Dostawa artykułów spożywczych do stołówek szkolnych w Zespole Szkół w Strachosławiu i Szkole Podstawowej im. T. Kościuszki w Kamieniu w roku 2017

Data publikacji 2016-12-14
Data zakończenia 2016-12-22 09:00:00
Instytucja Gmina Kamień
Miejscowość Kamień
Województwo lubelskie
Branża
  • Kawa, herbata i podobne produkty

Szczegóły

Numer ogłoszenia 366417 / 2016
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 152210003, 158600004
Adres strony internetowej siwz

Przedmiot zamówienia

Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół
w Strachosławiu i Szkole Podstawowej im. T. Kościuszki w Kamieniu w roku 2017.

Zamawiający dzieli zmówienie na części określone w SIWZ jako „Pakiety Nr I do VIII” następująco :

Pakiet I: artykuły spożywcze ( załącznik nr 1-1)

1/ Zespół Szkół w Strachosławiu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Bułka tarta 0,5 kg szt 80
2 Cukier 1kg szt 180
3 Cukier puder 0,5 kg szt 10
4 Cukier waniliowy 10g 10 g szt 50
5 Czosnek granulowany torebka 20g 20 g szt 20
6 Chrzan słoik 270g Fruktus lub tożsamy 270g szt 30
7 Oregano 20g szt 50
8 Ketchup 500ml 500g szt 50
9 Dżem słoik 260g 260 g szt 40
10 Groszek konserwowy puszka 400g Vernet lub tożsamy 400g szt 50
11 Zioła prowansalskie 20g szt 50
12 Pieprz ziołowy 20 g szt 30
13 Tymianek 20 g szt 30
14 Herbata granulowana Saga lub równoważna 90 g opak. 20
15 Kasza manna 1kg szt 5
16 Kasza gryczana 1kg szt 70
17 Kasza jęczmienna Mazurska lub tożsama 1kg szt 70
18 Ketchup 500ml 500 ml szt 10
19 Bazylia 20 g szt 80
20 Koncentrat pomidorowy 200g Pudliszki lub równoważny 800,00 szt 45
21 Tymianek 20 g szt 20
22 Kwasek cytrynowy 20g 20 g szt 150
23 Koper suszony 10g 10 g szt 60
24 Kukurydza konserwowa puszka 300 g szt 60
25 Liść laurowy 6g 6 g szt 30
26 Makaron Babuni lub równoważny 1kg szt 30
27 Makaron krajanka 1kg szt 30
28 Makaron łazankowy 3kg szt 20
29 Makaron świderki 3kg szt 40
30 Makaron nitki 250g 3kg szt 20
31 Pieprz prawdziwy 20g szt 50
32 Tymianek 20 g szt 30
33 Majonez niskotłuszczowy 900 g szt 80
34 Majeranek 8g 8 g szt 22
35 Mąka pszenna typ 500 1kg szt 320
36 Mąka ziemniaczana 1kg szt 60
37 Ziele angielskie 15g 20g szt 30
38 Papryka słodka 20 g szt 30
39 Masło 200g 200 g szt 250
40 Musztarda sarebska 500 ml szt 5
41 Ocet 0,5l 0,5 l szt 5
42 Olej roślinny 1 litr szt 220
43 Oregano przyprawa 10g 10 g szt 40
44 Papryka mielona 25g 25 g szt 20
45 Sól czosnkowa 30g 20 g szt 20
46 Sól morska 1 kg szt 80
47 Czekolada gorzka 200 g szt 10

