Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej
Zespołu Szkół Publicznych w Jastrzębi z podziałem na 7 części:
Część nr 1 - mięso i tłuszcze.
Część nr 2 - nabiał.
Część nr 3 - mrożonki.
Część nr 4 - owoce i warzywa.
Część nr 5 - różne produkty spożywcze.
Część nr 6 - pieczywo.
Część nr 7 - drób i przetwory z drobiu.
Realizacja przedmiotu umowy wymienionego w Rozdziale III pkt1 SIWZ następuje w oparciu o wystawione przez Zamawiającego zamówienie na piśmie lub w telefonicznie w terminie do 24 godzin od chwili zgłoszenia potrzeb (w dni pracy Zamawiającego tj. od poniedziałku do piątku):
a) dostawa nabiału i pieczywa codziennie do godz. 8:00
b) dostawa pozostałych produktów dwa razy w tygodniu.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia z podziałem na części nr 1- 7 zawiera załącznik nr 4.01, 4.02, 4.03, 4.04, 4.05, 4.06, 4.07
OpisKiełbasa zwyczajna 540 kg,
Mięso mielone wołowo- wieprzowe 600 kg,
Pieczeń wołowa 460 kg,
Słonina 53 kg,
Schab bez kości 400 kg,
Szynka gotowana 10 kg,
Szynka surowa wieprzowa 160 kg,Ser biały półtłusty 200 kg,
Śmietana 18 % 400 g 1500 szt.,
Mleko 1,5% 1 l 300 l,
Masło ekstra 200g 500 szt.,
Margaryna roślinna 0,5 kg 1 kg,
Drożdże 100g 50 szt.,
Jaja I klasa 3300 szt.,
Śmietana 30% 0,5l 160 szt.,
Ser żółty 44 kg,Ryba w kostce panierowana MINTAJ100 g 400 kg,
Jarzynka mrożona 9 składnikowa 450 g 100 szt.,
Truskawki mrożone 100 kg,
Marchew z groszkiem mrożone 60 kg,
Kalafior mrożony 20 kg,
Frytki karbowane 2,5 kg 400 kg,
Pierogi jabłko- brzoskwinia 180 kg,
Pierogi z jagodami 240 kg,
Pierogi z truskawkami 240 kg,
Kopytka serowe 420 kg,
Kluski śląskie 480 kg,
Pierogi ruskie 360 kg,
Uszka z mięsem 200 kg,
Barszcz ukraiński 400g 40 szt.Buraki ćwikłowe 190 kg,
Cebula 370 kg,
Fasola Jaś 260 kg,
Jabłka 500 kg,
Kapusta biała 500 kg,
Kapusta kwaszona 300 kg,
Seler korzeń 50 kg,
Pomidory-sezonowo 160 kg,
Pieczarki 110 kg,
Ziemniaki 6000 kg,
Ogórki świeże- sezonowo 150 kg,
Marchew 250 kg,
Kapusta młoda 60 szt.,
Sałata zielona 320 szt.,
Czosnek 25 kg,
Kapusta pekińska 250 szt.,
Natka pietruszki 80 szt.,
Koper pęczek 80 szt.,
Ogórki kwaszone 0,5 kg 72 szt.,
Truskawka świeża 50 kg,
Kalafior świeży 110 szt.,
Papryka czerwona 26 kg,
Brokuły 60 szt.Bułka tarta 0,5kg 160 kg,
Cukier puder 0,5kg 40 kg,
Cukier waniliowy 20g 50 szt.,
Cukier kryształ 700 kg,
Ziele angielskie 15g 20 szt.,
Herbata ekspresowa 20 torebek 110 szt.,
Koncentrat pomidorowy 200g 400 szt.,
Kasza wiejska 1kg 160 kg,
Vegeta 200g 300 szt.,
Kminek 15g 20 szt.,
Ketchup 50 kg,
Liście laurowe 6g 20 szt.,
Mąka poznańska typ 500 700 kg,
Mąka kartoflana 40 kg,
Makaron świderki 0,5kg 420 kg,
Makaron nitki 250g 220 szt.,
Makaron gwiazdki 250g 170 szt.,
Marmolada 1 kg 32 kg,
Maga 860 ml 70 szt.,
Majeranek 20g 50 szt.,
Sok malinowy 430 ml 160 szt.,
Sok wiśniowy 430 ml 160 szt.,
Ocet 10 % 500 ml 40 szt.,
Olej kujawski 1 660 szt.,
Pieprz mielony 0,2 dag 300 szt.,
Rosołki drobiowe 6- kostkowe 680 szt.,
Ryż biały długoziarnisty 400 kg,
Sól 150 kg,
Sałatka szwedzka 0,9 l 100 szt.,
Sałatka z czerwonej kapusty 0,9 l 200 szt.,
Sałatka wielowarzywna 0,9 l 300 szt.,
Zaprawa cytrynowa 0,5 l 90 szt.,
Żurek 0,5l butelka 320 szt.,
Mieszanka warzyw suszonych 100 g 250 szt.,
Dżem 320 g 200 szt.,
Musztarda 0,9 l 10 szt.,
Papryka słodka 10 g 20 szt.,
Przyprawa do mięs 75g 100 szt.,
Oliwa z oliwek 0,5 l 10 szt.,
Sos spaghetti bolognese w proszku 51 g 450 szt.,
Kasza manna 1 kg 30 kg,
Koncentrat buraczany 300 ml 100 szt.,
Bita śmietana 60 g 270 szt.,
Grzanki tradycyjne op. 1500g 30 kg,
Buraczki z chrzanem 770 g 40 szt.,
Makaron spaghetti 190 kg,
Budyń czekoladowy 60 g 60 szt.,
Chrzan tarty w słoiczku 180 g 10 szt.,
Kwasek cytrynowy 50 g 10 szt.,
Makaron łazanki 180 kg,
Batonik Góralki 50 g 1200 szt.,
Soczek wieloowocowy 200 ml 1600 szt.,
Barszcz biały 65 g 200 szt.,
Sos do spaghetti bolognese 800 g - słoik 450 szt.Bułki małe 400 szt.,
Chleb krojony 1 kg 600 szt.,
Drożdżówki 1500 szt.Filet z kurczaka 600 kg,
Porcja rosołowa 360 kg,
Filet z indyka 200 kg |