zakup i dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w roku 2014

Data publikacji 2013-12-10
Data zakończenia 2013-12-17 09:15:00
Instytucja Zespół Szkół Gimnazjum i LO im. Prymasa Stefana Kardynała Wyszyńskiego
Miejscowość Dobrzejewice
Województwo kujawsko-pomorskie
Branża
  • Maszyny biurowe i liczące, sprzęt i materiały, z wyjątkiem mebli i pakietów oprogramowania,
  • Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne,
  • Urządzenia medyczne, farmaceutyki i produkty do pielęgnacji ciała

Szczegóły

Numer ogłoszenia 268227 / 2013
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 150000008, 30000001
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej Zespołu Szkół Gimnazjum i Liceum im. Prymasa Stefana Kardynała w Dobrzejewicach 58b, niezbędnych do sporządzania posiłków w roku 2014r.
Zakres i wielkość zamówienia:
Grupa I:
1.Bułka tarta 0,5kg 15821000-9 szt 300;
2.Cukier 1 kg 15831000-4 szt 140
3.Kasza gryczana 400g 15613100-9 szt 30
4.Kasza jęczmienna 1 kg 15613100-9 szt 30
5.Kasza jęczmienna karton 400g 15613100-9 szt 100
6.Makaron zacierka 250g 15851110-2 szt 30
7.Makaron łazanka 0,5kg 15851110-2 szt 150
8.Makaron nitki 1kg 15851110-2 szt 500
9.Makaron spagetti 400g 15851190-6 szt 100
10.Makaron świderki 1kg 15851110-2 szt 250
11.Mąka pszenna typ 405 1 kg 15612100-2 szt 300
12.Ryż 1 kg 15614100-6 szt 250
13.Ryż karton 400g 15614100-6 szt 250
14.Sól 1 kg 15872400-5 szt 200

Grupa II :
1.Bazylia 100g 15872000-1 szt 50
2.Cukier puder 400g 15830000-5 szt 20
3.Dżem truskawkowy 440g 15332290-3 szt 100
4.Fasola drobna 1kg 15331131-4 szt. 40
5.Fasola Jaś 01121213-7 kg 170
6.Groch łuskany 01121220-9 kg 70
7.Groszek konserwowy 400g 15331460-9 szt 100
8.Ketchup 1l 15871000-4 szt 100
9.Kompot truskawkowy 0,9 l 15332100-5 szt 30
10.Kompot wiśniowy 0,9 l 15332100-5 szt 30
11.Kompot z czarnej porzeczki 0,9 l 15332100-5 szt 30
12.Koncentrat pomidorowy 1kg 15331425-2 szt 120
13.Kwasek cytrynowy 1kg 15871000-4 szt 50
14.Liść laurowy 100g 15872000-1 szt 50
15.Majeranek 100g 15872300-4 szt 130
16.Ocet 10% 0,5l 15871100-5 szt 60
17.Ogórki konserwowe 900 ml 15331500-2 szt 200
18.Olej rzepakowy 3l 15411200-4 szt 150
19.Panierka do drobiu 3kg 15821000-9 szt. 8
20.Papryka konserwowa 660 g 15331500-2 szt 20
21.Papryka ostra 20g 15321000-1 kg 50
22.Papryka słodka 15871000-4 kg 60
23.Pieprz czarny ziarnisty 1kg 15872100-2 szt 50
24.Pieprz mielony 20g 15871000-4 szt 300
25.Pierz ziołowy 20g 15872100- 2 szt. 70
26.Przyprawa do mięs 200g 15871200-6 szt 160
27.Przyprawa Warzywko 1kg (lub równoważne) 15872000-1 szt 100
28.Sos słodko-kwaśny 400g 15332200-6 szt. 150
29.Syrop owocowy 0,5 15321000-1 szt 900
30.Szczaw konserwowy 330g 15331000-7 szt 60
31.Ziele angielskie 100g 15872300-4 szt 60
32.Zioła prowansalskie 100g 15872000-1 szt 50
33.Zupa pieczarkowa w proszku 15511700-0 szt. 100
34.Żurek Kujawski 0,5l (lub równoważne) 15891000-0 szt 50

