| GuidZP400 |
5f5f721f-2116-445b-8d4c-0743da46a05b
|
| Biuletyn |
766886-N-2020
|
| Zamawiajacy nazwa |
Zakład Karny w Barczewie
|
| Regon |
32015300000000
|
| Zamawiajacy adres ulica |
ul. Klasztorna
|
| Zamawiajacy adres numer domu |
7
|
| Zamawiajacy miejscowosc |
Barczewo
|
| Zamawiajacy kod pocztowy |
11-010
|
| Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
| Zamawiajacy wojewodztwo |
warmińsko-mazurskie
|
| Zamawiajacy telefon |
89 514-84-41 w. 226
|
| Zamawiajacy fax |
89 532-87-01
|
| Zamawiajacy email |
dkw_barczewo@sw.gov.pl
|
| Adres strony url |
https://platformazakupowa.pl/pn/oisw_olsztyn
|
| Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
| Ogloszenie dotyczy |
1
|
| Czy finansowane z unii |
2
|
| Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
| Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
| Rodzaj zamawiajacego |
3
|
| Czy dostep dokumentow zamowienia |
1
|
| Dostep dokumentow zamowienia |
https://platformazakupowa.pl/pn/oisw_olsztyn
|
| Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
| Zamieszczona bedzie specyfikacja |
https://platformazakupowa.pl/pn/oisw_olsztyn
|
| Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
| Wymagane przeslanie ofert inny |
Pisemnie
|
| Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Zakład Karny w Barczewie, ul. Klasztorna 7, 11-010 Barczewo
|
| Nazwa nadana zamowieniu |
Sukcesywne dostawy mięsa oraz wędlin na potrzeby Zakładu Karnego w Barczewie
|
| Numer referencyjny |
D/Kw.Zp.2232.6.2020.BK
|
| Rodzaj zamowienia |
1
|
| Czy podzielone na czesci |
1
|
| Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy |
3
|
| Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa oraz wędlin na potrzeby Zakładu Karnego w Barczewie, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia według załącznika nr 5 do SIWZ
|
| Cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
| Data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Okreslenie warunkow |
Zamawiający nie wyznacza warunku w tym zakresie
|
| Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie wyznacza warunku w tym zakresie
|
| Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Zamawiający nie wyznacza warunku w tym zakresie
|
| Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
| Inne dokumenty niewymienione |
Sporządzony przez wykonawcę, według wzoru stanowiącego załącznik nr 1 do SIWZ - Formularz ofertowy
|
| Zastosowanie procedury pzp |
1
|
| IV 4 4 data |
2020-12-22T00:00:00+01:00
|
| IV 4 4 godzina |
10:00
|
| IV 4 4 jezyki |
Język polski
|
| IV 4 5 okres |
30
|
| Zalacznik czesc nr |
1
|
| Zalacznik nazwa |
Mięso i wędliny wieprzowo-wołowe oraz tłuszcze zwierzęce
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Metka cebulowa- wyrób surowy drobno rozdrobniony, gotowy do spożycia w osłonce niejadalnej 400,00 kg
Kiełbasa zwyczajna- Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona wysoko wydajna, wędzona, parzona, pęta w osłonce naturalnej 8 600,00 kg
Kiełbasa biała parzona-Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona wysokowydajna, parzona, pęta w osłonce naturalnej 1 500,00 kg
Kiełbasa mortadela- Kiełbasa wieprzowa, homogenizowana, parzona, baton w osłonce nie jadalnej 2 300,00 kg
Kiełbasa piwna- Kiełbasa wieprzowa, grubo rozdrobniona, baton w osłonce nie jadalnej 800,00 kg
Kiełbasa jarmarczna- Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, pęta w osłonce naturalnej 3 500,00 kg
Kiełbasa podwawelska- Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, peta w osłonce naturalnej 2 000,00 kg
Kiełbasa śląska- Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, peta w osłonce naturalnej 2 000,00 kg
Lunchmeat – Produkt blokowany wieprzowy, średnio rozdrobniony, parzony, blok w osłonce nie jadalnej 1 500,00 kg
Kiełbasa pasztetowa podwędzana- wędlina podrobowa, wieprzowa, parzona, peta w osłonce naturalnej lub sztucznej 1 000,00 kg
Kiełbasa parówkowa - Kiełbasa wieprzowa, homogenizowana, parzona, pęta w osłonce naturalnej 2 500,00 kg
Parówki cienkie typu(hot –dog) - Kiełbasa wieprzowa, homogenizowana, parzona, pęta w osłonce nie jadalnej, 1 500,00 kg
Blok konserwowy- produkt blokowany wieprzowy grubo rozdrobniony parzony z połączonych kawałków mięsa, baton w osłonce nie jadalnej 1 700,00 kg
Pieczeń rzymska- wyrób wieprzowy średnio rozdrobniony, pieczony, jednorodny w całym kawałku 1 400,00 kg
Pasztet wieprzowy – Pasztet z mięsa wieprzowego z dodatkiem wątroby wieprzowej, dostarczany w foremkach lub w pętach w sztucznych osłonkach 1 000,00 kg
Kaszanka (baton) – wędlina podrobowa wieprzowa, parzona 1 700,00 kg
Polędwica szkolna- Kiełbasa wieprzowa, homogenizowana, parzona, baton w osłonce nie jadalnej 1 500,00 kg
Smaczek konserwowy- wyrób garmażeryjny drobno rozdrobniony wieprzowy, baton w osłonce nie jadalnej 800,00 kg
Salceson- wędlina podrobowa wieprzowa, parzona 1 000,00 kg
Wątroba wieprzowa (świeża) 3 000,00 kg
