Część I - Drób CPV 15111200-6; Wieprzowina CPV 15113000-3
Część II CPV 15131100-6 Produkty mięsno-wędliniarskie
Część III CPV 15500000-3 Produkty mleczarskie
Część IV CPV 03142500-3 Jaja, CPV 15800000-6 Różne produkty spożywcze
CPV 15400000-2 Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne;
CPV 15600000-4 Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych
Część V CPV 15810000-9 Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
Część VI CPV 15300000-1 Owoce, warzywa i podobne produkty
Część VII CPV 15200000-0 Ryby przetworzone i konserwowane
Opis
Kurczaki
800 kg
Nogi z kurcząt
585 kg
Filet z kurczaka
160 kg
Wątroba drobiowa
95 kg
Łopatka b/k
650 kg
Mięso wieprzowe od szynki
120 kg
Karczek b/k
115 kg
Schab b/k
180 kg
Żeberka wieprzowe
70 kg
Filet z indyka
170 kg
Mięso gulaszowe z indyka
170 kg
Kości wieprzowe
120 kg
Porcje rosołowe
130 kgSzynka indycza
80 kg
Pieczeń dietetyczna
120 kg
Salceson z indyka
50kg
Krakowska z indyka
46 kg
Szynka wieprzowa wiejska
67 kg
Smaczek w galarecie
60 kg
Baleron
35 kg
Polędwica sopocka
100 kg
Polędwica drobiowa
50 kg
Szynka konserwowa wieprzowa
100 kg
Szynka konserwowa drobiowa
60 kg
Schab biały – wędlina
14 kg
Rolada z kurczaka
20 kg
Pasztet kremowy drobiowy
60 kg
Pasztet kremowy wieprzowy
85 kg
Pasztet zapiekany
190 kg
Pasztet drobiowy 50g, bez konserwantów, bez glutaminianu, bez wieprzowiny
2200 szt
Kaszanka
90kg
Salceson włoski
80 kg
Kiełbasa szynkowa wieprzowa
25kg
Kiełbasa szynkowa drobiowa
25 kg
Kiełbasa żywiecka
75 kg
Kiełbasa śląska
100kg
Kiełbasa domowej roboty/wiejska
105 kg
Kiełbasa podwawelska
145 kg
Kiełbasa biała parzona
100 kg
Ogonówka
82 kg
Serdelki wieprzowe
160 kg
Parówki drobiowe
215 kg
Boczek wędzony
100 kg
Konserwa mięsna 330g
(zawartość mięsa wieprzowego min. 90%)
85 sztMleko 2%
10424l
Mleko w proszku
(zawartość tłuszczu min.26%)
80 kg
Śmietana 12%
440 l
Masło roślinne w kostce 250g
553kg
Masło śmietankowe ekstra w kostce 200g
370 kg
Margaryna do pieczenia ciast w kostce 250 g (typu Palma z murzynkiem)
20 kg
Margaryna do smażenia w kostce 250g
150 kg
Twaróg
500 kg
Serek/twaróg śmietankowy
55 kg
Ser topiony
różne smaki
85 kg
Ser topiony krążki
215 op
Ser topiony blok 100g
870 szt
Ser żółty podpuszczkowy, pełnotłusty ( (zawartość tłuszczu min.40%)
250 kg
Serek twarogowo-śmietankowy w porcji
(typu kiri, naturek)
230 op
Serek twarogowo-śmietankowy w porcji wielosmakowy 20g
(typu tartare )
1300 szt
Serek smakowy 120g
1500 szt
Serek wiejski 150 g
2000 szt
Serek homogenizowany waniliowy 150 g
50 szt
Kefir 150g
300 szt
Jogurt owocowy 130g
1000 szt
Jogurt naturalny 150 g
1500 sztJaja (L 63g-73g)
21550 szt
Olej 1l
368 szt
Olej 0,5 l
44 szt
Ryż
235 kg
Mąka pszenna typ 500
615 kg
Płatki owsiane 0,5 kg
160 szt
Kasza manna
90 kg
Kasza kukurydziana
40 kg
Kasza gryczana
63 kg
Kasza jęczmienna
80 kg
Kleik ryżowy 300g
5 op
Mąka ziemniaczana
55 kg
Cukier kryształ
1530 kg
Cukier puder
10 kg
Sól
226 kg
Herbata czarna granulowana 100g
1120 szt
Kawa zbożowa 1 kg
240 szt
Makaron różny
360 kg
Zacierka babuni 250g
35 op
Ocet 1l
75 szt
Musztarda stołowa
180 g
335 szt
Cynamon 20 g
75 szt
Przyprawa do piernika 20 g
10 szt
Gałka muszkatołowa 25g
14 szt
Soda oczyszczona 70 g
10 szt
Proszek do pieczenia 40g
25 szt
Cukier waniliowy 30g
380 szt
Ketchup łagodny 0,5kg
290 szt
Kalafior mrożony
120 kg
Brokuł mrożony
60 kg
Fasolka szparagowa mrożona
40 kg
Dżem 330g
2300 szt
Syrop owocowy 330ml
80 szt
Miód naturalny 25 g
2170 szt
Miód wielokwiatowy 330g
24 szt
Kwasek cytrynowy 20g
70 szt
Kakao naturalne 200g
125 szt
Czekolada mleczna100g
100 szt
Wafelki kakaowe bez polewy 28g
1400 szt
Rodzynki w czekoladzie mlecznej 150g
100 op
Napój owocowy 200ml
100 szt
Ciastka - biszkopty z galaretką w czekoladzie 130g (typu delicje)
100 op
Batonik czekoladowy nadziewany 50 g
(typu Pawełek)
90 szt
Batonik biszkoptowy z nadzieniem
(typu 7 days)
550 szt
Chrzan w słoikach
60 szt
Kukurydza konserwowa
130 szt
Imbir 20g
15 szt
Groszek konserwowy
65 szt
Koncentrat pomidorowy 30% 200g
120 szt
Sok pomidorowy 1l
100 szt
Biszkopty 150 g
5 op
Suchary 285g
10 op
Wiórka kokosowe 100g
10 op
Galaretka owocowa w proszku
10 szt
Śmietana w proszku (typu śnieżka )
6 szt
Goździki
10 opChleb pszenny krojony 0,6kg
8755szt.
