Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych w celu przygotowywania posiłków dla pacjentów SPWSZ w Szczecinie (lokalizacja Zdunowo, ul. Sokołowskiego 11)

Data publikacji 2020-12-15
Data zakończenia 2021-01-20 00:00:00
Instytucja Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Zespolony w Szczecinie
Miejscowość Szczecin
Województwo zachodniopomorskie
Branża
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne,
  • Owoce, warzywa i podobne produkty,
  • Ziemniaki i produkty z ziemniaków,
  • Warzywa przetworzone,
  • Produkty mleczarskie,
  • Różne produkty spożywcze,
  • Pieczywo,
  • Części lamp i sprzętu oświetleniowego

Szczegóły

Numer ogłoszenia 764901-N-2020
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 153000001, 158110006, 158000006, 31425003, 155000003, 152000000, 153311709, 151000009, 153100004
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

1. Przedmiot zamówienia obejmuje sukcesywną dostawę artykułów żywnościowych w celu przygotowywania posiłków dla pacjentów SPWSZ w Szczecinie (lokalizacja Zdunowo, ul. Sokołowskiego 11). Przedmiot zamówienia podzielony jest na 13 części (zadania).
2. Wykonawca zobowiązany jest zrealizować zamówienie na zasadach i warunkach opisanych w projekcie umowy stanowiącym załącznik nr 4 do SIWZ, szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia, stanowiącym załącznik nr 1 do SIWZ.

