaj zamowienia |
1
|
| Czy podzielone na czesci |
1
|
| Oferty lub wnioski |
2
|
| Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia jest dostawa pieczywa (KOD CPV 1581000-8 wg Wspólnego Słownika Zamówień) dla SP1 w Sanoku, którego szacunkową ilość określa załącznik nr 2 do SIWZ
|
| Cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
| Okres w miesiacach |
12
|
| Data rozpoczecia |
2021-01-11T00:00:00+01:00
|
| Okreslenie warunkow |
Wykonawca powinien posiadać kompetencje do prowadzenia określonej działalności, w rozumieniu, że jest to działalność zawodowa Wykonawcy, wykonywana w celu zarobkowym co najmniej 6 miesięcy.
Zamawiający uzna ten warunek za spełniony na podstawie podpisanego oświadczenia, którego wzór jest załącznikiem nr 3 do SIWZ oraz aktualnego odpisu z właściwego rejestru wystawianego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.
|
| Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Wykonawca powinien być w sytuacji finansowej lub ekonomicznej gwarantującej zachowanie ciągłości i terminowości dostaw wedle potrzeb zamawiającego. Zamawiający uzna niniejszy warunek za spełniony na podstawie podpisanego oświadczenia, którego wzór jest załącznikiem nr 3 do SIWZ.
|
| Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Wykonawca powinien posiadać sprzęt i środki gwarantujące zachowanie ciągłości i terminowości dostaw wedle potrzeb zamawiającego. Zamawiający uzna niniejszy warunek za spełniony na podstawie podpisanego oświadczenia, którego wzór jest załącznikiem nr 3 do SIWZ. Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób. Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób.
|
| Czy zdolnosc techniczna wymaga wykonawcow |
1
|
| Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 2 |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 3 |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 4 |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 5 |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 6 |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 7 |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 8 |
1
|
| Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
| Wykaz dokumentow zaswiadczen |
Oświadczenie, którego wzór jest załącznikiem nr 3 do SIWZ
|
| Zakresie warunkow udzialu |
Oświadczenie, którego wzór jest załącznikiem nr 3 do SIWZ
|
| Wykaz potwierdzenie okolicznosci |
Oświadczenie, którego wzór jest załącznikiem nr 3 do SIWZ
|
| Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej |
1
|
| Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej zasadniczej |
1
|
| Zmiana umowy |
1
|
| Zmiana umowy tekst |
Zmiany w umowie, w szczególności cen są niedopuszczalne, poza art. 144 ust. 1 pkt 2-6 Ustawy PZP i wg zasad zawartych w art. 14 , a także zmiany stawki VAT albo wprowadzenia innych urzędowych, stosownych regulacji dotyczących cen. W czasie trwania sprzedaży promocyjnej artykułów objętych ofertą przetargową wykonawca zobowiązuje się do sprzedawania zamawiającemu tych artykułów po cenach promocyjnych, jeżeli są one niższe od przetargowych, przez cały okres trwania promocji.
|
| IV 4 4 data |
2020-12-10T00:00:00+01:00
|
| IV 4 4 godzina |
08:00
|
| IV 4 5 okres |
30
|
| Zalacznik czesc nr |
1
|
| Zalacznik nazwa |
PIECZYWO
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15810000-9
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-11T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
według załącznika nr 2 do SIWZ
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
2
|
| Zalacznik nazwa |
ARTYKUŁY NABIAŁOWE
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15500000-3
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-11T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
według załącznika nr 2 do SIWZ
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
3
|
| Zalacznik nazwa |
MIĘSO, WĘDLINY ORAZ WYROBY DROBIARSKIE
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15110000-2
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-11T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
według załącznika nr 2 do SIWZ
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
4
|
| Zalacznik nazwa |
WARZYWA I OWOCE
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03221000-6
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-11T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
według załącznika nr 2 do SIWZ
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
5
|
| Zalacznik nazwa |
MROŻONKI
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15331000-7
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-11T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
według załącznika nr 2 do SIWZ
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
6
|
| Zalacznik nazwa |
ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15800000-6
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-11T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
według załącznika nr 2 do SIWZ
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
7
|
| Zalacznik nazwa |
WYROBY GARMAŻERYJNE MROŻONE
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15896000-5
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-11T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
według załącznika nr 2 do SIWZ
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
8
|
| Zalacznik nazwa |
RYBY MROŻONE
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15221000-3
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-11T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
według załącznika nr 2 do SIWZ
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
9
|
| Zalacznik nazwa |
JAJKA
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03142500-3
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-11T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
według załącznika nr 2 do SIWZ
|
| | |