Część 1- Zakup i sukcesywna dostawa wody mineralnej i soków owocowych, herbaty, cukru, syropu do napojów w tym na potrzeby projektu Krok w przyszłość w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2014 - 2020, Oś Priorytetowa IX Włączenie społeczne, Działanie 9.1 Aktywna integracja, Poddziałanie 9.1.6 Programy aktywnej integracji osób i grup zagrożonych wykluczeniem społecznym - projekt pozakonkursowy
WODA MINERALNA
Woda winna być w fabrycznie zamkniętych butelkach typu PET(plastikowe, jednorazowe) o pojemności 0,5L oraz 1,5L, bez zanieczyszczeń o neutralnym smaku i zapachu, bez fizycznych uszkodzeń dyskwalifikujących produkt (np. widoczne ubytki, uszkodzone opakowanie).
termin przydatności do spożycia w chwili dostawy do Zamawiającego nie może być krótszy niż 6 miesięcy.
Oferowany produkt musi spełniać wymagania Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 31 marca 2011 roku w sprawie naturalnych wód mineralnych, wód źródlanych i wód stołowych.
Na etykiecie na butelce winne znajdować się informacje dot.
Nazwa producenta dostawcy wraz z adresem
Nazwa produktu
Nazwa źródła z którego woda pochodzi z zawartością składników mineralnych
Informacja, że woda posiada aktualne atesty higieniczne lub dopuszczenia wydane przed uprawnione do kontroli jakości wody mineralnej
Data przydatności do spożycia
Woda mineralna niegazowana: średniozmineralizowana, zgodnie z kryteriami klasyfikacji chemicznej stosowanej w znakowaniu naturalnych wód mineralnych, ogólna zawartość składników mineralnych nie więcej niż 700mgL, przy czym zawartość sodu nie może przekraczać 76 mgL
Przewidywana ilość: 1380 sztuk - 1,5Litra
1128 sztuk - 0,5 Litra
Woda mineralna gazowana, średniozmineralizowana, zgodnie z kryteriami klasyfikacji chemicznej stosowanej w znakowaniu naturalnych wód mineralnych, ogólna zawartość składników mineralnych nie więcej niż 700mgL, przy czym zawartość sodu nie może przekraczać 76 mgL
Przewidywana ilość: 580 sztuk - 1,5 Litra
612 sztuk - 0,5 Litra
SOKI OWOCOWE
100% sok, bez dodatku cukru i substancji słodzących, pasteryzowany, wzbogacony witaminą C, w kartonikach 0,2 L ze słomką plastikową., dwa smaki- jabłkowy i pomarańczowy.
Termin przydatności do spożycia w chwili dostawy do Zamawiającego nie może być krótszy niż 6 miesięcy.
Oferowany produkt musi spełniać wymagania Rozporządzenia Ministra Zdrowia dot. środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży (Dz. U.2015 poz.1256)
Przewidywana ilość - 200 sztuk (1 smak razy 100 sztuk)
HERBATA, KAWA, CUKIER, SYROP
Herbata czarna ekspresowa, w torebkach, min 100 sztuk w opakowaniu, przewidywana ilość - 12 opakowań
Kawa rozpuszczalna liofilizowana - słoik min 200g, 100% naturalna kawa arabica, przewidywana ilość- 4 słoiki.
Cukier biały, drobnomielony, 1kgopakowanie, przewidywana ilość 70 kg
Cukier biały drobnomielony w saszetkach - saszetka min 5 g w opakowaniu 200 saszetek; przewidywana ilość- 1 opakowanie
Syrop owocowy w szklanych butelkach, do przyrządzania napojów, smak malinowy lub truskawkowy, bez sztucznych konserwantów i barwników, o naturalnym i owocowym zapachu i smaku, minimum 62% ogólnego ekstraktu, wzbogacony witaminami - minimum wit. C, pasteryzowany. Przewidywana ilość 70 butelek o pojemności minimum 400 ml
Termin przydatności do spożycia w chwili dostawy do Zamawiającego nie może być krótszy niż 6 miesięcy.
Część 2- Zakup i sukcesywna dostawa wody źródlanej do dystrybutorów, dzierżawa i sanityzacja dystrybutorów, dostawa kubków jednorazowych do dystrybutorów
Wykonawca na swój koszt zobowiązuje się do dostawy i zainstalowania 5 sztuk fabrycznie nowych urządzeń do dozowania naturalnej wody źródlanej (dozowanie ciepłej i zimnej wody). Urządzenia dozujące wodę mają być umieszczone na podłodze, wymiary: Wysokość min 95-100cm (+- 5cm); Szerokość, głębokość min 28x min 28 cm (+- 5 cm)
Woda podgrzewana do - minimum 90 stopni Cejslujsza
Woda schładzana - do 10 stopni Celsjusza
Wykonawca zapewnia bezpłatny serwis w w urządzeń przez cały okres trwania umowy, usuwać wszelkie awarie wynikające z normalnego użytkowania urządzeń w ciągu 24 godzin od zgłoszenia ich drogą elektroniczną.
Wykonawca jest zobowiązany do sanityzacji zainstalowanych urządzeń w okresie obowiązywania umowy. Termin sanityzacji będzie uzgadniany każdorazowo z Zamawiającym.
Wykonawca na swój koszt zobowiązuje się do dostarczania wody do dystrybutorów, o których mowa powyżej, przewidywana ilość butli- 130 szt..
Termin przydatności wody do spożycia minimum 60 dni od daty dostawy.
Woda winna posiadać certyfikat jakości PZH. Woda musi spełniać wymagania Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 31 marca 2011 roku w sprawie naturalnych wód mineralnych, wód źródlanych i wód stołowych.
Butle winny posiadać atest PZH dopuszczający do stosowania ich w obrocie, w celach spożywczych. Butle mają być dostosowane do dzierżawionych urządzeń dozujących wodę. Korki butli winny być zabezpieczone zewnętrzną folią. Pojemność 19L (+- 0,1 L)
Do obowiązków Wykonawcy należy dostawa kubków jednorazowych o pojemności 200 ml na zimną (przewidywana ilość kubków- 5000 szt ) i gorącą wodę (przewidywana ilość kubków- 1000 szt)
OpisZakup i sukcesywna dostawa wody mineralnej i soków owocowych, herbaty, cukru, syropu do napojów w tym na potrzeby projektu Krok w przyszłość w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2014 - 2020, Oś Priorytetowa IX Włączenie społeczne, Działanie 9.1 Aktywna integracja, Poddziałanie 9.1.6 Programy aktywnej integracji osób i grup zagrożonych wykluczeniem społecznym - projekt pozakonkursowyZakup i sukcesywna dostawa wody źródlanej do dystrybutorów, dzierżawa i sanityzacja dystrybutorów, dostawa kubków jednorazowych do dystrybutorów |