2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Bułka tarta 500g szt. 210
2 Cukier 1kg szt. 120
3 Mąka pszenna 1kg szt. 170
4 Kasza gryczana 1kg szt. 70
5 Mąka ziemniaczana 1kg szt. 30
6 Makaron wstążka kar.Mafaldine 3kg szt. 30
7 Makaron kokarda Farfalle. 3 kg szt. 20
7 Makaron extra 100% spagetti durum 3kg szt. 14
8 Makaron łazanka 3kg szt. 10
9 Makaron świder 3kg szt. 20
10 Sól morska 1kg szt. 30
11 Ryż paraboliczny długoziarnisty 5kg szt. 21
12 Cukier wanilinowy 20g szt. 20
14 Miód naturalny 400 g szt. 100
15 Papryka słodka 25 g szt. 20
16 Pieprz ziołowy 20 g szt. 40
17 Pieprz prawdziwy mielony 20 g szt. 20
18 Majeranek 10 g szt. 40
19 Lisć laurowy 7 g szt. 20
20 Ziele angielskie 7 g szt. 20
21 Kwasek cytrynowy 20 g szt. 15
22 Susz koper 7g szt. 120
23 Susz pietruszka 7g szt. 120
24 Przyprawa warzywna szefa kuchni 1kg szt. 6
25 Groszek konserwowy 400g szt. 160
26 Kukurydza konserwowa 425g szt. 160
27 Koncentrat pomiodorowy 1kg szt. 65
28 Majonez Winiary 700g szt. 60
29 Fasola Jaś 1kg szt. 30
30 Herbata owocowa Saga op.25 szt. szt. 20
31 Chrzan tarty Rebek 300 g szt. 20
32 Olej uniwersalny 1 l szt. 200
34 Sos sałatkowy ogrodowy 700 g szt. 3
35 Sezam 100 g szt. 30
36 Kasza Jęczmienna 1 kg szt. 21
37 Herbatniki szkolne 50 g szt. 536
38 Paluszki z sezamem 300 g szt. 536
39 Delikat do mięsa Knor 600g szt. 6
40 Delikat drobiowy Knor 600g szt. 6
41 Gyros Knor 500g szt. 4
42 Delikat do ryb Knor 600g szt. 3
43 Dżem jagodowy niskosłodzony 280g szt. 20
44 Dżem truskawkowy niskosłodzony 280g szt. 20
45 Seler marynowany 320 ml szt. 100

Pakiet II: warzywa okopowe ( załącznik nr 1-2)

1/ Zespół Szkół w Strachosławiu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Burak ćwikłowy 1kg kg 240
2 Cebula 1kg kg 120
3 Marchewka 1kg kg 240
4 Pietruszka 1kg kg 60
5 Seler 1kg kg 80
6 Ziemniaki 1kg kg 4 500

2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Ziemniaki jadalne kg kg 2 500
1 Buraczki czerwone kg kg 100

Pakiet III: warzywa i owoce ( załącznik nr 1-3)

1/ Zespół Szkół w Strachosławiu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Cebulka zielona pęczek 40
2 Czosnek 1kg kg 5
3 Cytryny 1kg kg 10
4 Fasola 1kg kg 10
5 Groch łuskany 1kg kg 15
6 Jabłko świeże 1kg kg 150
7 Kapusta kiszona 1kg szt 200
8 Kapusta biała szt szt 100
9 Kapusta pekińska szt 130
10 Kapusta czerwona 1kg kg 100
11 Truskawki 1kg kg 100
12 Koper pęczek 50
13 Mandarynki 1kg kg 120
14 Natka pietruszki-pęczek 10g szt 50
15 Ogórek świeży 1kg kg 80
16 Ogórek kwaszony 1kg kg 50
17 Papryka świeża 1kg kg 40
18 Por 1kg kg 50
19 Pieczarki 1kg kg 80
20 Pomidory 1kg kg 120
21 Sałata zielona szt 120
22 Pomarańcza 1 kg kg 80
23 Rzodkiewka pęczek 50
24 Śliwka 1 kg kg 70
25 Brzoskwinia 1 kg kg 50
26 Banan 1 kg kg 150
27 Wiśnia 1kg kg 100

