Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, wędlin wieprzowych i drobiowych oraz drobiu świeżego przez Wykonawcę codziennie od poniedziałku do soboty do godz. 700 lub wg. potrzeb Zamawiającego. Mięso, wędliny oraz drób będą dostarczane w ilości zgodnej z zamówieniami częściowymi składanymi przez osoby upoważnione, telefonicznie bądź pisemnie najpóźniej do godz. 1500 dnia poprzedzającego dostawę wg cen określonych w formularzu cenowym.
OpisLp. Nazwa asortymentu Ilość w kg
1. Łopatka wieprzowa z kością bez golonki i skóry - świeża 2850
2. Szynka wieprzowa bez golonki, odtłuszczona z kością i bez skóry- świeża 250
3. Karkówka wieprzowa z kością- świeża 2200
4. Schab wieprzowy z kością- świeży 500
5. Żeberka wieprzowe- świeże (ekstra mięsne) 90
6. Żeberka wieprzowe paski 400
7. Łopatka wołowa bez kości - świeża 35
8. Szynka wołowa bez kości- świeża 100
9. Boczek wieprzowy surowy- świeży 580
10. Słonina wieprzowa- świeża 410
11. Nogi wieprzowe- świeże 150
12. Golonki wieprzowe- świeże 20
13. Podgardle wieprzowe- świeże
20
14. Wątroba wieprzowa- świeża 110
15. Flak wołowy krojony gotowany 400
16. Kości wieprzowe z karkówki i schabu 100
Lp. Nazwa asortymentu Ilość w kg
1. Parówki – paluszki w osłonce poliamidowej, min. 60 % mięsa wp., bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa, waga pojedynczej parówki 50 g. Typu Berlinki, Koktajlowe Sokołowa lub równoważne. 60
2. Kiełbasa parówkowa, osłonka naturalna, min. 60 % mięsa wp., bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa, waga pojedynczej parówki 100 g. 350
3. Kiełbasa swojska, średnio rozdrobniona, osłonka naturalna, min. 70 % mięsa wp. bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw, waga pojedynczego pęta 100 g lub równoważna 50
4. Kiełbasa grillowa średnio rozdrobniona, osłonka naturalna, min. 70 % mięsa wp. bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw, waga pojedynczego pęta 100 g lub równoważna lub równoważna 10
5. Kiełbasa śląska średnio rozdrobniona, osłonka naturalna, min. 70 % mięsa wp. bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw, waga pojedynczego pęta 100 g lub równoważna 130
6. Kiełbasa biała surowa średnio rozdrobniona, osłonka naturalna, min. 65 % mięsa wp. bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw, waga pojedynczego pęta 100 g 100
7. Kiełbasa biała parzona średnio rozdrobniona, osłonka naturalna, min. 65 % mięsa wp. bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw, waga pojedynczego pęta 100 g 100
8. Kiełbasa wiejska średnio rozdrobniona, osłonka naturalna, min. 70 % mięsa wp. bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw, waga pojedynczego pęta 140 g lub równoważna 10
9. Kiełbasa myśliwska średnio rozdrobniona, osłonka naturalna, min. 70 % mięsa wp. bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw, waga pojedynczego pęta 140 g lub równoważna 85
10. Kiełbasa jałowcowa średnio rozdrobniona, osłonka naturalna, min. 70 % mięsa wp. bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw jałowca, waga pojedynczego pęta 140 g lub równoważna 200
11. Kiełbasa zwyczajna średnio rozdrobniona, osłonka naturalna, min. 70 % mięsa wp. bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw, waga pojedynczego pęta 140 g lub równoważna 240
12. Kiełbasa podwawelska średnio rozdrobniona, osłonka naturalna, min. 78 % mięsa wp. bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw, waga pojedynczego pęta 210 g lub równoważna 300
13. Szynka staropolska min. 90 % mięsa wp., bez widocznych oznak tłuszczu lub równoważna 120
14. Kiełbasa czosnkowa średnio rozdrobniona, osłonka naturalna, min. 70 % mięsa wp. bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw i czosnku, waga pojedynczego pęta 140 g lub równoważna 35
15. Kiełbasa piwna grubo rozdrobniona, osłonka papierowa, min 70 % mięsa, bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw baton długości ok. 20 cm lub równoważna 260
16. Kiełbasa z kija średnio rozdrobniona, wędzona (ciemna), osłonka naturalna, min. 70 % mięsa wp. bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw, waga pojedynczego pęta 350 g lub równoważna 110