Dodatkowe informacje

GuidZP400 1f52c270-7c43-45e4-acf2-76456e8580eb
Biuletyn 764901-N-2020
Zamawiajacy nazwa Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Zespolony w Szczecinie
Regon 29027400000000
Zamawiajacy adres ulica Arkońska
Zamawiajacy adres numer domu 4
Zamawiajacy miejscowosc Szczecin
Zamawiajacy kod pocztowy 71-455
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo zachodniopomorskie
Zamawiajacy telefon 91 813 9076,
Zamawiajacy fax 918 139 079
Zamawiajacy email przetargi@spwsz.szczecin.pl,
Adres strony url www.spwsz.szczecin.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 3
Czy dostep dokumentow zamowienia 1
Dostep dokumentow zamowienia www.spwsz.szczecin.pl
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.spwsz.szczecin.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny Składanie ofert odbywa się drogą elektroniczną za pośrednictwem: https://portal.smartpzp.pl/spwsz lub za pośrednictwem operatora pocztowego w rozumieniu ustawy z dnia 23 listopada 2012r. Prawo pocztowe (Dz. U. poz. 1529 oraz z 2015r. poz. 1830), osobiście lub za pośredctwem posłańca
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Kancelaria SPWSZ w Szczecinie przy ul. Broniewskiego 2, 71-460 Szczecin pok. 311, II piętro
Nazwa nadana zamowieniu Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych w celu przygotowywania posiłków dla pacjentów SPWSZ w Szczecinie (lokalizacja Zdunowo, ul. Sokołowskiego 11)
Numer referencyjny EP/220/85/2020
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu 1. Przedmiot zamówienia obejmuje sukcesywną dostawę artykułów żywnościowych w celu przygotowywania posiłków dla pacjentów SPWSZ w Szczecinie (lokalizacja Zdunowo, ul. Sokołowskiego 11). Przedmiot zamówienia podzielony jest na 13 części (zadania). 2. Wykonawca zobowiązany jest zrealizować zamówienie na zasadach i warunkach opisanych w projekcie umowy stanowiącym załącznik nr 4 do SIWZ, szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia, stanowiącym załącznik nr 1 do SIWZ.
Cpv glowny przedmiot 15300000-1
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Data rozpoczecia 2021-04-01T00:00:00+02:00
Data zakonczenia 2022-03-31T00:00:00+02:00
Okreslenie warunkow Zamawiający nie dokonuje opisu warunku.
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Zamawiający nie dokonuje opisu warunku.
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Wykonawca spełni warunek w sytuacji, kiedy wykaże, że w okresie trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeśli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wykonał należycie, co najmniej 2 (dwie) dostawy artykułów żywnościowych polegających na: Zadanie nr 1 – dostawie warzyw całorocznych o wartości co najmniej 30 000,00 zł brutto (każda dostawa) Zadanie nr 2 – dostawie warzyw i owoców sezonowych o wartości co najmniej 35 000,00 zł brutto (każda dostawa) Zadanie nr 3 – dostawie warzyw kiszonych o wartości co najmniej 12 000,00 zł brutto (każda dostawa) Zadanie nr 4 – dostawie pieczywa o wartości co najmniej 70 000,00 zł brutto (każda dostawa) Zadanie nr 5 – dostawie przypraw o wartości co najmniej 10 000,00 zł brutto (każda dostawa) Zadanie nr 6 – dostawie jaj o wartości co najmniej 8 000,00 zł brutto (każda dostawa) Zadanie nr 7 – dostawie mleka i jego przetworów o wartości co najmniej 100 000,00 zł brutto (każda dostawa) Zadanie nr 8 – dostawie ryb i konserw rybnych o wartości co najmniej 40 000,00 zł brutto (każda dostawa) Zadanie nr 9 – dostawie mrożonek o wartości co najmniej 12 000,00 zł brutto (każda dostawa) Zadanie nr 10 – dostawie drobiu i jego przetworów o wartości co najmniej 80 000,00 zł brutto (każda dostawa) Zadanie nr 11 – dostawie mięsa i jego przetworów o wartości co najmniej 90 000,00 zł brutto (każda dostawa) Zadanie nr 12 – dostawie artykułów sypkich o wartości co najmniej 35 000,00 zł brutto (każda dostawa) Zadanie nr 13 – dostawie ziemniaków jadalnych o wartości co najmniej 25 000,00 zł brutto (każda dostawa) W przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych wartość dotychczas wykonanej dostawy powinna odpowiadać wartości wskazanej przez Zamawiającego w treści warunku udziału w postępowaniu.
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen W celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia wykonawcy z udziału w postępowaniu, Zamawiający przed udzieleniem zamówienia, wezwie wykonawcę, którego oferta została najwyżej oceniona, do złożenia w wyznaczonym, nie krótszym niż 5 dni terminie, aktualnych na dzień złożenia następujących oświadczeń i dokumentów: 1) aktualnego odpisu z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.
Zakresie warunkow udzialu W celu potwierdzenia spełniania przez wykonawcę warunków udziału w postępowaniu, Zamawiający przed udzieleniem zamówienia, wezwie wykonawcę, którego oferta została najwyżej oceniona, do złożenia w wyznaczonym, nie krótszym niż 5 dni, terminie aktualnych na dzień złożenia następujących oświadczeń i dokumentów: 1) w celu wykazania spełnienia warunku udziału w postępowaniu w zakresie posiadania zdolności technicznej lub zawodowej, o którym mowa w rozdziale V pkt 1 ppkt 2 litera c) SIWZ: a) wykazu dostaw wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów określających, czy te dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie, przy czym dowodami, o których mowa są referencje, bądź inne dokumenty wystawione przez podmiot, na rzecz którego dostawy były wykonywane, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych są wykonywane, a jeżeli z uzasadnionej przyczyny o obiektywnym charakterze wykonawca nie jest w stanie uzyskać tych dokumentów - oświadczenie wykonawcy; w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych nadal wykonywanych, referencje, bądź inne dokumenty potwierdzające ich należyte wykonywanie, powinny być wydane nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. Wzór wykazu dostaw stanowi załącznik nr 6 do SIWZ.
Wykaz potwierdzenie okolicznosci W celu potwierdzenia, że oferowane dostawy odpowiadają wymaganiom określonym przez zamawiającego, Zamawiający przed udzieleniem zamówienia, wezwie wykonawcę, którego oferta została oceniona najwyżej, do złożenia w wyznaczonym, nie krótszym niż 5 dni terminie, aktualnych na dzień złożenia następujących oświadczeń lub dokumentów: a) dla ZADANIA NR 6 – jaja - Certyfikat „Ferma wolna od salmonelli” (podstawa prawna: Dyrektywa Rady 92/117/EEC z dnia 17.12.1992 i rozporządzenia w sprawie zwalczania salmonelli i innych określonych czynników chorobotwórczych po dokonaniu kontroli fermy kur niosek) lub aktualne badanie mikrobiologiczne na wykrycie i identyfikację pałeczek salmonelli, b) dla ZADANIA NR 6 – jaja oraz ZADANIA NR 8 - ryby i konserwy rybne - Handlowy Dokument Identyfikacyjny.
Inne dokumenty niewymienione 1. Każdy wykonawca zobowiązany jest załączyć do oferty (sporządzonej według wzoru stanowiącego załączniki nr 2 i 2A do SIWZ): 1) oświadczenie, zgodnie ze wzorem stanowiącym załącznik nr 3 do SIWZ, stanowiące wstępne potwierdzenie, że wykonawca nie podlega wykluczeniu, 2) oświadczenie, zgodnie ze wzorem stanowiącym załącznik nr 3A do SIWZ, stanowiące wstępne potwierdzenie, że wykonawca spełnia warunki udziału w postępowaniu, 3) zobowiązania podmiotów trzecich, zgodnie ze wzorem stanowiącym załącznik nr 5 do SIWZ wraz z dokumentami (np. odpisy z rejestru, pełnomocnictwa) potwierdzającymi umocowanie osoby/osób, które podpisały zobowiązanie, do reprezentowania podmiotu trzeciego – w przypadku powoływania się przez wykonawcę na zasoby innych podmiotów w celu wykazania spełnienia warunków udziału w postępowaniu, 4) odpowiednie pełnomocnictwa lub dokumenty (np. odpisy z rejestru) wykazujące umocowanie osoby podpisującej ofertę do reprezentowania Wykonawcy (jeżeli dotyczy). 2. W celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia Wykonawca, bez wezwania, w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp, przekaże zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy Pzp (oryginał). Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia.
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst Zgodnie z projektem umowy, stanowiącym załacznik nr 4 do SIWZ, paragraf 6
IV 4 4 data 2021-01-20T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 11:00
IV 4 4 jezyki polski
IV 4 5 okres 30