2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Marchewka kg kg 150
2 Cebula kg kg 30
3 Pietruszka korzeń kg kg 30
4 Seler korzeń kg kg 30
5 Kapusta biała kg kg 100
6 Kapusta czerwona kg kg 30
7 Kapusta pekińska kg kg 45
8 Kapusta Kiszona kg kg 120
9 Pomidory kg kg 60
10 Ogórek świeży kg kg 100
11 Pory szt szt. 110
12 Ogórek kiszowy kg kg 68
13 Jabłka kg kg 120
14 Szczypior szt szt. 40
15 Sałata szt szt. 100
16 Papryka świeża kg kg 60
17 Pieczarka kg kg 30
18 Truskawka świeża kg kg 30
19 Rzodkiewka pęczek szt. 50
20 Mandarynka opakowani szt. 30
21 Banany op. op. 20
22 Gruszka kg kg 80
24 Pomarańcza kg kg 158
25 Nektarynka kg kg 120
26 Kiwi kg kg 30
27 Cyrtyna kg kg 10
28 Szpinak kg kg 30
29 Brokuła szt. szt. 20

Pakiet IV: produkty zwierzęce, mięso i wędliny ( załącznik nr 1-4 )

1/ Zespół Szkół w Strachosławiu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Filet drobiowy 1kg kg 350
2 Udka 1kg kg 150
3 Karkówka wieprzowa 1kg kg 50
4 Kiełbasa zwyczajna 1kg kg 50
5 Kości kulinarne 1kg kg 90
6 Udziec 1kg kg 150
7 Porcja rosołowa 1kg kg 30
8 Łopatka wieprzowa 1kg kg 320
9 Parówki wieprzowe 1kg Kg 30
10 Schab bez kości 1kg kg 140
11 Szynka bez kości 1kg kg 250
12 Smalec 1kg kg 15
13 Boczek wędzony 1kg kg 50

2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Kiełbasa śląska kg kg 130
2 Mortadela z indyka kg kg 90
3 Pieczeń rzymska kg kg 40
4 Kurczak swieży kg kg 150
5 Udziec z kurczaka kg kg 270
6 Karkówka kg kg 135
7 Łopatka bez kości świeża kg kg 330
8 Schab bez kości świeży kg kg 180
9 Filet z kurczaka kg kg 350

Pakiet V: nabiał (załącznik nr 1-5 )

1/ Zespół Szkół w Strachosławiu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Jogurt owocowy 165g szt 300,00
2 Mleko 2% 1 litr litr 120,00
3 Ser żółty edamski 1kg kg 40,00
4 Ser twarogowy półtłusty 1kg kg 220,00
5 Śmietana 9% 1 litr szt 120,00

2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa
1 2 3 4 5 6
2 Jogurt mały 150g szt. 940
3 Twaróg półtłusty 250 g szt. 360
4 Masło śmietankowe 250 g szt. 140
5 Ser żółty oczko kg kg 11
8 Mleko 1 l szt. 30

Pakiet VI: pieczywo i wyroby cukiernicze (załącznik nr 1-6)

1/ Zespół Szkół w Strachosławiu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Pizza 100 g szt 550
2 Chleb pszenny krojony 650 g szt 210
3 Cebularz 100 g szt 300


2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Chleb krojony 500g szt. 60
3 Pączek 120 g szt. 130
4 Pizza 170g szt. 280

Pakiet VII: jaja (załącznik nr 1-7)

1/ Zespół Szkół w Strachosławiu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Jaja kurze klasa L klasa L szt 3 500

2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Jaja świeże klasa L klasa L szt. 2 100

Pakiet VIII: produkty mrożone (załącznik nr 1-8)

1/ Zespół Szkół w Strachosławiu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Miruna mrożona 1kg kg 90
2 Mieszanka owocowa 3kg szt 60

2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Filet z miruny bez skóry max 5% glaz. kg kg 160
2 Filet z morszczuka kg kg 70


Opis

Pakiet I: artykuły spożywcze ( załącznik nr 1-1)

