2) ZADANIE NR 2: Dostawa drobiu i wedlin drobiowych do Woszk Mrągowo w roku 2017 KOD CPV według Wspólnego Słownika Zamówień: 15131135-0.
2. Zakres, wielkość i opis przedmiotu zamówienia: ZADANIE NR 1:
L.p. Nazwa produktu Jm Ilość w roku zakres podstawowy ZAKRES PRAWA OPCJI - art. 34 ust 5 PZP Ilość w roku
Zadanie 1
Produkty zwierzęce,mięso i produkty mięsne
1. udziec cielęcy kg 440,00 132,00 572
2. schab wieprzowy b/k kg 860,00 258,00 1118
3. karkówka wieprzowa b/k kg 1500,00 450,00 1950
4. żeberka wieprzowe kg 530,00 159,00 689
5. golonka wieprzowa tylna z/k kg 490,00 147,00 637
6. boczek świeży kg 450,00 135,00 585
7. wątroba wieprzowa kg 145,00 43,50 188,5
8. ozory wieprzowe kg 85,00 25,50 110,5
9. flaki wołowe krojone mrożone kg 150,00 45,00 195
10. baleron kg 160,00 48,00 208
11. Kiełbasa krakowska parzona specjalna kg 110,00 33,00 143
12. kiełbasa krakowska sucha kg 190,00 57,00 247
13. kiełbasa parówkowa specjalna kg 80,00 24,00 104
14. parówki wp odtłuszczone kg 248,00 74,40 322,4
15. polędwica sopocka kg 214,00 64,20 278,2
16. poledwica wieprzowa wedzona kg 145,00 43,50 188,5
17. kabanosy wp kg 80,00 24,00 104
18. ogonówka wędzona kg 235,00 70,50 305,5
19. kiełbasa szynkowa wieprzowa specjalna kg 170,00 51,00 221
20. kiełbasa podwawelska kg 358,00 107,40 465,4
21. kiełbasa żywiecka kg 76,00 22,80 98,8
22. kiełbasa podlaską kg 92,00 27,60 119,6
23. kiełbasa myśliwska sucha kg 118,00 35,40 153,4
24. kielbasa toruńska kg 305,00 91,50 396,5
25. kiełbasa biała parzona specjalna kg 296,00 88,80 384,8
26. kiełbasa szynkowa wołowa specjalna kg 80,00 24,00 104
27. szynka wp gotowana kg 215,00 64,50 279,5
28. szynka wieprzowa mielona kg 137,00 41,10 178,1
29. karkówka pieczona kg 210,00 63,00 273
30. salceson włoski kg 30,00 9,00 39
31. rolada z boczku kg 175,00 52,50 227,5
32. kaszanka z kaszy gryczanej z wątróbką kg 68,36 20,51 88,868
33. schab pieczony kg 192,00 57,60 249,6
34. kiełbasa salami kg 186,00 55,80 241,8
35. golonka konserwowa kg 85,00 25,50 110,5
36. Szynka wieprzowa konserwowa kg 79,00 23,70 102,7
37. Salceson ozorkowy kg 45,00 13,50 58,5
38. łopatka pieczona kg 120,00 36,00 156
39. poledwica łososiowa wędzona kg 244,00 73,20 317,2
Zadanie 2
Dostawa drobiu i wedlin drobiowych
noga z kurczaka świeża kg 1420,00 426,00 1846,00
filet z piersi kurczaka b/k świeży kg 850,00 255,00 1105,00
wątroba z kurczaka świeża kg 31,00 9,30 40,30
porcja rosołowa z kurczaka kg 240,00 72,00 312,00
żołądki kurczaka świeże kg 225,00 67,50 292,50
pierś z kurczaka ze skórą wędzony kg 215,00 64,50 279,50
polędwica drobiowa kg 63,00 18,90 81,90
parówki drobiowe kg 90,00 27,00 117,00
kiełbasa drobiowa zywiecka kg 90,00 27,00 117,00
Szynka z indyka kg 90,00 27,00 117,00
szynka drobiowa kg 73,00 21,90 94,90