Powiązane

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Zadanie nr 1 - Warzywa całoroczne
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15300000-1
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2022-03-31T00:00:00+02:00
Zalacznik informacje dodatkowe Termin wykonania zamówienia sukcesywnie od daty podpisania umowy, nie wcześniej jednak niż od dnia 01.04.2021r. do 31.03.2022r., jednakże nie dłużej niż do wyczerpania maksymalnej kwoty zobowiązania. W ofercie asortymentowo - cenowej należy podać cenę jednostkową za 1 kilogram/1 sztukę
Zalacznik krotki opis Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załacznik nr 1 do SIWZ dla zadania nr 1. Zadanie nr 1 składa się z 12 pozycji.
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Zadanie nr 2 - Warzywa i owoce sezonowe
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15300000-1
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2022-03-31T00:00:00+02:00
Zalacznik informacje dodatkowe Termin wykonania zamówienia sukcesywnie od daty podpisania umowy, nie wcześniej jednak niż od dnia 01.04.2021r. do 31.03.2022r., jednakże nie dłużej niż do wyczerpania maksymalnej kwoty zobowiązania. W ofercie asortymentowo - cenowej należy podać cenę jednostkową za sztukę /pęczek/kilogram
Zalacznik krotki opis Szczególowy opisprzedmiotu zamówienia stanowi załacznik nr 1 do SIWZ dla zadania nr 2. Zadanie nr 2 składa się z 16 pozycji
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa Zadanie nr 3 - Warzywa kiszone
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15300000-1
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2022-03-31T00:00:00+02:00
Zalacznik informacje dodatkowe Termin wykonania zamówienia sukcesywnie od daty podpisania umowy, nie wcześniej jednak niż od dnia 01.04.2021r. do 31.03.2022r., jednakże nie dłużej niż do wyczerpania maksymalnej kwoty zobowiązania. W ofercie asortymentowo - cenowej należy podać cenę jednostkową za 1 kilogram.
Zalacznik krotki opis Szczególowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załacznik nr 1 do SIWZ dla zadania nr 3. Zadanie nr 3 składa się z 3 pozycji.
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa Zadanie nr 4 - Pieczywo
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15811000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2022-03-31T00:00:00+02:00
Zalacznik informacje dodatkowe Termin wykonania zamówienia sukcesywnie od daty podpisania umowy, nie wcześniej jednak niż od dnia 01.04.2021r. do 31.03.2022r., jednakże nie dłużej niż do wyczerpania maksymalnej kwoty zobowiązania. W ofercie asortymentowo - cenowej należy podać cenę jednostkową za 1 sztukę / kilogram.
Zalacznik krotki opis Szczególowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załacznik nr 1 do SIWZ dla zadania nr 4. Zadanie nr 4 składa się z 6 pozycji.
  