1/ Zespół Szkół w Strachosławiu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Bułka tarta 0,5 kg szt 80
2 Cukier 1kg szt 180
3 Cukier puder 0,5 kg szt 10
4 Cukier waniliowy 10g 10 g szt 50
5 Czosnek granulowany torebka 20g 20 g szt 20
6 Chrzan słoik 270g Fruktus lub tożsamy 270g szt 30
7 Oregano 20g szt 50
8 Ketchup 500ml 500g szt 50
9 Dżem słoik 260g 260 g szt 40
10 Groszek konserwowy puszka 400g Vernet lub tożsamy 400g szt 50
11 Zioła prowansalskie 20g szt 50
12 Pieprz ziołowy 20 g szt 30
13 Tymianek 20 g szt 30
14 Herbata granulowana Saga lub równoważna 90 g opak. 20
15 Kasza manna 1kg szt 5
16 Kasza gryczana 1kg szt 70
17 Kasza jęczmienna Mazurska lub tożsama 1kg szt 70
18 Ketchup 500ml 500 ml szt 10
19 Bazylia 20 g szt 80
20 Koncentrat pomidorowy 200g Pudliszki lub równoważny 800,00 szt 45
21 Tymianek 20 g szt 20
22 Kwasek cytrynowy 20g 20 g szt 150
23 Koper suszony 10g 10 g szt 60
24 Kukurydza konserwowa puszka 300 g szt 60
25 Liść laurowy 6g 6 g szt 30
26 Makaron Babuni lub równoważny 1kg szt 30
27 Makaron krajanka 1kg szt 30
28 Makaron łazankowy 3kg szt 20
29 Makaron świderki 3kg szt 40
30 Makaron nitki 250g 3kg szt 20
31 Pieprz prawdziwy 20g szt 50
32 Tymianek 20 g szt 30
33 Majonez niskotłuszczowy 900 g szt 80
34 Majeranek 8g 8 g szt 22
35 Mąka pszenna typ 500 1kg szt 320
36 Mąka ziemniaczana 1kg szt 60
37 Ziele angielskie 15g 20g szt 30
38 Papryka słodka 20 g szt 30
39 Masło 200g 200 g szt 250
40 Musztarda sarebska 500 ml szt 5
41 Ocet 0,5l 0,5 l szt 5
42 Olej roślinny 1 litr szt 220
43 Oregano przyprawa 10g 10 g szt 40
44 Papryka mielona 25g 25 g szt 20
45 Sól czosnkowa 30g 20 g szt 20
46 Sól morska 1 kg szt 80
47 Czekolada gorzka 200 g szt 10

2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Bułka tarta 500g szt. 210
2 Cukier 1kg szt. 120
3 Mąka pszenna 1kg szt. 170
4 Kasza gryczana 1kg szt. 70
5 Mąka ziemniaczana 1kg szt. 30
6 Makaron wstążka kar.Mafaldine 3kg szt. 30
7 Makaron kokarda Farfalle. 3 kg szt. 20
7 Makaron extra 100% spagetti durum 3kg szt. 14
8 Makaron łazanka 3kg szt. 10
9 Makaron świder 3kg szt. 20
10 Sól morska 1kg szt. 30
11 Ryż paraboliczny długoziarnisty 5kg szt. 21
12 Cukier wanilinowy 20g szt. 20
14 Miód naturalny 400 g szt. 100
15 Papryka słodka 25 g szt. 20
16 Pieprz ziołowy 20 g szt. 40
17 Pieprz prawdziwy mielony 20 g szt. 20
18 Majeranek 10 g szt. 40
19 Lisć laurowy 7 g szt. 20
20 Ziele angielskie 7 g szt. 20
21 Kwasek cytrynowy 20 g szt. 15
22 Susz koper 7g szt. 120
23 Susz pietruszka 7g szt. 120
24 Przyprawa warzywna szefa kuchni 1kg szt. 6
25 Groszek konserwowy 400g szt. 160
26 Kukurydza konserwowa 425g szt. 160
27 Koncentrat pomiodorowy 1kg szt. 65
28 Majonez Winiary 700g szt. 60
29 Fasola Jaś 1kg szt. 30
30 Herbata owocowa Saga op.25 szt. szt. 20
31 Chrzan tarty Rebek 300 g szt. 20
32 Olej uniwersalny 1 l szt. 200
34 Sos sałatkowy ogrodowy 700 g szt. 3
35 Sezam 100 g szt. 30
36 Kasza Jęczmienna 1 kg szt. 21
37 Herbatniki szkolne 50 g szt. 536
38 Paluszki z sezamem 300 g szt. 536
39 Delikat do mięsa Knor 600g szt. 6
40 Delikat drobiowy Knor 600g szt. 6
41 Gyros Knor 500g szt. 4
42 Delikat do ryb Knor 600g szt. 3
43 Dżem jagodowy niskosłodzony 280g szt. 20
44 Dżem truskawkowy niskosłodzony 280g szt. 20
45 Seler marynowany 320 ml szt. 100
Pakiet II: warzywa okopowe ( załącznik nr 1-2)
1/ Zespół Szkół w Strachosławiu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Burak ćwikłowy 1kg kg 240
2 Cebula 1kg kg 120
3 Marchewka 1kg kg 240
4 Pietruszka 1kg kg 60
5 Seler 1kg kg 80
6 Ziemniaki 1kg kg 4 500