17. Kiełbasa palcówka średnio rozdrobniona, wędzona, osłonka naturalna, min. 70 % mięsa wp. wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw, waga pojedynczego pęta 140 – 250 g lub równoważna 100
18. Mortadela, parzona, osłonka poliamidowa, min. 40 % mięsa, baton długości 30 – 35 cm, bez widocznych oczek tłuszczu, wyczuwalny smak mięsa lub równoważna 170
19. Mielonka słoikowa, grubo rozdrobniona z widocznymi kawałkami mięsa, otoczka z galaretki, min. 60 % mięsa wp., wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw, baton długości 20 – 25 cm. Lub równoważna 650
20. Szynka wieprzowa gotowana, min. 80 % mięsa wp 70
21. Karkówka pieczona min. 90 % mięsa wp. 20
22. Szynka domowa/babuni min. 90 % mięsa wp., bez widocznych oznak tłuszczu lub równoważna 800
23. Szynka z warzywami w galarecie produkt przygotowany z szynki wieprzowej (min. 70 % mięsa) pokrojonej w kostkę i warzyw (papryka, kukurydza, pieczarka, ogórek) równomiernie rozmieszczonych w klarownej galarecie, w osłonce poliamidowej lub równoważna 10
24. Szynka pieczona - wieprzowa wędzona, min. 80 % mięsa wp. 50
25. Szynka prasowana – wieprzowa min. 85 % mięsa, bez widocznych oczek tłuszczu, smak i zapach mięsa oraz przypraw lub równoważna 50
26. Golonka pieczona, min. 90 % mięsa wp 30
27. Kiełbaski wigierskie, min. 70 % mięsa wp. bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw, waga pojedynczego pęta ok. 50 g lub równoważna 30
28. Polędwica sopocka min. 85 % mięsa wp., bez widocznych oznak tłuszczu lub równoważna 70
29. Kiełbasa delikatesowa min. 85 % mięsa wp, wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw, w osłonce papierowej, baton długości do 30 cm. Lub równoważna 30
30. Baleron min. 80 % mięsa wp. 310
31. Mielonka turystyczna 300 g (puszka konserwa), min. 40 % mięsa wp lub równoważna 20
32. Gulasz angielski 300 g (puszka konserwa), min. 85 % mięsa wp. lub równoważny 50
33. Żeberka prasowane drobno rozdrobnione, min. 50 % mięsa, osłonka poliamidowa, lekko widoczne oznaki tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa, baton długości 25 – 30 cm lub równoważny 100
34. Franfrukterki średnio rozdrobnione, osłonka naturalna, min. 70 % mięsa wp. bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw, waga pojedynczego pęta ok. 30 g lub równoważne 200
35. Boczek wędzony/parzony min. 90 % boczku 120
36. Boczek zawijany min. 90 % boczku 30
37. Boczek pieczony min. 90 % boczku 30
38. Podgardle wędzone 50
39. Pieczeń delikatesowa, min. 60 % mięsa wp., bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw, pieczeń długości 20 -25 cm lub równoważna 150
40. Pieczeń chłopska, min. 60 % mięsa - wyrób z mięsa wieprzowego, wątroby wieprzowej i min. mięsa drobiowego, z dodatkiem naturalnych przypraw, w kształcie bochenka, w otoczce, posypany pietruszką, parzony. Lub równoważna 200
41. Pasztet domowy (pieczony), min. 40 % mięsa wp., lub równoważny 150
42. Pasztet z papryką min. 40 % mięsa wp., lub równoważny 15
43. Salceson włoski mix z widocznymi kawałkami mięsa, min. 50 % mięsa wp., osłonka poliamidowa, baton o długości ok. 30 cm, o przekroju 8 – 10 cm lub równoważny 350
44. Kaszanka gryczana w naturalnej osłonce, waga pojedynczego pęta ok. 140 g 360
45. Krupnioki w naturalnej osłonce, waga pojedynczego pęta ok. 140 g lub równoważny 55
46. Kiszka pasztetowa w osłonce naturalnej, min. 40 % mięsa wp., pęta o długości 20 – 30 cm, 60
47. Wątrobianka w osłonce poliamidowej, min. 40 % wątroby wp.., baton długości 25 – 30 cm. 225
48. Galareta wieprzowa, min. 50 % mięsa wp. 285
49. Rolada ozorowa z galaretką, min. 70 % mięsa wp. + galaretka lub równoważna 10
50. Kiełbasa krakowska sucha w osłonce papierowej, średnio rozdrobniona, z widocznymi kawałkami mięsa, min. 75 % mięsa wp., baton długości 25 – 30 cm. Lub równoważna 15
51. Ogonówka min. 85 % mięsa wp. 410
52. Golonka konserwowa min. 90 % golonki wp. 230
53. Kabanosy średnio rozdrobnione, osłonka naturalna, min. 70 % mięsa wp. bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw, waga pojedynczego pęta ok. 45 g 5
54. Schab bez kości pieczony, min 90 % schabu 160
