2.1 Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów nabiałowych do niżej wymienionych obiektów Wrocławskiego Zespołu Żłobków we Wrocławiu.
1) Żłobek Nr 1 ul. Lwowska 20 we Wrocławiu
2) Żłobek Nr 2 ul. Zemska 33 we Wrocławiu
3) Żłobek Nr 4 ul. Kłodnicka 25 we Wrocławiu
4) do żłobka Nr 3 ul. Białowieska 27;
5) Żłobek Nr 5 ul. Dokerska 5 we Wrocławiu
6) Żłobek Nr 7 ul. Drukarska 9 we Wrocławiu
7) Żłobek Nr 8 ul. Sądowa 6 we Wrocławiu
8) Żłobek Nr 10 ul. Brodatego 17 we Wrocławiu
9) Żłobek Nr 11 ul. Hubska 39 we Wrocławiu
10) Żłobek Nr 13 ul. Wieczysta 107 we Wrocławiu
11) Żłobek Nr 14 ul. Mulicka 4c we Wrocławiu
12) Żłobek Nr 15 ul. Łukowa 37 we Wrocławiu
2.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia to niżej wymienione artykuły nabiałowe, wraz z ich ilościami. Ilości przypadające na każdy żłobek znajdują się w Formularzu asortymentowo-cenowym załączniku nr 2 do SIWZ.
1 Drożdże prasowane 100 g bez konserwantów op 103,00
2 jaja kurze świeże klasy A, kat. L kod systemu chowu - 1 szt 15772,00
3 jogurt naturalny z mleka pasteryzowanego, zawierający żywe kultury bakterii jogurtowych bez konserwantów, nie zawierający wzmacniaczy smaku, substancji żelujących. Opakowanie: w pojemnikach z tworzyw sztucznych (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością). op 668,00
4 jogurt naturalny typu greckiego o zawartości tłuszczu min. 9%, bez konserwantów, żelatyny i innych substancji zagęszczających, mający w składzie tylko mleko, śmietanę i żywe kultury bakterii typowych dla produktu. Opakowanie: w pojemnikach z tworzyw sztucznych (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością) op 454,00
5 kefir naturalny mający w składzie tylko mleko pasteryzowane i żywe kultury bakterii, charakterystyczne dla rodzaju ziaren (grzybków) kefirowych, min.1,5 % tłuszczu. op 135,00
6 masło extra lub osełka bez dodatków roślinnych, o zawartości tłuszczu nie mniejszej niż 82%, nie zawierające barwników i konserwantów. op 1372,00
7 maślanka naturalna min.1,5 % tłuszczu. Uzyskana, jako produkt uboczy przy wyrobie masła ze śmietany pasteryzowanej, zakwaszonej zakwasem czystych kultur maślarskich lub w procesie bezpośredniej fermentacji mleka typowymi kulturami. op 189,00
8 mleko świeże , pasteryzowane, normalizowane 3,2% ,3,5 % tł. bez konserwantów (opakowanie – folia). op 9432,00
9 ser twarogowy półtłusty klasy I, formowany, zawartość tłuszczu 4%, pakowany próżniowo w folię z tworzywa sztucznego (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością). kg 292,00
10 ser żółty, podpuszczkowy dojrzewający, typu holenderskiego, pełnotłusty (zawartość tłuszczu nie mniej niż 45% w s.m.), rodzaj: Gouda, Edamski, W KAWAŁKU w opakowaniu foliowym, bez konserwantów i sztucznych barwników. kg 76,00
11 serek twarogowy w składzie śmietanka, kultury bakterii fermentacji mlekowej bez konserwantów, barwników i ulepszaczy smakowych. Opakowanie - wiaderko 1 kg wykonane z tw0rzywa sztucznego / materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu żywności/ op 145,00
12 śmietana o zawartości tłuszczu nie mniejszej niż 18%, nie zawierająca konserwantów, substancji zagęszczających. Opakowanie jednostkowe: folia z tworzywa sztucznego (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością). op 406,00
2.3.Wymagania szczegółowe, zakres oraz ustalenia organizacyjne związane z przedmiotem zamówienia znajdują się w projekcie umowy stanowiącym załącznik nr 7 do SIWZ.
2.4.Przedmiot zamówienia opisują następujące nazwy i kody Wspólnego Słownika Zamówień (CPV):
15.50.00.00-3 Produkty mleczarskie, 15.89.80.00-9 Drożdże, 03.14.25.00-3 Jaja, 15.55.13.00-8 Jogurt, 15.53.00.00-2 Masło, 15.51.11.00-4 Mleko pasteryzowane, 15.54.21.00-0 Ser twarogowy, 15.54.00.00-5 Produkty serowarskie, 15.51.20.00-0 Śmietana.
|