Bułka paryska krojona
0,4 kg
7877 szt.
Chleb graham krojony
0,5 kg
2210 szt.
Bułki drożdżowe 120g
965 szt.
Pączki
230 szt.
Babka piaskowa
36 kg
Część VI CPV 15300000-1 Owoce, warzywa i podobne produkty
Część VII CPV 15200000-0 Ryby przetworzone i konserwowane
Ziemniaki
9000 kg
Ziemniaki młode (czerwiec, lipiec, sierpień)
2800 kg
Kapusta biała
275 kg
Kapusta młoda
145 szt
Kapusta pekińska
282 kg
Kapusta kiszona
340 kg
Kapusta czerwona
325 kg
Kapusta włoska
118 szt
Seler korzeń
200 kg
Seler młody z nacią
10 szt
Pietruszka korzeń
203 kg
Marchew
1500 kg
Sałata
430 szt
Burak czerwony
595 kg
Botwina pęczek
35 szt
Por kg
50 kg
Por szt.
100 szt
Papryka czerwona
50 kg
Pieczarki
80 kg
Cukinia
10 kg
Ogórek zielony
VI-IX
200 kg
Ogórek zielony X-VI
170 kg
Kalafior (min.500g)
VI-IX
120 szt
Brokuł (min.500g)
VI-IX
50 szt
Fasolka szparagowa
15 kg
Czosnek kg
10 kg
Czosnek szt
20 szt
Rzodkiewka-pęczek
600 szt
Szczypior-pęczek
400 szt
Koper zielony-pęczek
240 szt
Pietruszka natka-pęczek
160 szt
Cebula
350 kg
Pomidor czerwiec-wrzesień
400 kg
Pomidor październik-maj
300 kg
Sałatki warzywne konserwowe 900g
30 szt
Sałatka szwedzka 900g
50 szt
Ogórki kiszone
95 kg
Ogórki małosolne
20 kg
Szczaw konserwowy 330g
40 szt
Papryka konserwowa 900g
120 szt
Ogórki konserwowe 900g
300 szt
Pieczarki konserwowe
900g
8 szt
Fasola sucha
60 kg
Groch suchy
26 kg
Jabłka
500 kg
Cytryny
45 kg
Banany
330 kg
Mandarynka
46 kg
Nektaryna
16 kg
Brzoskwinia puszka
15 szt
Kiwi kg
37 kg
Kiwi koszyk
6 szt
Susz owocowy – mieszanka 250g
15 op
Grzyby suszone - podgrzybek
0,5 kFilet mrożony z miruny,
bez skóry, 110-170g shaterrpack
300 kg
Makrela wędzona
86 kg
Konserwa rybna w pomidorach 330g
592 szt
Śledzie matias
50 kg
Sałatka-krajanka śledziowa
100 kg
Masełko rybne
15 kg
Tuńczyk w kawałkach w sosie własnym konserwa 170g
555 szt
Karp żywy
12 kg |
Biuletyn |
2016
|
Nazwa |
Dom Pomocy Społecznej
|
Ulica |
ul. Górna
|
Nr domu |
23
|
Miejscowość |
Bystrzyca Kłodzka
|
Kod Pocztowy |
57500
|
Panstwo |
Polska
|
Województwo |
dolnośląskie
|
Tel |
0-74 8110555
|
Fax |
0-74 8110550
|
Email |
dpsbystrzyca@wp.pl
|
Adres strony url |
www.dps.bystrzyca.bip-info.org
|
Regon |
31054500000
|
Obowiązkowa |
Tak
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
Tak
|
Dotyczy |
1
|
Rodzaj zamówienia |
administracja samorządowa
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
Tak
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.dps.bystrzyca.bip-info.org
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
Tak
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
Ofertę należy złożyć w formie pisemnej za pośrednictwem operatora pocztowego w rozumieniu ustawy z dnia 23 listopada 2012 r. – Prawo pocztowe (Dz. U. poz. 1529 oraz z 2015r. poz. 1830), osobiście lub za pośrednictwem posłańca.