Grupa III:
1.Ziemniaki 01112100-6 kg 7500
2.Ziemniaki młode 01112100-6 kg 500

Grupa IV :
1. Jajka świeże duże 65-70g 01242000-5 szt. 5000

Grupa V:
1.Banany 15330000-0 kg 400
2.Buraki 01121111-2 kg 600
3.Cebula 01121113-6 kg 200
4.Fasola szparagowa żółta 15331130-7 kg 100
5.Fasolka szparagowa zielona 15331130-7 kg 50
6.Groszek konserwowy 400g 15331162-1 szt. 80
7.Jabłka 01131321-0 kg 150
8.Kalafior świeży 15300000-0 szt 100
9.Kapusta biała 01121410-8 kg 130
10.Kapusta czerwona 01121410-8 kg 120
11.Kapusta kiszona 15331142-4 kg 400
12.Kapusta pekińska 01121410-8 kg 120
13.Koper 15300000-0 pęczek 250
14.Kwas z kapusty 0,5 l 15331142-4 szt. 50
15.Mandarynki 15330000-0 kg 200
16.Marchew 01121112-9 kg 400
17.Natka 15300000-0 pęczek 250
18.Ogórek kiszony 15331000-7 kg 230
19.Ogórek świeży 01121270-4 kg 70
20.Pieczarki 15331135-2 kg 350
21.Pietruszka korzeń 01121110-5 kg 250
22.Pomidory 01121240-5 kg 70
23.Por 01121110-5 kg 250
24.Sałata 01121310-7 szt 50
25.Seler korzeń 01121100-2 kg 300

Grupa VI:
1.Filet z morszczuka bez glazury SHP 15220000-6 kg 150
2.Filet z dorsza bez glazury SHP 15220000-6 kg 50
3.Paluszki rybne z fileta z mintaja o zawartości mięsa rybiego co najmniej50% 15220000-6 kg 70

Grupa VII:
1.Boczek świeży bez żeberek 15110000-2 kg 30
2.Karkówka wieprzowa surowa b/k 15111390 kg 200
3.Kiełbasa biała wieprzowa 15131133-6 kg 120
4.Kiełbasa śląska wieprzowa 15131133-6 kg 250
5.Kiełbasa zwyczajna 15131133-6 kg 100
6.Kości wędzone 15111310-3 kg 50
7.Kości wieprzowe z karkówki i schabu 15114000-3 kg 350
8.Łopatka b/k 15110000-2 kg 350
9.Mięso mielone wieprzowe 15130000-8 kg 750
10.Schab b/k 15110000-2 kg 270
11.smalec 15114000-0 kg 30
12.Wątroba wieprzowa 15114000-0 kg 100

Grupa VIII:
1.Kurczak świeży 15112130-6 kg 950
2.Filet z kurczaka 15112210-1 kg 550
3.Udka z kurczaka 15112210-1 kg 300
4.Wątroba drobiowa 15112300-9 kg 100
5.Kiełbasa śląska z drobiu 15131130-5 kg 30

Grupa IX:
1.Margaryna Kasia 250g (lub równoważne) 15431100-9 szt 30
2.Masło ekstra 200g 15530000-2 szt 150
3.Maślanka 1l 15512000-0 szt 50
4.Mleko 3,2% karton 1l 15511210-8 szt 250
5.Ser żółty Gouda 15544400-3 kg 50
6.Śmietana 12% 0,5 l 15512000-0 szt 450
7.Śmietana 18% 1kg 15512000-0 szt 100