55. Kiełbasa krakowska parzona w osłonce papierowej, średnio rozdrobniona, z widocznymi kawałkami mięsa, min. 80 % mięsa wp., baton długości 25 – 30 cm. Lub równoważna 145
56. Kiełbasa żywiecka grubo rozdrobniona, osłonka naturalna, min. 70 % mięsa wp. bez widocznych oznak tłuszczu, z widocznymi kawałkami mięsa, wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw, baton długości 20 – 25 cm lub równoważna 175
57. Przysmak śniadaniowy drobno rozdrobniony, min. 50 % mięsa, osłonka poliamidowa, lekko widoczne oznaki tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa, baton długości 25 – 30 cm lub równoważny 65
Lp. Nazwa asortymentu Ilość w kg
1. Ćwiartka kurczęca świeża 2500
2. Filety z kurczaka świeże 200
3. Kurczak świeży 380
4. Mięso mielone drobiowe z indyka 20
5. Porcje rosołowe świeże 300
6. Skrzydełka świeże 250
7. Udziec z indyka świeży 255
8. Żołądki drobiowe 50
Lp. Nazwa asortymentu Ilość w kg
1. Polędwica drobiowa min. 80 % mięsa drobiowego, baton długości 25 – 30 cm lub równoważna 60
2. Mielonka drobiowa konserwowa z galaretką, drobno mielona z lekko widocznymi oznakami tłuszczu, osłonka poliamidowa, min. 75 % mięsa dr., wyczuwalny smak i zapach mięsa drobiowego, baton długości 20 – 25 cm lub równoważna 50
3. Kiełbasa biała drobiowa parzona średnio zmielona, min. 70 % mięsa dr., wyczuwalny smak i zapach mięsa drobiowego oraz przypraw 170
4. Polędwica drobiowa z indyka min. 70 % mięsa dr. 190
5. Złota szynka min. 70 % mięsa dr. lub równoważna 60
6. Szynka bukowa min. 70 % mięsa dr. lub równoważna 50
7. Szynka z piersi kurczaka min. 70 % mięsa dr. lub równoważna 50
8. Szynka prasowana min. 70 % mięsa dr. lub równoważna 50
9. Szynka delikatesowa z piersi kurczaka min. 70 % mięsa dr. lub równoważna 50
10. Szynka delikatesowa z piersi indyka min. 70 % mięsa dr. lub równoważna 50
11. Serdelki drobiowe, osłonka poliamidowa, min. 55 % mięsa dr., bez widocznych oznak tłuszczu, waga pojedynczego pęta 50 g 210
12. Galantyna drobiowa z kury (kura w galarecie), min. 60 % mięsa dr., widoczne kawałki mięsa lub równoważna 370
13. Rolada z indyka min. 70 % mięsa dr. 215
14. Pasztet drobiowy z indyka pieczony min. 40 % mięsa dr. 55
15. Udka lub podudzie drobiowe wędzone, min. 95 % podudzia dr. 75
16. Mortadela, parzona, osłonka poliamidowa, min. 40 % mięsa dr., baton długości 30 – 35 cm, bez widocznych oczek tłuszczu, wyczuwalny smak mięsa lub równoważna 110
17. Paszteciki różne /z kury, z indyka, kurczaka/ 120 – 135 g/ min. 40 % mięsa dr. pakowane hermetycznie w foremkę aluminiową 10
18. Paszteciki różne /z kury, z indyka, kurczaka/ 290 - 300 g/ min. 40 % mięsa dr. pakowane hermetycznie w foremkę aluminiową 10
19. Rolada z kurczaka min. 80 % mięsa dr. 20
20. Salceson drobiowy czosnkowy polski z widocznymi kawałkami mięsa dr., w osłonce poliamidowej, baton o długości 20 – 30 cm lub równoważny 205
21. Kiełbasa drobiowa delikatesowa min. 70 % mięsa dr., w osłonce poliamidowej, baton długości 20 – 30 cm lub równoważna 60
22. Szynka germazego drobiowa min. 70 % mięsa dr., w osłonce poliamidowej lub równoważna 140
23. Schab drobiowy w majeranku min. 70 % mięsa dr., lub równoważny 145
24. Indyk w galarecie min. 60 % mięsa dr., widoczne kawałki mięsa lub równoważny 10
25. Kurczak faszerowany min. 60 % mięsa dr. 130
26. Rolada faszerowana drobiowa min. 60 % mięsa dr. 120
27. Filet wędzony z indyka drobiowy min 70 % mięsa dr. 35
28. Pieczeń a’la kaczka min. 70 % mięsa dr., baton o wadze ok. 1 kg. lub równoważny 10
29. Baleron z indyka min. 70 % mięsa dr. lub równoważna, osłonka barierowa 60
30. Kiełbasa żywiecka z indyka min. 70 % mięsa dr. lub równoważna 40
31. Golonkowa, min. 70 % mięsa dr. lub równoważna, osłonka barierowa 60
32. Szynkowa kanapkowa, min. 70 % mięsa dr. lub równoważna, osłonka barierowa 40
33. Pieczeń rzymska min. 60 % mięsa dr. lub równoważna 40
34. Szynkowa luksusowa min. 70 % mięsa dr. lub równoważna 60
35. Polędwiczka z indyka złota min. 70 % mięsa dr. lub równoważna 40
36. Kiełbasa podwawelska średnio zmielona, min. 65 % mięsa dr., wyczuwalny smak i zapach mięsa drobiowego oraz przypraw lub równoważna 40
37. Indyk pieczony 40
|