OpisL.p. Nazwa produktu Jm Ilość w roku zakres podstawowy ZAKRES PRAWA OPCJI - art. 34 ust 5 PZP Ilość w roku
Zadanie 1
Produkty zwierzęce,mięso i produkty mięsne
1. udziec cielęcy kg 440,00 132,00 572
2. schab wieprzowy b/k kg 860,00 258,00 1118
3. karkówka wieprzowa b/k kg 1500,00 450,00 1950
4. żeberka wieprzowe kg 530,00 159,00 689
5. golonka wieprzowa tylna z/k kg 490,00 147,00 637
6. boczek świeży kg 450,00 135,00 585
7. wątroba wieprzowa kg 145,00 43,50 188,5
8. ozory wieprzowe kg 85,00 25,50 110,5
9. flaki wołowe krojone mrożone kg 150,00 45,00 195
10. baleron kg 160,00 48,00 208
11. Kiełbasa krakowska parzona specjalna kg 110,00 33,00 143
12. kiełbasa krakowska sucha kg 190,00 57,00 247
13. kiełbasa parówkowa specjalna kg 80,00 24,00 104
14. parówki wp odtłuszczone kg 248,00 74,40 322,4
15. polędwica sopocka kg 214,00 64,20 278,2
16. poledwica wieprzowa wedzona kg 145,00 43,50 188,5
17. kabanosy wp kg 80,00 24,00 104
18. ogonówka wędzona kg 235,00 70,50 305,5
19. kiełbasa szynkowa wieprzowa specjalna kg 170,00 51,00 221
20. kiełbasa podwawelska kg 358,00 107,40 465,4
21. kiełbasa żywiecka kg 76,00 22,80 98,8
22. kiełbasa podlaską kg 92,00 27,60 119,6
23. kiełbasa myśliwska sucha kg 118,00 35,40 153,4
24. kielbasa toruńska kg 305,00 91,50 396,5
25. kiełbasa biała parzona specjalna kg 296,00 88,80 384,8
26. kiełbasa szynkowa wołowa specjalna kg 80,00 24,00 104
27. szynka wp gotowana kg 215,00 64,50 279,5
28. szynka wieprzowa mielona kg 137,00 41,10 178,1
29. karkówka pieczona kg 210,00 63,00 273
30. salceson włoski kg 30,00 9,00 39
31. rolada z boczku kg 175,00 52,50 227,5
32. kaszanka z kaszy gryczanej z wątróbką kg 68,36 20,51 88,868
33. schab pieczony kg 192,00 57,60 249,6
34. kiełbasa salami kg 186,00 55,80 241,8
35. golonka konserwowa kg 85,00 25,50 110,5
36. Szynka wieprzowa konserwowa kg 79,00 23,70 102,7
37. Salceson ozorkowy kg 45,00 13,50 58,5
38. łopatka pieczona kg 120,00 36,00 156
39. poledwica łososiowa wędzona kg 244,00 73,20 317,2
8. Częstotliwość dostaw:
w zakresie zadania nr 1 i 2:
- 5x w tygodniu: od poniedziałku do piątku do godz. 9.00
Zadanie 2
Dostawa drobiu i wedlin drobiowych
noga z kurczaka świeża kg 1420,00 426,00 1846,00
filet z piersi kurczaka b/k świeży kg 850,00 255,00 1105,00
wątroba z kurczaka świeża kg 31,00 9,30 40,30
porcja rosołowa z kurczaka kg 240,00 72,00 312,00
żołądki kurczaka świeże kg 225,00 67,50 292,50
pierś z kurczaka ze skórą wędzony kg 215,00 64,50 279,50
polędwica drobiowa kg 63,00 18,90 81,90
parówki drobiowe kg 90,00 27,00 117,00
kiełbasa drobiowa zywiecka kg 90,00 27,00 117,00
Szynka z indyka kg 90,00 27,00 117,00
szynka drobiowa kg 73,00 21,90 94,90
Częstotliwość dostaw:
w zakresie zadania nr 1 i 2:
- 5x w tygodniu: od poniedziałku do piątku do godz. 9.00
|