|
Czy podzielone na czesci |
Tak
|
Oferty lub wnioski |
Wszystkie
|
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy |
7
|
Oferty wnioski dostepne |
nie
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert inny |
nie
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Dom Pomocy Społecznej w Bystrzycy Kłodzkiej 57-500 Bystrzyca Kłodzka ul.Górna 23
|
Komunikacja elektroniczna wymaga |
nie
|
Numer referencyjny |
DPS.AG.2710.1.2016
|
Rodz zam |
D
|
Okres2c |
31/12/2017
|
Czy przewiduje udzielenie zamowien 67 |
Nie
|
Czas |
O
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy nie podlegający wykluczeniu, którzy spełniają warunki udziału w postępowaniu dotyczące zdolności technicznej i zawodowej umożliwiającej należyte wykonanie zamówienia. Zamawiający określi minimalny poziom spełniania tych warunków poprzez wskazanie środków dowodowych jakie wykonawcy obowiązani będą przedłożyć na potwierdzenie warunków.O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy nie wcześniej niż w okresie 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres działalności jest krótszy w tym okresie, wykonali co najmniej 1 dostawę odpowiadającą wartością, ilością i asortymentem szczegółowemu spisowi przedmiotu zamówienia części przedmiotu zamówienia, na którą składana jest oferta.
|
Czy zdolnosc techniczna wymaga wykonawcow |
Nie
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
Nie
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
Tak
|
Zakresie warunkow udzialu |
W celu potwierdzenia spełnienia warunków udziału w postępowaniu zamawiający może wezwać wykonawcę, którego oferta została najwyżej oceniona, do złożenia w wyznaczonym, nie krótszym niż 5 dni terminie, aktualnych na dzień złożenia oświadczeń lub dokumentów potwierdzających spełnianie warunków udziału w postępowaniu określonych w pkt 5.2 SIWZ. Zamawiający może żądać od Wykonawcy wykazu, zgodnie z załącznikiem nr 11, zawierającego co najmniej 1 dostawę odpowiadającą wartością, ilością i asortymentem szczegółowemu spisowi przedmiotu zamówienia części przedmiotu zamówienia, na którą składana jest oferta, wykonanych lub wykonywanych w okresie 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres działalności jest krótszy w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy lub usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów określających czy te dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie, przy czym dowodami, o których mowa, są referencje bądź inne dokumenty wystawione przez podmiot, na rzecz którego dostawy były wykonywane, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych są wykonywane, a jeżeli z uzasadnionej przyczyny o obiektywnym charakterze wykonawca nie jest w stanie uzyskać tych dokumentów – oświadczenie wykonawcy; w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych nadal wykonywanych referencje bądź inne dokumenty potwierdzające ich należyte wykonywanie powinny być wydane nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu.
|
Czy wadium |
Nie
|
Czy przewiduje udzielenie zaliczek |
Nie
|
Czy dopuszcza zlozenie katalogow elektronicznych |
Nie
|
Czy wymaga zlozenie katalogow elektronicznych |
Nie
|
Czy wymaga zlozenie oferty wariantowej |
Nie
|
Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej |
Nie
|
Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej zasadniczej |
Nie
|
Kod trybu zamówienia |
PN
|
Czy ograniczenie liczby uczestnikow |
Nie
|
Czy obejmuje ustanowienie |
Nie
|
Czy pobranie umowy ramowej dynamicznego katalogow |
Nie
|
Czy umowy ramowej dynamicznego katalogow |
Nie
|
Czy zmiana umowy |
Tak
|
Zmiana umowy |
Zmiana cen w trakcie związania umową dopuszczalna jest wyłącznie po ogłoszeniu wskaźnika wzrostu cen towarów i usług konsumpcyjnych ogółem za dany kwartał 2017r komunikatem Prezesa Głównego Urzędu Statystycznego w Monitorze Polskim, jeżeli wskaźnik ten wzrośnie lub zmaleje o minimum 3%. Cena danych towarów może być w takim przypadku zmniejszona lub zwiększona o tyle procent o ile wzrośnie lub ulegnie zmniejszeniu wskaźnik cen towarów i usług konsumpcyjnych ogółem za dany kwartał roku 2017r.
|
Kryt 0 |
cena
|
Kryt 0p |
60
|
Czy będzie aukcja |
Nie
|
Data składania wniosków |
13/12/2016
|
Godzina składania wniosków |
11:45
|
Termin |
on
|
Termin związania ofertą |
30
|
Zastosowanie procedury pzp |
Tak
|
IV 6 5 |
Nie
|
Czy unieważnienie |
Tak
|