Sukcesywne dostawy ryb oraz przetworów rybnych wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie. Dostarczane produkty powinny odpowiadać wymaganiom zawartym w Polskich Normach, a w szczególności będą świeże i odpowiedniej jakości oraz posiadają atesty i/lub certyfikaty higieniczno - sanitarne, a na żądanie Zamawiającego, do wskazanej dostawy będzie załączany dokument zwierający potwierdzenie tych wymagań. Wartość szacunkowa zamówienia nie przekracza kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2015 r. poz. 2164) - tekst jednolity
Opis1. SOLA FILET - limanda żółtopłetwa ( bez skóry, mrożony, kl. I, najlepszej jakości, glazura max 20%, 120-150g, opakowanie 5 kg netto) kg 30 2. DORSZ FILET - Bałtycki (ze skórą - mrożony IQF,k.l , najlepszej jakości, 140-200g, max 15% glazury ) opakowanie 5 kg netto kg 1200 3. SANDACZ FILET (mrożony ze skóra, IQF , kl I, najlepsza jakość, glazura max 20%,170-300g, opakowanie 5 kg netto) kg 630 4. MINTAJ FILET ( mrożony IQF, bez skóry, kl I, najlepsza jakość, max 35% glazury, 120-200g, opakowanie 5 kg ) kg 70 5. FLĄDRA FILET ( mrożony IQF, kl I, najlepsza jakość, max 20% glazury, opakowanie 5 kg netto ) kg 1200 6. MORSZCZUK FILET ( mrożony SHP, bez skóry kl I, najlepsza jakość ) kg 20 7. MIRUNA FILET (Mrożony, ze skórą, Klasy I) kg 300 8. PANGA FILET ( mrożona IQF, bez skóry kl I, najlepsza jakość, max 20% glazury, 170-200g opakowanie 5 kg netto ) kg 430 9. TILAPIA FILET ( mrożona IQF, bez skóry kl I, najlepsza jakość, max 20% glazury, 100-150g, opakowanie 10 kg ) kg 1400 10. ŁOSOŚ FILET - Norweski ( mrożony na tacce, pakowany vacum, ze skórą, kl I, najlepsza jakość, waga min 1 kg, trymowany, bez ości) kg 350 11. HALIBUT FILET ( mrożony IQF, ze skórą, kl I, najlepsza jakość, opakowanie 5 kg ) kg 20 12. TUŃCZYK POLĘDWICA (czerwona - gazowana) ( mrożona IQF, kl I, najlepsza jakość) kg 5 13. TUŃCZYK POLĘDWICA (brązowa - zwykła) ( mrożona IQF, kl I, najlepsza jakość) kg 5 14. FILET Z DORSZA BAŁTYCKIEGO (ze skórą - świeży, kl. I, najlepszej jakości ) kg 1000 15. FLĄDRA TUSZA ( świeża, kl I, najlepsza jakość) kg 20 16. FILET Z ŁOSOSIA NORWESKIEGO ( ze skórą świeży, kl. I, najlepszej jakości, 1 filet o wadze min 1 kg, trymowany bez osci ) kg 1000 17. FILET Z PSTRĄGA (świeży, ze skórą, najlepszej jakości ) kg 1400 18. PSTRĄG ŚWIEŻY (świeży, ze skórą, najlepszej jakości ) kg 20 19. ŁOSOŚ NORWESKI W CAŁOŚCI - świeży, waga 5-6 kg, klasa I, najlepsza jakość. kg 10 20. PŁATY ŚLEDZIOWE (świeże, klasa I, najlepsza jakość) kg 40 21. ŁOSOŚ NORWESKI ( wędzony na zimno, płat, świeży, najlepszej jakości ) kg 20 22. ŁOSOŚ NORWESKI ( wędzony na zimno , krojony w plastry , świeży, najlepszej jakości ) kg 10 23. ŁOSOŚ NORWESKI STEK ( wędzony na ciepło, świeży, najlepszej jakości ) kg 5 24. PŁAT Z MAKRELI ( wędzony na ciepło, świeży, kl I, najlepsza jakość ) kg 25 25. MAKRELA WĘDZONA CAŁA ( wędzona na ciepło, świeży, kl I, najlepsza jakość) kg 170 26. SZPROT WĘDZONY ( wędzony na ciepło, świeży, kl I, najlepsza jakość) kg 5 27. ŚLEDŹ WĘDZONY PŁAT ( wędzony na zimno, świeży, kl I, najlepsza jakość) kg 5 28. HALIBUT WĘDZONY (wędzony na ciepło, świeży, kI 1, najlepsza jakość ) kg 5 29. WĘGORZ ( wędzony, kl. I, najlepszej jakości ) kg 5 30. PSTRĄG WĘDZONY w całości (wędzony na zimno, klasa I ) kg 15 31. TILAPIA WĘDZONA FILET (wędzona na zimno, klasa I ) kg 5 32. TUŃCZYK POLĘDWICA - wędzona na zimno, klasa I, najwyższa jakość. kg 5 33. MAŚLANA POLĘDWICA - wędzona na zimno, klasa I, najwyższa jakość. kg 5 34. SALSA KRAJANKA ŚLEDZIOWA (Krajanka śledziowa z dodatkiem papryki) kg 180 35. KRAJANKA ŚLEDZIOWA ŻYDOWSKA (Krajanka śledziowa z dodatkiem ziół) kg 30 36. SAŁATKA KRABOWA (Sałatka z paluszków surimi z dodatkiem majonezu) kg 5 37. ROLMOPSY KASZUBSKIE (marynowane w oleju z marynowaną cebulą) kg 70 38. ROLMOPSY W OCCIE (marynowane w occie z cebulą i ogórkiem) kg 30 39. KORECZKI ŚLEDZIOWE Z PAPRYKĄ (marynowane w oleju z marynowaną cebulą i ogórkiem) kg 140 40. FILETY ŚLEDZIOWE MARYNOWANE - w occie kl. I, najlepszej jakości kg 100 41. FILETY ŚLEDZIOWE SOLONE - w zalewie solnej kl. I, najlepszej jakości kg 25.1. RAKI (cały, mrożony, czerwony, opakowanie 1 kg, kl I ) kg 2 2. SZYJKI RAKOWE - ( ogotowane, oczyszczone, opakowanie max 1 kg) kg 2,5 3. KREWETKI KOKTAJLOWE 100/200 (ogony obrane, surowe mrożone, kl I opakowanie 1 kg) kg 5 4. KREWETKI OGONY 16/20 ( ogony obrane, surowe mrożone, kl I opakowanie 1 kg) kg 5 5. KREWETKI OGONY 16/20 ( ogony obrane, obgotowane mrożone, kl I opakowanie 1 kg) kg 5 6. KREWETKI BLACK TIGER 16/20 ( całe z głową, mrożone, kl I opakowanie 1 kg) kg 5 7. KREWETKI BLACK TIGER 31/40 ( całe z głową, mrożone, kl I opakowanie 1 kg) kg 5 8. PALUSZKI KRABOWE (surimi mrożone , kl I) kg 5 9. OŚMIORNICZKI BABE (surowe mrożone, oczyszczone, 20-50g) kg 3 10. MAŁŻE NOWOZELANDZKIE N/Z (obgotowane mrożone, połówki oczyszczone, opakowanie 1 kg) kg 3 11. MULE CAŁE ( surowe mrożone, całe oczyszczone, opakowanie 1 kg) kg 5 12. MIESO MULI (obgotowane, opakowanie 1 kg, kl 1) kg 5 |