1/Ż/2017

Data publikacji 2017-06-12
Data zakończenia 0000-00-00 00:00:00
Instytucja Zakład Karny w Opolu Lubelskim
Miejscowość Opole Lubelskie
Województwo lubelskie
Branża
  • Warzywa przetworzone,
  • Produkty mleczarskie,
  • Ocet; sosy; mieszanki przypraw; mąka i mączka z gorczycy; gotowa musztarda

Szczegóły

Numer ogłoszenia 95592 / 2017
Typ dokumentu ZP-403
Kod CPV 158710004, 153314001, 155000003
Zależne

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia są dostawy nabiału i przypraw. Zamawiający podzielił przedmiot zamówienia na dwie części. Część I. gat. I - Nabiał: 1.Śmietana 18 % w kubku (opakowanie o pojemności do 1kg)/trwałość min. 14 dni,6000kg, 2.Mleko w proszku pełne o zawartości tłuszczu nie mniej niż 26 % bez domieszki tłuszczy roślinnych (opakowanie do 25 kg)1200kg,3.Ser twaróg chudy, ofoliowany (opakowanie kostka 250 g) /trwałość min. 14 dni, 4600kg, 4.Serek homogenizowany smaki (opakowanie 150 g)/trwałość min. 14 dni, 160kg. 5.Serek typu "Fromage" (opakowanie 100 g)/trwałość min. 14 dni 1600kg,6. Serek topiony (opakowanie 100 g) trwałość min. 14 dni,1800kg, 7. Serek ziarnisty czysty /opakowanie 150g//trwałość min. 14 dni, 3000kg, 8.Kefir naturalny o zawartości tłuszczu do 2% opakowanie 250g. trwałość min. 14dni,5500kg. 9 Jogurt owocowy /opakowanie 150g/ trwałość min. 14 dni, zawartość tłuszczu 1,5%, 2200kg, 10.Ser żółty podpuszczkowy dojrzewający o zawartości tłuszczu nie mniej niż 25%, zawartość wody – nie więcej niż 45%, trwałość min. 14 dni.1650kg. CZĘŚĆ II. gat. I: 1.Przyprawa do zup w płynie 1700kg 2.Ocet spirytusowy 10% 550l 3.Musztarda (typu sarepska, masa gęsta jednolita bez obecności drobnych cząstek, smak piekący) 1400kg, 4.Ketchup pikantny – gęstej konsystencji, barwa ciemnoczerwona, 1400kg 5. Sos tatarski – (do mięs, wędlin, jaj i ryb, na bazie majonezu, konsystencja gęsta z widocznymi cząstkami warzyw) 1300kg, 6.Groszek konserwowy – opakowanie od 400g. Cena jednostkowa netto dotyczy produktu netto po odcieku /bez zalewy/ 500kg 7. Kukurydza konserwowa – opakowanie od 400g. Cena jednostkowa netto dotyczy produktu netto po odcieku /bez zalewy/ 1100kg 8.Majonez (masa gęsta jednolita o barwie jasnożółtej) 1100kg 9. Sól kuchenna warzona jodowana 2200kg 10. Herbata czarna granulowana 600kg 11.Liść laurowy 5kg, 12. Majeranek otarty 70kg,13.Papryka chili mielona (kolor jasno czerwony, zapach intensywny bez zapachów obcych, smak mocno piekący bez posmaków obcych. 50kg, 14.Papryka słodka mielona (kolor ciemno czerwony, zapach intensywny bez zapachów obcych)50kg, 15.Pieprz ziołowy (smak piekący)70kg,16.Pieprz czarny mielony (zapach i smak intensywny piekący, bez zawartości substancji obcych)150kg,17. Ziele angielskie 5kg, 18. Czosnek granulowany (zapach i smak intensywny dla czosnku, bez zawartości substancji obcych) 110kg, 19.Koperek suszony 40kg,20.Kwasek cytrynowy 45kg 21. Uniwersalna przyprawa do potraw w proszku typu „jarzynka” (barwa intensywnie żółta) 1000kg, 22.Sos meksykański (do kanapek na bazie sosu pomidorowego z papryką, konsystencja gęstego sosu, barwa ciemnoczerwona) 1000kg 23.Fasola biała „Jaś” 4000kg 24. Chrzan tarty (o zawartości min. 43% chrzanu na 100g produktu) 2000kg, 25. Groch łuskany 1500kg 26. Koncentrat pomidorowy 30% (masa jednolita gęsta o barwie ciemno-czerwonej) 