2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Ziemniaki jadalne kg kg 2 500
1 Buraczki czerwone kg kg 100
Pakiet III: warzywa i owoce ( załącznik nr 1-3)

1/ Zespół Szkół w Strachosławiu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Cebulka zielona pęczek 40
2 Czosnek 1kg kg 5
3 Cytryny 1kg kg 10
4 Fasola 1kg kg 10
5 Groch łuskany 1kg kg 15
6 Jabłko świeże 1kg kg 150
7 Kapusta kiszona 1kg szt 200
8 Kapusta biała szt szt 100
9 Kapusta pekińska szt 130
10 Kapusta czerwona 1kg kg 100
11 Truskawki 1kg kg 100
12 Koper pęczek 50
13 Mandarynki 1kg kg 120
14 Natka pietruszki-pęczek 10g szt 50
15 Ogórek świeży 1kg kg 80
16 Ogórek kwaszony 1kg kg 50
17 Papryka świeża 1kg kg 40
18 Por 1kg kg 50
19 Pieczarki 1kg kg 80
20 Pomidory 1kg kg 120
21 Sałata zielona szt 120
22 Pomarańcza 1 kg kg 80
23 Rzodkiewka pęczek 50
24 Śliwka 1 kg kg 70
25 Brzoskwinia 1 kg kg 50
26 Banan 1 kg kg 150
27 Wiśnia 1kg kg 100

2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Marchewka kg kg 150
2 Cebula kg kg 30
3 Pietruszka korzeń kg kg 30
4 Seler korzeń kg kg 30
5 Kapusta biała kg kg 100
6 Kapusta czerwona kg kg 30
7 Kapusta pekińska kg kg 45
8 Kapusta Kiszona kg kg 120
9 Pomidory kg kg 60
10 Ogórek świeży kg kg 100
11 Pory szt szt. 110
12 Ogórek kiszowy kg kg 68
13 Jabłka kg kg 120
14 Szczypior szt szt. 40
15 Sałata szt szt. 100
16 Papryka świeża kg kg 60
17 Pieczarka kg kg 30
18 Truskawka świeża kg kg 30
19 Rzodkiewka pęczek szt. 50
20 Mandarynka opakowani szt. 30
21 Banany op. op. 20
22 Gruszka kg kg 80
24 Pomarańcza kg kg 158
25 Nektarynka kg kg 120
26 Kiwi kg kg 30
27 Cyrtyna kg kg 10
28 Szpinak kg kg 30
29 Brokuła szt. szt. 20
Pakiet IV: produkty zwierzęce, mięso i wędliny ( załącznik nr 1-4 )