Zalacznik czesc nr 5
Zalacznik nazwa Zadanie nr 5 - Przyprawy
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2022-03-31T00:00:00+02:00
Zalacznik informacje dodatkowe Termin wykonania zamówienia sukcesywnie od daty podpisania umowy, nie wcześniej jednak niż od dnia 01.04.2021r. do 31.03.2022r., jednakże nie dłużej niż do wyczerpania maksymalnej kwoty zobowiązania. W ofercie asortymentowo - cenowej należy podać cenę jednostkową za 1 sztukę / kilogram.
Zalacznik krotki opis Szczególowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1 do SIWZ dla zadania nr 5. Zadanie nr 5 składa się z 27 pozycji.
  
Zalacznik czesc nr 6
Zalacznik nazwa Zadanie nr 6 - Jaja
Zalacznik cpv glowny przedmiot 03142500-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2022-03-31T00:00:00+02:00
Zalacznik informacje dodatkowe Termin wykonania zamówienia sukcesywnie od daty podpisania umowy, nie wcześniej jednak niż od dnia 01.04.2021r. do 31.03.2022r., jednakże nie dłużej niż do wyczerpania maksymalnej kwoty zobowiązania. W ofercie asortymentowo - cenowej należy podać cenę jednostkową za 1 sztukę.
Zalacznik krotki opis Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załacznik nr 1 do SIWZ dla zadania nr 6. Zadanie nr 6 składa się z 1 pozycji.
  
Zalacznik czesc nr 7
Zalacznik nazwa Zadanie nr 7 - Mleko i jego przetwory
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15500000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2022-03-31T00:00:00+02:00
Zalacznik informacje dodatkowe Termin wykonania zamówienia sukcesywnie od daty podpisania umowy, nie wcześniej jednak niż od dnia 01.04.2021r. do 31.03.2022r., jednakże nie dłużej niż do wyczerpania maksymalnej kwoty zobowiązania. W ofercie asortymentowo - cenowej należy podać cenę jednostkową za 1 kilogram/ litr / sztukę.
Zalacznik krotki opis Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załacznik nr 1 do SIWZ dla zadania nr 7. Zadanie nr 7 składa się z 16 pozycji.
  
Zalacznik czesc nr 8
Zalacznik nazwa Zadanie nr 8 - Ryby i konserwy rybne
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15200000-0
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2022-03-31T00:00:00+02:00
Zalacznik informacje dodatkowe Termin wykonania zamówienia sukcesywnie od daty podpisania umowy, nie wcześniej jednak niż od dnia 01.04.2021r. do 31.03.2022r., jednakże nie dłużej niż do wyczerpania maksymalnej kwoty zobowiązania. W ofercie asortymentowo - cenowej należy podać cenę jednostkową za 1 kilogram / sztukę.
Zalacznik krotki opis Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załacznik nr 1 do SIWZ dla zadania nr 8. Zadanie nr 8 składa się z 7 pozycji.
  