Serca wieprzowe (świeże) 700,00 kg
Smalec kanapkowy - wyrób surowy drobno rozdrobniony, gotowy do spożycia w osłonce niejadalnej 300,00 kg
Karkówka z/k- Mięso musi być dobrej jakości o odpowiednim kolorze, poddane ocenie organoleptycznej po przyrządzeniu niebudzące zastrzeżeń 400,00 kg
Schab b/k- Mięso musi być dobrej jakości o odpowiednim kolorze, poddane ocenie organoleptycznej po przyrządzeniu niebudzące zastrzeżeń 200,00 kg
Mięso wieprzowe mielone – Elementy mięsa wieprzowego pochodzące z części zasadniczych półtuszy wieprzowej, zawartość tłuszczu do 30%, pakowane w worki vac max. po 5 kg. 1 600,00 kg
Mięso wieprzowe II kl.- Elementy mięsa wieprzowego w kawałkach pochodzące z części zasadniczych półtuszy wieprzowej, maksymalnej zawartości tłuszczu 30%; bez skór, błon, kości, węzłów chłonnych 900,00 kg
Trimming wołowy 80/20-Elementy mięsa wołowego pochodzące z części zasadniczych tuszy wołowej, o maksymalnej zawartości tłuszczu 20%; bez skór, błon, kości, węzłów chłonnych 1 200,00 kg
Pachwina wędzona 400,00 kg Słonina 250,00 kg
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
2
|
| Zalacznik nazwa |
Mięsa i wędliny drobiowe
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Baleron drobiowy – produkt parzony, baton w osłonce nie jadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych 1000,00 kg
Kiełbasa mielona drobiowa – średnio rozdrobniona, parzona, baton w osłonce nie jadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych 1 600,00 kg
Mortadela drobiowa – Kiełbasa drobiowa homogenizowana, parzona, baton w osłonie niejadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych 2 000,00 kg
Wędlina czysto drobiowa - średnio rozdrobniona, parzona, baton w osłonce niejadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych 300,00 kg
Serdelki drobiowe - produkt homogenizowany, parzony, pęta w osłonce naturalnej lub sztucznej, wyłącznie z surowców drobiowych 2 500,00 kg
Baton drobiowy - produkt blokowy, średnio rozdrobniony, parzony, baton w osłonce nie jadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych 1 000,00 kg
Polędwica królewska drobiowa - produkt homogenizowany, parzony, baton w osłonce nie jadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych 700,00 kg
Polędwica złota drobiowa - produkt homogenizowany, baton w osłonce nie jadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych 700,00 kg
Szynkówka drobiowa - produkt grubo rozdrobniony, parzony, baton w osłonce nie jadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych 700,00 kg
Kiełbasa zwyczajna drobiowa - wyrób średnio rozdrobniony, parzony, pęta w osłonce naturalnej, wyłącznie z surowców drobiowych 1 200,00 kg
Kiełbasa szynkowa drobiowa - grubo rozdrobniona, parzona, baton w osłonce niejadalnej, mięso wyłącznie z surowców drobiowych 700,00 kg
Szynka konserwowa drobiowa - produkt blokowany drobiowy grubo rozdrobniony parzony połączony z kawałków mięsa, blok w osłonce nie jadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych 700,00 kg
Pierś drobiowa (świeża) - Mięso musi być dobrej jakości o odpowiednim kolorze, poddane ocenie organoleptycznej po przyrządzeniu niebudzące zastrzeżeń 800,00 kg
Ćwiartka z kurczaka(świeża) - Mięso musi być dobrej jakości o odpowiednim kolorze, poddane ocenie organoleptycznej po przyrządzeniu niebudzące zastrzeżeń 4 000,00 kg
Serca drobiowe (świeże) 700,00 kg
Żołądki drobiowe (świeże) 1 200,00 kg
Mięso drobne z indyka - Mięso musi być dobrej jakości o odpowiednim kolorze, poddane ocenie organoleptycznej po przyrządzeniu niebudzące zastrzeżeń 2 000,00 kg
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
3
|
| Zalacznik nazwa |
Konserwy mięsne
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Konserwa turystyczna 130g - Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 1 rok, puszka typu alupak, waga 130g. SKŁAD: Konserwa sterylizowana, surowce wieprzowe minimum 50% 1872,00 kg
Pasztet drobiowy 130g - Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 1 rok, puszka typu alupak, waga 130g. SKŁAD: Surowce drobiowe min.50%(niedopuszczalne komponenty pochodzenia wieprzowego) 1872,00 kg
Przysmak śniadaniowy 300g. - Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 1 rok, waga 300g. SKŁAD: mięso wieprzowe minimum 20%, 633,00 kg
Konserwa tyrolska 300g. - Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 1 rok, waga 300g. SKŁAD: Konserwa sterylizowana, surowce mięsa wieprzowego minimum 55%, 633,00 kg
Pasztet z kaczką 300g. - Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 1 rok, waga 300g. SKŁAD: mięso z kaczki minimum 30%, 374,4 kg
Pasztet mazowiecki 300g. - Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 1 rok, waga 300g. SKŁAD: mięso drobiowe minimum 20%, 374,4 kg
Pasztet mięsny 300g. - Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 1 rok, waga 300g. SKŁAD: mięso wieprzowe minimum 35%, 748,8 kg
|
| | |