RZP-16/14 dostawy pieczywa świeżego, pieczywa cukierniczego, ciast oraz wyrobów piekarskich

Data publikacji 2014-10-27
Data zakończenia 2014-11-04 09:00:00
Instytucja Szkoła Policji w Słupsku
Miejscowość Słupsk
Województwo pomorskie
Branża
  • Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie,
  • Pieczywo,
  • Wyroby ciastkarskie i ciasta

Szczegóły

Numer ogłoszenia 356552 / 2014
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 158111007, 158114000, 158112008, 158122005, 158121224, 158113009, 158121004, 158100009
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia są dostawy pieczywa świeżego, pieczywa cukierniczego, ciast oraz wyrobów piekarskich w nw zakresie:
1.Chleb pszenno - żytni krojony gat. I 0,50 kg - min. ilość 200 kg, max ilość 42 000 kg.
2.Chleb razowy krojony gat. I 0,30 - 0,50 kg- min. ilość 100kg, max ilość 5 700 kg.
3.Chleb razowy z dodatkiem słonecznika krojony gat. I I 0,30 - 0,50 kg - min. ilość 100 kg, max ilość 5 700 kg.
4.Bułka tarta - min. ilość 100 kg, max ilość 1 700 kg, w opakowaniach o masie 0,5 kg.
5.Ciasto:
1)Strucel z dżemem. min. ilość 50 kg, max ilość 600 kg.
2)Strucel z serem. min. ilość 50 kg, max ilość 600 kg.
3)Strucel z makiem. min. ilość 50 kg, max ilość 600 kg.
4)Sernik z rodzynkami. min. ilość 50 kg, max ilość 600 kg.
5)Babka piaskowa. min. ilość 50 kg, max ilość 600 kg.
6)Babka cytrynowa. min. ilość 50 kg, max ilość 600 kg.
7)Babka piaskowo - czekoladowa. min. ilość 50 kg, max ilość 600 kg.
8)Orzechowiec toffi a la snickers. min. ilość 50 kg, max ilość 600 kg.
9)Babka drożdżowa z bakaliami. min. ilość 50 kg, max ilość 600 kg.
10)Jabłecznik z bitą śmietaną. min. ilość 50 kg, max ilość 600 kg.
11)Sernik z brzoskwinią. min. ilość 50 kg, max ilość 600 kg.
12)Keks. min. ilość 50 kg, max ilość 600 kg.
13)Rolada z galaretką. min. ilość 50 kg, max ilość 600 kg.
14)Sernik wiedeński. min. ilość 50 kg, max ilość 600 kg.
15)Makowiec zawijany. min. ilość 50 kg, max ilość 600 kg.
6.Bułka wrocławska 50g. - min. ilość 1 000 szt., max ilość 172 800 szt.
7.Bułka kukurydziana 50g. - min. ilość 1 000 szt., max ilość 28 000 szt..
8.Bułka z ziarnami 50g. - min. Ilość 1 000 szt., max ilość 28 000 szt.
9.Rogal 80g. - - min. ilość 1 000 szt., max ilość 28 000 szt.
10.Pączek z dżemem 80g - min. ilość 500 szt., max ilość 14 400 szt.
11.Drożdżówka (z dżemem lub kruszonką )100g. - min. ilość 500 szt., max ilość 9 600 szt..
12.Ciastko francuskie 80g. - min. ilość 500 szt., max ilość 9 600 szt.
13.Gniazdko 80g - min. ilość 500 szt., max ilość 9 600 szt.
14.Pizza 200g. - min. ilość 200 kg., max ilość 3 800 kg.

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Szkoła Policji w Słupsku
Ulica ul. Kilińskiego 42
Nr domu 42
Miejscowość Słupsk
Kod Pocztowy 76-200
Województwo pomorskie
Tel 59 8417558
Fax 059 8417559
Internet www.slupsk.szkolapolicji.gov.pl
Regon 77070295800000
E-mail zzp@slupsk.szkolapolicji.gov.pl
Obowiązkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zamówienia Inny: Szkoła Policji
Rodzaj zam inny Szkoła Policji
Rodz zam D
Czy częsci Nie
Czy dopusza się złożenie oferty wariantowej Nie
Czy dialog Nie
Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających Nie
Czas D
Data zakończenia 31/12/2015
Wadium Wykonawca przystępujący do przetargu nie jest zobowiązany do wniesienia wadium
Zaliczka Nie
Uprawnienie W zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku dotyczącego posiadania uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, Wykonawcy zgodnie z art. 61 i 62 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914 z późn. zm.) winni posiadać wpis do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej. Wykonawca stosownie do art. 59 i 73 ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia winien wdrażać lub posiadać wdrożony system HACCP z zastrzeżeniem art. 63 ust. 2 ww. ustawy. Zamawiający dokona oceny spełnienia tego warunku zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu oraz zaświadczenia o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej lub decyzji administracyjnej o wpisie do rejestru zakładów oraz dokumentu potwierdzającego wdrażanie bądź stosowanie wdrożonego systemu HACCP.
Wiedza Zamawiający dokona oceny spełnienia tego warunku zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Potencjał W zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku dotyczącego dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym wykonawca wykaże, iż dysponuje niezbędnymi do wykonania zamówienia narzędziami, wyposażeniem zakładu i urządzeniami technicznymi, tj. wymagane jest wykazanie co najmniej jednego środka transportu spełniającego niezbędne warunki określone w przepisach. Zamawiający dokona oceny spełnienia tego warunku zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu oraz wykazu niezbędnych do wykonania zamówienia pojazdów, którymi dysponuje lub będzie dysponował wykonawca.
Zdolne Zamawiający dokona oceny spełnienia tego warunku zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Sytuacja Zamawiający dokona oceny spełnienia tego warunku zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 3 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 4 Tak
Dok grup kap 1 Tak
Dokument podmiotów Tak
Dok podm zag 2 Tak
Niepełnosprawne Nie
Kod trybu zamówienia PN
Czy zmiana umowy Tak
Zmiana umowy 1.Zamawiający na wniosek Wykonawcy dopuszcza możliwość zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru Wykonawcy w poniższym zakresie: 1)w trakcie realizacji zamówienia, nie częściej niż raz w kwartale dopuszcza się możliwość zmiany cen towaru wyłącznie na podstawie wskaźnika wzrostu cen towarów i usług konsumpcyjnych za poprzedni kwartał, ogłoszonego przez Prezesa GUS w komunikacie opublikowanym w Monitorze Polskim,
Kod kryterium A
Czy będzie aukcja Tak
Aukcja dod info Aukcja zostanie przeprowadzona na platformie aukcji i licytacji elektronicznych pod adresem https://aukcje.uzp.gov.pl.
Adres strony internetowej siwz www.slupsk.szkolapolicji.gov.pl
Adres uzyskania siwz Szkoła Policji w Słupsku,76-200 Słupsk, ul. Kilińskiego 42, Zespół ds. Zamówień Publicznych
Data składania wniosków 04/11/2014
Godzina składania wniosków 09:00
Miejsce Szkoła Policji w Słupsku,76-200 Słupsk, ul. Kilińskiego 42, Kancelaria Jawna.
Termin Obowiązuje termin
Termin związania ofertą 30
Czy unieważnienie Nie
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)