Zalacznik czesc nr 9
Zalacznik nazwa Zadanie nr 9 - Mrożonki
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15331170-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2022-03-31T00:00:00+02:00
Zalacznik informacje dodatkowe Termin wykonania zamówienia sukcesywnie od daty podpisania umowy, nie wcześniej jednak niż od dnia 01.04.2021r. do 31.03.2022r., jednakże nie dłużej niż do wyczerpania maksymalnej kwoty zobowiązania. W ofercie asortymentowo - cenowej należy podać cenę jednostkową za 1 kilogram.
Zalacznik krotki opis Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załacznik nr 1 do SIWZ dla zadania nr 9. Zadanie nr 9 składa się z 9 pozycji.
  
Zalacznik czesc nr 10
Zalacznik nazwa Zadanie nr 10 - Drób i jego przetwory
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2022-03-31T00:00:00+02:00
Zalacznik informacje dodatkowe Termin wykonania zamówienia sukcesywnie od daty podpisania umowy, nie wcześniej jednak niż od dnia 01.04.2021r. do 31.03.2022r., jednakże nie dłużej niż do wyczerpania maksymalnej kwoty zobowiązania. W ofercie asortymentowo - cenowej należy podać cenę jednostkową za 1 kilogram / sztukę.
Zalacznik krotki opis Szczegółowy opisprzedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1 do SIWZ dla zadania nr 10. zadanie nr 10 składa się z 19 pozycji.
  
Zalacznik czesc nr 11
Zalacznik nazwa Zadanie nr 11 - Mięso i jego przetwory
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2022-03-31T00:00:00+02:00
Zalacznik informacje dodatkowe Termin wykonania zamówienia sukcesywnie od daty podpisania umowy, nie wcześniej jednak niż od dnia 01.04.2021r. do 31.03.2022r., jednakże nie dłużej niż do wyczerpania maksymalnej kwoty zobowiązania. W ofercie asortymentowo - cenowej należy podać cenę jednostkową za 1 kilogram / sztukę.
Zalacznik krotki opis Szczególowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załacznik nr 1 do SIWZ dla zadania nr 11. Zadanie nr 11 składa się z 27 pozycji.
  
Zalacznik czesc nr 12
Zalacznik nazwa Zadanie nr 12 - Artykuły sypkie
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2022-03-31T00:00:00+02:00
Zalacznik informacje dodatkowe Termin wykonania zamówienia sukcesywnie od daty podpisania umowy, nie wcześniej jednak niż od dnia 01.04.2020r. do 31.03.2021r., jednakże nie dłużej niż do wyczerpania maksymalnej kwoty zobowiązania. W ofercie asortymentowo - cenowej należy podać cenę jednostkową za 1 kilogram / litr / sztukę / opakowanie.
Zalacznik krotki opis Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1 do SIWZ dla zadania nr 12. Zadanie nr 12 składa się z 43 pozycji.
  
Zalacznik czesc nr 13
Zalacznik nazwa Zadanie nr 13 - Ziemniaki jadalne
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15310000-4
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2022-03-31T00:00:00+02:00
Zalacznik informacje dodatkowe Termin wykonania zamówienia sukcesywnie od daty podpisania umowy, nie wcześniej jednak niż od dnia 01.04.2021r. do 31.03.2022r., jednakże nie dłużej niż do wyczerpania maksymalnej kwoty zobowiązania. W ofercie asortymentowo - cenowej należy podać cenę jednostkową za 1 kilogram.
Zalacznik krotki opis Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1 do SIWZ dla zadania nr 13. Zadanie nr 13 składa się z 2 pozycji.
  

Criterion

Kryteria cena
Znaczenie 100,00
  
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)