Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz wędlin i wyrobów wędliniarskich dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie

Data publikacji 2016-04-01
Data zakończenia 2016-04-11 10:00:00
Instytucja Wojewódzki Szpital Zespolony
Miejscowość Konin
Województwo wielkopolskie

Szczegóły

Numer ogłoszenia 33613 / 2016
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 151100002, 151311305, 151311202, 151120006
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz wędlin i wyrobów wędliniarskich dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z ilościami oraz wymaganiami ogólnymi dla poszczególnych pozycji zawarty jest w SIWZ nr WSZ-EP-18/2016 wraz z załacznikami dostępnej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.pl w zakładce zakupy i przetargi/zamówienia publiczne

Opis

Boczek świeży. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 1 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plKarkówka świeża b/k. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 2 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plŁopatka świeża b/k. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 3 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plSchab świeży b/k. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 4 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plMięso wołowe gulaszowe b/k świeże II gat. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 5 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plKiełbasa szynkowa wieprzowa. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 6 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plKiełbasa szynkowa z drobiu. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 7 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plKiełbasa szynkowa z indyka. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 8 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plSzynka konserwowa. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 9 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plMielonka wieprzowa-szynka mielona, kanapkowa. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 10 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plMielonka w galarecie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 11 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plKurczak (mrożony). Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 12 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plUdo z kurczaka (mrożone). Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 13 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plFilet z kurczaka (mrożony). Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 14 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plMięso gulaszowe z indyka II gat (mrożone). Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 15 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plMięso gulaszowe z indyka I gat (mrożone). Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 16 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plKiełbasa cienka wędzona. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 17 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plParówki cienkie (paluszki). Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 18 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plSmalec kostka lub baton. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 19 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plWątroba wieprzowa świeża. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 20 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plMortadela. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 21 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plPieczeń rzymska. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 22 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plPasztet zapiekany. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 23 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.pl

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Wojewódzki Szpital Zespolony
Ulica ul. Szpitalna 45
Nr domu 45
Miejscowość Konin
Kod Pocztowy 62-504
Województwo wielkopolskie
Tel 063 2404133
Fax 063 2404134
Internet www.szpital-konin.pl
Regon 00031159100000
E-mail szp@szpital-konin.pl
Obowiązkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zamówienia Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Rodz zam D
Czy częsci Tak
Liczba częsci 23
Czy dopusza się złożenie oferty wariantowej Nie
Czy dialog Nie
Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających Nie
Czas Obowiązuje termin
Czas w miesiącach 12
Wadium nie zastosowano
Zaliczka Nie
Uprawnienie Zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Wiedza Zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Potencjał Zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zdolne Zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Sytuacja Zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Dok grup kap 1 Tak
Dokument podmiotów Tak
Dok potw 5 Tak
Inne dokumenty potwierdzające W celu potwierdzenia że oferowane dostawy odpowiadają wymaganiom postawionym przez Zamawiającego Wykonawca ma obowiązek złożyć: - aktualne zaświadczenie Państwowej Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad jakością zdrowotną żywności pochodzenia zwierzęcego, w tym nad warunkami jej pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, składowania, transportu oraz sprzedaży bezpośredniej, podstawa prawna (Dz. U. z 1999r., Nr 66, poz. 752 z późn. zm.) lub - aktualne zaświadczenie Państwowej Inspekcji Sanitarnej o dopuszczeniu zakładu do obrotu produktami żywnościowymi oraz sprawowaniu nad nim urzędowej kontroli /podst. prawna art. 64, ust. 1 ustawy z dn. 25.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. 2006, Nr 171, poz. 1225 z późn. zm.)/
Niepełnosprawne Nie
Kod trybu zamówienia PN
Czy zmiana umowy Tak
Zmiana umowy Obniżenie cen jednostkowych produktów dostarczanych przez Wykonawcę w ramach niniejszej umowy może nastąpić w każdym czasie i nie wymaga zgody Zamawiającego ani sporządzenia aneksu do umowy.
Kod kryterium A
Adres strony internetowej siwz www.szpital-konin.pl
Adres uzyskania siwz Wojewódzki Szpital Zespolony w Koninie, ul. Szpitalna 45, 62-504 Konin, Dział Zamówień Publicznych, budynek D, II piętro, pokój 3/14
Data składania wniosków 11/04/2016
Godzina składania wniosków 10:00
Miejsce Wojewódzki Szpital Zespolony w Koninie, ul. Szpitalna 45, 62-504 Konin, Kancelaria, budynek D, II piętro, pokój 3/13
Termin Obowiązuje termin
Termin związania ofertą 30
Informacje dodatkowe PRAWO OPCJI: 1. W trakcie obowiązywania umowy Zamawiający może skorzystać z prawa opcji obejmującego prawo do zwiększenia ilości zakupywanego asortymentu w danej pozycji do 10% ilości w danej pozycji (z zaokrągleniem w dół) po cenie jednostkowej określonej w ofercie.Zamawiający o skorzystaniu z prawa opcji poinformuje Wykonawcę. 2. W przypadku nieskorzystania przez Zamawiającego z prawa opcji, albo w przypadku skorzystania w niepełnym zakresie, Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia. 3. Zamawiający może skorzystać z prawa opcji w przypadku wyczerpania zakresu podstawowego dostawy w danej pozycji, jeśli pojawi się potrzeba zwiększenia zakresu tej dostawy. W takiej sytuacji Zamawiający poinformuje Wykonawcę o skorzystaniu z prawa opcji. 4. Do asortymentu dostarczanego w ramach prawa opcji stosuje się wszystkie postanowienia przedmiotowej umowy, w tym w szczególności postanowienia dotyczące terminu dostawy, terminu reklamacji i terminu ważności.
Czy unieważnienie Nie
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)