1/ Zespół Szkół w Strachosławiu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Filet drobiowy 1kg kg 350
2 Udka 1kg kg 150
3 Karkówka wieprzowa 1kg kg 50
4 Kiełbasa zwyczajna 1kg kg 50
5 Kości kulinarne 1kg kg 90
6 Udziec 1kg kg 150
7 Porcja rosołowa 1kg kg 30
8 Łopatka wieprzowa 1kg kg 320
9 Parówki wieprzowe 1kg Kg 30
10 Schab bez kości 1kg kg 140
11 Szynka bez kości 1kg kg 250
12 Smalec 1kg kg 15
13 Boczek wędzony 1kg kg 50

2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Kiełbasa śląska kg kg 130
2 Mortadela z indyka kg kg 90
3 Pieczeń rzymska kg kg 40
4 Kurczak swieży kg kg 150
5 Udziec z kurczaka kg kg 270
6 Karkówka kg kg 135
7 Łopatka bez kości świeża kg kg 330
8 Schab bez kości świeży kg kg 180
9 Filet z kurczaka kg kg 350
Pakiet V: nabiał (załącznik nr 1-5 )

1/ Zespół Szkół w Strachosławiu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Jogurt owocowy 165g szt 300,00
2 Mleko 2% 1 litr litr 120,00
3 Ser żółty edamski 1kg kg 40,00
4 Ser twarogowy półtłusty 1kg kg 220,00
5 Śmietana 9% 1 litr szt 120,00

2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa
1 2 3 4 5 6
2 Jogurt mały 150g szt. 940
3 Twaróg półtłusty 250 g szt. 360
4 Masło śmietankowe 250 g szt. 140
5 Ser żółty oczko kg kg 11
8 Mleko 1 l szt. 30
Pakiet VI: pieczywo i wyroby cukiernicze (załącznik nr 1-6)

1/ Zespół Szkół w Strachosławiu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Pizza 100 g szt 550
2 Chleb pszenny krojony 650 g szt 210
3 Cebularz 100 g szt 300


2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Chleb krojony 500g szt. 60
3 Pączek 120 g szt. 130
4 Pizza 170g szt. 280
Pakiet VII: jaja (załącznik nr 1-7)

1/ Zespół Szkół w Strachosławiu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Jaja kurze klasa L klasa L szt 3 500

2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Jaja świeże klasa L klasa L szt. 2 100
Pakiet VIII: produkty mrożone (załącznik nr 1-8)

1/ Zespół Szkół w Strachosławiu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Miruna mrożona 1kg kg 90
2 Mieszanka owocowa 3kg szt 60

2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu

Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa
1 2 3 4 5 6
1 Filet z miruny bez skóry max 5% glaz. kg kg 160
2 Filet z morszczuka kg kg 70