Grupa X:
1.Kalafior 2,5kg 15331170-9 kg 45
2.Kopytka 2,5 kg 15311200-3 kg 150
3. Marchewka - kostka 2,5kg 15331170-9 kg 250
4.Mieszanka chińska 2,5kg 15331170-9 kg 45
5.Mieszanka warzywna 2 skład (marchew + groszek) 2,5kg 15331170-9kg 45
6.Mieszanka warzywna 7 skład. 2,5kg 15871200-6 kg 180
7.Pierogi z kapustą i grzybami 2,5 kg 15896000-5 kg 100
8.Pierogi z mięsem 2,5kg 15896000-5 kg 100
9.Pierogi z truskawką 2,5 kg 15896000-5 kg 100

Grupa XI :
1.Chleb krojony pszenny 500g 15811100-7 szt 1000
2.Bułki małe 15811400-0 szt 1200
3.Pączki 15811000-6 szt 450
4.Drożdżówki 15811000-6 szt 450

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Zespół Szkół Gimnazjum i LO im. Prymasa Stefana Kardynała Wyszyńskiego
Ulica Dobrzejewice 58 b
Nr domu 58 b
Miejscowość Dobrzejewice
Kod Pocztowy 87-123
Województwo kujawsko-pomorskie
Tel 56 674 46 15/16
Internet www.zsdobrzejewice.nets.pl
Regon 87171801300000
E-mail gimdob2@poczta.onet.pl
Obowiązkowa Tak
Dotyczy 1
Adres dyn zak www.zsdobrezjewice.nets.pl
Rodzaj zamówienia Inny: jednostka podległa Gminie Obrowo
Rodzaj zam inny jednostka podległa Gminie Obrowo
Rodz zam D
Czy częsci Nie
Czy dopusza się złożenie oferty wariantowej Nie
Czy dialog Nie
Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających Nie
Czas D
Data zakończenia 31/12/2014
Wadium zamawiający nie przewiduje wniesienia wadium
Zaliczka Nie
Uprawnienie Każdy Wykonawca przystępujący do postępowania o udzieleniu zamówienia publicznego zobowiązany jest do złożenia oświadczenia zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych.
Wiedza Każdy Wykonawca przystępujący do postępowania o udzieleniu zamówienia publicznego zobowiązany jest do złożenia oświadczenia zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych.
Potencjał Każdy Wykonawca przystępujący do postępowania o udzieleniu zamówienia publicznego zobowiązany jest do złożenia oświadczenia zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych.
Zdolne Każdy Wykonawca przystępujący do postępowania o udzieleniu zamówienia publicznego zobowiązany jest do złożenia oświadczenia zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych.
Sytuacja Każdy Wykonawca przystępujący do postępowania o udzieleniu zamówienia publicznego zobowiązany jest do złożenia oświadczenia zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych.
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Dokument podmiotów Tak
Dok podm zag 2 Tak
Dok podm zag 3 Tak
Dok podm zag 4 Tak
Inne dokumenty Wykonawca dołączy do oferty następujące dokumenty: 1. Formularz ofertowy- zwór ofert stanowi załącznik nr 1; 2.Odpowiednie pełnomocnictwa- w sytuacjach określonych w rozdz. IX pkt6 SIWZ oraz w przypadku składania ofert wspólnych. 3.Oświadczenie o równoważności produktów wraz z opisem-w przypadku składania ofert równoważnych
Niepełnosprawne Nie
Kod trybu zamówienia PN
Kod kryterium A
Adres strony internetowej siwz www.zsdobrzejewice.nets.pl
Adres uzyskania siwz W sekretariacie Zespołu Szkół Gimnazjum i Liceum w Dobrzejewicach 58 b,
Data składania wniosków 17/12/2013
Godzina składania wniosków 09:15
Miejsce Sekretariat Zespołu Szkół Gimnazjum i Liceum w Dobrzejewicach 58 b,
Termin Obowiązuje termin
Termin związania ofertą 30
Czy unieważnienie Nie
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)