5500k 27. Przyprawa oregano suszone 30kg, 28.Przyprawa zioła prowansalskie suszone 25kg, 29. Przyprawa cynamon mielony 10kg. 30.Ogórek konserwowy – słój. Produkt spożywczy otrzymany ze świeżych ogórków, przypraw aromatyczno – smakowych, zalanych zalewą octową z dodatkiem soli i cukru, utrwalony przez pasteryzację w opakowaniu hermetycznie zamkniętym. Struktura-dość luźno ułożone całe ogórki, jędrne, chrupkie, powierzchnia ogórków wolna od uszkodzeń mechanicznych i plam chorobowych, na przekroju poprzecznym widoczne słabo wykształcone nasiona, ogórki powinny być proste w kształcie foremnym zbliżonym do walca o smaku i zapachu charakterystycznym dla ogórków konserwowych słodko – kwaśny z wyczuwalnym smakiem i aromatem przypraw Cena jednostkowa netto dotyczy produktu netto po odcieku /bez zalewy/ 1800kg, 31. Papryka marynowana- produkt spożywczy otrzymany z papryki świeżej półsłodkiej, słodkiej, pozbawionej gniazd nasiennych i innych części niejadalnych w zalewie octowej z dodatkiem soli, cukru oraz roślinnych przypraw aromatyczno - smakowych i poddany procesowi pasteryzacji. Cena jednostkowa netto dotyczy produktu netto po odcieku /bez zalewy/ 1600kg. 32. Sałatka obiadowa na bazie ogórka – m.in.: ogórek kwaszony, marchew, papryka czerwona, cebula) kl. I - Produkt spożywczy otrzymany z szatkowanych świeżych warzyw, w zalewie, z dodatkiem kwasów spożywczych, soli, cukru, przypraw aromatyczno smakowych i poddany procesowi pasteryzacji. wygląd poszatkowane warzywa zanurzone w lekko żółtawej, klarownej, opalizującej zalewie z osadem pochodzącym od użytych dodatków, przypraw i warzyw, konsystencja warzywa lekko miękkie, nie rozpadające się, konsystencja wyrównana,. Cena jednostkowa netto dotyczy produktu netto po odcieku /bez zalewy/ 800kg.33. Sałatka obiadowa z papryką (sałatka obiadowa o składzie: m.in.: kapusta biała, marchew, papryka czerwona, cebula) kl. I - Produkt spożywczy otrzymany z szatkowanych świeżych warzyw, w zalewie, z dodatkiem kwasów spożywczych, soli, cukru, przypraw aromatyczno smakowych i poddany procesowi pasteryzacji. wygląd poszatkowane warzywa zanurzone w lekko żółtawej, klarownej, opalizującej zalewie z osadem pochodzącym od użytych dodatków, przypraw i warzyw, konsystencja warzywa lekko miękkie, nie rozpadające się, konsystencja wyrównana,Cena jednostkowa netto dotyczy produktu netto po odcieku /bez zalewy/ 800kg, 34. Rosół w proszku o smaku wędzonki 400kg, 35.Sos boloński w proszku 300kg, 36.Sos do surówek typu sałatkowy w proszku 300kg, 37.Bulion – rosół z kury w proszku 1000kg. 38.Żurek w proszku 400kg, 39.Barszcz czerwony w proszku 400kg, 40. Zupa grzybowa w proszku 300kg

Dodatkowe informacje

Biuletyn 2017
Zamieszczanie obowiazkowe Tak
Nazwa Zakład Karny w Opolu Lubelskim
Ulica ul. Owocowa
Nr domu 7
Miejscowość Opole Lubelskie
Kod Pocztowy 24300
Województwo lubelskie
Tel 81 827 69 00
Fax 81 827 35 50
Adres strony internetowej url www.sw.gov.pl
Obowiązkowa Tak
Czy biul pub Tak
Biul pub poz 56691
Czy zmiana ogl Nie
Dotyczy 1
Rodzaj zamówienia inny: Jednostka Budżetowa Służby Więziennej
Rodzaj zam inny Jednostka Budżetowa Służby Więziennej
Nrbiuletynu 1
Nrpozycji 56691
Rodz zam D
Czy podzielone na czesci Tak
Kod trybu zamówienia PN
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)