Dodatkowe informacje

Biuletyn 2016
Nazwa Gmina Kamień
Ulica ul. Diamentowa
Nr domu 15
Miejscowość Kamień
Kod Pocztowy 22113
Panstwo Polska
Województwo lubelskie
Tel 825 671 551
Fax 825 671 571
Email ugkamien@gmail.com
Adres strony internetowej narzedzia ugkamien.bip.lubelskie.pl
Adres strony url ugkamien.bip.lubelskie.pl
Regon 11019806600000
Obowiązkowa Tak
Zamieszczanie obowiazkowe Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zamówienia administracja samorządowa
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja Tak
Zamieszczona bedzie specyfikacja ugkamien.bip.lubelskie.pl
Czy wymagane przeslanie ofert Tak
Wymagane przeslanie ofert inny W formie pisemnej, oferty należy składać w siedzibie zamawiającego osobiście, za pośrednictwem operatora pocztoweo lub posłańca.
Czy podzielone na czesci Tak
Oferty lub wnioski Wszystkie
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Urząd Gminy Kamień, ul. Diamentowa 15, 22-113 Kamień , Sekretariat
Numer referencyjny OW.271.1.2016
Rodz zam D
Okres2c 31/12/2017
Szacunkowa wart zam calosc 163650.00
Waluta calosc PLN
Czy przewiduje udzielenie zamowien 67 Nie
Czas O
Okreslenie warunkow Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Zamawiający wymaga potwierdzenia , że wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia na kwotę minimum 10 000 zł
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie
Czy zdolnosc techniczna wymaga wykonawcow Nie
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie Tak
Art 24 ust 5 pkt 1 Tak
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia Tak
Wykaz dokumentow zaswiadczen Odpis z właściwego rejestru lub centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru; lub ewidencji , w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu. Jeżeli Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentów, o których mowa w sekcji 6.3.2 składa dokument lub dokumenty wystawione w kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości. Dokumenty te powinny być wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Jeżeli w kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania lub miejsce zamieszkania ma osoba, której dokument dotyczy, nie wydaje się ww. dokumentu, zastępuje się go dokumentem zawierającym odpowiednio oświadczenie Wykonawcy, ze wskazaniem osoby albo osób uprawnionych do jego reprezentacji, lub oświadczenie osoby, której dokument miał dotyczyć, złożone przed notariuszem lub przed organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego właściwym ze względu na siedzibę lub miejsce zamieszkania Wykonawcy lub miejsce zamieszkania tej osoby. W przypadku wątpliwości co do treści dokumentu złożonego przez Wykonawcę, Zamawiający może zwrócić się do właściwych organów odpowiednio kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania lub miejsce zamieszkania ma osoba, której dokument dotyczy, o udzielenie niezbędnych informacji dotyczących tego dokumentu.
Zakresie warunkow udzialu Dokument potwierdzający że wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia na kwotę minimum 10 000 zł.
Zakresie kryteriow selekcji Nie dotyczy
Inne dokumenty niewymienione Wykonawca może w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu w stosownych sytuacjach polegać na zdolnościach technicznych lub zawodowych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nim stosunków prawnych. Wykonawca, który polega na zdolnościach innych podmiotów, musi udowodnić zamawiającemu, że realizując zamówienie, będzie dysponował niezbędnymi zasobami tych podmiotów, w szczególności przedstawiając zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji zamówienia. Zamawiający oceni, czy udostępniane wykonawcy przez inne podmioty zdolności techniczne lub zawodowe, pozwalają na wykazanie przez wykonawcę spełniania warunków udziału w postępowaniu oraz zbada, czy nie zachodzą wobec tego podmiotu podstawy wykluczenia. Jeżeli zdolności techniczne lub zawodowe podmiotu udostępniającego zasoby, nie potwierdzają spełnienia przez wykonawcę warunków udziału w postępowaniu, lub zachodzą wobec tych podmiotów podstawy wykluczenia, zamawiający zażąda, aby wykonawca w terminie określonym przez zamawiającego: a) zastąpił ten podmiot innym podmiotem lub podmiotami lub b) zobowiązał się do osobistego wykonania odpowiedniej części zamówienia, jeżeli wykaże zdolności techniczne lub zawodowe lub sytuację finansową lub ekonomiczną. Zamawiający dopuszcza korzystanie z podwykonawców. Wykonawca: - jest zobowiązany wskazać w formularzu ofertowym - Załącznik nr 1 do SIWZ części zamówienia, których wykonanie zamierza powierzyć podwykonawcom i podać firmy (oznaczenie przedsiębiorstwa) podwykonawców; - w przypadku podpisania umowy wykonawca będzie zobowiązany, aby przed przystąpieniem do wykonania zamówienia podał - o ile są już znane - nazwy albo imiona i nazwiska oraz dane kontaktowe podwykonawców i osób do kontaktu z nimi, zaangażowanych w realizację zamówienia. Wykonawca będzie zawiadamiał podczas realizacji umowy zamawiającego o wszelkich zmianach danych dotyczących podwykonawców, a także przekazywał informacje na temat nowych podwykonawców, którym w późniejszym okresie zamierza powierzyć realizację robót budowlanych lub usług. Wykonawca będzie zobowiązany zgłosić podwykonawców na zasadach określonych w przepisach art. 143 b ustawy Prawo zamówień publicznych. - jeżeli późniejsza zmiana albo rezygnacja z podwykonawcy dotyczy podmiotu, na którego zasoby Wykonawca powoływał się, na zasadach określonych w art. 22a ustawy Pzp, w celu wskazania spełnienia warunków udziału w postępowaniu Wykonawca jest zobowiązany wskazać Zamawiającemu, iż proponowany inny Podwykonawca lub Wykonawca samodzielnie spełniają je w stopniu nie mniejszym niż podwykonawca, na którego zasoby wykonawca powoływał się w trakcie postępowania o udzielenie zamówienia. Zamawiający określa obowiązek zatrudnienia na podstawie umowy o pracę pracowników wykonujących bezpośrednie czynności objęte przedmiotem zamówienia : kierowca, pracownicy fizyczni na magazynie - jeżeli wykonywanie tych czynności polegać będzie w przypadku danego wykonawcy na wykonywaniu pracy w rozumieniu przepisów kodeksu pracy. Obowiązek ten dotyczy także podwykonawców - wykonawca jest zobowiązany zawrzeć w każdej umowie o podwykonawstwo stosowne zapisy zobowiązujące podwykonawców do zatrudnienia na umowę o prace wszystkich osób wykonujących wskazane wyżej czynności. W okresie trwania umowy na wniosek Wykonawca winien przedłożyć zamawiającemu stosowne dokumenty potwierdzające fakt zatrudnienia w/w osób na podstawie umowy o pracę.
Wykaz potwierdzenie okolicznosci Zamawiający nie wyznacza spełnienia warunku w tym zakresie
Czy wadium Nie
Czy przewiduje udzielenie zaliczek Nie
Czy dopuszcza zlozenie katalogow elektronicznych Nie
Czy wymaga zlozenie katalogow elektronicznych Nie
Czy wymaga zlozenie oferty wariantowej Nie
Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej Nie
Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej zasadniczej Nie
Wybor wyk Nie dotyczy
Kod trybu zamówienia PN
Czy ograniczenie liczby uczestnikow Nie
Czy obejmuje ustanowienie Nie
Czy pobranie umowy ramowej dynamicznego katalogow Nie
Czy umowy ramowej dynamicznego katalogow Nie
Czy zmiana umowy Tak
Zmiana umowy Wszystkie zmiany warunków umowy wymagają pod rygorem nieważności pisemnego aneksu podpisanego przez obie strony i może być dopuszczalna tylko w granicach unormowanych art. 144 ustawy PZP. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany ilości zamawianych towarów w przypadku zmiany ilości żywionych dzieci. Z tego tytułu Wykonawcy nie przysługuje żadne roszczenie finansowe ani prawne. Zamawiający dopuszcza możliwość zmiany cen tylko w przypadku zmian obowiązujących stawek podatku VAT, opłat granicznych, akcyzy – z przyczyn niezależnych od Wykonawcy.
Kryt 0 Cena
Kryt 0p 60
Czy będzie aukcja Nie
Data składania wniosków 22/12/2016
Godzina składania wniosków 9:00
IV 4 4 jezyki 11.1. Ofertę należy napisać pismem czytelnym w języku polskim. Dokumenty składające się na ofertę sporządzone w języku obcym winny być składane wraz z tłumaczeniem na język polski.
Termin on
Termin związania ofertą 30
Warunki zamkniecia aukcji Nie dotyczy
Zastosowanie procedury pzp Nie
IV 3 1 minimalne wymagania Nie dotyczy
IV 3 2 opis potrzeb Nie dotyczy
IV 3 3 ElementyOpisu Nie dotyczy
IV 6 1 sposob udostepniania Nie dotyczy
IV 6 1 srodki ochrony Nie dotyczy
IV 6 2 SkrocenieTerminu Nie
IV 6 5 Nie
Czy unieważnienie Tak
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)